Показати повну версію : Вопросы-ответы, похвалы по отчётам. 2019 - 20,21,22,23,24,25 год
Сторінки :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
fishocat
08.01.2025, 22:26
Друже, а ви вважаєте, що кацапня тільки в підросії, її і тут повно.В місті де зараз живу(на Хмельниччині),минулого тижня на риболовлі майже настучали бубен військовим пенсіонерам, які 35 років живуть в Україні і не перейшли зовсім на мову, а в початку війни на іхню думку винні ми українці.І ці курви, які дупу рвали щоб вийти на пенсію в Україні, а не десь в улан - уде, рахують скільки ще простоїть наша держава.....смоктаючи шмурдяк з чекушки, а потім розбиваючи її на пляжі.
Да і тут, судячи по риториці, цих виродків вистачає !
то есть вы хотели настучатьв бубен пенсионерам потому что они разговаривали на русском? тогда прокрутите назад свою риторику и поймете почему война не заканчивается, если все кто разговаривает на русском по вашей риторике выродки.
то есть вы хотели настучатьв бубен пенсионерам потому что они разговаривали на русском? тогда прокрутите назад свою риторику и поймете почему война не заканчивается, если все кто разговаривает на русском по вашей риторике выродки.
Па срусски. Вы читать умеете? или Украинский недопанимаете? или специально срач разводите?
linchuck
09.01.2025, 06:59
...или специально срач разводите?
+++
Па срусски. Вы читать умеете? или Украинский недопанимаете? или специально срач разводите?
Невже це було не зрозуміло з самого першого поста:D?
Про всяк випадок, наводжу цитату звідти "Народ ну неужели не найдутся на форуме неравнодушные люди которые в один прекрасный момент просто надают по башке этим уродам .." (с)
Ще якісь питання залишаються :D:D?
boatman69
09.01.2025, 18:08
то есть вы хотели настучатьв бубен пенсионерам потому что они разговаривали на русском? тогда прокрутите назад свою риторику и поймете почему война не заканчивается, если все кто разговаривает на русском по вашей риторике выродки.До речі я і сам єтнічний росіянин і 52 роки розмовляв в своєму Краматорську російською і зараз в сім'ї разговариваю..... Ну а бубен і не тільки стучать треба не за мову, а за відношення до держави хліб якою їси, за хамську поведінку по відношенню до "селюков", до прапора, до алеї загиблих героїв і за інші речі які до мови не мають щодного відношення.А ще за поведінку провокатора, яким наприклад є - ви, но то зробить життя і без нашого втручання.Хоча я б зробив би це з превеликим удовольствием товарищ.
Навіяло, мабуть тригер на слово "товарищ"
Товарищ, верь: взойдет она,
Звезда пленительного счастья,
І Домік вспряне від то сна
І на осколках зелевласті
Напишуть наші імена (а може ніки, а може і не напишуть):mad::D:mad:
Stasitsky
09.01.2025, 21:42
І на осколках зелевласті
не напишуть )))
Не згоден. Точніше не я, а пан Мерфі. Навіть відповідний закон є. Ще точніше - узагальнений філософський принцип, який полягає в тому, що коли будь-яка неприємність може трапитись - вона таки обов'язково трапиться.
І на осколках зелевласті
"Товарищ,верь-придет пора
Удачи,радости,достатка,
Но к той поре на наших пятках
Напишут наши номера."
Ihtiofeel
10.01.2025, 19:27
"Товарищ,верь-придет пора
Удачи,радости,достатка,
Но к той поре на наших пятках
Напишут наши номера."
в первой строчке 2 буквы заменить на другие , и все реальными красками заиграет:D
linchuck
13.01.2025, 12:38
Добрий день! Розкажіть, що за локація, якщо не секрет?
ну тогда я пасс..
Ось і пречудово.Сподіваюсь,що ми більше ніколи не побачимо від Вас висерів про пи-дюлі,довбаний "русссский езьіг",закликів до "наведення порядку" незаконними способами та іншої хріні...А найголовніше-недолугих висновків про те,що чекає Україну.Пишіть краще про риболовлю.
