Увійти

Показати повну версію : Вопросы-ответы, похвалы по отчётам. 2019 - 20,21,22,23,24,25 год

Сторінки : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12

Cultik
12.09.2023, 17:04
Не знаю хто такий Вітя, при всій повазі до нього.

Вітя Омельченко ака Gruzok [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]_messaging ,який придумав і розробив цю приманку ще в 2009-му році.
А тут продаються оригінали
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

OWL
12.09.2023, 21:26

dddnew
12.09.2023, 23:31
Вітя Омельченко ака Gruzok [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]_messaging ,який придумав і розробив цю приманку ще в 2009-му році.
А тут продаються оригінали

При всій повазі до Віті Омельченко ака Gruzok (доречі більше 10 років користуюсь його витворами в оригіналі) в нахлисті ці девайси використовувалися значно давніше!
А по поводу штучного опариша спитаю у ортодоксів - вони жінкам віддають перевагу справжнім чи резиновим? :rolleyes:

Cultik
13.09.2023, 06:42
При всій повазі до Віті Омельченко ака Gruzok (доречі більше 10 років користуюсь його витворами в оригіналі) в нахлисті ці девайси використовувалися значно давніше!
А по поводу штучного опариша спитаю у ортодоксів - вони жінкам віддають перевагу справжнім чи резиновим? :rolleyes:
Може й так.Спінінгіст.
Тоді спитайте ще і нахлистовиків,чи причеплять вони до свого повідця замість мушки живого червячка;)

Владимир_84
13.09.2023, 07:06
Мушку зробити самому можливо. Краще коли є станок для мушок. Маю тиски та інше спорядження для цього. Раніше голову морочив з пір'ям, яке краще, фазан, куріпка...... Зараз беру із звичайних голубів(на подвір'ї його вдосталь), білий та світлосірий колір для наших плітки, краспонірки, верховодки та окуня самий раз.

Владимир_84
13.09.2023, 20:52
Штучні так штучні...
Сьогодні.

Владимир_84
15.09.2023, 11:17
Верховодка рулить).
На даний час йде процес приготування "кільки" з Верховодки.
Огонь!)

Air Jordan
30.09.2023, 15:43
Макс, 543, ну ты вже як справжній англічанін! ;) Респект!

Rybak<(((><
12.10.2023, 11:00
#552 коник худий бідолага

Rybak<(((><
29.11.2023, 15:56
Дядько Ruma, відкрий секрет як досягти такої ваги як в тебе? :D:D:D

linchuck
30.11.2023, 09:05
Вітаю з відкриттям!

Ruma
30.11.2023, 09:41
Дядько Ruma, відкрий секрет як досягти такої ваги як в тебе? :D:D:D

Ти не повіриш - 75 кг( поправився) а на кризі зі мною були наші хлопці з ЗСУ та 85 кг в кожного. Просто є місця де крига вже "бегаткльная" ( і не далеко)

Rybak<(((><
20.12.2023, 12:40
С причала рьібачил Апостол Андрей
А Спаситель ходил по воде :D

Tsar
20.12.2023, 19:39
С причала рьібачил Апостол Андрей
А Спаситель ходил по воде :D

"С причала рыбачил апостол Андрей,
А Спаситель рыбачил со льда.
И Андрей доставал из воды пескарей-
Спаситель тащил сазанА.
И Андрей закричал:"Я покину причал!
Лишь раскрой мне успеха секрет!"
А Спаситель ответил:"Спокойно,Андрей,
Никакого секрета здесь нет!

Видишь.там на воде
Тонкий слой вещества
И это вещество называется "лёд".
Он на этой реке уже месяца два.
Зима на дворе,зима на дворе,зима на дворе,идиот!!!"

"Но,учитель,во льду нужно лунки долбать
Обливаясь десятым потОм.
Ты б не мог мне СЮДА рыбу всю подогнать,
А долбёжку оставь на потом!"
Онемел Спаситель и топнул в сердцах
По тонкому льду ногой:
"Ты турЫст-не рыбак!!!"
И Андрей весь в слезах
Побрёл с пескарями домой" :D:D:D

ПС.А взагалі,хай Бутусов горить в пеклі разом зі своїми піснями.

Rybak<(((><
21.12.2023, 10:55
пане Tsar дуже епічно і я би сказав це якийсь крижаний бурлеск :D

Tsar
21.12.2023, 13:22
пане Tsar дуже епічно і я би сказав це якийсь крижаний бурлеск :D

Та яке там "епічно"...Пародія на пародію.Але т.я. ловити з криги полюбляю,то крихта правди там все ж присутня :-)

Rybak<(((><
21.12.2023, 14:44
рибалка на кризі
мабудь невдовзі буде риба
зима на дворі

valbi
22.01.2024, 11:29
Звіт #604 Звіт добра! Складно пройти мимо. Шурік такі звіти показують, що ще є справжні люди, змушують обернутися і замислитися над життям і як ми його живемо. Просто без слів, низький уклін!

МаксимусС
24.01.2024, 17:59
Для Вован... Так, краснопуза- 700грам.

Rybak<(((><
06.02.2024, 13:38
в мене щось не їдуть лижі, друзі, як вставити фото? через який хостинг:confused:

Air Jordan
06.02.2024, 13:44
в мене щось не їдуть лижі, друзі, як вставити фото? через який хостинг:confused:

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] , або керування вкладеннями і додати фото

Rybak<(((><
06.02.2024, 14:04
це було скоріш полювання на ахвенів чим риболовля, прийшов вранці на лунки тихенько, перший зійшов, друга була щучка, причому гімнярка клювала як неврівноважений окунець, засіклася мормишкою зверху, а потім два один за одним і все

Polet
09.02.2024, 17:41
Доброго вечора.
А що позабороні на щуку, вона діє, з якого місяця?

YAR
09.02.2024, 17:58
Доброго вечора.
А що позабороні на щуку, вона діє, з якого місяця?

З 15 лютого по 31 березня

biolog
20.03.2024, 00:00
Я от не можу зрозуміти. Заборону на навігацію в Київській області ніхто не скасовував. Але всі масово на неї забили і катаються на човнах, вже не соромлячись викладати відоси і звіти. Розумію, що свербить, але ж і нахабніти теж вже зовсім некрасиво, виставляючи законослухняних рибалок повними ідіотами.

dddnew
20.03.2024, 00:51
Та ладно, по заливам шхерятся, на русле никого:NINJA:

Vov4ick
20.03.2024, 09:58
Я от не можу зрозуміти. Заборону на навігацію в Київській області ніхто не скасовував. Але всі масово на неї забили і катаються на човнах, вже не соромлячись викладати відоси і звіти. Розумію, що свербить, але ж і нахабніти теж вже зовсім некрасиво, виставляючи законослухняних рибалок повними ідіотами.

І згоден, і ні. В минулому році спокійно ходили плавзасоби в X-парк (особливо прикольно було - катаються на вейкборді, але лівий берег Бобровні зачинено) та Собаче Гирло

linchuck
20.03.2024, 10:22
Думаю, що ця заборона вже втрачає свою актуальність, крім прифронтових і прикордонних районів, і скоро можуть її скасувати, хоча б в Києві на Канівському водосховищі

vvl
20.03.2024, 12:29
Думаю, що ця заборона вже втрачає свою актуальність, крім прифронтових і прикордонних районів, і скоро можуть її скасувати, хоча б в Києві на Канівському водосховищі
Судячи з останніх затримань ждунів та навідників на Київщині - сто пудов втрачає :)

wwc
20.03.2024, 13:01
Судячи з останніх затримань ждунів та навідників на Київщині - сто пудов втрачає :)
в кого є бабло ці всі заборони поую, катались ще з минулої весни...Я також вважаю що треба заборону вже відміняти. Від того що будуть плавати лодки нічого особливо не зміниться, хіба що трошки браки губу закатають.

vvl
20.03.2024, 17:35
Від того що будуть плавати лодки нічого особливо не зміниться
Петиція вам в руки - влада ж народна :) Вона заради людей гори переверне, дороги відремонтує і шашлики на майські посмажить ;)

SIDOR 1
20.03.2024, 19:10
Как законопослушный гражданин:D я не выходил на воду больше двух лет,с начала войны....ни разу не нарушил запрет....более того взял новый двигатель и ни разу ещё не вышел под ним:lodka:....уже и два года гарантии на него прошли,а он,падла,нульцевый...в коробке лежит
приеду в гараж,похожу вокруг лафета с лодкой,поговорю с ней,поскучаем вместе с ней по воде....:lodka-n:
А тут ёпт все ходят,плавають,плотву с лодки ловят и гав-гав-гав-.....х.з. что происходит
Я тоже считаю сей запрет не целесообразным.....потому шо надо запретить ездить машинам по мостам и вокруг тец например и стратег объектов....но сцу...Ка это запрет на навигацию и выход на воду есть....а всем опять же гав-гав-гав-....какая война? всё зае....бись...
Тьфу,б...ть

Бендер-Задунайский
20.03.2024, 20:26
Как законопослушный гражданин:D я не выходил на воду больше двух лет,с начала войны....ни разу не нарушил запрет....более того взял новый двигатель и ни разу ещё не вышел под ним:lodka:....уже и два года гарантии на него прошли,а он,падла,нульцевый...в коробке лежит
приеду в гараж,похожу вокруг лафета с лодкой,поговорю с ней,поскучаем вместе с ней по воде....:lodka-n:
А тут ёпт все ходят,плавають,плотву с лодки ловят и гав-гав-гав-.....х.з. что происходит
Я тоже считаю сей запрет не целесообразным.....потому шо надо запретить ездить машинам по мостам и вокруг тец например и стратег объектов....но сцу...Ка это запрет на навигацию и выход на воду есть....а всем опять же гав-гав-гав-....какая война? всё зае....бись...
Тьфу,б...ть

Ниже Канева выше Альбины, на газопровод тоже выплывали рыбачки на лодках с её базы , правда после того как верталёт пролетит. Полицейский верталёт регулярно пролетал и они видать знали его время пролёта. На столичном рынке рыбы речной немеряно , вроде и навигация запрещена а рыбы на рынке полно .

linchuck
20.03.2024, 22:26
Тьфу,б...ть

Не варто дивитися - де, хто і як. У кожного свої моральні принципи. Але заборона є заборона, всі чесні рибацюги сидять на березі і чекають дозволу вийти на воду. Бо якось воно не так виходить.

Мike
21.03.2024, 06:53
Помню до войны, многие дружно призывали строчить петиции о запрете промышленного лова на несколько лет, ограничение любительского и т.п. для восстановления популяции. Нате. Не было бы счастья, да несчастье как говорится. Опять не так. Опять все плохие))))

Aldarkosse
21.03.2024, 08:25
Помню до войны, многие дружно призывали строчить петиции о запрете промышленного лова на несколько лет, ограничение любительского и т.п. для восстановления популяции. Нате. Не было бы счастья, да несчастье как говорится. Опять не так. Опять все плохие))))

Так в том и есть основная проблема, запрет не распространяется на промысел! А из-за отсутствия на воде любителей, которые могли хоть от 3,14 да расить промысел за явные перегибы, теперь засыпаны и русло и заливы. И такой плотности снастей в клеточку, наши водоемы еще не видели, со всеми вытекающими...

SVT
21.03.2024, 09:32
Так в том и есть основная проблема...из-за отсутствия на воде любителей, которые могли хоть от 3,14 да расить промысел ... ... і браків, які при відсутності законослухняних рибалок почуваються в повній безпеці...Як приклад - Стеблівське водосховище на Росі, знайомі їздили - кажуть нема де з берега(!) спінінг закинути щоб не зачепити сітку:mad:

Nemo
21.03.2024, 18:10
... і браків, які при відсутності законослухняних рибалок почуваються в повній безпеці...Як приклад - Стеблівське водосховище на Росі, знайомі їздили - кажуть нема де з берега(!) спінінг закинути щоб не зачепити сітку:mad:

Так питання до влади яку ми обираєм, чому така хєрня вже багаго років. Якого х. законно слухняні рибалки повинні брати на себе повноваження рибінспекції, поліціі і з браками боротись, а потім тих же рибацюг ті ж державні органи за це штрафували? :D

Константин
21.03.2024, 19:53
Так питання до влади яку ми обираєм, чому така хєрня вже багаго років. Якого х. законно слухняні рибалки повинні брати на себе повноваження рибінспекції, поліціі і з браками боротись, а потім тих же рибацюг ті ж державні органи за це штрафували? :D

72% респект:(:(:(

Повторна ліквідація за власним бажанням
21.03.2024, 20:51
72% респект:(:(:(

Треба нагадати за те, що робив Порошенко? Як під час війни торгував с росією? Як його персонажі розкрадали все, до чого можна було дотягнуться? Треба нагадати за його підірвані арсенали та його "Обнимаю, жму руку"?
Я був одним з тих хто голосував не за Зеленського, але проти Порошенка.

Давно вже слід признати, що жоден з тих, хто був при владі не переймався країною. Жоден! Й країна отримала незалежність лише шляхом того, що комуністична влада в Україні хотіла перестати відповідати перед москвою, й творити те що вони хочуть ні на кого не звертаючи уваги.

Пора вже нарешті це признати й прийняти. Бо інакше весь той триндець буде й далі продовжуватися, тому що народ буде рвати один одному чуби за мову, за того хто прийшов до влади й іншу херню, аніж запитати у влади - якого цуя ото все.

Досить!

SL
21.03.2024, 21:19
Треба нагадати за те, що робив Порошенко? Як під час війни торгував с росією? Як його персонажі розкрадали все, до чого можна було дотягнуться? Треба нагадати за його підірвані арсенали та його "Обнимаю, жму руку"?

