КПК

Показати повну версію : К вам подходит лодка "предъявите документы". Уроки "самообороны" на воде.

Сторінки : 1 2 3 4 5 [6]

hippo
03.07.2022, 16:56
Тишина. Аж звенит. И нету уе…нов без головных уборов и …чертей
Непривычно.
Но утром дошло и стало как то понятно что . Что что то изменилось, но обьяснить что ?а что? А уже стали привыкать к этой звенящей тишине, где только птички, а не рев уеп..нов на моторах. Так должно же быть в природе. …
Увы.
Если сумбурно.

Называть людей уеп..нами,только из за того что они любят лодки и моторы,и это в теме про лодки и моторы?

Ліквідація за власним бажанням
03.07.2022, 17:36
Называть людей уеп..нами,только из за того что они любят лодки и моторы,и это в теме про лодки и моторы?

Если любители лодок не катаются по головам отдыхающих или по снастям фидеристов - ваше не проблема. Но все же не без уродов в племени водномоторников, впрочем как и везде. Понажираются водочки, превращаются в кацапов, и катаются на катерах и по купающимся, и по рыбацким снастям, и по лодкам поменьше.

ЗЫ. Мотоциклисты однозначно пиу-пиу-пиу..сы. Тем вообще пофигу где и по ком ездить. На Оболони в прошлом году творили шо хотели. Ни мусора, ни инспекция не реагировали на звонки.

hippo
03.07.2022, 17:47
Если любители лодок не катаются по головам отдыхающих или по снастям фидеристов - ваше не проблема. Но все же не без уродов в племени водномоторников, впрочем как и везде. Понажираются водочки, превращаются в кацапов, и катаются на катерах и по купающимся, и по рыбацким снастям, и по лодкам поменьше.

ЗЫ. Мотоциклисты однозначно пиу-пиу-пиу..сы. Тем вообще пофигу где и по ком ездить. На Оболони в прошлом году творили шо хотели. Ни мусора, ни инспекция не реагировали на звонки.
Бывает,и случаи изнасилований бывают.Но мне не приходит в голову наезжать на всех,у кого есть яйца.

03.07.2022, 18:16
Бывает,и случаи изнасилований бывают.Но мне не приходит в голову наезжать на всех,у кого есть яйца.

Забавное сравнение. У кого что болит? :)
Тема про лодки и моторы, так, на всякий случай.

asel
03.07.2022, 18:46
Забавное сравнение. У кого что болит? :)
Тема про лодки и моторы, так, на всякий случай.

Я же написал. Утро. Солнце. Тишина, аж звенит.
Что то не понятно. Непривычно. Даже, пардон, кашлянуть и то уже громко. Кто то услышит за два километра.
Потом только дошло … что за эту тишину , где то там, далеко на востоке и на юге ….
Вот так как то. Так что я успокоился за мотор и лодку и навигацию. Лучше уж тишина.
Дай бог им там сил … Я думаю , у каждого ктото там есть, за кого мы переживаем

hippo
03.07.2022, 19:56
Форумчане,большая просьба.Если будет что то новое по навигации для маломерок,напишите,с информацией не важно.Если нет желания распугивать птичек,бросьте в личку,я выложу.

Dimon11
04.07.2022, 08:26
В Черкассах, оф.рыбакам дали разрешение.....

hippo
04.07.2022, 09:18

Привет.оф.рыбаки те что сетями промышленно ловят?

Dimon11
04.07.2022, 11:25
Привет.оф.рыбаки те что сетями промышленно ловят?

И ими скорее всего тоже(((

hippo
04.07.2022, 11:39
И ими скорее всего тоже(((

Скорее всего ,будут везде пропускать,кроме Киева,сам город ,думаю будет закрыт.

vub
04.07.2022, 11:47
їм вже дозволили в Бориспільському районі...це від Ольгінськогодо десь до Ржищева

flatout2
04.07.2022, 12:37
їм вже дозволили в Бориспільському районі...це від Ольгінськогодо десь до Ржищева

доброго, тобто нижче Ржищева і до дамби можна?

_absh
04.07.2022, 12:43
доброго, тобто нижче Ржищева і до дамби можна?
с сетями можно. но не всем.

mabilochka
04.07.2022, 22:20
Пошел покупать сети!
Кому платить абонементский взнос?:D

asel
05.07.2022, 11:32

Пук ? Не громко так :D

egore
05.07.2022, 12:48
По Обухівському району є наказ заборони навігації усім окрім ВСУ і поліції на воді.

_absh
05.07.2022, 13:11
важное уточнение: "в акваторіях судноплавних річок".
впрочем, в обуховском районе еще надо поискать не относящуюся к днепру воду.

Belich
05.07.2022, 14:52
впрочем, в обуховском районе еще надо поискать не относящуюся к днепру воду.

Стугна, например.

den380
05.07.2022, 15:49
Стугна, например.
Козинка

vub
05.07.2022, 21:23
По Обухівському району є наказ заборони навігації усім окрім ВСУ і поліції на воді. хм..таки скасували

доречі..народ в нас непуганий... був на осокорках по справам..вийшобна берег подивитися..їде патруть на човні...тільки скрився за жучкой зразу 2 лодки під веслами поплили на острів...на другий день теж вийшов подивитись..вже бачу між водників та островом надувас ..стоять -рибалять..як раз патруль пропливав...ну звісно до них підійшли..десть пів години вони там стояли..потім таки поплили далі а надувас чкурнув до берега

vub
05.07.2022, 21:35
впрочем, в обуховском районе еще надо поискать не относящуюся к днепру воду.Рось нижче Богуслава..не?

Nes
05.07.2022, 22:19
Рось нижче Богуслава..не?

Все вірно і Рось і Росава...

Любитель
06.07.2022, 10:25
Рось нижче Богуслава..не?

Але це вже, мабуть, не Обухівський район. Там може бути інший наказ.

Nes
06.07.2022, 13:16
Але це вже, мабуть, не Обухівський район. Там може бути інший наказ.
Саме Обухівський - з 2020 року.

vub
06.07.2022, 21:47
Але це вже, мабуть, не Обухівський район. Там може бути інший наказ.Богуслав це Обухівський район
Богусла́в — город в Киевской области Украины. Входит в Обуховский район. До 2020 года был административным центром упразднённого Богуславского района. Википедия

Любитель
07.07.2022, 07:41
Богуслав це Обухівський район

Відстав від життя :D

hippo
25.09.2022, 09:54
Всем привет.Подскажите,а что в плане навигации происходит на Десне?В пределах Киевской,не заходя в Черниговскую обл.Вроде в запрете она не упоминается,ну или я что то неправильно понял.

Cultik
25.09.2022, 11:06
Зазимська ОТГ на моторі заборонено.

deny1
26.09.2022, 11:11
Всем привет.Подскажите,а что в плане навигации происходит на Десне?В пределах Киевской,не заходя в Черниговскую обл.Вроде в запрете она не упоминается,ну или я что то неправильно понял.
В пределах Черниговской обл. официально выход на воду запрещен.
На період дії воєнного стану заборонено навігацію на водних об’єктах Чернігівської області. Обмеження почало діяти з 5 липня 2022 року на всіх водних об’єктах області. Про це йдеться у відповідному розпорядженні Чернігівської ОВА від 07.07.2022 №264.

hippo
26.09.2022, 11:59
На період дії воєнного стану заборонено навігацію на водних об’єктах Чернігівської області. Обмеження почало діяти з 5 липня 2022 року на всіх водних об’єктах області. Про це йдеться у відповідному розпорядженні Чернігівської ОВА від 07.07.2022 №264.