вы про что? я же указал на карте точку.
Пан linchuck цікавиться не вашою точкою з сміттям і браками, а ось цією, де "......зубата потішила, хоча й не надто потужними, але, частими клюваннями, товариш кидав резину, а я впирався в воблєри, ловило все." Але хто ж здасть таку точку?
SergJant
14.01.2025, 09:42
Зразу видно: людина не цікавилася звітами про риболовлю, якщо навіть не знає, як воно працює. До цього сам нічого не писав, не продавав/купував.
Тобто, напуркуа регитися ще майже 2 роки назад? "Сплячий" аккаунт?..
linchuck
14.01.2025, 20:39
Пан linchuck цікавиться не вашою точкою з сміттям і браками, а ось цією, де "......зубата потішила, хоча й не надто потужними, але, частими клюваннями, товариш кидав резину, а я впирався в воблєри, ловило все." Але хто ж здасть таку точку?
Таки так! Але більше цікавило не конкретне місце, а назва цієї чудової річки, бо були в мене здогадки, на що я й отримав відповідь у приватні, дякую! В тих місцях я й так знаю кожну ямку і кожен корчик(хто ще пам'ятає мої звіти, той здогадається і не дасть збрехати), а як закінчиться ця клята війна, то сподіваюся знову взяти в руки спінінг та пройтися тими крутими піщаними берегами
Доброго ранку.
Порадьте, будь-ласка, як краще бути. Попередньо маю плани на вихідних поїхати порибалити на судака чи на нормального окуня, але по холодній воді досвід близько нуля.
Куди краще поїхати: на русло нижньої Десни (Погреби-Рожни; в межах населених пунктів) чи пошукати на київських затоках (Доманя, Матвіївська, Собачка)?
З одного боку Десна дозволяє докинути до ям, але там трохи холодніша вода і течія. З іншого боку на дніпровських затоках до глибини треба вкластися щоб дістати, але й вода десь на градус тепліша.
Буду вдячний за поради.
Доброго ранку.
Порадьте, будь-ласка, як краще бути. Попередньо маю плани на вихідних поїхати порибалити на судака чи на нормального окуня, але по холодній воді досвід близько нуля.
Куди краще поїхати: на русло нижньої Десни (Погреби-Рожни; в межах населених пунктів) чи пошукати на київських затоках (Доманя, Матвіївська, Собачка)?
З одного боку Десна дозволяє докинути до ям, але там трохи холодніша вода і течія. З іншого боку на дніпровських затоках до глибини треба вкластися щоб дістати, але й вода десь на градус тепліша.
Буду вдячний за поради.
Ні перше, ні друге. Обвідний канал, від Хотяновки до Лебедівки - шанси найкращі будуть.
"На березі часто бачив дохлого малька розміром приблизно 3 см без жодних ушкоджень, але трохи скрючений. Не зовсім розумію в чому справа."
Все просто, це не мальок, а доросла тюлька, яка харчується виключно планктоном, взимку вона збирається в дуже щільні косяки в десятки тисяч особин, часто косяк на швидкості стикається з уламками криги, корчами, старими сітками тощо, гинуть десятками та сотнями за раз, влітку їх одразу з"ідають чайки, а взимку їсти нікому, от і плавають)
Oskartuu
06.02.2025, 11:00
"На березі часто бачив дохлого малька розміром приблизно 3 см без жодних ушкоджень, але трохи скрючений. Не зовсім розумію в чому справа."
Все просто, це не мальок, а доросла тюлька, яка харчується виключно планктоном, взимку вона збирається в дуже щільні косяки в десятки тисяч особин, часто косяк на швидкості стикається з уламками криги, корчами, старими сітками тощо, гинуть десятками та сотнями за раз, влітку їх одразу з"ідають чайки, а взимку їсти нікому, от і плавають)
А ви спробуйте цього малька порізати на три-чотири частини і на гачок! і донку вводу! Будете дуже здивовані! (якщо у воді є плітка від 100гр.)