Давно вже слід признати, що жоден з тих, хто був при владі не переймався країною. Жоден! Й країна отримала незалежність лише шляхом того, що комуністична влада в Україні хотіла перестати відповідати перед москвою, й творити те що вони хочуть ні на кого не звертаючи уваги.

Пора вже нарешті це признати й прийняти. Бо інакше весь той триндець буде й далі продовжуватися, тому що народ буде рвати один одному чуби за мову, за того хто прийшов до влади й іншу херню, аніж запитати у влади - якого цуя ото все.

Досить!
Ти ж ліквідувався за власним бажанням? Чого знову сюди заліз? Повторити? Як дитя їй богу.

Повторна ліквідація за власним бажанням
21.03.2024, 21:30
Ти ж ліквідувався за власним бажанням? Чого знову сюди заліз? Повторити? Як дитя їй богу.
Дитиною є той, хто не розуміє того, що коїться в країні. А якщо правда очі давить - то твоя особиста справа, що і як тобі робити.

Алекс!1
22.03.2024, 07:07
Не зважючи не те, що у нас демократія, пропоную зараз( і взагалі) внЕсти в правіла (червонними літерами):
" Усі розмови на політични теми ЗАБОРОНЕНО в Доміку. Як будуть- БАН автоматом". Як це зробили на раш. форумі центральному, напередодні повномаштабної війни.
Є інши ресурси, де можно базікати зараз.

linchuck
22.03.2024, 13:39

Роки йдуть, а нічого не міняється :113:

Polet
22.03.2024, 14:52
Не зважючи не те, що у нас демократія, пропоную зараз( і взагалі) внЕсти в правіла (червонними літерами):
" Усі розмови на політични теми ЗАБОРОНЕНО в Доміку. Як будуть- БАН автоматом". Як це зробили на раш. форумі центральному, напередодні повномаштабної війни.

Може ще дозволити підар....им "рибакам" писати, оні же вне політіки.....?

SL
22.03.2024, 17:23
Нічого не маю проти політики тут, зараз, але нісенітницу, "чушь" та розпалювання, від зовсім "ДЕЯКИХ" неадекватів буде видалятись. Бо це вообше жесть, хрінь на межі з ботами

Ihtiofeel
22.03.2024, 20:45
И колени всем попростреливать, чтоб всю жизнь на платформе фидером ловили....

vub
22.03.2024, 22:47
Нічого не маю проти політики тут, зараз, але нісенітницу, "чушь" та розпалювання, від зовсім "ДЕЯКИХ" неадекватів буде видалятись. Бо це вообше жесть, хрінь на межі з ботами

зря.. я б із задоволенням послухав щож такого наробив порох що при ньому не було війни:cool:
оті обмежені с цитатами з телевізора:cool: як він ще про брата вбитого не цитував- дивуюсь
про склади вже 2гу неділю пишуть всі кому не ліньки що то москалі взривали
а ця фраза - я голосував не за сипатого а проти пороха це взагалі - :ajmolodec:
не міг промовчати:cool:..більше не буду:cool:..якщо треба - зноси пост:cool:

linchuck
22.03.2024, 23:12
Та ладно, в кожній компанії має бути любитель кидати какашки на вентилятор, щоб не так скучно було. Зараз війна, стрес... Це зрозуміло.
Я он взагалі як згадаю оті рибалки минулих літ, то депресняк починається. Немає вже ні мого Тетерева, ні Здвижа. Немає карасів на лісовому болоті під Здвижівкою, лящів із Лютіжа... Вже два роки снасті до рук не брав, там, глянь, і забуду - як то воно

vub
22.03.2024, 23:16
Вже два роки снасті до рук не брав, там, глянь, і забуду - як то воноаналогічно:cool:

Alex AA
25.03.2024, 19:31

Може окрему гілочку створити, шоб там мірятися політотою? :rolleyes:

Metiz
25.03.2024, 20:47
Може окрему гілочку створити, шоб там мірятися політотою? :rolleyes:
Буде страшенний срач з перехідом на особистості.
На форумах таке вже було.
І бани, і уе... бани і таке інше і так далі.
Навіщо?
Зараз треба не сратись, а єднатись в один міцний кулак.

zag
26.03.2024, 09:17

Досить!

думаю, що маю моральне право відповіді не цей висєр. інакше я його не назву. тобто ви ху...го пороха і його політику обміняли на ачпуітєльного зеленого, розмінявшись на життя і долі українців? відрубаю собі ногу щоб усім хєрово було? а як щодо, захистити свій вибір? чи асфальт не з руки заряджати у стволи?

VPK_Verka
26.03.2024, 16:53
думаю, що маю моральне право відповіді не цей висєр. інакше я його не назву. тобто ви ху...го пороха і його політику обміняли на ачпуітєльного зеленого, розмінявшись на життя і долі українців? відрубаю собі ногу щоб усім хєрово було? а як щодо, захистити свій вибір? чи асфальт не з руки заряджати у стволи?
Я бачу ваш висер найяскравіший. Браво ще не вистачає питання ..де ділись міни?.. :D

zag
26.03.2024, 17:31
Я бачу ваш висер найяскравіший. Браво ще не вистачає питання ..де ділись міни?.. :D

для прихильників підлизу: а і справді, де вони? невже порох продав?))))

VPK_Verka
26.03.2024, 22:03
для прихильників підлизу: а і справді, де вони? невже порох продав?))))
вони там де їх закопали в полі. Ворог їхав по асфальту :D

zag
27.03.2024, 09:45

а в "чесних" очах дивились, можливо вони в Омані?

Tsar
27.03.2024, 10:13
2 GrafitSky

Скажіть,бдлск,а де це так вільно можна човном на воду вийти?Та ще й під мотором?Поділіться таємницею,може і я вийду пліточки з човника посмикати.Бо вже човен з двигуном пилом припали так як сумлінно виконую прохання військових не виходити на воду...

flatout2
27.03.2024, 12:29
2 GrafitSky

Скажіть,бдлск,а де це так вільно можна човном на воду вийти?Та ще й під мотором?Поділіться таємницею,може і я вийду пліточки з човника посмикати.Бо вже човен з двигуном пилом припали так як сумлінно виконую прохання військових не виходити на воду...

вітаю
починаючи з Тетерева і вище
але там пробки, на воді, сіток багато
на канівському значно тихіше

Tsar
27.03.2024, 13:30
вітаю
починаючи з Тетерева і вище
але там пробки, на воді, сіток багато
на канівському значно тихіше

Привіт.Ти що,не зрозумів моєї іронії?Звичайно ж я не збираюся човном нікуди виходити.Просто хотів дізнатися де це,коли саме і хто дозволив зараз таку лафу як рибалка з човна.Щось я про таке не чув...

GrafitSky
27.03.2024, 15:43
2 GrafitSky

Доброго дня.
(відповім без іронії) ... про заборону виходу на воду в м.Києві мені відомо.

За Києвом, вниз по течії в плавнях, якщо рибалки-любителі становили б загрозу стратегічним об'єктам, або взагалі безпеці країни, то мабуть би на воду не випускали (для інформації - водна поліція присутня).
Не виходьте до фарватера та не порушуйте правила любительського рибальства.

... Мої слова !! не є закликом !!! до будь яких дій від ВАС, або третіх осіб !

flatout2
27.03.2024, 16:06
Привіт.Ти що,не зрозумів моєї іронії?Звичайно ж я не збираюся човном нікуди виходити.Просто хотів дізнатися де це,коли саме і хто дозволив зараз таку лафу як рибалка з човна.Щось я про таке не чув...

звичайно, зрозумів
я написав як є
всім пахую, риба є риба
а нє вот ета вот всьо

Ruma
27.03.2024, 19:13

А ще було дано дозвіл на вихід в деяких затоках Києва

Бендер-Задунайский
27.03.2024, 21:42

Вони там були , поки Зеленський не розмітував південь України.

Подивіться на дату .

VPK_Verka
27.03.2024, 23:52

Подивіться на дату .
Він робив добру справу. Ви розумієти скільки зараз ще треба розмінувати мін та вибухових речовин в Київський, Житомирський, Чернігівський Сумський, Харківський, Херсонський та інших областях.
Ось для цього і був створений той центр.

silver
28.03.2024, 16:50
Якось так раз на три роки попав чудом в Українку на пляж. Брала дрібна плотва. Дуже слабенько брала. Але, зате нарахував з півтора десятка виходів промислових човнів і ще з десяток виходів ще всіляких гумових і негумових рибальських плавзасобів на воду....Що тут думати і казати? Все плесо навпроти міста в сітях і червоних прапорцях. Десятки кілометрів сіток І свіжа дніпровська риба в багатьох місцях продається. Оце бізнесок. Напевне, виторг на ЗСУ.

Polet
28.03.2024, 17:39
Якось так раз на три роки попав чудом в Українку на пляж. Брала дрібна плотва. Дуже слабенько брала. Але, зате нарахував з півтора десятка виходів промислових човнів і ще з десяток виходів ще всіляких гумових і негумових рибальських плавзасобів на воду....Що тут думати і казати? Все плесо навпроти міста в сітях і червоних прапорцях. Десятки кілометрів сіток І свіжа дніпровська риба в багатьох місцях продається. Оце бізнесок. Напевне, виторг на ЗСУ.
Так і є. І не тільки в Українці, вище за течією сітки, драчисти, всі кому не лінь....

Бендер-Задунайский
28.03.2024, 18:08
Він робив добру справу. Ви розумієти скільки зараз ще треба розмінувати мін та вибухових речовин в Київський, Житомирський, Чернігівський Сумський, Харківський, Херсонський та інших областях.
Ось для цього і був створений той центр.

Дійсно . Розмінування півдня , це дуже добра справа , для ворога. Він за два дні оточив Маріуполь , захопив Херсон и пійшов далі. Антонівский та Коховський міст , тех не підірвалі щоб русні не нашкодити ? 15 червня 2019 року , відкрили цей центр щоб початии розміновування Київський, Житомирський, Чернігівський Сумський, Харківський, Херсонський та інших областей ? Вони на той час були НЕ заміновані. Як можно РОЗМІНОВУВАТИ тереторіі під час війни ? Йдеться самє про мінні загородження . Зеленьский за РІК знав що буде повномасштабне вторгнення , и продувжував великє крадівництва , и готувався на шашлики на 9 травня.

Cultik
28.03.2024, 20:07
Він робив добру справу.
Ще одна "добра справа"

VPK_Verka
28.03.2024, 20:35
Дійсно . Розмінування півдня , це дуже добра справа , для ворога. Він за два дні оточив Маріуполь , захопив Херсон и пійшов далі. Антонівский та Коховський міст , тех не підірвалі щоб русні не нашкодити ? 15 червня 2019 року , відкрили цей центр щоб початии розміновування Київський, Житомирський, Чернігівський Сумський, Харківський, Херсонський та інших областей ? Вони на той час були НЕ заміновані. Як можно РОЗМІНОВУВАТИ тереторіі під час війни ? Йдеться самє про мінні загородження . Зеленьский за РІК знав що буде повномасштабне вторгнення , и продувжував великє крадівництва , и готувався на шашлики на 9 травня.
вам сколько лет?
Мариуполь, Мелитополь, Бердянск весь юг окружили и захватили по асфальту (по дорогам общего пользования) "Разминировали", не разорвавшиеся снаряди и мины, разминировали мины и растяжки установленные не пойми кем с 2014 года.... Вот про это идет речь, чтоб мирняк конечности не терял как 2022 году в лесах и полях освобожденіх областях.. Во время войны, проводят разминирование, как проводили его в Буче Херсоне Изюме и т.д.

Зеленский или кто еще из генералов, должны вам докладывать как они готовятся к войне? Вы серьезно?

Про дороги да будут, про шашлыки будут, но военка.. вам это знать не надо, тем более если вы пишите про таку зраду :D

Доброго вечора!

dddnew
29.03.2024, 00:22

Доречі на суботньому ярмарку у Києві вул Ревуцького останнім часом річкова риба торгується повним ходом судаки щуки як маточне поголівья так і недомірки.... Суцільна дупа... Знахабніли в кінець

Бендер-Задунайский
29.03.2024, 10:45
вам сколько лет?
Мариуполь, Мелитополь, Бердянск весь юг окружили и захватили по асфальту (по дорогам общего пользования) "Разминировали", не разорвавшиеся снаряди и мины, разминировали мины и растяжки установленные не пойми кем с 2014 года.... Вот про это идет речь, чтоб мирняк конечности не терял как 2022 году в лесах и полях освобожденіх областях.. Во время войны, проводят разминирование, как проводили его в Буче Херсоне Изюме и т.д.

Зеленский или кто еще из генералов, должны вам докладывать как они готовятся к войне? Вы серьезно?

Про дороги да будут, про шашлыки будут, но военка.. вам это знать не надо, тем более если вы пишите про таку зраду :D

Доброго вечора!

Так видно как крепко к войне Зеленский готовился . Так что русня по дорогам свободно захватила юг Украины . Мосты на чонгаре тоже видать по плану подрыватьт НЕ стали ? Когда русня с Крыма зашла , что мешало Зеленскому подорвать антоновкий и каховские мосты , чтоб русня не могла дальше продвигаться ? Да и не надо мне о планах подготовки Зеленского к войне рассказывать , у кого есть глаза тот сам в состоянии всё увидеть, после двух лет войны. Правда для адептов Зеленского это не видно . Где есть вера , тому факты не нужны !