Про Черниговскую я знаю,меня именно в пределах Киевской интересует,не видел запретов по ней.

Романтика
27.09.2022, 08:45

Расскажи это тем троленгуям, которые гоняют по Десне под Черниговом. В эти выходные насчитал 10
нарушителей в Жавинке. Настоящий мужик -рыболов никогда не нарушит закон.

27.09.2022, 09:29
Расскажи это тем троленгуям, которые гоняют по Десне под Черниговом. В эти выходные насчитал 10
нарушителей в Жавинке. Настоящий мужик -рыболов никогда не нарушит закон.
Вот этому рыболову-спортсмену можешь рассказать. Как раз с той стороны :D

kRLaeMyzCDc

hippo
27.09.2022, 17:45
Ну да,сейчас только сетями разрешено ловить,а прутами уже браконьер

Романтика
28.09.2022, 11:52
Вот этому рыболову-спортсмену можешь рассказать. Как раз с той стороны :D

kRLaeMyzCDc

Если нет совести, толку рассказывать.

hippo
15.05.2023, 11:12
Вітаю.Подскажите,на Десне нерест заканчивается 20 мая?Если так,то где то выше Киева можно на лодке ходить?Десны и прошлогоднем запрете вроде не было.

Alexandr_Korobchuk
16.05.2023, 12:55
Обласними військовими адміністраціями встановлено заборону на пересування маломірних плавзасобів на каскаді Дніпровських водосховищ (Київське, Канівське, Кременчуцьке, Кам’янське, Дніпровське та Каховське) на весь період воєнного стану.

Документ яким встановлено обмеження у вільному доступі не знайшов

P petrovich
17.05.2023, 12:11
...

Документ яким встановлено обмеження у вільному доступі не знайшов

Навіщо шукати, просто набери номер
Пересування маломірних плавзасобів на водоймах країни під час воєнного стану ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

А запрет да, до 20 мая включит на Десне.
Забув ще про одну заборону з 1 квітня до 15 червня, Сезон тиші ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Роз'яснення щодо "сезону тиші" під час дії воєнного стану ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Alexandr_Korobchuk
17.05.2023, 12:15
По телефону можу шо завгодно наговорити.

Де офіційний документ?

P petrovich
17.05.2023, 12:46
По телефону можу шо завгодно наговорити.

Де офіційний документ?

Спитай:
У Київській обласній військовій адміністрації працює телефон «гарячої лінії» (044) 363 07 34 - Київська обласна військова адміністрація.
ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ! ТРИВАЄ ЗАБОРОНА НАВІГАЦІЇ НА ВОДОЙМАХ КИЇВЩИНИ_31 Березня, 2023 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Інформуємо, від 3 серпня 2022 року, заборонена будь-яка навігація на водоймах Київської області.

Відповідне розпорядження видано Бучанською районною військовою адміністрацією від 03.08.2022 року № 01.3-36/1356.

Alexandr_Korobchuk
17.05.2023, 14:23
Для розуміння:

1. Накази, Розпорядження органів влади мають бути в загальному доступі (це якщо коротко. Таке в нас законодавство).
2. Яким боком Бучанскьа РВА до Борисполя, Переяслава, Українки і т.д.?
3. Чому на промисловиків це "розпорядження" не діє?

Продовжувати не бачу сенсу.

Alexandr_Korobchuk
17.05.2023, 14:30
Спитай:
У Київській обласній військовій адміністрації працює телефон «гарячої лінії» (044) 363 07 34 - Київська обласна військова адміністрація.

За ради "приколу" зателефонував в КОВА.
Результат розмови можна вложити в тези: "Ми не знаємо чим встановлено заборону. Робіть офіційний запит. Від'їб.....ся від нас"

P petrovich
17.05.2023, 14:47
Для розуміння:

3. Чому на промисловиків це "розпорядження" не діє?

Продовжувати не бачу сенсу.
:val::rtfm:
Виняток становлять плавальні засоби спеціально уповноважених органів, що здійснюють охорону водних біоресурсів, Національної поліції України, Збройних Сил України, інших органів державної влади, а також Державного агентства меліорації та рибного господарства, які здійснюють вилов водних біоресурсів, засобам (суднам), що займаються видобутком піску та щебеню відповідно до законодавства.

2. Яким боком Бучанскьа РВА до Борисполя, Переяслава, Українки і т.д.?

Що потрапило, яж за тебе шукати небуду.
Якщо в Чернігові підняли шумиху то його виложили

Результат розмови можна вложити в тези: "Ми не знаємо чим встановлено заборону. Робіть офіційний запит. Від'їб.....ся від нас"
Ні рибінспекція, ні єкологія до цього немає відношення і їм глубоко ....,кожен несе відповідальність за своє.
Тебе можуть притягти до відповідальності тільки війскові, в данному випадку.
А що заважає зробити запит?
Нажати на " Надіслати зверннення " і люди скажуть дякуємо.

hippo
17.05.2023, 16:38

Літом 22,-го,теж хотів зрозуміти,що до чого.Не дуже вдалось.

vub
19.05.2023, 12:42
так собі джерело (я не про команданте) але кажуть (обс) що на УООР , зокрема на базу "вишенки" вже був лист про заборону.

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Cultik
19.05.2023, 14:07
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] tsiyu_richkovikh_malikh_sportivnikh_suden_vodnikh_ mototsikliv_i_zasobiv_dlya_rozvag_na_vodnikh_obyek takh/?utm_source=eSputnik-promo&utm_medium=email&utm_campaign=U_Ki%D1%94v%D1%96_na_chas_vo%D1%94nno go_stanu_zaboroneno_nav%D1%96gac%D1%96ju_r%D1%96ch kovikh,_malikh,_sportivnikh_suden,_vodnikh_motocik l%D1%96v_%D1%96_zasob%D1%96v_dlja_rozvag_na_vodnik h_ob%E2%80%99%D1%94ktakh&utm_content=1801994794

_absh
19.05.2023, 14:45
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] tsiyu_richkovikh_malikh_sportivnikh_suden_vodnikh_ mototsikliv_i_zasobiv_dlya_rozvag_na_vodnikh_obyek takh/?utm_source=eSputnik-promo&utm_medium=email&utm_campaign=U_Ki%D1%94v%D1%96_na_chas_vo%D1%94nno go_stanu_zaboroneno_nav%D1%96gac%D1%96ju_r%D1%96ch kovikh,_malikh,_sportivnikh_suden,_vodnikh_motocik l%D1%96v_%D1%96_zasob%D1%96v_dlja_rozvag_na_vodnik h_ob%E2%80%99%D1%94ktakh&utm_content=1801994794
это ссылка на новость, а не на НПА.

hippo
19.05.2023, 14:57
Х[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] tsiyu_richkovikh_malikh_sportivnikh_suden_vodnikh_ mototsikliv_i_zasobiv_dlya_rozvag_na_vodnikh_obyek takh/?utm_source=eSputnik-promo&utm_medium=email&utm_campaign=U_Ki%D1%94v%D1%96_na_chas_vo%D1%94nno go_stanu_zaboroneno_nav%D1%96gac%D1%96ju_r%D1%96ch kovikh,_malikh,_sportivnikh_suden,_vodnikh_motocik l%D1%96v_%D1%96_zasob%D1%96v_dlja_rozvag_na_vodnik h_ob%E2%80%99%D1%94ktakh&utm_content=1801994794

Это про Киев,в принципе логично,много стратегических обьктов.А вот слухи ходят про открытие навигации именно ниже Киева.Да,там про пляжи написано,интересно посмотреть как будет.

tacha79
19.05.2023, 18:09
я відчуваю, що і в цьому році на моторі не походиш.