А ви спробуйте цього малька порізати на три-чотири частини і на гачок! (якщо у воді є плітка від 100гр.) Не знаю як по частинам, але на цілу тюльку, наловлену сачком на збросі колишньої:o Трипільської ГРЕС і начеплену на нижню мормишку, з криги доволі непогано ловилась усіляка біла риба...
Доброго ранку.
Буду вдячний за поради.
За судаком в Канів ;)
За судаком в Канів ;)
Порада хороша, особливо на фоні заборони ловлі щуки з 15.02, але дуже далеко. Стільки часу немає :)
Все по справі. Ні додати, ні відняти. В цьому звіті, декілька літер ( а не сторінок!) майже все життя, досвід і т. д. Ну все майже, як у мене. А я аматор все життя. Вчусь і вчусь.(Іноді і молодь вчу).
Справжній фахівець Zander.
Дай Бог здоровья, щастя. Но головне. щоб наступив довгоочикуванний мир.
Але з гарантіями нашої безпеки!.
Слава Україні!.
mazdadon
24.02.2025, 08:59
Вітаю. А на якій глибині зараз живе окунь? (Жре)
Вітаю. А на якій глибині зараз живе окунь? (Жре)
Це залежить від місця.
На оболонських затоках, які доволі глибокі (Верблюд наприклад 21 м, Собака - 16 м) - це зазвичай ракушняково - пісчяні банки та перекати від 3 до 8 м, бажано під легкою течією при толчку води.
Але це гарний окунь, якщо потрібен від живця до 100 гр - це берегова перша бровка, 1,5-2,5 м.
Мої окуні були як з 3,5 м, так і пару з 6-7 м в субботу.
Знову там. Дрібна, але під домом)) Переважно підлящики, яким ще рости і рости....Навіщо?:o
GrafitSky
05.03.2025, 19:06
На "підтверджений" збір, з чистим серцем задоначу. "колеса" рятують життя.
Слава ЗСУ !
Владимир_84
14.03.2025, 11:15
Ось і пора спіннінга наступила).
Зазимье. Болото. Ноль.
Тут "болото" маєте на увазі - дороги?
mazdadon
14.03.2025, 17:26
Течії нема. Шар 70гр.на 70 метрах лежить не рухається.
Не все так просто. Десна там дуже залежить від Дніпра ще. Якщо в Зимьє болото - значить Гес валить ого го го, і Десну "підпирає" Дніпром. Ну і звісно паводка сей рік годі чекати. Маловоддя всюди.
Рівень води в Дніпрі сьогодні 459. В минулих роках було 600+ десь в цей час. Нажаль в плані природи, за зиму не сформувався запас вологи у вигляді снігу.
Тиждень тому, біля Києва, рівень Десни декілька днів падав майже по півметра за день. Зараз + пару см в день :)
Ну...Взагалі-то вірші я писав і раніше ....
Добре виходить і добре заходить.
Як то кажуть, від щирого козацького серця.
Плюс!
Добре виходить і добре заходить.
Як то кажуть, від щирого козацького серця.
Плюс!
Сподіваюся,що під час риболовлі продовжуватиме навідуватись не тільки риба,але і муза :-) Тож думаю,що "далі буде".
fishocat
08.05.2025, 21:58
оба мостика через бобровню перекрыты колючей проволокой 3 дня назад а вдоль речушки патрулируют теперь на конях патрульные. Надеюсь инфа поможет съэкономить кому то время , если надумаете на десенке порыбачить. Уже не порыбачишь даже там
Уже не порыбачишь даже там
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
:D:D:D
оба мостика через бобровню перекрыты колючей проволокой 3 дня назад а вдоль речушки патрулируют теперь на конях патрульные. Надеюсь инфа поможет съэкономить кому то время , если надумаете на десенке порыбачить. Уже не порыбачишь даже там
Дякую.
Не запитували чого так спохватилися? Вже рік напевно як відкрито ці "стратегічні мости", а недавно гуляючи дійшли до самі знаєте куди і окрім гуляк був "голяк". Я розумію туди ближче до прикольних місць перекрити ще...
fishocat
09.05.2025, 22:08
Дякую.