В.В.
29.03.2024, 12:35
что мешало Зеленскому подорвать антоновкий и каховские мосты , чтоб русня не могла дальше продвигаться :confused:
Оман.:ajmolodec: як що коротко

Бендер-Задунайский
29.03.2024, 16:00
что мешало Зеленскому подорвать антоновкий и каховские мосты , чтоб русня не могла дальше продвигаться :confused:
Оман.:ajmolodec: як що коротко

В самую точку . А если ещё вспомнить про историю с вагнеровцами , то вобще вопросов не остаётся. Год мычал что НЕ знает про историю с вагнеровцами , а потом признался.

vub
29.03.2024, 22:09
вам сколько лет?
Мариуполь, Мелитополь, Бердянск весь юг окружили и захватили по асфальту (по дорогам общего пользования) це да.. це в точку.. шляхи вони ремонтували знатно..навіть будували..незрозуміло для кого..хочя думаю вже зрозуміло..ось до Дитятек яку файну збудували..широку...як раз "під танк"... місцеві навіть дивувалися..нашо тут така дорога по якій "три машини" за день проїдуть..
міст в Ірпіне якій забороняли взривати "поки банкова не дасть добро"..довбойоб Данілов с фразою про заборону руйнувань мостів
- ми думали що вони люди і будуть бережливо "наступати" а вони....
тьфу бл@дь:mad:огидно

а ще вибчте за питання..здаєця у вас в профіле раніше було що ви з Харкова? чи я помиляюсь?

vub
29.03.2024, 23:28
Оман.:ajmolodec: як що короткоцар хороший - бояре поганыі.. вже качають тему про зраду у війську..кротів і тд...і вони впевнені - на банковій кротів нема..

жуляни - без прикриття залишили..якби не Кривонос на якого справу завели за це
з Гостоменя вивели охорону залишив тільки НГ
Мрію не дали евакуювати - зато зараз все вішають на "антонова" мол це їх недбалість
під@раси:mad:

Механік
30.03.2024, 10:51
вам сколько лет?

О-о-о , пригадую подібну риторику у Януковича і партії регіонів в 2013-му році , коли вони хотіли витерти ноги об Конституцію , народ України , і парламент. Десь так вони тоді і казали : - "ви мовляв , холопи, заткніть пельку і не задавайте зайвих запитань,вам етого знать нє надо, потому-шо Царь і бояре знають шо робить !". А ми тоді не змовчали і відстояли свою гідність! І 24-го лютого 2022 року теж не побоялися , вийшли в супереч сподіванням Зеленського, і відстояли Київщину і країну вцілому! Все що робив в цей час Зеленський -це записував з бункеру нікчемні гундосики , а також наполегливо назвонював прем'єр-міністру Ізраїлю і умоляв його , щоб він

попросив Путіна не вбивав його самого Зеленського.

Бендер-Задунайский
30.03.2024, 21:44
Доречі на суботньому ярмарку у Києві вул Ревуцького останнім часом річкова риба торгується повним ходом судаки щуки як маточне поголівья так і недомірки.... Суцільна дупа... Знахабніли в кінець

Был сегодня на столичке. Речной рыбы ПОЛНО, судаки , щуки в свободной продаже.

Metiz
31.03.2024, 18:59
Был сегодня на столичке. Речной рыбы ПОЛНО, судаки , щуки в свободной продаже.
Нікого не виправдовую.
Річкової чи ставкової ? Є різниця.
В нас на базарі (Павлоград) те ж багато. При уточнені сказали що з такого то ставка.

vvl
31.03.2024, 20:28
При уточнені сказали що з такого то ставка.
zT141qQPyd4

Vasilyevich
31.03.2024, 21:23

Подивіться на дату .

Ви б окрім читати тільки дати, ще б почитали текст, на який ви посилаєтесь. Щось там ні слова про ваші мости.. А мова про тисячі га наших земель зас...раних руснявими снарядами і мінами, це поля, які з 14 року обстрілювались, але ваш святий пєтро не заморочувався посівними полями, він торгував вугіллям з лугандоном.. Це ж ви його тези висвітлюєте!!!

Metiz
31.03.2024, 21:27
zT141qQPyd4
XlkEISQ66bU?si=AkgwDrgG6mYLZ6u-&t=7

Vasilyevich
31.03.2024, 21:35
О-о-о , пригадую подібну риторику у Януковича і партії регіонів в 2013-му році , коли вони хотіли витерти ноги об Конституцію , народ України , і парламент. Десь так вони тоді і казали : - "ви мовляв , холопи, заткніть пельку і не задавайте зайвих запитань,вам етого знать нє надо, потому-шо Царь і бояре знають шо робить !". А ми тоді не змовчали і відстояли свою гідність! І 24-го лютого 2022 року теж не побоялися , вийшли в супереч сподіванням Зеленського, і відстояли Київщину і країну вцілому! Все що робив в цей час Зеленський -це записував з бункеру нікчемні гундосики , а також наполегливо назвонював прем'єр-міністру Ізраїлю і умоляв його , щоб він

попросив Путіна не вбивав його самого Зеленського.

То це ви ті герої майдану, які замість одного проффесора вибрали другого - пастора , який віддав Крим без єдиного пострілу???? А винен у всьому Зе!!! А медаль вам святой пєтя - друг пастора, дав??
А прем,єр-міністр Ізраїлю це вам особисто розказував??? Чи теж святой пєтро??

Бендер-Задунайский
31.03.2024, 21:49
Ви б окрім читати тільки дати, ще б почитали текст, на який ви посилаєтесь. Щось там ні слова про ваші мости.. А мова про тисячі га наших земель зас...раних руснявими снарядами і мінами, це поля, які з 14 року обстрілювались, але ваш святий пєтро не заморочувався посівними полями, він торгував вугіллям з лугандоном.. Це ж ви його тези висвітлюєте!!!

А кто сказал что там должно быть что -то про мосты ? Я задал очень простой вопрос. Почему Зеленский НЕ подорвал чёнгарские мосты , их там ДВА , один автомобильный , второй железнодорожный.Антоновский мост , и каховский мосты. Второго марта кацапня зашла в Херсон , с 24 февраля до 2 марта что помешало подорвать мосты ? Оставить противнику стратегические обьекты , такие как мосты , чтоб они дальше продвигались ? Это как трактовать , это приступная холатность , или умышленное действие ? А зачем разминировать територии граничащие с окупированными териториями , на которых русня , с которой идёт война ? Это чтоб им в случае надобности , легко и просто было заходить в Украину ? Что и подтвердили военные действия на юге Украины.

vub
31.03.2024, 21:49
ще один упоротый...стільки скільки при вашем кловане боневтіковиче снарядов за два роки прилетіло ? мабуть с 14го до 22 стільки не прилетіло
То це ви ті герої майдану, які замість одного проффесора вибрали другого - зато ви вибрали -ах@еть... наїлися вже шашликів? запора нема?
пастора , який віддав Крим без єдиного пострілу а було чим стріляти? це ван на Ге+Ге розповіли?

петро далеко не святий але він точно країну в війну і хаос не кидав

доречі..? а я к с тезою що війна іде тому шо петяна ней заробляє? зараз виходить шмаркля заробляє?
с@ка вже навыть зеленоупорті кажуть що такой корупціі і хабарницьтва навіть при овочі не було

ще питання- ви щось маєте проти майдану?

vub
31.03.2024, 21:55
Я задал очень простой вопрос. . та нема в ціх упоротих відповіді...на г+г ще не "вливали"...

Бендер-Задунайский
31.03.2024, 21:56
[QUOTE=Vasilyevich;2116629]То це ви ті герої майдану, які замість одного проффесора вибрали другого - пастора , який віддав Крим без єдиного пострілу???? А винен у всьому Зе!!! А медаль вам святой пєтя - друг пастора, дав??
А прем,єр-міністр Ізраїлю це вам особисто розказував??? Чи теж святой пєтро??[/QUOT

Может сразу и подскажите , кто и когда выбирал пастора ? Что вам Петро покоя не даёт, аж зубу сводит.При Петре по Украине ракетами и кабами не херячили , если что. По поводу Израиля это к Зеленскому , Ермаку ,Шафиру , я к Израилю и малейшего отношения не имею.

Бендер-Задунайский
31.03.2024, 22:04
та нема в ціх упоротих відповіді...на г+г ще не "вливали"...

Вопрос простой как табуретка . Там два варианта , или преступная холатность , или специальные действия. Особенно если учесть что в СБУ рулил "кадровый разведчик " Ванька Баканов , который на руководящие должности в СБУ на юге Украины , рекомендовал Зеленскому назначить РОССИЙСКУЮ АГЕНТУРУ. Зеленский подписал бумаги на их назначение в СБУ. Вопросов тут тоже нет ? Российская агентура , на руководящих должностях в СБУ на юге Украины !

vub
31.03.2024, 22:05
ану...хот на одне питання відповідь...взагалі то для сіпатого питання но ви - як адепт повинні знати відповіді... я впевненей- знаєте

ще потім розкажіть нам про то чьому коли цру 28 звітів передало та весь світ кричав - копайте окопи у нас будували ( і будують) дороги..а ще може підкажете скільки квартал та лічно шмаркля задонатили на ЗСУ?

Як тобі сміється, проста людино? Чи соковитий твій шашлик? Не хочеш, поки він готується, запитань поставити? Для стенограми лишу тут...
1. Чому ніхто не сидить за провал ракетної програми 2019-2022, розмінування рейду Маріка і на загал непідготовку ЗСУ до повномасштабки?
2. Чому досі не покарані замовники і виконавці розстрілу Майдану, а частину їх ВИ випустили в Росію?
3. Чи не хотіли б ви, Володимир Олександрович разом із Андрієм Борисовичем спробувати прожити на пенсію хоча б місяць?
4. Скільки грошей вам ще потрібно взяти з бюджету країни, щоб наїстися?
5. Чому не покарані прибічники Януковича, а Татаров і Подоляк взагалі Ваша команда?
6. Чому всі ваші люди мають обидві руки?
7. Добровольці і патріоти опинились в тюрмах, бо для вас вони загроза? Чому досі є "справа Ріффмастера" і "справа Червінського"?
8. Чи пам’ятаєте ви таке слово як люстрація? ...зокрема судова
9. Яка ваша частка із оборудок Великого Будівництва, "закупівель" зброї, грального бізнесу і інших тем/схем?
10. Чи будете ви, коли вам доведеться опинитися перед судом, казати, що це помста чи політичне переслідування?
...перелік можна продовжити.
Ну як, богообраний нарід, тобі не хочеться знати відповіді на запитання?
Ми унікальне суспільство, що регочучи взяло участь у найбільш фатальному в світі експерименті/дослідженні людської тупості.

Бендер-Задунайский
31.03.2024, 22:06
та нема в ціх упоротих відповіді...на г+г ще не "вливали"...

Я догадывался что просмотр сериала "слуга народа " опасен для ментального здоровья , но не знал что настолько. Где есть ВЕРА , там факты НЕ нужны.

vub
31.03.2024, 22:09
Вопрос простой как табуретка . Там два варианта , или преступная холатность , или специальные действия. Особенно если учесть что в СБУ рулил "кадровый разведчик " Ванька Баканов , который на руководящие должности в СБУ на юге Украины , рекомендовал Зеленскому назначить РОССИЙСКУЮ АГЕНТУРУ. Зеленский подписал бумаги на их назначение в СБУ. Вопросов тут тоже нет ? Российская агентура , на руководящих должностях в СБУ на юге Украины !
невідповість..зараз почне - гладковскій\свінарчукі ...проти яких закрили справи навіть при "100% своем прокуроре"
цеж вам не яйця в метраз по 170грн покупать...
ванька зараз десь в полтаве адвокатом...там якась тема с адвокатурой щоб не ножна було "привлечь"
а яйцевого магната послом відправили..але здаєця його та страна не прийняла..якщо я правільно зрозумів

vub
31.03.2024, 22:13
Я догадывался что просмотр сериала "слуга народа " опасен для ментального здоровья , но не знал что настолько. Где есть ВЕРА , там факты НЕ нужны.булоб ще діло щоб якісь факти були..а так щеш тільки фрази з "телевізора"... як шарікови..абырвалг..шо бачу то пою...

vub
31.03.2024, 22:17
я тут давече общався с знайомим що голосував за шмарклю.... потвм казав - треба валити з цієї країни..потім коли "почалось" віїхав прикриваючись батьком інвалідом.. а тепер на питання - коли повернешся відповів (я просто ах@ел) повернусь когда У ВАС тут все закончится
:confused::eek::eek::eek:
у НАС:confused:

vub
31.03.2024, 22:27
сьогоді воно вашановувало памьять загиблих:mad: впевнений що більшість з цих людей голосувало за шмарклю...до когось доходить..але є такий вислів - лох необучаємий

Бендер-Задунайский
31.03.2024, 22:30
я тут давече общався с знайомим що голосував за шмарклю.... потвм казав - треба валити з цієї країни..потім коли "почалось" віїхав прикриваючись батьком інвалідом.. а тепер на питання - коли повернешся відповів (я просто ах@ел) повернусь когда У ВАС тут все закончится
:confused::eek::eek::eek:
у НАС:confused:

Так у меня знакомый . бизнесмен , вроде и не идиот . Так тоже топил за Зеленского аж из трусов выскакивал. А как это всё началось , сьехал во Францию. Правда у него четверо детей . Приезжал под Новый Год , покрутился тут неделю поехал во Францию. Правда про Зеленского уже молчит , может попустило после увиденного !

Бендер-Задунайский
31.03.2024, 22:31
сьогоді воно вашановувало памьять загиблих:mad: впевнений що більшість з цих людей голосувало за шмарклю...до когось доходить..але є такий вислів - лох необучаємий

Знакомый в Ворзеле живёт , говорит машин с Киева ехало , не пересчитать.

vub
31.03.2024, 22:35
Знакомый в Ворзеле живёт , говорит машин с Киева ехало , не пересчитать.ну то ладно..військовій стан...а так би - кортежи гав-гав-гав-!!! на лісапеде би приїхав

Бендер-Задунайский
31.03.2024, 22:37
булоб ще діло щоб якісь факти були..а так щеш тільки фрази з "телевізора"... як шарікови..абырвалг..шо бачу то пою...