Романтика
20.05.2023, 07:01

Какой мотор, хотя бы на веслах разрешили и то ладно.

hippo
20.05.2023, 07:35

К сожалению это будет не единственная проблема.Малое лодкостроение,все что связано с моторами,сервисы и т.д.,в большинстве может отсутствие второго сезона и не пережить.Там деньги не большие,и платить аренду и коллективу,ничего годами ничего не продавая, мало кто сможет.

VPK_Verka
20.05.2023, 12:42
К сожалению это будет не единственная проблема.Малое лодкостроение,все что связано с моторами,сервисы и т.д.,в большинстве может отсутствие второго сезона и не пережить.Там деньги не большие,и платить аренду и коллективу,ничего годами ничего не продавая, мало кто сможет.
Но все же работают, рынок Украины на минимуме, но рынок западный не кто не отменял. Люди производят есть заказы, продают.

Вот сам оплатил и жду когда изготовят.

По теме: В прошлом году и в этом перед запретом (нерест) выходил на воду под мотором и не я один, лодок иногда насчитывал 20+, это в киевской и житомирской областях, все водоемы закрытые. А местных с сетками...... кричат! "туда не ходи! там сетка, мотору совсем плохо будет! " Это учесть что оно вторую ставит в этот момент....

Сёрый
20.05.2023, 20:00
А местных с сетками...... кричат! "туда не ходи! там сетка, мотору совсем плохо будет!

Ну то есть разошлись полюбовно.
Нормальные вы такие ребята...

Dimon11
21.05.2023, 14:16
Да теперь.....(хотя и раньше было) запрещено выходить....не только на открытую воду и заливы....но и на озера(пока вроде в Киеве)

Alexandr_Korobchuk
31.05.2023, 15:27
Отримав відповідь від КОВА щодо навігації - суцільний шедевр, ...ять.
Схоже на те, що офіційний документ щодо обмеження руху човнів відсутій в природі.

_absh
01.06.2023, 15:04
Отримав відповідь від КОВА щодо навігації - суцільний шедевр, ...ять.
Схоже на те, що офіційний документ щодо обмеження руху човнів відсутій в природі.
а что не так? в ответе вам разъяснили, что ваш вопрос не по адресу: запрет устанавливается РАЙОННЫМИ военными администрациями, куда и следует направлять запрос относительно документа, устанавливающего ограничения.

tacha79
02.06.2023, 09:30
а что не так? ......: запрет устанавливается РАЙОННЫМИ военными администрациями, .......

Районні відправлять до територіальних громад, а громади знову до обласних, і так по кругу, звичайна бюрократія і головне без конкретики.

Хоча Обухівську заборону десь зустрічав

Wirys32
05.06.2023, 00:22
Как сказать. Столько блохеров на ютубе ходят на моторе без проблем :) Я на веслах не решаюсь выйти, а то еще мотор цеплять. Подумают, что кацапский шахед летит...

mikko
06.06.2023, 10:59
Как сказать. Столько блохеров на ютубе ходят на моторе без проблем :) Я на веслах не решаюсь выйти, а то еще мотор цеплять. Подумают, что кацапский шахед летит...

Не, я в этом году собираюсь.
В прошлом насмотрелся с берега, как все гоняют, а я как дятел в кущах. Главное не стоять на фарватере, а по заливам щуку-карася.

Dimon11
06.06.2023, 20:40
Не, я в этом году собираюсь.
В прошлом насмотрелся с берега, как все гоняют, а я как дятел в кущах. Главное не стоять на фарватере, а по заливам щуку-карася.

Что сказать........попутного))))
Там на РИБах....такие хорошие, дальнобойные пулеметы стоят......что даже и документы не нужно проверять.

Alexandr_Korobchuk
07.06.2023, 06:21
А після вчорашніх подій можуть і з берега "обілетити"

mikko
07.06.2023, 14:23
Что сказать........попутного))))
Там на РИБах....такие хорошие, дальнобойные пулеметы стоят......что даже и документы не нужно проверять.

Можно еще год сидеть дома и смотреть видосики.

Tsar
07.06.2023, 16:20

Я одного не можу зрозуміти-що за срачка з тими виходами на воду?Невже так важко зрозуміти,що під час воєнного часу їздити човном непотрібно?От що страшного трапиться якщо рибалити з берега?Я он теж ну дуууже люблю рибалити з човна,але навіть думка у голову не приходила порушувати закон щоб...Щоб що?Заради чого?Навіщо???

valbi
07.06.2023, 17:26
Менталітет такий... Тому що у сусіда більший....

Dimon11
07.06.2023, 17:44

А ЗАЧЕМ добавлять проблем...себе и военным(которым и так проблем и занятий хватает)???? Так...просто, от нех делать....или потому что кто то на воде(в нарушение Закона).....
Не Понимаю!!!!

Романтика
08.06.2023, 10:22
Потому что у нас такой менталитет:чем больше НИЗЗЯ тем больше хочется.

Alexandr_Korobchuk
08.06.2023, 10:45
В мене колега мінулого літа на човні вийшов на водосховище - результати зустрічі з ЗСУ довго з штанів витрушував. Каже, що більше не хоче;)

flatout2
08.06.2023, 11:21
В мене колега мінулого літа на човні вийшов на водосховище - результати зустрічі з ЗСУ довго з штанів витрушував. Каже, що більше не хоче;)

то Ваш колега бомж просто ;)
впливові пацани добре ловлять від Тетерева і вище, судак, кажуть хороший, і 5 і 7 були :drill2:

_absh
08.06.2023, 11:22
в нарушение Закона
его кто-нибудь в глаза видел?

den380
08.06.2023, 11:44

і що, до чого тут той відосік, в чьому аргумент?

mikko
08.06.2023, 12:51
Я одного не можу зрозуміти-що за срачка з тими виходами на воду?Невже так важко зрозуміти,що під час воєнного часу їздити човном непотрібно?От що страшного трапиться якщо рибалити з берега?Я он теж ну дуууже люблю рибалити з човна,але навіть думка у голову не приходила порушувати закон щоб...Щоб що?Заради чого?Навіщо???

В том то и загвоздка. Закона нет, который запрещал гражданским что-то делать. Есть заседания оперативных штабов ВА, распоряжения начальников ВА. Которые относиться к военным и местным администрациям. Они меняют правовой статус администраций, підпорядкування, ответственность государственных объектов и субъектов. А к гражданским они ни как не относиться.
Так вот, даже протоколов штабов и распоряжений ВА нет. Но это даже не ЗАКОН!!!

Даже по Южному мосту нет документов, только решения Оперативного командования (по крайней мере юристы не нашли).
А если документ не опубликован, значит его нет.

Да, иногда они мозги делают, вот только что делать могут. По тому, что даже процедуры нет (военный-гражданский).

Tsar
08.06.2023, 12:58
Но это даже не ЗАКОН!!!.

От дуже хотів би бути присутнім при тому як би Ви все це розказували патрулю.І навіть здогадуюсь що саме патруль би Вам відповів.І скільки потім би було сліз і праведного гніву на сторінках форуму.

mikko
08.06.2023, 13:09
то Ваш колега бомж просто ;)
впливові пацани добре ловлять від Тетерева і вище, судак, кажуть хороший, і 5 і 7 були :drill2:

Даже в прошлом году, в апреле ходили.

mikko
08.06.2023, 13:26
От дуже хотів би бути присутнім при тому як би Ви все це розказували патрулю.І навіть здогадуюсь що саме патруль би Вам відповів.І скільки потім би було сліз і праведного гніву на сторінках форуму.