Не запитували чого так спохватилися? Вже рік напевно як відкрито ці "стратегічні мости", а недавно гуляючи дійшли до самі знаєте куди і окрім гуляк був "голяк". Я розумію туди ближче до прикольних місць перекрити ще...
до стратегичных там как до неба рачки еще километра 5 как минимум. никто так далеко в здравом уме не ходил туда. даже до бомжей/браконьеров на косе лично я как правильно не доходил. Открыто там было около 2 лет где то, до этого просто стояли не пускали, а сейчас прям сурово так, деревья порубили и колючую проволоку с знаком ОПАСНО повесили. эх жалко. хорошие там месте были на десенке. и клевало отлично и рыбка была крупная.
Немного фото для настроения с этих мест.
Владимир_84
14.05.2025, 09:41
Пам'ятаючи, що пічкур - індікатор чистоти води, дуже я задоволений, що вона така і що така чудова рибка є в кількості у тепер вже моїй річці Горинь !
Років 10 не бачив Пічкура, або як в нас називали Піскарь. Рибка хоч і маленька але ловити її було приємно.
Років 10 не бачив Пічкура, або як в нас називали Піскарь. Рибка хоч і маленька але ловити її було приємно.
Якось батько казав, що бубирьом називали (Київська обл.)
Це бичок. А піскар це пічкур або коблик
Бычок-бубырь[1] (лат. Knipowitschia caucasica) — вид лучепёрых рыб семейства бычковых. ;)
Владимир_84
16.05.2025, 07:38
Бубирь і пічкур то різні риби.
Це бичок. А піскар це пічкур або коблик
Бубирь і пічкур то різні риби.
Панове, знаю.
То місцева назва, скоріше.
В Богуславі (р.Рось), бичків завжди називали бабкою :).
А саме пічкурів - бубирями.
Панове, знаю.
То місцева назва, скоріше.
В Богуславі (р.Рось), бичків завжди називали бабкою :).
А саме пічкурів - бубирями.
На Луганщині бубирями взагалі плотву називали.
Я до цих пір не знав що бубирь то окремий вид бичка.
На Луганщині бубирями взагалі плотву називали.
Я до цих пір не знав що бубирь то окремий вид бичка.
Починав риболовну кар'эру в Коммунарську Ворошиловградської області десь в 1984році, зараз Алчевськ Луганської, і бубирі там таки були бичками. Плітку там від краснопера тоді мало хто відрізняв ;)
Владимир_84
18.05.2025, 07:16
Від наших дідів таких назв можна почути... Судак - Агап, Плотва - Сорога. В дитинсві ловили такі риби як Чебак - то в них була Маринка, Щиповка(думаю багато знає, рибка в неї, коли в руких береш і жаберних кришок в пальці кололи малені голочки, від цього й назва) - то в них була Євдошка.
Додам, з дитинства, сумська область, Десна, верховодка- сибіль :)
Piter Salo
18.05.2025, 13:43
В началі 60-х много ловилі бобиря - це був носатий йорш, вікіи говорить, що це донській йорш. Зараз він у Червоної кнізі.
А так да - і Агап був, і Чомба, Василь прижівся та всі знають.
Владимир_84
19.05.2025, 07:06
Додам, з дитинства, сумська область, Десна, верховодка- сибіль :)
Вона ж Уклейка.
#859 Це Тетерів?
Ні, не Тетерів
VPK_Verka
19.05.2025, 20:15
Ні, не Тетерів
На Уж схожа.
А у нас, не сибіль, а сєбєль, ця верховодна уклейка :) (м. Павлоград і околиці)
Карася місцева назва - метиз (тому і нік на форумі такий :D)
Амурський чебачок - синька.
...Карася місцева назва - метиз...
Мені здається правильніше - метіс, тобто "помєсь" золотого і привозного білого карася, принаймні так його називали і цим пояснювали назву на чернігівщині в моєму дитинстві...