Да сереал такой убогенький , чисто для оболванивания народа . Слепили такого сказочного Голобородька , и подсунули его народу в лице Зеленского. Неодин вменямый человек не сядет в самолёт, которым управляет актёр , который играл в сериале лётчика ! А тут целой стрной доверили рулить.

vub
31.03.2024, 22:39
Так у меня знакомый . бизнесмен , вроде и не идиот . Так тоже топил за Зеленского аж из трусов выскакивал. є в мене такий... але він тут і ДУЖЕ працює на перемогу... є в мене декілька людей які голосували за шмарклю ...доволі забезпечені люди..могли б "проплатити" і втекти..але вони тут і працюють на перемогу... ось таких я поважаю
але
Правда про Зеленского уже молчит , может попустило после увиденного ! не всі...і ріторіка помінялась кардінально...хоча деякі так і не змінили поглядів..але вже хоч МОВЧАТЬ!!!!

Бендер-Задунайский
31.03.2024, 22:49
є в мене такий... але він тут і ДУЖЕ працює на перемогу... є в мене декілька людей які голосували за шмарклю ...доволі забезпечені люди..могли б "проплатити" і втекти..але вони тут і працюють на перемогу... ось таких я поважаю
але
не всі...і ріторіка помінялась кардінально...хоча деякі так і не змінили поглядів..але вже хоч МОВЧАТЬ!!!!

Согласен , люди разные . Это хорошо когда люди могут РЕАЛЬНО смотреть на вещи .Без всей истории тот такой , а это воттакой. Реальные действия , фатры и выводы строго из фактов.Под Киевом мосты военные , БЕЗ приказа подрывали , на свой страх и риск. С банковой команду на подрыв НЕ давали.

Vasilyevich
31.03.2024, 22:57
ще один упоротый...стільки скільки при вашем кловане боневтіковиче снарядов за два роки прилетіло ? мабуть с 14го до 22 стільки не прилетіло
зато ви вибрали -ах@еть... наїлися вже шашликів? запора нема?
а було чим стріляти? це ван на Ге+Ге розповіли?

петро далеко не святий але він точно країну в війну і хаос не кидав

А хто кидав. Хаос ви всі організовуєте, тому що це легше....
Самі ви упоротиє!!! ваша хвора уява про те хто і що повинен робити. Зе повинен був поїхати і взірвати міст, .. це ваше геге..
А що ж робив ваш святий 5 років, коли вже йшла війна, щоб було чим стріляти ??? А розпродав 5 арсеналів зброї, і пустив в повітря, щоб не знайшли кінців???

Vasilyevich
31.03.2024, 23:03
А кто сказал что там должно быть что -то про мосты ? Я задал очень простой вопрос. Почему Зеленский НЕ подорвал чёнгарские мосты , их там ДВА , один автомобильный , второй железнодорожный.Антоновский мост , и каховский мосты. Второго марта кацапня зашла в Херсон , с 24 февраля до 2 марта что помешало подорвать мосты ? Оставить противнику стратегические обьекты , такие как мосты , чтоб они дальше продвигались ? Это как трактовать , это приступная холатность , или умышленное действие ? А зачем разминировать територии граничащие с окупированными териториями , на которых русня , с которой идёт война ? Это чтоб им в случае надобности , легко и просто было заходить в Украину ? Что и подтвердили военные действия на юге Украины.

Язиком молоть, не мости взривать.. ЧОму ж ви не включились в цю задачу тоді?? Де ви тоді були?? Зараз всі розумні діванні стратеги!!!! І раптом всі стали воєнними аналітиками...

Бендер-Задунайский
31.03.2024, 23:10
Самі ви упоротиє!!! ваша хвора уява про те хто і що повинен робити. Зе повинен був поїхати і взірвати міст, .. це ваше геге..
А що ж робив ваш святий 5 років, коли вже йшла війна, щоб було чим стріляти ??? А розпродав 5 арсеналів зброї, і пустив в повітря, щоб не знайшли кінців???

Верховный главнокомандущий , ну не за хрен сабочачий не отвечает . Точно , он ведь НЕ может дать приказ на подрыв мостов , он должен ЛИЧНО подорвать ! Про оборонные программы которые запустил Порошенко , можно свободно прочитать в сети. Только одно но есть , после прихода к власти Зеленского , все эти программы были ОСТАНОВЛЕНЫ . Все бабки пошли на дороги.

vub
31.03.2024, 23:10
А що ж робив ваш святий 5 років, коли вже йшла війна, щоб було чим стріляти ??? А розпродав 5 арсеналів зброї, і пустив в повітря, щоб не знайшли кінців??? вже навіть ГУР. підтвердив що взривали москалі... а "святий" за 8 років збудуівав яку не яку армію яка змогла ворогу навалять коли всі навкруги давали нам 72 години... це в 14тому армія була розвалена...це така армія повінна була стріляти? чим?

лох - необучаємий

Бендер-Задунайский
31.03.2024, 23:15
Язиком молоть, не мости взривать.. ЧОму ж ви не включились в цю задачу тоді?? Де ви тоді були?? Зараз всі розумні діванні стратеги!!!! І раптом всі стали воєнними аналітиками...

Точно Так как Зеленский языком мелет , так не каждый способен. Так я то НЕ верховный главнокомандущий , и НЕ могу военным приказы отдавать . Зеленскому за ГОД пыло известно о нападении русни. Он НЕХРЕНА не сделал , от слова совсем . Он ведь на шашлыки готовился , а не к нападению русни.

Vasilyevich
31.03.2024, 23:18
вже навіть ГУР. підтвердив що взривали москалі... а "святий" за 8 років збудуівав яку не яку армію яка змогла ворогу навалять коли всі навкруги давали нам 72 години... це в 14тому армія була розвалена...це така армія повінна була стріляти? чим?

лох - необучаємий

Слава Богу що він був не 8 років..
Але якби у Зе була така задача, то він би за 3 роки розвалив би. АЛЕ НЕ РОЗВАЛИВ!!!
Але тратити на "умніків" сили, все рівно що викинути...

Бендер-Задунайский
31.03.2024, 23:20
Але якби у Зе була така задача, то він би за 3 роки розвалив би. АЛЕ НЕ РОЗВАЛИВ!!!
Але тратити на "умніків" сили, все рівно що викинути...

Может подскажите какие ОБОРОННЫЕ программы были запущены при Зеленском ?У него по плану было , просто перестать стрелять ?!

vub
31.03.2024, 23:26
Але тратити на "умніків" сили, все рівно що викинути...не розвалив? дивиться щось окрім марафона...
з харкова відводив війска..благо Залужний "не встиг" відвезти..ато було б... на полесье бригаду розформував..та що повинна була прикривати "вхід" з чернобиля...відводив в Золотом...тіпа розведення ..а москалі заходили на готові НАШІ позиціі!!!!
кароче.. йди спать...псяшку потягни...або марафон подивись...заспокойся нанічь

vvl
01.04.2024, 12:12
:Smile025:
CKe0sGdOelw

Metiz
01.04.2024, 13:27
CKe0sGdOelw[/QUOTE]
fSNZYMSulgA?si=bSEBmz21DVSWhCOJ

vvl
01.04.2024, 13:34
CKe0sGdOelw
смішно, що в наш час хтось ще вірить в печатки :)
Я коли бачу на ярмарку, начебто зі ставка, лящів та судака під двушку - так вірю в печатки, що аж марафон хочу подивитись :D

Metiz
01.04.2024, 18:58
смішно, що в наш час хтось ще вірить в печатки :)
Я коли бачу на ярмарку, начебто зі ставка, лящів та судака під двушку - так вірю в печатки, що аж марафон хочу подивитись :D
Ви, мабудь, мало працюєте (працювали) з папірцями :)
Начебто, чи ні, але є папірець в якості якого хай розбираються відповідні служби.
Приказка така колись була : вірте людині на слово, завірене підписом та печаткою :D.

SIDOR 1
01.04.2024, 21:31
Ох тут весело оказывается....аж написать захотелось
Что я аж запутался хто за Зе,кто против рошеновского Бизе....):D
Про рыбалку кто нить расскажет? Шо там плотва хоть в такую жару? А то я 24/7 на работе,в машине ток Днепр вижу:lodka:
А ну да....за шашлыки перед войной эт бы канешно полный зелёный Пи..з....дець

linchuck
01.04.2024, 21:58
:(
Напишіть уже хоч хтось про рибалку пару слів...

Grinch
02.04.2024, 09:19

На вихідних були на ближній Десні - чехонь прокльовує, попадаються дуже гарні екземпляри ;)

Мike
02.04.2024, 09:41
Залюбки))) Клює. Вяло...як завжди весною це трапляєтся. Усі клювання на тривалому зависанні джігу. Інакше ні як. Деяки ловили на мандули....пріоритету не вбачалось. Струя шалена була, після підриву машиного залу греблі
Багато рекордних 4-5 кг судаків. Але не в мене.( на фото 1,5 та 1,7. )

dknox
02.04.2024, 12:51
Залюбки))) Клює. Вяло...як завжди весною це трапляєтся. Усі клювання на тривалому зависанні джігу. Інакше ні як. Деяки ловили на мандули....пріоритету не вбачалось. Струя шалена була, після підриву машиного залу греблі
Багато рекордних 4-5 кг судаків. Але не в мене.( на фото 1,5 та 1,7. )

А можете розказати як там зараз на Дніпрі без ГЕС?
Чи знайшов собі Дніпро нове русло? Чи є течія? Чи залишилась риба, або її здуло в море?
Що сталося з тими безмежними полями, на яких зараз немає води?
Тепер же видно які вони любимі бровки без води, так собі уявляли?

Я не уявляю яке воно стало після трагедії…
Був декілька разів у Херсоні та Новій Каховці на рибалці, об’єм води там вражав…

Владимир_84
02.04.2024, 12:53
Смаколиків в стрічку.

Мike
02.04.2024, 14:25
А можете розказати як там зараз на Дніпрі без ГЕС?
Чи знайшов собі Дніпро нове русло? Чи є течія? Чи залишилась риба, або її здуло в море?
Що сталося з тими безмежними полями, на яких зараз немає води?
Тепер же видно які вони любимі бровки без води, так собі уявляли?

Я не уявляю яке воно стало після трагедії…
Був декілька разів у Херсоні та Новій Каховці на рибалці, об’єм води там вражав…

та можу. Все ж краще ніж політика:) нового русла немає, тому що старе не змінилося. Берега щильно заростають тополем та вербой, саме цветіння цих дерев прийшлося на час підриву каховської дамби. Ландшафт цікавий...Ліс росте на очах з щильністю як у газона. Довжина цих дерев вже за 2 метри....Рельєф теж постійно змінюеться за рахунок дніпрогесу. Набір а потім раптовий чи плановий сброс води на користь ані рибам ані іншому не йде. Коси змиває у ями, потім ні ям ні кос не залишається. Зникли протоки та озера. Але є і плюси. Це відсутніть цвітіння води та заболоченності. Дзеркало самого великого водосховиська після зникнення значно зменшило випарювання води. Риба залишилася, але де вона буде здійснювати нерест не зрозуміло. Рівень за добу може змінюватить на метр-півтора по глибині декілька разів. Середня глибина Дніпра була в нижній течиї до 10 метрів, 6 метрів зникло. Таким чином 5-7 метрів це вже велика яма. Якось так.

Владимир_84
09.04.2024, 09:04
Я вам вже надоїв, але після зимового утримання все ще не можу "наїстися" риболовлею.Сьогодні після роботи зайшов в парк і побачив нерест ротана і до мого здивування я побачив кількість і який розмір живе в цій калюжі.Даже через воду і при умові,що я трохи перебільшую,бачив особі вагою півкіла, а то і більше.Щось впіймав,але в основному всі мої проводки і подачі всередину стаї повністю ігрорувалися.....ну що я розумію - кохання.....��Ну і декілька фото :
Той Ротан у водоймі поїдає все в прямому смислі, але смажений ох він і смачнючий.

Владимир_84
16.04.2024, 10:12
Відпустка не пройшла дарма. Ось так порадувала плітка і окуньці
Мормишка?

Владимир_84
19.04.2024, 09:52
"ХВАТ" ВІН ЖЕ ЖЕРЕХ
Декілька разів ловив Голавля, сильна риба, кажуть Жерех ще сильніший.
А ще кажуть що він геть не смачний?

boatman69
19.04.2024, 12:24
А ще кажуть що він геть не смачний?Великий головень(вагою 1.5кг.+) непоганий у вигляді вяленого,спина в 3 рази ширше ніж у леща.Ну а жерех ВЕЛИКИЙ - класика жанру для балику,для всього іншого не годяться.Щодо сили спротиву,жерех це перший удар,ну а голавль боротьба до кінця....даже в підхваті, щоб засадити гачки в руку риболову.......

Cooken
19.04.2024, 23:36
не їв, не знаю(((:(

УсатыйПолосатый
26.04.2024, 02:10

Дуже кістлявий. Дружина пускає на котлети.
Смакота…
Сушений непоганий.

serg71
27.04.2024, 07:06
Хто знає? На греблю пускають? Київ. Десна.

Air Jordan
27.04.2024, 15:59
Хто знає? На греблю пускають? Київ. Десна.
був тижня два назад на вело - ніззя!