Проверено на Южном мосте и комендантском. Мозг делают, а больше не чего. Даже протокола, "розгляду аміністративної справи" или превентивку не могут, по тому что привязки к закону нет... А мозг вынести, это всегда было у них.

Tsar
08.06.2023, 13:44
Проверено на Южном мосте и комендантском. Мозг делают, а больше не чего. Даже протокола, "розгляду аміністративної справи" или превентивку не могут, по тому что привязки к закону нет... А мозг вынести, это всегда было у них.

Та не переживайте.На будь-яку кручену сраку знайдеться свій болт з лівою різьбою.Буде тоді і превентивка,і розгляд,і закон докупи...То просто ще не наривалися на той патруль,що треба...
От чесслово,деякі ведуть себе наче мала дитина,що вередує бо хоче іграшку.Не розуміючи,що наразі цією іграшкою гратися ну взагалі не час і не місце.

mikko
08.06.2023, 14:42
Та не переживайте.На будь-яку кручену сраку знайдеться свій болт з лівою різьбою.Буде тоді і превентивка,і розгляд,і закон докупи...То просто ще не наривалися на той патруль,що треба...

Давайте по сути, а не про ваши резьбы. Если есть конкретика, то я готов выслушать ваши доводы.

Tsar
08.06.2023, 17:14
Давайте по сути, а не про ваши резьбы. Если есть конкретика, то я готов выслушать ваши доводы.

Якщо доросла людина не розуміє чому у військовий час не можна ловити рибу з човна,то всі доводи для неї будуть до лампочки.І от якраз "різьба" таке нерозуміння вилікує.Розмову закінчив.
ПС.Хоч водолазів пожалійте...Яких?Здогадайтеся самі.

barrac
08.06.2023, 18:55
Погоджуюсь з тим що на воді не місце човнам під моторами, але як же бісить що хтось рівніший бо в нього кум/сват/брат. І в нас таки правовий режим воєнного стану, тому мають прийматись зміни до законодавчих актів. В КУПАП досі не змогли внести відповідальність за порушення комендантського часу, проте дуже на часі відновили виконавчі провадження і так класно коли військові з зони бд отримують блокування картки через копійчані штрафи. Все має бути в рамках закону а не анархії від правоохоронних органів.:palatka:

SL
11.06.2023, 10:53
....
Водночас запроваджені деякі обмеження доступу до публічної інформації, що стосуються лише обов’язку розпорядників оприлюднювати інформацію. У ч. 10 ст. 9 Закону «Про правовий режим воєнного стану» зазначено (з посиланням на інші закони), що у період дії воєнного стану органи місцевого самоврядування, військово-цивільні адміністрації та інші можуть не оприлюднювати/оприлюднювати з порушенням строку:

· перелік та умови отримання послуг, що надаються цими органами, форми і зразки документів, правила їх заповнення;

· проєкти нормативно-правових актів, рішень органів місцевого самоврядування, розроблені відповідними розпорядниками;

· інформацію, яку розпорядники повинні оприлюднювати згідно з Законом «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та Законом «Про державну допомогу суб’єктам господарювання».

Та це не означає, що доступ до такої інформації обмежено. Заходи стосуються лише оприлюднення інформації на сайті.

Дотичними до теми забезпечення доступу до публічної інформації є заборони на розголошення окремих категорій інформації, які на період дії правового режиму воєнного стану та з метою запобігання витоків інформації до противника, було встановлено підзаконними актами. Наприклад, наказом головнокомандувача Збройних сил України затверджено Перелік інформації, розголошення якої може призвести до обізнаності противника про дії Збройних Сил України, інших складових сил оборони, негативно вплинути на хід виконання завдань за призначенням під час дії правового режиму воєнного стану (Наказ No 73 «Про організацію взаємодії між 3бройними силами України, іншими складовими сил оборони та представниками ЗМІ на час дії правового режиму воєнного стану» від 03.03.2022 року, зі змінами від 03.10.2022 року). Інформацію з цього Переліку (наприклад, про відкладені або скасовані операції) заборонено розголошувати ЗМІ. Дія цього наказу поширюється саме на відносини щодо надання інформації ЗМІ, зокрема, під час інтерв’ю, а не щодо розгляду запитів.

Також законодавець надав можливість багатьом органам влади та підприємствам прикривати доступ до своїх ресурсів, сайтів та сервісів. Зокрема, у пп. 4 п. 1 постанови КМУ No 263 «Деякі питання забезпечення функціонування інформаційно-комунікаційних систем, електронних комунікаційних систем, публічних електронних реєстрів в умовах воєнного стану» від 12.03.2022 року відповідним суб’єктам надається дискреція зупиняти, обмежувати роботу інформаційних, інформаційно-комунікаційних та електронних комунікаційних систем, а також публічних електронних реєстрів.

Втім, слід пам’ятати, що ці акти не регулюють правовідносини щодо надання публічної інформації запитувачам. Така інформація обмежена у доступі не наказом головнокомандувача чи постановою КМУ, а шляхом віднесення її до службової чи таємної у визначений законодавством спосіб. І розглядаючи запит щодо неї, розпорядники повинні застосовувати «трискладовий тест».

_absh
11.06.2023, 20:13
так ключевое слово ж:

проєкти

действующий НПА -- это уже не проект, оснований ограничивать доступ к нему не дано. по крайней мере, в процитированном тексте.

mikko
15.06.2023, 19:47
Якщо доросла людина не розуміє чому у військовий час не можна ловити рибу з човна,то всі доводи для неї будуть до лампочки.І от якраз "різьба" таке нерозуміння вилікує.Розмову закінчив.
ПС.Хоч водолазів пожалійте...Яких?Здогадайтеся самі.

Пара водолазов зарезервирована для вас. Если что, передам им теплый гидрик и оплачу им бенз;)

mabilochka
21.06.2023, 23:17
Пара водолазов зарезервирована для вас. Если что, передам им теплый гидрик и оплачу им бенз;)

Дядь, следите за базаром. Царя знает весь домик, половина - лично.
Если это угрозы- маякните.
В противном - не понимаю вас. Уважительно предупреждают о последствиях... Нельзя! Время такое. И неважно, что в законах дыры.
знакомые охраняют КВХ в районе Лошаковой Гуты. Поверьте, про водолазов отнюдь не шутки
Много крутых перцев резко меняли свой быдлячий нрав, когда получали очередь с пулемета.
Перед самой войной купил комплект мечты, с тохариком и двумя структурниками.
Так и лежит, воды не видело. А связей в Десне, хоть отбавляй.
3 патруля могут поговорить, а четвертый- пустит пулю, заподозрив неладное.
Знаете сколько мужиков сейчас вернулось из ада и могут немного неадекватно отреагировать?
Пс: на озерах, стариках и заливах особо не трогают. Даже в Киеве.
Знакомый регулярно выходил возле скаймола. Без мотора. Никто никогда не трогал.
Но на днях приняли другой экипаж и потащили в военкомат

VPK_Verka
22.06.2023, 00:49
О чем посыл? тут купил но не плыл, тут вернулся но не из ада, там ножик из кармана но на четвертый раз....., а знакомый каждый раз.

Вы про что???
Вы о КВХ, а мне болото в Хмельницкой области и с моторчиком. Не зя, да :)

И так далее...
Тут не Страхолесье с Сорокошами речь, а о дальних "скаймолах"

Вот не пойму, в чем проблема в закрытых водоемах выходить на лодке даже под мотором? То что могут принять за "мапед", не надо, тогда надо банить все мопеды мотороллеры и все что созвучна с мапедам ....