Мені здається правильніше - метіс, тобто "помєсь" золотого і привозного білого карася, принаймні так його називали і цим пояснювали назву на чернігівщині в моєму дитинстві...
Ні, саме метиЗ.
Ще одну рибку згадав. Гірчак він же пукась :) (р.Рось)
boatman69
20.05.2025, 12:39
Мені здається правильніше - метіс, тобто "помєсь" золотого і привозного білого карася, принаймні так його називали і цим пояснювали назву на чернігівщині в моєму дитинстві...У нас також, а якщо на кінці "з" - це більше до болтів з гайками відноситься:)Ще інколи називали : "душман".Ну це вже сучасні назви, наприклад канальний сомік на Донеччині у 80 - х та і досі це - рейган.
"Хворі" на Хоббі ... (с)
«Один старий індіанець розповів своєму онукові про боротьбу, яка відбувається всередині кожного з нас. Вона схожа на боротьбу двох вовків. Один із них злий: він уособлює гнів, заздрість, образу, невдоволення собою, брехню. А другий добрий: він втілює в собі радість, умиротворення, любов, надію, спокій, смиренність, доброту та правду. Онук поміркував над тим, що почув, й запитав: «І хто з них переможе?». Старий індіанець, не роздумуючи, відповів: «Той, якого ти годуєш»....
Дощ.... цілий день, сіра, трохи туманна погода, нагадувала осінь в середині травня ... справи, суєта, життя в умовах війни, де заробити, що поїсти, як розрахуватися за космічні тарифи, по комунальним, як на зло, ще й всі домашні легенько перехворіли ...
Традиційно, відкриваємося по Південному Бузі, на початку теплого травня, на так звані "Травневі" ... але не цей сезон.
Я думаю всі в маленькому шоці, від погоди, щоб весна вже майже закінчилась, а курточки ще були на плечах, можливо хоч води на льє, бо рівень сумний.
Ранок, 5.05 Юрчика "Гранд Чіроке" вже коптить соляркою біля мого подвір'я, дощ, сіро, мокро, не зрозуміло, і думки, куди ж ми їдемо, навіщо, то ж дочекайтесь погоди, ні ... чуйка в душі дуже рідко підводить ... Дорога 200+ км в один бік, кава, жарти, обговорення техніки і тактики, на Вінницькому "кільцю" зупинка "органів" все добре, перевірка документів, і фраза хлопці Щасливої Дороги ... Навіювала позитив, і спокій, добре коли все добре.
Ранковий дощ трохи зменшився, але все одно мряко-мжичка, була присутня, підняв дрон, краса вологої річки й аерознімка... Перекус, кава з термоса зоджі, залита ще з вечора, і на ранок ще опік язика (((дуже гарно тримають температуру, будьте обережні, бо як кажуть попереджений значить озброєний.
Комплект на цей виїзд був такий - Favorite Rapid RAPTZ-662UL-T 1.98m 2-7g + котушка - Shimano Vanford 1000-чка + Sunline Siglon PE х4 150m (салат.) #0.3.
Як завжди 100500ть - коробок, воблерів, а буде працювати 1-2, ну максимум 3 штуки, так воно і було ...
Я дуже люблю дикі місця, коли ти проходиш 2-3 км, річки та не зустрічаєш ні душі, ні, я дуже люблю людей, інколи сам себе за це не навиджу ... Але легенький дощик, зтікає з моєї нової мембранної курточки - Favorite Varuna Packable Jacket L, реально як то кажуть - з гуся вода ... Стою на камені, шуміть річка - і якісь такі емоції - що мокріють очі ...
Просто риболовля, природи, - краса досконалої річки, створеною Богом ...
Першу рибку піймали досить швидко - маленький аля-шаршавий - Smith Camion SR 32mm 2,5 g - 34-й легендарний колір. Кленчук дрібний, але приємний, що в таку непогоду +5+9 - вітер-дощ, можливо половимо.