SVT
29.04.2024, 20:16
...зробили з мене дресирувальника лебідів,навчив їх припливати на художній свист. У нас лебедів завжди було чимало, але рибалки самі по собі, лебеді самі по собі, та з початком війни з'явились переселенці з дітьми, найкраща розвага дітям- годувати птицю:)...Тепер кожен "рибний" день починається з матюків на весь став:cool:, поки лебеді і качки усвідомлять шо то не їм сніданок:D...

Владимир_84
04.05.2024, 11:48
Попла-поппер?
Доброго дня. Так.

Vov4ick
04.05.2024, 23:02
Доброго дня. Так.

А на що ловите, на опариша?
Ви на штучний чи живий опариш ловите?

Владимир_84
05.05.2024, 08:28
А на що ловите, на опариша?
Ви на штучний чи живий опариш ловите?
Повідок сантиметрів 50-60, маленький гачок і опариша пінка. Часто ловлю на саморобні мушки.

Rybak<(((><
16.05.2024, 10:32
Вова, ти ото прямо з тельбухами і лускою оту плотву в томаті приготував?

Владимир_84
16.05.2024, 11:31
Вова, ти ото прямо з тельбухами і лускою оту плотву в томаті приготував?
Трохи крупнішу потрошив. А так все ціляком, луску не чистю, в афганському казані за півторини години все протушується.
Але не потрошу рибу тільки весною та восени, влітку треба потрошити, влітку вона гірка.

Viktor_kb
17.05.2024, 10:34
Трохи крупнішу потрошив. А так все ціляком, луску не чистю, в афганському казані за півторини години все протушується.
Але не потрошу рибу тільки весною та восени, влітку треба потрошити, влітку вона гірка.

Доброго дня. А не поділитеся рецептом?

Владимир_84
20.05.2024, 10:24
Доброго дня. А не поділитеся рецептом?
Будь яка риба. Чистимо тільки луску(якщо дрібна то можна не чистити), якщо риба крупна то й потрошим. Промиваємо і в казан кладемо шарами, шар тертої моркви/порізана цибуля/риба... Сіль перець за смаком. Розбавляємо у воді томатну пасту, заливаємо так щоб ледь покривало рибу з овочами. Добавляемо грамів 100 не пахучої соняшникової олії. В афганському казані тушкувати 1,5 години. Можна й у звичайному казані, але процес займає близько 3-4 годин взалежності від розміру риби.

tacha79
20.05.2024, 11:32
Робив все як ви кажете, тільки рибу одразу в мисці посолив/поперчив і змішав з томатною пастою, а потім, як виклав шарами добавив олії і води.
Кілограм салаки в духовці при 180 градусах тримав 3 години, смакота:).

BigFish
21.05.2024, 07:30
Це соус для автоклава, но піде і для духовки) На цьому соусі зроблено приблизно 20 кг риби. Кажись рецепт початок 70-х років.

Мike
27.05.2024, 10:53
Щодо звіту Євгена..у скиді води є і плюси. Концентрація риби на кв. метр збільшується...кормова база зменшується, клює як скажена.

Eugene_Goroh
27.05.2024, 13:02
Щодо звіту Євгена..у скиді води є і плюси. Концентрація риби на кв. метр збільшується...кормова база зменшується, клює як скажена.
Концентрація - все-таки, порівняно з загальним водним простором там, в числовому виразі збільшення концентрації не дуже значне вийде.
А от з кормовою базою... оті всі мідії, раки, інша худоба та рослинність, що жила в прибережному шарі на порівняно незначних глибинах, але одномоментно опинилася на відкритому повітрі і здохла :( - думаю, це катастрофічний удар по водоймі, рибячий голодомор ще той...
Ну його нафіг такий кльов, Краще б риба була сита-прошена, та віднерестилася собі спокійно...
Але ніхто ні рибу не питає, ні нас не питає, і навряд чи то з чиєїсь примхи ту воду скинули...
Клята війна, короче...

Мike
27.05.2024, 13:23
Мені зараз наш Дніпро в нижній течії нагадує Черемош або Прут..течія конкретна та відсутність будь якої водної рослиністі. Сумно бачити. Але з'явився жерех та осетр. Фідеристи фастаються лящами 3-4 кг та коропами. Судак 4-5 кг з берега не є чудом

Rybak<(((><
27.05.2024, 14:48
Володя, в тебе в руках плотва, а не краснопірка, вага її до 300г, на мангалі щось інше :)

LEO 1979
28.05.2024, 16:43
Володя, в тебе в руках плотва, а не краснопірка, вага її до 300г, на мангалі щось інше :)

Краснопірка-чернуха буває і кілушна (і більше), але також хотів написати що на фото плітка

Polet
28.05.2024, 20:18
Подібні спогади, хочеться приїхати в село Сумської області, де кожного літа ловив карасів в дикому лісному ставку...... Яке яскраве було дитинство...
З ранку скибка хліба із здьором, вудки в руки і вперед...а вечірні гульки, клуб і т.д.....Ех....

Сан Палыч
29.05.2024, 11:14
А ми зранку на річечку піскурів ловити - поплавок із пробки від вина, сірник - а піскурі як чимала мойва...добренні...як попадався карасик - о!!!РИБИНА!!! а то була не риба...старші товкли в*юнів під корчами, а вони як змії, здоровенні...

vvl
05.07.2024, 13:47
на МДЖ
Суто спортивний інтерес... на шо ж там оті 2-3 см пукаси клювали? :confused:

asel
05.07.2024, 15:57

Ничего личного. Это бизнес.
Пс. Наверно выловил уже все что плавает

Nemo
05.07.2024, 17:44
Скоріше за все ( якщо не помиляюсь) то звіти з платної ( чи арендованої громадою водойми) Якщо так, то "де юре" інша гілка форуму. Але зараз війна, не те що звітів, навіть постів в темах мало. Тому можна і тут.

vvl
07.07.2024, 09:06
Та питання не було в законності вилову чи розміщення по гілках...
З дитинства памятаю, що оту дрібноту зловити в рот :) - то вдача, а тут цілий джекпот по кількості.
Шо там за мілігачок було цікаво :confused: :rolleyes:

Nemo
07.07.2024, 09:56
Та питання не було в законності вилову чи розміщення по гілках...
З дитинства памятаю, що оту дрібноту зловити в рот :) - то вдача, а тут цілий джекпот по кількості.
Шо там за мілігачок було цікаво :confused: :rolleyes:

Наприклад на попла-попер. Можна ж зовсім
мілкий гачок поставити і ловити таку срань.:) Нє?

vvl
07.07.2024, 20:07
Наприклад на попла-попер. Можна ж зовсім
мілкий гачок поставити і ловити таку срань.:) Нє?
Та звісно можна. Але у звіті був МДЖ, тому і спитав

Владимир_84
08.07.2024, 09:38

Скоріше за все ( якщо не помиляюсь) то звіти з платної ( чи арендованої громадою водойми) Якщо так, то "де юре" інша гілка форуму. Але зараз війна, не те що звітів, навіть постів в темах мало. Тому можна і тут.
Рибалив на загальній водоймі, Гірчака там просто сила силена. Мормишка 0,5 гр. та штучний мотиль. Зараз в таку спеку у нас з кльовом слабо, а спінінг покидати хочеться, ось так і відпочиваємо. Як писав, всі риби попливли назад.

SVT
08.07.2024, 11:11
Шо там за мілігачок було цікаво ... ...гачок Томас 4№ по радянській класифікації, навіть не "глотунчик", а ковтає така дрібнота( водойми загального користування)...бувало клювала плітка менше цигарки на мдж. з гачками 4-5 номеру...

vvl
08.07.2024, 21:10
Тю, начебто нормально спитав... просто показати гачок, на який було зловлено 2 см гірчака. Та хоч з акваріума, хоч з канави...
Образились! Чого?!
Більше питати не буду - відпочивайте як кому зручно.
Всім дякую!

Владимир_84
09.07.2024, 06:50
Тю, начебто нормально спитав... просто показати гачок, на який було зловлено 2 см гірчака. Та хоч з акваріума, хоч з канави...
Образились! Чого?!
Більше питати не буду - відпочивайте як кому зручно.
Всім дякую!
Та які образи, Боже збав.
Я написав мормишка 0,5 грам, який там номер гачка, точно не знаю.

asel
21.07.2024, 19:58
Спека спала, зранку трохи мілка, але погуляти можна. Всі риби залишилися жити.

Кто то может «это» забанить. ? Зачем и почему… нет слов нежных

asel
21.07.2024, 20:05
Спека неймовірна. Можна погуляти тільки рано вранці. Гарний бонус потягати коропчука на МДЖ. Всі риби попливли назад.

Плять, как всі ци риби могли ще пливти назад? Кончене якесь

Владимир_84
22.07.2024, 11:46
Плять, как всі ци риби могли ще пливти назад? Кончене якесь
Вам туди - "Сабурова дача" 057 738 1105.

Владимир_84
22.07.2024, 12:32
Доброго здоров'я, шановне товариство!
Вчора ввечорі, золоту рибку спіймав!
Звісно, загадав бажання і... дав подивитись на цю красуню товаришам... відпустив. Ще було трошки карасиків, які те ж потім потрапили у водойму. А казали, що не ловиться тут :)
Копанка, опариш, вудка на скору руку...
Мені такий траплявся.

Tsar
28.07.2024, 06:20
Кто то может «это» забанить. ? Зачем и почему… нет слов нежных

Можу Вас забанити чи балів виписати..Щоб не загиджували "Звіти" своїми дописами не по темі,а розміщували подібні "шедеври" у відповідному розділі.І щоб тримали себе в культурних. рамках
Ну а в цій гілці чекаємо на Ваші шедевральні,неповторні,захоплюючі,неймовірні звіти.Бо от якось так виходить,що від подібих "критиків" хоч якогось миршавенького звіту хрін дочекаєшся.Від Вас в тому числі.
ПС.Видаліть,бдлск,свої висери із "Звітів".До кінця тижня не видалите-будете ображатися самі на себе.

ПриВар
28.07.2024, 19:09
А мы нет. Ну ничего, поживем - половим. :spin:
Сделал сегодня попытку поймать зубатую рыбу. Силикон, железо, пластмасса не соблазнили. Стоит у кромки растительности и глотает малька, который мимо плывет. Окунишки изредка тоже активничали, но силикон есть не хотели. Или жара, или не так что-то делал. Активная рыба была с 6 до 8, потом все затихло.

asel
29.07.2024, 21:44
Можу Вас забанити чи балів виписати..Щоб не загиджували "Звіти" своїми дописами не по темі,а розміщували подібні "шедеври" у відповідному розділі.І щоб тримали себе в культурних. рамках
Ну а в цій гілці чекаємо на Ваші шедевральні,неповторні,захоплюючі,неймовірні звіти.Бо от якось так виходить,що від подібих "критиків" хоч якогось миршавенького звіту хрін дочекаєшся.Від Вас в тому числі.
ПС.Видаліть,бдлск,свої висери із "Звітів".До кінця тижня не видалите-будете ображатися самі на себе.

Ок. Подождем еще один отчет .. с линейкой и кантером.
Пс. Потом посмотрим

Як всі ці риби попливли назад??? Як??

Tsar
30.07.2024, 06:31
Пс. Потом посмотрим

Було б цікаво дочекатися хоч якогось ВАШОГО звіту.Ото втерли б носа своєму опоненту!Там би вже і лінійкою,і кантером,і кетч-енл-релізом його просто до стіни б приперли.Я вже мовчу про літературний стиль цього шедевру від якого всі відчують ну просто моральний оргазм і невимовну насолоду для очей.

Мабуть Ви з першого разу не зрозуміли,що у гілці зі звітами пишемо лише звіти.А обговорення звітів відбувається у іншому розділі форума.Тож тепер маєте трохи часу для відпочинку від писанини і повторення правил нашої спільноти.Ну і звичайно маєте тепер час на збирання матеріалу для написання майбутнього звіту про незабутні риболовлі.Тож сходіть на річку.охолоньте,половіть рибки і сідайте за написання шедевру.Дуууууже чекаємо на нього.
ПС.Можете не дякувати за такі,надані Вам,карколомні перспективи.

Владимир_84
30.07.2024, 07:54
Пс. Потом посмотрим

То напевно пан не знає, що є такі речі для зберігання улову, як садок та кана... Як Вам там писали виїдіть на річку та здтвуйте своїм уловом, то я скажу що рано Вам ще до водоми, вчіть мат/частину).
З Повагою до всіх!

linchuck
30.07.2024, 19:51
Давайте почнемо з того, що ні на окуня, ні на червонопірку, тим більше, на уклейку чи верховодку немає дозволених мінімальних розмірів. І я сумніваюся що тієї мілюзги там набирається більше 3-х кілограмів, навіть якщо так. А що далі робити з тою всією рибою - справа рибалки. Можна накормити всіх дворових котів, пустити на фарш або випустити, хто не виживе - піде на корм хижакам і ракам. Кому не приємно, може просто не дивитися

Владимир_84
31.07.2024, 09:39
Давайте почнемо з того, що ні на окуня, ні на червонопірку, тим більше, на уклейку чи верховодку немає дозволених мінімальних розмірів. І я сумніваюся що тієї мілюзги там набирається більше 3-х кілограмів, навіть якщо так. А що далі робити з тою всією рибою - справа рибалки. Можна накормити всіх дворових котів, пустити на фарш або випустити, хто не виживе - піде на корм хижакам і ракам. Кому не приємно, може просто не дивитися

Скажу що половина Гірчаків та трохи Верховодка зараз живуть в акваріумі, у знайомого видовий акваріум на 400 літрів обладнаний під місцеві водойми з рибами з тих же водоймів.