Или ДРГы по Вишенькам из четвертого шлюза лезут за первый в обход блок поста на первом :D , Это чудо блок пост! :cool: Кто там? Четыре патрульки! Нах? Кто вы! На бурло, там боевые плавунцы пройдут мимо вас.....

п.с.
не будем говорить что война, а ты хочешь :lodka::lodka-n:, каждая семья в этой войне на сегодняшний день участвует. И я очень не хочу, что бы мы мерялись размерами "писюнов" приближающих нашу победу.

Марченко Тарас Verka, это просто ник.

Tsar
22.06.2023, 06:03
2 mabilochka
Олексію,не треба...Якщо у людини в яйцях діти,а в жопі дитинство,то ти йому нічого не поясниш.В цьому випадку найкращим вчителем буде життя.

2 VPK_Verka
Я ще в минулому році писав,що у нашого "мудрого нарІду" завжди знайдуться розумники,що соячи човном на фарватері посеред Дніпра у Києві будуть бити себе п'ятами у груди і доводити,що вони стоять на ставку закритого типу у Хмельницьуій області.Тож,як на мене,краще взагалі заборонити перебування човнів на воді по всій країні ніж витрачати час на таких розумників,пояснюючи їм,що вони неправі.
ПС.Доречі,"мопеди" частенько запускають саме вздовж русла річок.Тож ваша думка з приводу заборони моторолерів не зовсім коректна.

hippo
22.06.2023, 13:16
Твои аргументы чепуха.Мопеды не только по рекам,но и по трассам летят.А там настоящих мопедов и громко пердящих Харлеев завались,и как то без пулеметных очредей обходятся.Понять,стоит ли лодка под мостом в Киеве,или на болоте в Хмельницкой области,то же не проблема.И народ наш вполне нормальный и все понимающий,зря ты к нему так скептически относишся,если бы сказали тут можно,а сюда не суйтесь,то все бы поняли.

Tsar
22.06.2023, 17:01
Твои аргументы чепуха.Мопеды не только по рекам,но и по трассам летят.А там настоящих мопедов и громко пердящих Харлеев завались,и как то без пулеметных очредей обходятся.Понять,стоит ли лодка под мостом в Киеве,или на болоте в Хмельницкой области,то же не проблема.И народ наш вполне нормальный и все понимающий,зря ты к нему так скептически относишся,если бы сказали тут можно,а сюда не суйтесь,то все бы поняли.

Я навіть сперечатися не стану.Бо мені воно вже нецікаво.Оскільки аргумент всього лише.один єдиний-не любіть зайвий раз мозок нашим військовим.У них і без ваших човнів з моторами проблем вище даху.Взагалі не бачу проблеми у цій забороні.Впевнений,що ні у кого руки не покрутить і член не відвалиться якщо він порибалить не з човна,а з берега.Сам зараз так і роблю і свідомість від цього не втрачаю.
А до народу я відношуся так як він на це заслуговує.Бо йому ВЖЕ сказали "не можна",але ж ніт,треба знову і знову вигадувати як намахати долю.І так скрізь і у всьому.Та й взагалі,я мізантроп та інтроверт.Що ж з мене візьмеш?.. :-)

hippo
22.06.2023, 18:34
Дело не в споре.Думаю ты и сам понимаешь что никто нашим военным мешать и не думает.Но особенность украинцев,быть свободными людьми,думать,задавать вопросы.Что мы и делаем.Возможно наш диалог,будет полезен и для людей принимающих решения.

Tsar
22.06.2023, 20:40
Дело не в споре.Думаю ты и сам понимаешь что никто нашим военным мешать и не думает.Но особенность украинцев,быть свободными людьми,думать,задавать вопросы.Что мы и делаем.Возможно наш диалог,будет полезен и для людей принимающих решения.

Ага,"быть свободными людьми,думать,задавать вопросы"...Мені 41 рік,я більш охоче повірю в Санта Клауса ніж у це.Основне кредо нашого "мудрого нарІду"-це намахати долю і бути найхитросракішим.
А найхріновіше у цій ситуації,що своїм бажанням порисачити на своїй лушпайці просторами Дніпра(або іншої водойми),розумники кладуть на тих бідних військових болт такого розміру,що він навіть білій акулі у пащеку не влізе.І ніхто не думає,що чомусь все-таки військові вимагають цього не робити.От нікому із розумників не приходить у голову думка,що військовим у даній ситуації мабуть таки видніше чому не можна виходити на воду човном.Але розумники срати на це хотіли.Бо їм крутить під хвостом вийти на воду.І починається "а ви покажіть", "а ви доведіть", "а нема такого закону".А потім лізуть таки на воду і відволікають військових від більш важливих справ.Але "никто нашим военным мешать и не думает".Причому "не думает" тут-це ключове.
ПС.Мій човен і придбаний у 2021 році мотор лежать зараз у самому дальньому кутку і думки про те щоб вийти на воду приходили в голову лише тоді як кацапи Каховську дамбу підірвали.Поїхати в Херсон і допомогти людям.Але у Херсонській адміністрації сказали цього не робити-справляються самі і є дуже велика небезпека обстрілів...А от вийти човном на Дніпро заради рибалки...Це вже після Перемоги...

_absh
22.06.2023, 22:19
Взагалі не бачу проблеми у цій забороні.
так а где устанавливающий запрет документ? не посты в новостной ленте, а документ. эпизодически по некоторым местам да, видели. в черниговской, что ли области, было. по киевской, насколько я помню, устанавливающего запрет НПА никто так и не нашел. кто-то даже запросы куда-то отправлял, а там сыграли в фигурную переадресацию.

Впевнений,що ні у кого руки не покрутить і член не відвалиться якщо він порибалить не з човна,а з берега.
ну само собой. это ж примерно как мент попросит присесть на бутылочку. ни у кого ж ноги не отвалятся от этого, правда? ну, правового обоснования нет, но все равно, совсем не трудно ж присесть, когда хороший человек просит.
или там карманы вывернуть. нет-нет, что вы, уважаемый, это не обыск, это мы просто просим карманы показать. жалко, что ли?
или дунуть в алкотестер с распечатанным мундштуком. да тысячи аналогий.

hippo
22.06.2023, 22:31
Царь.Какая разница в что ты веришь?В Украине нет какого то хитрожопого "мудрого наріда",он один,с его плюсами и минусами.

dddnew
23.06.2023, 00:03
Постояв пару годин на вході у Венеціанку со спіннінгом окунів подражнить, човни на нудістський курсують справно, мусара гоцають через протоку цих човнів не помичають, пару чоловік рибу з човнів в наглу ловлять на виході, до них теж питаньй немає... усі рівні, но деякі рівніше...

hippo
23.06.2023, 01:42
Постояв пару годин на вході у Венеціанку со спіннінгом окунів подражнить, човни на нудістський курсують справно, мусара гоцають через протоку цих човнів не помичають, пару чоловік рибу з човнів в наглу ловлять на виході, до них теж питаньй немає... усі рівні, но деякі рівніше...

Раз їх поліція не помічае,то можливо вони нічого і не порушують?Порушення на авто,чудово бачать і штрафують.

mabilochka
23.06.2023, 02:01

В том то и дело, что суются. И очень даже регулярно.
Возле Лошаковой есть еще и озера.
Надувные гандоны никто там не гоняет.
Большие водоемы и реки - лучше не рисковать. КВХ - вообще опасно для жизни.
Я тоже против повсеместного запрета. Это очень сказалось бизнесе.
Но тут всплывает наш менталитет.
Если немцу сказали -"нельзя", значит нельзя!
А наши сразу спрашивают -"а что за это будет?"
К примеру, кого останавливала запретная зона Припяти, когда там тааакие судаки?
Вот в этом и причина, повсеместного ( абсолютно тупого) запрета.
Пс: кому срать- знаю на Козинке постоянно покатушки. Там никто не трогает

Tsar
23.06.2023, 05:55
так а где устанавливающий запрет документ? не посты в новостной ленте, а документ. эпизодически по некоторым местам да, видели. в черниговской, что ли области, было. по киевской, насколько я помню, устанавливающего запрет НПА никто так и не нашел. кто-то даже запросы куда-то отправлял, а там сыграли в фигурную переадресацию.