Блукання, переміщення, волого, сиро, підбір приманки, зайняв добрі 2-3 години, ранок і обід, слабий, а потім, чи то магія ще однієї легенди - ZipBaits Rigge 35 F/SS. - чи дійсно підібрав проводку, але риба начебто увімкнулась по рубильнику.
Низ перекату, приямки, каміння, трохи надокучала трава, але ніжний аля - твіч, щось по типу стоп енд GO, але при цьому максимально повільно крутив ручку свого ванфорда. І ці удари, подачи, скубки, назвіть цю дію як захочете, но це вартувало їхати в дощ, холод, але відчути ці емоції.
Скільки людини потрібно для щастя, риба, річка, поряд товариш, ну і трохи їжі, бажано смачної.
"Тридцять п'ятий" - це ну просто без перебільшення, унікально крутий воблер, згадую своє юнацтво магазин на олді Валентина Шу - ( це прізвище) якщо що ... перший свій рідж 35-тий аля паленний-цукор придбав там, який до цього часу в моїй коробці, і який переловив хмару риби + від окуня, головня, до щук, судаків, і купу білої риби.
Так, гачки, потрібно замінювати, я особисто на ось цю серію міняю - Decoy Y-F33B #14, або на ці - Decoy Y-S25 Treble #14, щоб потім не жалкувати про схід гарної риби.
Таке більше риторичне питання - розмір приманки, та розмір риби? Я не одноразово ловив на великі приманки дрібну рибку, але по моїй власній статистиці, на дрібні приблуди, не одноразово та в кількості ловив гарних грубих риб. Тож скептики які скажуть що 35-тий, то онлі "бздота" просто потрібно придбати, та переконатися що це не так.
В обід актив був кращій, риба як правило крутилась та стояла нижче перекатів, на так званих - тарілочках, приямки біля каменів, жодного хвоста з бурла...
З негативного впав у воду, замочив камеру яка накрилась "кіскою", дуже забив і так хворе коліно, синяк як куряче яйце, але, не зважаючи на всі негаразди, поїхати в таку аномальну для травня погоду, в дощ/вітер/злом - і я рахую так круто половити, це просто новий унікальний досвід!
Ви уявіть цей електрошокер в руках рапід до 7-ми, тоненька ниточка , і ці красені головні, до речі флюр як для цих місць ставив досить тонкий ( Favorite U1 FC 10m - 0.205 ) - але він справився на всі сто відсотків, дуже задоволений цією новинкою.
Виїздіть на риболовлю, якщо є змога та бажання, бо завтра може не настати, живучі в країні - де війна.
Звичайно вся рибка відпускалась.
Кожного дня дякуємо Богові та ЗСУ - за змогу, жити.
З повагою Ю.В.
Владимир_84
20.05.2025, 17:53
Не пам'ятаю точно, ще на якусь рибу казали - сирдь.
Old Spice
21.05.2025, 02:57
В началі 60-х много ловилі бобиря - це був носатий йорш, вікіи говорить, що це донській йорш. Зараз він у Червоної кнізі.
А так да - і Агап був, і Чомба, Василь прижівся та всі знають.
Правильно, завжди на Дніпрі та на Дісні бубирем називали носаря
Old Spice
21.05.2025, 03:06
Від наших дідів таких назв можна почути... Судак - Агап, Плотва - Сорога. В дитинсві ловили такі риби як Чебак - то в них була Маринка, Щиповка(думаю багато знає, рибка в неї, коли в руких береш і жаберних кришок в пальці кололи малені голочки, від цього й назва) - то в них була Євдошка.
То всі назви російські, а чебак то в'язь на нашій мові, то з Єнісею назва чебак
Любитель
21.05.2025, 07:33
Правильно, завжди на Дніпрі та на Дісні бубирем називали носаря
Дніпро взагалі то довгий:). В 70-х роках на Дніпрі біля Світловодська бобирем називали бичка. Правда не знаю, що за вид бичка то був.
Не пам'ятаю точно, ще на якусь рибу казали - сирдь.