Димо_н
11.08.2024, 11:55
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка зараз на острів Сосни перевозять з Осещини або Чорнобильця? Напишіть контакти перевізників якщо є. Дякую

Константин
12.08.2024, 13:59
067 445 2886 Ігор
перевозить з Ізумрудки

Валерий Владимирович
12.08.2024, 19:37
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка зараз на острів Сосни перевозять з Осещини або Чорнобильця? Напишіть контакти перевізників якщо є. Дякую

В п′ятницю хотіли переправитись на день на острів, на воді зупинили військові, сказали що планові заходи і до середини вересня щоб нікого не було, у гіршому випадку будуть стріляти на ураження. Розвернули з переправщиком назад, отак ми відпочили, м′ясо у дворі дожарював щоб не пропало.

Znaxar
17.08.2024, 19:05
Сьогодні цілий день по затоці між Гідропарком і Трухановим швидкісний катер з лижами на буксирі розсікав і нічого їм не було.

dddnew
18.08.2024, 23:55
718 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Старый добрый миджик 500G :Smile007: С него начинал знакомство с вечерним судаком.

Мike
19.08.2024, 11:53
718 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Старый добрый миджик 500G :Smile007: С него начинал знакомство с вечерним судаком.

Кстати из мелковобов клевало только на него. Перед ним пробовал риджа 35 и дайву прессо

vvl
31.08.2024, 20:52
Какова красивого рускага мальчика в трусиках к нам занесло с Рыбалки.ком :D
Так бежал из Херсона, что аж до Волынской добежал ;)
И сразу безумная любовь к Украине проснулась :)
пс: пишу на понятном тебе языке

ageev
01.09.2024, 09:09
Какова красивого рускага мальчика в трусиках к нам занесло с Рыбалки.ком :D
Так бежал из Херсона, что аж до Волынской добежал ;)
И сразу безумная любовь к Украине проснулась :)
пс: пишу на понятном тебе языке

)))
Всё не совсем так. Я в Ровенской.

Metiz
01.09.2024, 10:22
Бляяяяяя ви ще тут почніть чвари...
Вже всі все зрозуміли і зробили для себе правильні висновки.

vvl
01.09.2024, 12:45
)))
Всё не совсем так. Я в Ровенской.
Рад, что с остальным ты согласен

Бляяяяяя ви ще тут почніть чвари...
Вже всі все зрозуміли і зробили для себе правильні висновки.
Мені прихильників окупантів може в страку цілувати?

пс: чвари припинив

ageev
01.09.2024, 13:36

Если бы это было так, то рыбачил бы я сейчас в Краснодарском крае.

SIDOR 1
05.09.2024, 13:47

Відгук - бомба

За багато місяців від початку війни - найкращий

Я начебто сам зараз потягав того коропа на роботі біля компа)))

Дякую !

LEO 1979
05.09.2024, 17:46
Рад, что с остальным ты согласен

пс: чвари припинив

А з чого висновок, що автор звіту - прихильник окупантів? Через мову спілкування???

Дічь якась...

boatman69
06.09.2024, 21:48
А з чого висновок, що автор звіту - прихильник окупантів? Через мову спілкування???

Дічь якась...Ну дурнями не тільки расея славиться, а по друге, з досвіду, ну дуже часто, хто за нєньку на словах волає, першими на співпрацю ідуть.Звісно це не стосується тут присутніх,так життеві спостереження.........

Tsar
07.09.2024, 06:57

Дічь якась...

Можливо тому,що той хто про це написав,читав пости "автора звіту" на "Рибкомі".І можливо саме там цей "автор звіту" висловлював свою позицію щодо війни і наших єб..утих північних сусідів.А потім прийшов сюди...Ну а тут його вже зустріли відповідно до того,що він писав раніше і на іншому ресурсі.
ПС.Це лише моє ІМХО.Так це чи ні може сказати лише той,хто назвав іншого прихильником окупантів.І підтвердити це або спростувати може лише він.

ageev
07.09.2024, 11:04
..."автор звіту" висловлював свою позицію щодо війни і наших єб..утих північних сусідів...

Форум на рыбкоме закрылся в 2020 году и после этого там никто ничего не писал. Со времени вторжения многие поменяли свою точку зрения и то что было до и после это большая разница. Но он почему то уверен что убеждения человека не поддаются коррекции. Он бы ещё вспомнил что я в детском садике утверждал. )))

vvl
07.09.2024, 12:42
Можливо тому,що той хто про це написав,читав пости "автора звіту" на "Рибкомі".І можливо саме там цей "автор звіту" висловлював свою позицію щодо війни і наших єб..утих північних сусідів.А потім прийшов сюди...Ну а тут його вже зустріли відповідно до того,що він писав раніше і на іншому ресурсі.
ПС.Це лише моє ІМХО.Так це чи ні може сказати лише той,хто назвав іншого прихильником окупантів.І підтвердити це або спростувати може лише він.
100% влучання :)

пс: а всім хто вірить в перевиховання, зміну думок та раптове прозріння - я бажаю більше дивитись фантастику та російське ТВ :D
пс2: я б ще радив СБУ придивитись до подібних переселенців на тему дорозвідки військових обєктів тощо

ageev
07.09.2024, 13:09
...я б ще радив СБУ придивитись до подібних переселенців на тему дорозвідки військових обєктів тощо

В прошлом году СБУ меня проверяли, у них вопросов ко мне нет.

Tsar
07.09.2024, 13:51
Со времени вторжения многие поменяли свою точку зрения и то что было до и после это большая разница. Но он почему то уверен что убеждения человека не поддаются коррекции.

Та Ви шо!!!Серйозно?Он воно як...Виявляється,що "убеждения" найкраще "поддаются коррекции" коли на голову летять ракети,.. А з 2014 по 2022 роки ,коли війна була десь там далеко-далеко,то можна було і інші "убеждения" сповідувати і про "АтличАе Ат вас мнение" розповідати...А інші люди в цей час воювали,волонтерили і донатили...Всі 8 років... І чомусь їх "убеждения не поддавались коррекции".І донині не піддаються.
Особисто мені,ось такі от "корректоры убеждений" огидні до глибини душі.Навіть більш огидні ніж кацапи.
Все,особисто я цю розмову закінчую.

boatman69
08.09.2024, 14:00
100% влучання :)

пс: а всім хто вірить в перевиховання, зміну думок та раптове прозріння - я бажаю більше дивитись фантастику та російське ТВ :D
пс2: я б ще радив СБУ придивитись до подібних переселенців на тему дорозвідки військових обєктів тощоЯ б вам відповів, да правила порушувати не хочу,ну а легально,скажу, що вороги насправді це ви !Ті хто розпалюють ворожнечу між українцями.А з досвіду,до речі я також переселенець з Донбасу,бачив десятки разів,як переобуваються такі патріоти, коли стає реальна загроза його "кабанчику".Я до речі 52 роки російською розмовляв і досі в сім'ї розмовляю так, що до мене також треба придивитися ? Ти дивись,сука,переселенців він зібрався перевіряти......

vvl
08.09.2024, 16:47
Я б вам відповів, да правила порушувати не хочу,ну а легально,скажу, що вороги насправді це ви !Ті хто розпалюють ворожнечу між українцями.А з досвіду,до речі я також переселенець з Донбасу,бачив десятки разів,як переобуваються такі патріоти, коли стає реальна загроза його "кабанчику".Я до речі 52 роки російською розмовляв і досі в сім'ї розмовляю так, що до мене також треба придивитися ? Ти дивись,сука,переселенців він зібрався перевіряти......
Насправді не здивований, що у ватніка є захисники :)
Але якщо б вас більш ніж 50 років тому навчили не тільки розмовляти, а й читати... Написав же - "до подібних переселенців", бо людина навіть не зеперечує, що був сепаром, але вдруг переваспітался. Ну якщо ви приписуєте і себе до подібних, ну не здивований і тут. Плювали по за очі на Донбасі мені в спину, і не раз, а потім поїхали і вчать - як мені реагувати на відкритого ватана та сєпара. Ми в одному окопі не седіли, щоб мене вчити...
пс: І справа тут зовсім не у мові, але зрозуміти це не всім дано :cool:

mabilochka
08.09.2024, 16:57
Народ, вас просто противно читать. Вам не нужен внешний враг. Вы сами друг друга перегрызете.
Форум окончательно умер.

Andron
08.09.2024, 18:06
Народ, вас просто противно читать. Вам не нужен внешний враг. Вы сами друг друга перегрызете.
Форум окончательно умер. Насправді, питання дуже серйозне :o ...суко, мене просто вивертає навиворот, коли в той час, коли кожен день гінут наші друзі, коли наші міста порівнюють з землею, коли навколо стільки крові і горя.... хтось ще може дозволяти себе розмовляти цією йоб..ной кацапською мовою :( Ніколи в жітті не вивчав українську, нажаль, і досі не можу опанувати, дуже шкодую про це, але я її точно опаную ;) Хочь трохи поважайте свою батьківщину та тіх, хто за неї гіне та воює

dddnew
08.09.2024, 22:00
«Скільки мов ти знаєш – стільки разів ти людина». Йоганн Вольфганг фон Ґете

Поки не почнемо поважати один одного ми не чім не краще за кацапів, нажаль багато в чому ми їх переплюнули.

boatman69
09.09.2024, 09:58

Поки не почнемо поважати один одного ми не чім не краще за кацапів, нажаль багато в чому ми їх переплюнули.Друже,як раз я за це і казав,що поки людина не осуджена судом за сепаратизм,чи не сидить під слідством у СБУ не хрен йому вішати ярлики, за те ,що десь він щось писав....Бо ми не правову державу побудуємо і не в єс і нато підемо,а створемо диктатуру "краще" ніж ні не расеї,а нагшталт ірану чи кореї північної.Щодо мови....під час війни складне питання,але із-за такого відношення на нас вже дивляться як на дикунів.Бо виходить,що я повинен ненавидіти німців,за те що вони вбили багато моїх пращурів.....ну бред.....
Ну а якщо не так,то через 50 років ми знову будемо їздіти у мацкву на шабашки, виходить також бред.....Росіян зі зброєю в руках треба знищувати,розмовляти треба державною,ну а ненавідити російську - це дикунство.

ageev
09.09.2024, 09:59
...бо людина навіть не зеперечує, що був сепаром, ...

Это враньё.

WhyskeyJack
09.09.2024, 12:27
Насправді, питання дуже серйозне :o ...суко, мене просто вивертає навиворот, коли в той час, коли кожен день гінут наші друзі, коли наші міста порівнюють з землею, коли навколо стільки крові і горя.... хтось ще може дозволяти себе розмовляти цією йоб..ной кацапською мовою :( Ніколи в жітті не вивчав українську, нажаль, і досі не можу опанувати, дуже шкодую про це, але я її точно опаную ;) Хочь трохи поважайте свою батьківщину та тіх, хто за неї гіне та воює

у нас чиновники по закону шпрехают на мові и вышиванку пару раз в год одевают демонстрируя свою мега-патриотичность, но аппетитов от этого у них не поубавилось. Боюсь, что язык не является определением патриотизма, часто это ширма. Да и вообще, парадокс, в тылах патриотов всегда больше:D

boatman69
09.09.2024, 12:37
у нас чиновники по закону шпрехают на мові и вышиванку пару раз в год одевают демонстрируя свою мега-патриотичность, но аппетитов от этого у них не поубавилось. Боюсь, что язык не является определением патриотизма, часто это ширма. Да и вообще, парадокс, в тылах патриотов всегда больше:DНу за першу, тут по замовчуванню,знаю 3.14ів у Лимані були "патріотами" № 1,коли прийшли 3.14 на другий день пішли працювати в мєрію.Що до тила, переселенці вже довели свій ПАТРІОТИЗМ, виїхавши, а не залишившись під орками,до речі я кинув все : квартири,гараж,дачу,машини....могили батьків,а ось у тилу з мене 10 т.грв. беруть за обшарпану хрущевку, це так, як кажуть, для роздумів.

zbb
09.09.2024, 12:50
Ну хоч десь форум ожив :D:D:D

Metiz
09.09.2024, 15:22
Ну за першу, тут по замовчуванню,знаю 3.14ів у Лимані були "патріотами" № 1,коли прийшли 3.14 на другий день пішли працювати в мєрію.Що до тила, переселенці вже довели свій ПАТРІОТИЗМ, виїхавши, а не залишившись під орками,до речі я кинув все : квартири,гараж,дачу,машини....могили батьків,а ось у тилу з мене 10 т.грв. беруть за обшарпану хрущевку, це так, як кажуть, для роздумів.
Та і у Дружківці, запевняю, ціни для військових не меньші гилять за житло. Тому, все чесно :D

boatman69
09.09.2024, 15:32
Та і у Дружківці, запевняю, ціни для військових не меньші гилять за житло. Тому, все чесно :DА ось тут ви берете окремі випадки,я здаю у Краматорську тільки за комуналку,син за 3 т. за трікімнатну і багато знайомих не більше 3 ,чи за комуналку,чи просто так....Ну а скільки коштує житло у Львові/Ужгороді я мовчу....

Metiz
09.09.2024, 15:45
А ось тут ви берете окремі випадки,я здаю у Краматорську тільки за комуналку,син за 3 т. за трікімнатну і багато знайомих не більше 3 ,чи за комуналку,чи просто так....Ну а скільки коштує житло у Львові/Ужгороді я мовчу....
Ну так, запевняю вас, що і по вашому питанню це окремі випадки. Є люди, які здають житло і по помірним цінам. Кому як стане по життю.

Metiz
09.09.2024, 15:48
А взагалі, то побачив різницю між людьми, які пережили окупацію і тими хто ні, в плані відношення до військових.
Хоча це те ж, не 100 відсотково, люди всі різні і може так мені здалося особисто.

PRIHOD
09.09.2024, 15:55

Поки не почнемо поважати один одного ми не чім не краще за кацапів, нажаль багато в чому ми їх переплюнули.