ну само собой. это ж примерно как мент попросит присесть на бутылочку. ни у кого ж ноги не отвалятся от этого, правда? ну, правового обоснования нет, но все равно, совсем не трудно ж присесть, когда хороший человек просит.
или там карманы вывернуть. нет-нет, что вы, уважаемый, это не обыск, это мы просто просим карманы показать. жалко, что ли?
или дунуть в алкотестер с распечатанным мундштуком. да тысячи аналогий.

Ну як я і казав "а покажьте", "а докажьте", "а где документ", "а нет такого закона".Класика...Не цікаво...
Ну в якщо Ви порівнюєте турботу про Вас же з рваною сракою чи вивернутими кищенями...Ну я навіть не знаю що і сказати...

Царь.Какая разница в что ты веришь?В Украине нет какого то хитрожопого "мудрого наріда",он один,с его плюсами и минусами.

Так-так,і рожеві єдиноріжки теж існують...

На цьому розмову закінчую остаточно з усіма одразу.Хочете-виходьте на воду,хочете-не виходьте.Робіть так як підказує совість.Адью.

_absh
23.06.2023, 09:36
Ну як я і казав "а покажьте", "а докажьте", "а где документ", "а нет такого закона".Класика...Не цікаво...

черта с два "не цікаво". это как раз то, с чего следует начинать. первичен документ. нет документа -- нет запрета.

ну и да:

Ну в якщо Ви порівнюєте турботу про Вас же
спасибо, мы не в россии, обо мне не надо заботиться, как-нибудь обойдусь без смирительной рубашки от государства. у меня есть своя голова на плечах, чтобы не приближаться к соотв. объектам в военное время, а равно и не создавать там звуков, могущих быть воспринятыми за источник опасности. в остальных местах я волен делать все, что не запрещено.

а поскольку голова на плечах есть не у всех, должен быть установлен официальный запрет на нахождение в определенных зонах и хождение под мотором. но для этого должна быть голова на плечах у тех, кто наделен полномочиями такие запреты устанавливать.

hippo
23.06.2023, 11:10
Не добавить не убавить.Не лозунги из тв.,а нормальный анализ ситуации.

_absh
23.06.2023, 11:32
Но тут всплывает наш менталитет.
Если немцу сказали -"нельзя", значит нельзя!
чепуха. менталитет тут ни при чем. немецкое "нельзя" обеспечивается только неотвратимостью последствий за его нарушение.

А наши сразу спрашивают -"а что за это будет?"
не только наши, а все. положение, нарушение которого не влечет никаких последствий, фактически действующим не является нигде в мире, за исключением, может быть, сообществ религиозных фанатиков, где искренне верят в наказания со стороны потусторонних сил.

Belich
23.06.2023, 12:46
А мені цікаво чим саме рибалки-аматори заважають війсковим? Баржі їм не заважають, браки промисловики не заважають, перевізники на Великий не заважають, яхти з яхтклубу та любителі водних лиж не заважають, а от саме рибалки страх як заважають. Імхо, це наслідки радянського менталітету: "запретить и не пущать".

Andron
23.06.2023, 21:26
А мені цікаво чим саме рибалки-аматори заважають війсковим? Баржі їм не заважають, браки промисловики не заважають, перевізники на Великий не заважають, яхти з яхтклубу та любителі водних лиж не заважають, а от саме рибалки страх як заважають. Імхо, це наслідки радянського менталітету: "запретить и не пущать".
Если уж честно. В прошлом году осенью, да и этой весной, на лодках ниже Киева рыбачили хто хотел и где хотел, столько лодок я там до войны редко видел. Лодки давали на прокат на базах (не на всех), выходили и на своих. Никто никого не гонял. Чтобы какой-то вред кому-то от того, что народ рыбачил, я не слышал, хз... :opetr:

Belich
23.06.2023, 22:48
Если уж честно. В прошлом году осенью, да и этой весной, на лодках ниже Киева рыбачили хто хотел и где хотел, столько лодок я там до войны редко видел. Лодки давали на прокат на базах (не на всех), выходили и на своих. Никто никого не гонял. Чтобы какой-то вред кому-то от того, что народ рыбачил, я не слышал, хз... :opetr:
На Десне аналогично.

hippo
25.06.2023, 19:25
На Десне аналогично.

Везде так,люди понимают,и не создают никому,никаких проблем.Вера в разумность своих граждан,первый показатель нормальности страны.

hippo
28.06.2023, 12:36
Вітаю всіх.А комусь не доводилось,бувати останнім часом в районі Хоцки,Григорівка?Народ ходить,чи краще туди не їхати?

dima_s
28.06.2023, 18:33
Вітаю всіх.А комусь не доводилось,бувати останнім часом в районі Хоцки,Григорівка?Народ ходить,чи краще туди не їхати?

На воді там нікого немає. Крім поліції.

MEXICO
03.07.2023, 00:19
Ни знаю как полиция не видал их там, а промысловики весь тот год и этот от переяслова до канева с утра до вечера сети ставят, форварер, свалы и возле берега все в сетях, говорил с местным по его словам народ возмущался промысловиками им объяснили что есть разница промысловики працюють, а вы відпочиваєте, и вроде им местным разрешили выходить без мотора в заливе переяслова.
Товарищ из кривого рога говорил что в том году и этом до запрета разрешали с лодки ловить, как сейчас нужно спросить.

hippo
03.07.2023, 06:51
Там и до войны сетями вдоль и попереек.И с каждым годом сетей больше,а очко у них меньше.Ну а сейчас,для сеточников вообще благодать,для любых.

vub
12.07.2023, 11:13
якось так

Сёрый
12.07.2023, 15:05
Получается что на воду уже можно выходить всем, кроме любителей рыбной ловли...

hippo
12.07.2023, 17:21
Тренировки и соревнования по спортивной рыбалке.По моему подходит.

Ruma
12.07.2023, 18:35
ось карта заток

SIDOR 1
16.07.2023, 20:56
Стою ниже Канева на леща....не клюёт...думаю,почитаю о лодках и моторах....после взрыва Каховской ГЕС вся рыба куда-то делась....

Ах,да,лодки...моторы....за все время видел одну лодку на фарватере+егеря на своих сети ставят(но о них другая история)...

Так вот у меня над башкой мотороллеры ездят по дороге....каждый раз как мопед иранский....вопрос?какого х....я их не запретили?...

В Канева ГЕС.....до войны нельзя было подходить к ней на расстояние 3 км....но всем было гав-гав-гав-....ну порядки тут такие,город на воде и ГЕС в городе одновременно....так вот.... нормально запретите подход к гесам и все....выставьте катер полиции на этом расстоянии,а не госайте по руслу туда сюда и не прожигайте бенз....
Общаясь очень близко с военными....теми кто прошел войну,с теми кто на войне.....все в один голос лично твердят одно и тоже-тупорылый запрет,хотим тоже на рыбалку....многие из них говорят так,что рационально было использовать такой запрет в первые 4 мес войны.....а сча он не нужен....
И как отмечено выше,документа нет,штрафа за выход на воду нет....но не мешайте военным....х.з. где правда

Обидеть никого не хотел,а то тут как всегда больше горячих голов чем надо

Пойду займусь троллингом на матрасе прям по руслу....как раз струя прёт....ловите меня в районе Черкасс))

vub
16.07.2023, 22:56
Стою ниже Канева на леща....не клюёт...думаю,почитаю о лодках и моторах....после взрыва Каховской ГЕС вся рыба куда-то делась....