Рыбе́ц, или сырть, — вид лучепёрых рыб из семейства карповых
Дніпро взагалі то довгий:). В 70-х роках на Дніпрі біля Світловодська бобирем називали бичка. Правда не знаю, що за вид бичка то був. Підтверджую, на Власівці, що в 8 кілометрах від Світловодська, бубирем називали простого бичка, піщаного (жовтого) звали піскарем, а чорного підкамінщиком, справжнього піскаря кликали пічкуром, і ще, там завжди розрізняли тарань та плітку як окремі види, а краснопірку звали чорнухою)
За 3 года войны выбрался на рыбалку на Десну в район Пуховки прямо сейчас онлайн так сказать
Сижу,кайфую....птички,жабы....
Рыба не клюет ....та и фиг с ней ...природа все заменяет
Проясните мне ситуацию с выходом лодок на Десну в Киевской области ...Сейчас в поле моего зрения 5 лодок на воде....под моторами и без.... Можно или нет на Десне?
На Днепре точно нельзя,это я знаю)
А то приеду в гараж,похожу вокруг лафета с лодкой,поговорю с ней....романтика у нас одна, только на суше)
Всем мира,добра и кайфа от рыбалки)
За 3 года войны выбрался на рыбалку на Десну в район Пуховки прямо сейчас онлайн так сказать
Сижу,кайфую....птички,жабы....
Рыба не клюет ....та и фиг с ней ...природа все заменяет
Проясните мне ситуацию с выходом лодок на Десну в Киевской области ...Сейчас в поле моего зрения 5 лодок на воде....под моторами и без.... Можно или нет на Десне?
На Днепре точно нельзя,это я знаю)
А то приеду в гараж,похожу вокруг лафета с лодкой,поговорю с ней....романтика у нас одна, только на суше)
Всем мира,добра и кайфа от рыбалки)
Оно же как . Типа нельзя . Хотя по Десне именно невозможно найти такой приказ . Но если очень хочется - то можно . А то , если на все ,,нельзя,, в этой жизни реагировать то и жить незачем станет .
Всім привіт.
Колеги, скоро відкриття на Десні, напишіть хто знає де зручно човна скинути (в районі Пухівка або Зазимʼє, можно ближче).
Всім привіт.
Колеги, скоро відкриття на Десні, напишіть хто знає де зручно човна скинути (в районі Пухівка або Зазимʼє, можно ближче).
Вітаю,
В сенсі відкриття?
Наче як заборона до кінця воєнного стану.
Вітаю,
В сенсі відкриття?
Наче як заборона до кінця воєнного стану.
Я вчора був в Осещині, 5 човнів вже плавали. Не думаю що на Десні вище Пухівки хтось буде ганяти
Там з 20 травня вже всі відкрились))
Як пишуть-низя,но можно
Наказів про заборону на Десні не має як я розумію
Я сам бачив за один день 6 різних плавзасобів
Коли повертався в Київ в п'ятницю,то назустріч їхали лафети з фінвалами!)
Там з 20 травня вже всі відкрились))
Як пишуть-низя,но можно
Наказів про заборону на Десні не має як я розумію
Я сам бачив за один день 6 різних плавзасобів
Коли повертався в Київ в п'ятницю,то назустріч їхали лафети з фінвалами!)
Колеги, так все таки де можно зручно скинути надувас?
В Хотянівці є сліп трохи вище острова
Хто знає, пускають на греблю (Київ, Десна, водоканал)?
Хто знає, пускають на греблю (Київ, Десна, водоканал)?
Деякий час тому писали, що загородили прохід по мостам через Бобровню. Виходить, що навіть Муромець навпроти затоки Доманя зась.
Я на початку квітня спокійно дійшов до дамби, були велосипедисти. На шлагбаумі був військовий. У нього спитав - чи буде відкрито? Сказав що ні, скоро закриють. Але блін не аж по мости через Бобровню, як в перший рік!
В принципі і так всі хто не боїться замазати свої білі кросівки знають що там і як. Що ховати - хз.
Владимир_84
02.06.2025, 17:37
О. фітнес- браслет новий.
SamsungGalaxy?
Та ні, більше двох років, не самсунг.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010