Приветствую, довмовые!
Мовосрач отдельная история...
Можно еще перестать носить рубашки, ведь москалики тоже их одевают.

И почему кто то подарил русский язык россиянам? Откуда такая щедрость? Пусть еще Киевскую Русь им отдадут.

ЗЫ: надеюсь поймете мой сарказ. Всем добра!

Metiz
09.09.2024, 17:14
Та не про мову взагалі...
То вже перекрутили.

sps-3281
09.09.2024, 17:44
Приветствую, довмовые!
Мовосрач отдельная история...
Можно еще перестать носить рубашки, ведь москалики тоже их одевают.

И почему кто то подарил русский язык россиянам? Откуда такая щедрость? Пусть еще Киевскую Русь им отдадут.

ЗЫ: надеюсь поймете мой сарказ. Всем добра!
Дело гораздо глубже.
Нужно вернуться к первоисточникам. Незалежности.
К обещаниям ,к обращениям к 15 млн. Русскоязычных людей, к обещаниям сохранить их культуру
, их язык и призывам строить великую Украину.
Ну а в свете текущих «политических « веяний и прочих «печенек» просто нужно признать потерю и 15 млн. русскоговорящих , и потерю территорий,и потерю тех, кто выехал , предчувствуя тренд своего уничижения.
Религию пока не трогаем…

OWL
09.09.2024, 17:47
Та не про мову взагалі...
То вже перекрутили.

Та і про мову: взагалі позицінується, до сьогодні, росією "как защита р-яз населения". Вибили Донбас та Луганщину разом з місцевими мовними суржиками - захистили. Хто їх раніше трогав?, жили собі і так "окремо" не вважаючи себе Українцями. Повторно заселять урками

sps-3281
09.09.2024, 18:34
Та і про мову: взагалі позицінується, до сьогодні, росією "как защита р-яз населения". Вибили Донбас та Луганщину разом з місцевими мовними суржиками - захистили. Хто їх раніше трогав?, жили собі і так "окремо" не вважаючи себе Українцями. Повторно заселять урками

Ну если жили окремо, то чего тогда трогали?
И що це за поняття- справжний украинец?

Andron
09.09.2024, 18:38
Як що хтось гадає, що я в своєму посту закликаю "мочить рускоязычных", то це зовсім не так. Нажаль, кацапська мова в нас в'їлася до самих кісток :( і це вже назавджи. Але! Як би ми шанували наші традиціі, нашу історію, мову, як би ми знали нашіх великих предків, а не усіяких тріперних пушкіних та маяковських, то усього того пі..ца, що зараз, не було б в нашій країні. До того я і закликаю. Нажаль, дуже багато хто цього ще не зрозумів та при всякому випадку у них "какая разница" :opetr: Якщо і далі так буде, то нічого хорошого чекати не варто. "Хто не пам'ятає минулого, у того немає майбутнього" (с...) :spin:

Metiz
09.09.2024, 19:09
Як це працює на практиці. Коротенько.
Якщо людина є носій російської культури, то підари ототожнюють таку людину за свого та пропонують йому захист за замовчуванням (нікого про це не питая).
Ось і все.
Тому, вибачте, на х.. все російське і так далі.

sps-3281
09.09.2024, 19:21
Як це працює на практиці. Коротенько.
Якщо людина є носій російської культури, то підари ототожнюють таку людину за свого та пропонують йому захист за замовчуванням (нікого про це не питая).
Ось і все.
Тому, вибачте, на х.. все російське і так далі.

Пинов ты сам туди!
Маьуть у тебе нема ни родичи в, ни братия, ни племянников.Давай у Пильшу, там тебе чекают!

sps-3281
09.09.2024, 19:28
Як що хтось гадає, що я в своєму посту закликаю "мочить рускоязычных", то це зовсім не так. Нажаль, кацапська мова в нас в'їлася до самих кісток :( і це вже назавджи. Але! Як би ми шанували наші традиціі, нашу історію, мову, як би ми знали нашіх великих предків, а не усіяких тріперних пушкіних та маяковських, то усього того пі..ца, що зараз, не було б в нашій країні. До того я і закликаю. Нажаль, дуже багато хто цього ще не зрозумів та при всякому випадку у них "какая разница" :opetr: Якщо і далі так буде, то нічого хорошого чекати не варто. "Хто не пам'ятає минулого, у того немає майбутнього" (с...) :spin:

Да, я русскоязычный, как и украиномовный.
И подтверждаю : Кто не помнит прошлого, у того нет будущего!
Торговцам Norstreama !

Tsar
09.09.2024, 20:10
Да, я русскоязычный, как и украиномовный.

Ага...З Вашого попереднього поста видно який Ви "україномовний"...Там навіть сам АзІров заплакав від розпачу бо він так не зможе...

Пинов ты сам туди!
Маьуть у тебе нема ни родичи в, ни братия, ни племянников.Давай у Пильшу, там тебе чекают!

Ну а посилати "домовичків" на сторінках форуму не варто...За це штрафні бали ну дуже швидко прилітають...Там би ще і по попередній Вашій писанині можна було б пройтись,але сподіваюся,що Ви все і так усвідомили і повидаляєте оту маячню і про "рускАгАвАрящих",і дурне питання "чего трогали",і про різноманітні "признания".Ні?Будете ображатися на самого себе.

Tsar
09.09.2024, 20:23
А з приводу херсонського "мальчіка в трусіках",що зараз ловить коропів у Рівненській області...Вбив я нік "ageev" у пошук на Рибкомі і почитав пости...Вражають...Яке там к монахам мовне питання...Там повний набір всіх чудес світу...Результати пошуку викладаю сюди.Почитайте і подумайте чи треба було із-за ЦЬОГО підіймати бурю в склянці води.

Metiz
09.09.2024, 20:38
Пинов ты сам туди!
В московії - немає, по - перше.
Я з вами на ти не переходив - по - друге.
Не кажіть що ми мені робити, я не буду казати куди вам йти - по - третє.
P.S. Культурою від вас так і пре, "рускагаварящий"

Tsar
09.09.2024, 20:57
В московії - немає, по - перше.
Я з вами на ти не переходив - по - друге.
Не кажіть що ми мені робити, я не буду казати куди вам йти - по - третє.
P.S. Культурою від вас так і пре, "рускагаварящий"

Не опускайтеся до його рівня.Він своє вже отримав.А не зробить висновків-отримає ще.Бо понесло його "чистА и кАнкретнА".

sps-3281
09.09.2024, 21:16
Ага...З Вашого попереднього поста видно який Ви "україномовний"...Там навіть сам АзІров заплакав від розпачу бо він так не зможе...

Ну а посилати "домовичків" на сторінках форуму не варто...За це штрафні бали ну дуже швидко прилітають...Там би ще і по попередній Вашій писанині можна було б пройтись,але сподіваюся,що Ви все і так усвідомили і повидаляєте оту маячню і про "рускАгАвАрящих",і дурне питання "чего трогали",і про різноманітні "признания".Ні?Будете ображатися на самого себе.
Я дивлюсь, ви тут самоназначенный царь!
Судите всех и направо и налево!
Я бы хотел , чтобы каждый читающий этот форум вернулся в архивы, на 10, 14 лет назад ощутил всю атмосферу этих переобувшихся .Все эти
Нет ничего правдивей истории,ее поступков и высказываний.Как быстро все эти «русскоговорящие» переобулись.Из Сергеев стали Сергиями, из Андреев- Андриями.
Андрон пока держится.

Metiz
09.09.2024, 21:53
Не переобувався, просто ніколи собі уявити не міг, навіть уві сні, звідки срака насунеться (з 2014 року). Українцем був, ним і залишусь. Піднялась вгору планка ідентичності (національної самосвідомості), а звідти і деяка переоцінка цінностей.
А те що погано свою рідну українську історію знав, то тут заслуговую гарного прочухана.:)

boatman69
09.09.2024, 23:12
Не переобувався, просто ніколи собі уявити не міг, навіть уві сні, звідки срака насунеться (з 2014 року). Українцем був, ним і залишусь. Піднялась вгору планка ідентичності (національної самосвідомості), а звідти і деяка переоцінка цінностей.
А те що погано свою рідну українську історію знав, то тут заслуговую гарного прочухана.:)До вас,що я напишу нижче не відноситься !Значит приїхав я з сім'єю в одне місто на Поділлі, прийняв нас заможний фермер, за столом такі гасла волав, так себе ідентикував....А одного разу за чаркою чаю,як раз чекали наступу з Білорусі,я його питаю,що він буде робити,якщо орки зайдуть в місто.Кине все,спалить ферму і кабанчиків на волю......ви б побачили його обличчя і очі,він готовий був мене зарізати,як отого кабана....на наступний ранок нас з дружиною попросили на вихід.....Впевнений,що і сальца нарізав би і чарку підносив би оркам,як у тому фільмі про весілля у Малинівці.
Так що зараз ціную тільки вчинки,а все це пасталяканя язиком не варто недопалка.

Tsar
10.09.2024, 04:37
Я дивлюсь, ви тут самоназначенный царь!

"Ти вибрав сам свою нагайку
Тепер послухай мою байку" (с)

А я дивлюсь,що Вам ну просто нейметься писати тут хрінь,яка підбурює інших до розбірок з'ясування "хто кому Рабінович",піднімає теми яких зараз ВЗАГАЛІ краще не торкатися.Та ще й когось кудись посилаєте...І мабуть думаєте,що це минеться безкарно.Ні,не минеться.Модери якраз і мають реагувати на таких "лихих скакунів" типу Вас.Тож трохи охолоньте.
А поки будете охолоджуаатися-можете пошукати на форумі якісь докази(дописи чи висловлювання) де саме я "переобувася".Те що перейшов на держаану-то це "переобуванням" назвати важко.Бо мова-один із стовпів державності.І якщо Ви цього не розумієте...То хто ж Вам лікар...Було б цікаво почитати про себе ту саму "правдивую историю,ее поступки и вьісказьівания".Потім надасте мені в приватні повідомлення незаперечні докази "переобувки" :-)
ПС.Та й взагалі,народ,зав'язуйте!

Денис
11.09.2024, 10:30

ageev
15.09.2024, 13:24
Глубинным психологическим мотивом языкового вопроса есть - "Вымещение", защитный механизм психики.

zbb
17.09.2024, 11:45

Відпускати таких окунів треба :(

VVP
17.09.2024, 16:31

На окуня не має мінімально дозволеного для вилову розміру,
хоче людина юшку зварити - нехай варе

Olex
17.09.2024, 16:36
На окуня не має мінімально дозволеного для вилову розміру,
хоче людина юшку зварити - нехай варе
Це не про мінімальний розмір окуня, а про максимальний. Тобто, таких великих окунів треба відпускати, щоб розмножувалися. Це не тугорослі особини.

linchuck
17.09.2024, 20:02
Це не про мінімальний розмір окуня, а про максимальний. Тобто, таких великих окунів треба відпускати, щоб розмножувалися. Це не тугорослі особини.

Ну, з іншої сторони, окунів таких розмірів у водоймі може бути кілька десятків, а менших - десятки і десятки тисяч. І їхня ікра буде складати мільйонну долю від загальної.
До того ж, скільки тому кілограмовому окуню жити залишилося? Ну рік-два максимум.

Sta1ker
17.09.2024, 20:22

Цілком з Вами погоджуюсь, але якби це була дика водойма...

Olex
17.09.2024, 21:01
Ну, з іншої сторони, окунів таких розмірів у водоймі може бути кілька десятків, а менших - десятки і десятки тисяч. І їхня ікра буде складати мільйонну долю від загальної.
До того ж, скільки тому кілограмовому окуню жити залишилося? Ну рік-два максимум.
1. Я пояснив для VVP сенс того, що написав zbb
2. Іхтіологи вважають, що навіть в великих водоймах існують дві форми окуня: дрібний тугорослий прибрежний і великий глибинний. Основну масу окуня в водоймі складає перший, другого значно менше. Тугорослий окунь ніколи не виростає до якихось значних розмірів. Виходячи з цього і є думка, що тугорослого окуня треба ловити і забирати з водойми, а великого треба берегти.

boatman69
18.09.2024, 11:16
Цілком з Вами погоджуюсь, але якби це була дика водойма...
У вас якісь подвійні стандарти,на диких - зась,а якщо чиєсь можно під корень.......

Metiz
18.09.2024, 11:23
Є Правила ... , які не порушуються, а все інше від лукавого. :)

Olex
18.09.2024, 12:26
У вас якісь подвійні стандарти,на диких - зась,а якщо чиєсь можно під корень.......
Взагалі-то на платних водоймах вилов окуня, будь-якого розміру, вітається. В норму вилову його не зараховують і настійливо рекомендують не відпускати, а забирати. Тому, що окунь не є об'єктом розведення і лову і вважається сміттєвою і шкідливою рибою.

zbb
18.09.2024, 13:12
1. Я пояснив для VVP сенс того, що написав zbb
2. Іхтіологи вважають, що навіть в великих водоймах існують дві форми окуня: дрібний тугорослий прибрежний і великий глибинний. Основну масу окуня в водоймі складає перший, другого значно менше. Тугорослий окунь ніколи не виростає до якихось значних розмірів. Виходячи з цього і є думка, що тугорослого окуня треба ловити і забирати з водойми, а великого треба берегти.

Майже так, але не зовсім, іхтіологі поділяють окунів на три типи, тугорослих - середніх і глибинних, але спадковість тут ні до чого.
Все вирішують перші дні та навіть години життя личінок. Якщо ікра була відкладена на плямі із гарною кормовою базою, новонароджені лічинки добре харчуються, швідко ростуть та вже на перших тижнях життя починають жерти малька пліток і плоскирок, стрімко набирають вагу і становляться отими кілушними горбачамі. Ті кому не пощастило із батьківщіною, стають тугорослими травянковими матросами і далі харчуючись переважно безхребетними.