Ах,да,лодки...моторы....за все время видел одну лодку на фарватере+егеря на своих сети ставят(но о них другая история)...

Так вот у меня над башкой мотороллеры ездят по дороге....каждый раз как мопед иранский....вопрос?какого х....я их не запретили?...

В Канева ГЕС.....до войны нельзя было подходить к ней на расстояние 3 км....но всем было гав-гав-гав-....ну порядки тут такие,город на воде и ГЕС в городе одновременно....так вот.... нормально запретите подход к гесам и все....выставьте катер полиции на этом расстоянии,а не госайте по руслу туда сюда и не прожигайте бенз....
Общаясь очень близко с военными....теми кто прошел войну,с теми кто на войне.....все в один голос лично твердят одно и тоже-тупорылый запрет,хотим тоже на рыбалку....многие из них говорят так,что рационально было использовать такой запрет в первые 4 мес войны.....а сча он не нужен....
И как отмечено выше,документа нет,штрафа за выход на воду нет....но не мешайте военным....х.з. где правда

Обидеть никого не хотел,а то тут как всегда больше горячих голов чем надо

Пойду займусь троллингом на матрасе прям по руслу....как раз струя прёт....ловите меня в районе Черкасс)) окрім ГЕС є ще мости, ТЕЦ до яких можно по воді, дамби, водокачки... багато чього...
имхо звичайно:cool:
п.с. в менев домі кладовки в підвалі. у людей там речі. завжди зачинен вхід був.тільки для власників кладовок. зараз відчинено цілодобово..ми там бомбосховище обладнали..для всіх... ТОМУ ЩО ЧАСИ ТАКІ..ТОМУ ЩО ТАК ТРЕБА
алегорія зрозуміла?:cool:

VPK_Verka
17.07.2023, 00:38
окрім ГЕС є ще мости, ТЕЦ до яких можно по воді, дамби, водокачки... багато чього...
имхо звичайно:cool:
п.с. в менев домі кладовки в підвалі. у людей там речі. завжди зачинен вхід був.тільки для власників кладовок. зараз відчинено цілодобово..ми там бомбосховище обладнали..для всіх... ТОМУ ЩО ЧАСИ ТАКІ..ТОМУ ЩО ТАК ТРЕБА
алегорія зрозуміла?:cool:
Вы, о чем?

до ТЕЦ і дамби по землі можно, то що ломаем ногі та ріжем колеса? Про кладовкі (комори) мабуть, жах і думать.... там кунс камера якась....(зачиняйте)
Моя вам рада, не бухайте.

vub
17.07.2023, 13:27
там кунс камера якась....(зачиняйте)
Моя вам рада, не бухайте. кунстка́мера
Женский род
В старину: музей, собрание редкостей, диковинных предметов.
перед тим як умнічать - вивчите матьчасть или не бухайте

VPK_Verka
18.07.2023, 23:11
кунстка́мера
Женский род
В старину: музей, собрание редкостей, диковинных предметов.
перед тим як умнічать - вивчите матьчасть или не бухайте
кунстка́мера
то все що вас зачепило?! браво!

друже це тілки юмор.....
к барнам нашим...
Вчера 17.07, с Кийлова рулил по дамбе на Киев в ~ 14:00 насчитал более двадцати пяти :lodka-n::lodka1:, и еще с десяток при подготовке с пуску на воду....... На против Кийлова в русле стояло две лодки.

vub
19.07.2023, 10:44
[B]
Вчера 17.07, с Кийлова рулил по дамбе на Киев в ~ 14:00 насчитал более двадцати пяти :lodka-n::lodka1:, и еще с десяток при подготовке с пуску на воду....... На против Кийлова в русле стояло две лодки. там так с березня місяца

зачепило Моя вам рада, не бухайте :cool:

hippo
19.07.2023, 19:52
кунстка́мера

друже це тілки юмор.....
к барнам нашим...
Вчера 17.07, с Кийлова рулил по дамбе на Киев в ~ 14:00 насчитал более двадцати пяти :lodka-n::lodka1:, и еще с десяток при подготовке с пуску на воду....... На против Кийлова в русле стояло две лодки.

Ужос.Стоят и куда не надо не лезут,на водоплавающих полицейских посреди фарватера не кидаются.Кто эти люди?

VPK_Verka
19.07.2023, 23:08
зачепило :cool:
да?!
Прошу извинить, не понял, не то ляпнул.

vub
20.07.2023, 22:19
да?!
Прошу извинить, не понял, не то ляпнул.

прійнято.. наступного разу будласка спочатку внікніть потім пишіть...проїхали

vub
20.07.2023, 22:27
Ужос.Стоят и куда не надо не лезут,на водоплавающих полицейских посреди фарватера не кидаются.Кто эти люди? шановні.. .нізя - значить нізя.. дратуеэ одне.. що одним можно а другим нізя.. на квх і шичях лодок капец ...і зрозуміло що вони виходять не самі по собі.. кому війна кому мати рідна.. одні на дрони донатять други лодки за бабло на квх випускають...

hippo
22.07.2023, 21:35
шановні.. .нізя - значить нізя.. дратуеэ одне.. що одним можно а другим нізя.. на квх і шичях лодок капец ...і зрозуміло що вони виходять не самі по собі.. кому війна кому мати рідна.. одні на дрони донатять други лодки за бабло на квх випускають...

За бабло везде выпускают..

vub
23.07.2023, 00:32
За бабло везде выпускают..

так.. і це піздець як бісить.. гав-гав-гав- з ним коли до війни пускали за гроші на "річку".. но зараз:mad:

tyvaly
27.07.2023, 12:08
Вичитав на Харьковскому туристичному форумі. Люди плавали на байдарках по Сіверскому Донцу, Харьковска область. От що пишуть про заборони:
Сейчас все хорошо. Ходили не один раз. Под мостами кроме железнодорожного можно проходить. Много людей на лодках. Байдарочников меньше, но есть. Во всю катаются на моторках и гидроциклах. На берегах много отдыхающих и рыбаков.

VPK_Verka
27.07.2023, 17:09
Сегодня наблюдал в КВХ на против Межгорья два парусных судна и один тузик или что то под мотором рядом с ними. На дамбе в сторону Лебедивки много рыбаков.

mrgreen
09.08.2023, 20:58
якось так

Что касается указа по заливам, сегодня в акватории одного из заливов
из документа общались с водной полицией.

Рыбачить, а точнее навигировать (от слова навигация :) нельзя если у тебя нет документа какой то организации о проведении спорт мероприятия где будет указано твое плав средство.
Вежливо предложили протокол или валите на берег побыстрому.

При этом, по Неподтвержденной информации, на Верблюде дают на прокат лодки и полиция их не трогает если так, то кто то ровнее есть ....

..как то так

mrgreen
11.08.2023, 20:57
Не так.

Дають, тільки по білету УООР 2023 року, тільки весла, без можливості виходу на Дніпро, тільки Верблюд.
УООР прирівняно к спортивній організації, є наказ.

Что собственно и подтверждает, что есть те кто "ровнее" (несут бабки имеют корочки и т.п.)
Т.е. членЫ Уоор не мешают военным, а остальные мешают ...