А написав що таких треба відпускати, бо ловити таких - це справжній кайф, а забираючи їх людина в майбутньому себе його позбавляе.
Або просто заздрю )

Sta1ker
18.09.2024, 13:53

Чому ж стандарти, є власник водойми, який сказав "Окуня по можливості забирати"...

boatman69
19.09.2024, 10:49
Чому ж стандарти, є власник водойми, який сказав "Окуня по можливості забирати"...Він не власник,а арендатор і після того, як він "вижме" все з ставка він його кине.....Просто тут дуже часто рибацьку єтику згадують/коли їм вигідно/, а вона єтика хоч у дикій річці, хоч у ставку платному - ОДНА !До вас звісно це не відноситься !

zbb
19.09.2024, 11:51
Він не власник,а арендатор і після того, як він "вижме" все з ставка він його кине.....Просто тут дуже часто рибацьку єтику згадують/коли їм вигідно/, а вона єтика хоч у дикій річці, хоч у ставку платному - ОДНА !До вас звісно це не відноситься !

Поламав зараз голову, але не зміг пригадати жодного отак "кинутого" ставка. Виглядае дописом в стилі "а баба яга проти".

На ставку де я ловлю рибу арендатор просить не відпускати сомів, і можна забирати їх безкоштовно. Він сам їх туди кілька років тому запустив за "дружньою порадою" і тепер вивести ніяк не може. :rolleyes:

linchuck
19.09.2024, 20:16
Він не власник,а арендатор і після того, як він "вижме" все з ставка він його кине.....Просто тут дуже часто рибацьку єтику згадують/коли їм вигідно/, а вона єтика хоч у дикій річці, хоч у ставку платному - ОДНА !До вас звісно це не відноситься !

Зазвичай, перед тим як вижати зі ставка будь-що, він зариблюється самим орендарем

В загальному, нічого поганого в тому, щоб забрати трофейного окуня немає, ні з моральної, ні з юридичної точки зору, тим більше якщо виловлена риба піде за призначенням (на вечерю)

boatman69
19.09.2024, 20:29
Зазвичай, перед тим як вижати зі ставка будь-що, він зариблюється самим орендарем

В загальному, нічого поганого в тому, щоб забрати трофейного окуня немає, ні з моральної, ні з юридичної точки зору, тим більше якщо виловлена риба піде за призначенням (на вечерю)Друзі,всі,перед тим як писати, прочитайте уважно,звісно,якщо можете перший піст і включайте логічний ланцюжок.

taras..
19.09.2024, 20:43
Відпускати рибу для мене є лише виключно етичним моментом.Відпускаю дрібну,відпускаю крупну(якщо перебор,або просто не треба,або ліньки чистити...).Відпускаю лише для того,щоб не перетворюватись в бидло чи жлоба.І беру теж.Без перелову,коли точно знаю,що піде на стіл.Не від голоду,просто свіжа виловлена риба за смаком не до порівняння з ашанівськими акваріумними напівдохляками(про морожену взагалі промовчу).
...але надіятись,що чим більше будем відпускати,тим більше буде риби - це марно.Всі ці розмови,що крупні особини треба берегти,бо вони є мегавиробниками ікри лише легенди.Риба буде лише в тому випадку,коли їй буде достатньо води,і,найголовніше,коли рівень екології дозволить малькам рости і розвиватись.А сама по собі кількість ікринок нічого не дає.Все як в людей - дітей наробити найлегша справа,але якщо не дати їм житло,їжу і одяг,то які шанси в них вирости повноцінними?

Лисий
19.09.2024, 23:17
Поламав зараз голову, але не зміг пригадати жодного отак "кинутого" ставка. Виглядае дописом в стилі "а баба яга проти".

На ставку де я ловлю рибу арендатор просить не відпускати сомів, і можна забирати їх безкоштовно. Він сам їх туди кілька років тому запустив за "дружньою порадою" і тепер вивести ніяк не може. :rolleyes: знаю таку водойму, офіційно це водосховище, колишній орендар майже збанкрутів і помер, останні роки ніхто не хотів туди їхати, бо майже весь зарибок зжерла щука, якої по теперишній час там повно)

Metiz
01.12.2024, 23:19
відпочили чудово
Вітаю!
Великий, від вас зліва, гак в камінні, що це?
Фартове рибальське місце? Цікаво

Владимир_84
02.12.2024, 11:53
Вса таки він смачний, не знаю як в інших видах приготування, але знайомий пригостив сушеним, то це надсмачна риба.

boatman69
02.12.2024, 19:41
Вса таки він смачний, не знаю як в інших видах приготування, але знайомий пригостив сушеним, то це надсмачна риба.Головень єдине де можна використовувати, це як ви і сказали в вяленому вигляді.Він в спині втричі товщий ніж лящ.Правда для цього треба доволі великий розмір, я брав від 1.5 кг. Добре,що в С.Дінці його дуже багато і майже кожну рибалку було від двох до п'яти гарних закілошників.Теж саме стосується і жереха, но там в мене критерій був від двох кіло, балик - супер !

RodMan
04.12.2024, 21:07
Вітаю!
Великий, від вас зліва, гак в камінні, що це?
Фартове рибальське місце? Цікаво
Навряд. Раніше ці всі місця були під водою. На риболовлі постійно знаходиш якісь знахідки. Чого тільки не трапляється.

fishocat
01.01.2025, 22:01
Решил сегодня прогуляться на косу в парк Муромец, подальше за речку Бобровня, там где часто раньше рыбачил. Помню были там халабуды саморучно построенные браконьерами/бомжами. Сегодня зашел туда и ужаснулся. Если раньше они были в одном только месте то теперь 2х территории окупировано местными бракосеточниками какими то постройками из гавна и палок. Плюс много собак которые гавкают на проходящих рыбаков и просто гуляющих людей.Честно говоря для меня это просто жесть какая-то. в заливе увидел лодку надувашку на веслах, и бутылку торчащую на поверхности (тычку) предвещающую и указывающую расположение сетей этих недолюдей. Фотка того что они там творят оставляет желать лучшего конечно.
Народ ну неужели не найдутся на форуме неравнодушные люди которые в один прекрасный момент просто надают по башке этим уродам и не заставят свалить оттуда и забрать все то что они там понастроили и во что превратили прекрасный уголок этой территории.

valbi
02.01.2025, 09:01
Народ ну неужели не найдутся на форуме неравнодушные люди которые в один прекрасный момент просто надают по башке этим уродам и не заставят свалить оттуда и забрать все то что они там понастроили и во что превратили прекрасный уголок этой территории.
цікава риторика...

Лисий
02.01.2025, 18:34
Решил сегодня прогуляться на косу в парк Муромец, подальше за речку Бобровня, там где часто раньше рыбачил. Помню были там халабуды саморучно построенные браконьерами/бомжами. Сегодня зашел туда и ужаснулся. Если раньше они были в одном только месте то теперь 2х территории окупировано местными бракосеточниками какими то постройками из гавна и палок. Плюс много собак которые гавкают на проходящих рыбаков и просто гуляющих людей.Честно говоря для меня это просто жесть какая-то. в заливе увидел лодку надувашку на веслах, и бутылку торчащую на поверхности (тычку) предвещающую и указывающую расположение сетей этих недолюдей. Фотка того что они там творят оставляет желать лучшего конечно.

Є ньюанс, якщо це за Бобровньою, біля берега Дніпра, то це вже не територія парку і за межами Київа,( кордон проходить якраз по Бобровні) тому, там їх не турбує муніципальна варта та поліція, ті землі давно приватизовані прокурорськими, отже, є приватною власністю, тому, тут і поліція не допоможе)

fishocat
04.01.2025, 15:19
Є ньюанс, якщо це за Бобровньою, біля берега Дніпра, то це вже не територія парку і за межами Київа,( кордон проходить якраз по Бобровні) тому, там їх не турбує муніципальна варта та поліція, ті землі давно приватизовані прокурорськими, отже, є приватною власністю, тому, тут і поліція не допоможе)

нет это не Днепр - это Десенка.вот точные координаты, многие там бывали, и на великах катались и пешком на рыбалку там были. место популярное.
и раз вызывать полицию бесполезно, то почему самим не пойти и не дать им пиз-лей, как они интересно после этого объяснят полицейским что у них там за творчество на 100 квадратных метрах косы понастроено, и что за сети везде весь залив перекрыли. Когда то люди точно так же взяли и снесли бетонный забор на озере министерке. Просто были активисты. И с чего вы решили что эта часть приватизирована? за последние 15 лет я не видел ни одной стройки там слава богу

Иван Бархударов
04.01.2025, 17:35
нет это не Днепр - это Десенка.вот точные координаты, многие там бывали, и на великах катались и пешком на рыбалку там были. место популярное.
и раз вызывать полицию бесполезно, то почему самим не пойти и не дать им пиз-лей, как они интересно после этого объяснят полицейским что у них там за творчество на 100 квадратных метрах косы понастроено, и что за сети везде весь залив перекрыли. Когда то люди точно так же взяли и снесли бетонный забор на озере министерке. Просто были активисты. И с чего вы решили что эта часть приватизирована? за последние 15 лет я не видел ни одной стройки там слава богу
Это Броварской район - обращаться нужно в Бровары.
Там уже все разбито на участки

Лисий
04.01.2025, 19:23
и раз вызывать полицию бесполезно, то почему самим не пойти и не дать им пиз-лей, как они интересно после этого объяснят полицейским что у них там за творчество на 100 квадратных метрах косы понастроено, и что за сети везде весь залив перекрыли. Когда то люди точно так же взяли и снесли бетонный забор на озере министерке. Просто были активисты. И с чего вы решили что эта часть приватизирована? за последние 15 лет я не видел ни одной стройки там слава богу якщо ви не бачили будівництва, це не означає, що землі громадські, просто відкрийте кадастрову карту, і вчить мову, вона прекрасна, на відміну від мскальської)

fishocat
04.01.2025, 22:27
якщо ви не бачили будівництва, це не означає, що землі громадські, просто відкрийте кадастрову карту, і вчить мову, вона прекрасна, на відміну від мскальської)

Спасибо за совет, это ваше мнение, держите его при себе. Я так не считаю, и уж тем более не считаю что один язык прекрасней другого.
Насчет кадастровой карты, даже если и так. там вообще-то назначение под сельское хозяйство. кто там будет строить дома? Но почему украинский язык вам мешает зделать страну лучше? живите тогда гуляйте там и радуйтесь гамну которое там тоннами валяется, и убегайте от злых собак браконьеров которые ложили болт на всех людей и в открытую внаглую просто на глазах у всех ведут свою незаконную дейтельность. А ну да я ж забыл у нас же потужное направление в Европу.!!! мое фото иллюстрирует как раз Европу. Видимо пофигизм и равнодушие у нас в крови и этому трешаку там на косе суждено еще лет 10 пробыть. потужно!

fishocat
04.01.2025, 22:27
Это Броварской район - обращаться нужно в Бровары.
Там уже все разбито на участки
Странно, там до Броваров как до неба рачки еще.

SVT
05.01.2025, 11:24
... Когда то люди точно так же взяли и снесли бетонный забор на озере министерке... А потім порубали липові алеї на вогнища для шашликів, розібрали бетонні доріжки, поваляли пляжні парасольки, вирубали сосни на новий рік і заср..ли пляжі битим склом...знайди 5 відмінностей від кацапні...:(

biba
06.01.2025, 17:33
В цьому році в Муромці спостерігається те, чого не було більше 10-ти років. Це автомашини на території парку. Був за рік декілька разів. Постійно мінімум декілька десятків авто. Від Зеленої гатки і вниз по Дніпру (а це в межах м. Київ) авто кожні пару метрів. І чомусь з появою автомобілів зявились гори сміття.... :mad:

fishocat
06.01.2025, 19:23
А потім порубали липові алеї на вогнища для шашликів, розібрали бетонні доріжки, поваляли пляжні парасольки, вирубали сосни на новий рік і заср..ли пляжі битим склом...знайди 5 відмінностей від кацапні...:(

насчет построек и халабуд в виде незаконного скоса бабла с отдыхающих в виде беседок и мусора - это типично. я сам в бешенстве от этого. смотрел недавно видео друга с Австралии, там такого не увидишь а если и есть зоны для отдыха на берегах то там все сделано очень скромно и аутентично. в этому году дай бог попаду на свое место постоять с поплавком там. пару пакетов сильпошных с мусором думаю смогу забрать за одну ходку. ближайшие мусорные баки аж на бетонке уже когда приближаешься к мосту. а вот резиновую шину автомобильную уже не смогу конечно забрать. думаю ее в воду кинули лодочники которые там катаются постоянно весной.

boatman69
07.01.2025, 18:23
А потім порубали липові алеї на вогнища для шашликів, розібрали бетонні доріжки, поваляли пляжні парасольки, вирубали сосни на новий рік і заср..ли пляжі битим склом...знайди 5 відмінностей від кацапні...:(Друже, а ви вважаєте, що кацапня тільки в підросії, її і тут повно.В місті де зараз живу(на Хмельниччині),минулого тижня на риболовлі майже настучали бубен військовим пенсіонерам, які 35 років живуть в Україні і не перейшли зовсім на мову, а в початку війни на іхню думку винні ми українці.І ці курви, які дупу рвали щоб вийти на пенсію в Україні, а не десь в улан - уде, рахують скільки ще простоїть наша держава.....смоктаючи шмурдяк з чекушки, а потім розбиваючи її на пляжі.
Да і тут, судячи по риториці, цих виродків вистачає !