Расскажите теперь все борцы за "ну сказали же нельзя вы мешаете военным" что "все не так однозначно..."

Кста, кто то знает какой статьей будет выписан протокол о нахождении на воде без корочек ? Или опять все на "понятиях" и запугиваниях ....

Drew
11.08.2023, 23:16
Кста, кто то знает какой статьей будет выписан протокол о нахождении на воде без корочек ? Или опять все на "понятиях" и запугиваниях ....

Стаття 117 КУпАП. Звичайний адмін. протокол на 425 грн. за порушення заборони навігації маломірних посудин. Наказ про заборону навігації човників від міської чи обл. адміністації є.

vub
11.08.2023, 23:37
Что касается указа по заливам, сегодня в акватории одного из заливов
из документа общались с водной полицией.

Рыбачить, а точнее навигировать (от слова навигация :) нельзя если у тебя нет документа какой то организации о проведении спорт мероприятия где будет указано твое плав средство.
Вежливо предложили протокол или валите на берег побыстрому.

При этом, по Неподтвержденной информации, на Верблюде дают на прокат лодки и полиция их не трогает если так, то кто то ровнее есть ....

..как то такнижче Київа...лодка під 60 мотором..с доками..під'їхали поліси..перевірили доки.. взяли "штраф" за "без прав"...ввічливо нагадали шоб на фарватер не сувалися..поїхали...піз@дець як бісить:mad:
п.с. - ..все зі слів власника плавзасоба:cool:

vub
20.10.2023, 22:24
для чього(кого) вони це публікують?:confused::cool:

dddnew
21.10.2023, 01:10
Бабла срубить...

hippo
22.10.2023, 19:08
Не может быть!

Оzzy
14.12.2023, 10:06
Сталося так, що на воді, на човні під двигуном(и), особливо в літку 2023, був дуже часто. Та не тільки в Києві. Виходив за потреби. Але не в сенсі риболовлі. Спілкувався як з му... з поліціянтами, так і з Війсковими. Якщо розповім правду, що там, на воді відбувається, в деяких "неокрепших умах" може статися... Незворотнє...

hippo
05.06.2024, 16:05
Вітаю.Підскажіть,а нерестова заборона,Київ і нижче,вже закінчилась?

slavik
05.06.2024, 17:33
Заборона до 16 червня.

милка 1970
05.06.2024, 18:20
А рибалити з човна після 16 червня на канвдх можна?

vub
22.06.2024, 22:56
А рибалити з човна після 16 червня на канвдх можна?угу... десь так:cool:

Wirys32
16.03.2025, 18:29
А рибалити з човна після 16 червня на канвдх можна?

Нет, навигация маломерных суден на время военного положения запрещена:

Но все нарушают. Если посмотреть ютуб-блогеров :)

Hobit
17.03.2025, 14:12
Нет, навигация маломерных суден на время военного положения запрещена:

Но все нарушают. Если посмотреть ютуб-блогеров :)

Доброго дня. Можливо у когось є скан цього рішення Ради оборони Києва щодо заборони навігації в межам міста Києва ?
Наприклад, в Обухівському районі є Наказ Обухівської районної військової адміністрації від 27 червня 2022 року № 236. З ним можна ознайомитись.

P petrovich
01.04.2025, 11:12
Доброго дня. Можливо у когось є скан цього рішення Ради оборони Києва щодо заборони навігації в межам міста Києва ?
Наприклад, в Обухівському районі є Наказ Обухівської районної військової адміністрації від 27 червня 2022 року № 236. З ним можна ознайомитись.

На час воєнного стану ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Дозвіл на плавання суден на водних об’єктах, за зверненням суб’єктів господарювання, надається Київською міською військовою адміністрацією за погодженням з Командуванням угрупування сил і засобів оборони міста Київ.
Винятком є судна, що входять до складу ЗСУ та інших утворених, відповідно до законів України, військових формувань, які використовуються для здійснення державного нагляду у сферах морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства, охорони навколишнього природного середовища і водних біоресурсів, суден суб’єктів рибогосподарської діяльності й аквакультури, спеціалізованих служб, що використовуються для перевезення вантажів, пасажирів, багажу і пошти.

vub
01.04.2025, 18:28
на днях бачив лодку біля жд моста...надувас під мотором... відімо тільки виплили... за 5 хвилин ,поки я переїзжав міст", до них вже йшла лодка ... наче з військовими...вони почали тіпа тікати... но дуже видко зупинились... мабуть їх "попередили" що буде ...далі я не бачив
п.с. це чим треба було думати щоб впертися в цей час під такий міст:cool:
може безмертні:confused::cool:

Hobit
02.04.2025, 12:54
Є Наказ командувача Угруповання сил і засобів оборони міста Київ та начальника Київської міської військової адміністрації від 09.10.2023 № 82од/2 «Про запровадження особливого режиму судноплавства на судноплавних ділянках річки Дніпро в межах міста Києва на час дії правового режиму воєнного стану».
Але -
1. знайти скан такого наказу неможна.
2. дата стоїть - жовтень 2023 р. А фактична заборона з червня 2022 р.

zbb
02.04.2025, 13:31
на днях бачив лодку біля жд моста...надувас під мотором... відімо тільки виплили... за 5 хвилин ,поки я переїзжав міст", до них вже йшла лодка ... наче з військовими...вони почали тіпа тікати... но дуже видко зупинились... мабуть їх "попередили" що буде ...далі я не бачив
п.с. це чим треба було думати щоб впертися в цей час під такий міст:cool:
може безмертні:confused::cool:

А ти думаєш що їх би розстріляли там? :eek:
В мене колега, ходить під режимний Южний стріляти судака. Підходить до охорони і прямо просить попірнати, предявляє документи що він не москаль, і йому зазвичай дозволяють. :ajmolodec:

Оzzy
02.04.2025, 17:19
В мене колега, ходить під режимний Южний стріляти судака. Підходить до охорони і прямо просить попірнати, предявляє документи що він не москаль, і йому зазвичай дозволяють. :ajmolodec:

Теоретично охорона мостів має право на вогнепальну стрільбу. Але навіть без того, якщо хтось підзвонить на 102, повір, з приїхавшими мусорами теж ще ті качелі будуть...

zbb
04.04.2025, 11:24
Теоретично охорона мостів має право на вогнепальну стрільбу. Але навіть без того, якщо хтось підзвонить на 102, повір, з приїхавшими мусорами теж ще ті качелі будуть...

А практично, вони потім мають цю стрільбу обгрунтувати. Гадаю що це такий паперовий геморой, на який воні підуть в останню чергу. :) Тим негідникам на надувасі, об'єктивно світить штраф у 425 гривень, що на мій погляд цілком під'ємна цифра. Звісно, за умови що тверезі і з війсково обліковими даними повний порядок. ;) Отак пертися під міст - це, безумовно, тупість, але зовсім не фатальна.

милка 1970
04.04.2025, 17:55
Ви знаєте,він відкриє вогонь,потопить човна,а в службовому розслідуванні напише,що бачив гранату,тротил і т.д.Ніхто шукати на дні не буде,а якщо буде,то віднесло течією.Моя особиста думка,не потрібно провокувати,бо якщо там тиловик,то промовчить,а якщо людина з бойових дій переведена після поранення,то хтозна як себе поведе.Не можна,то не можна,не потрібно бути хитрозробленим

vub
04.04.2025, 21:50
незнаю... але ще до 2014 коли провдили "берег" на новій набережній то охорона жд моста на рибальскому була зі зброею і ганяла всіх з під моста.. думаю не просто ..напевно були і якісь інструкціі з застосування зброї...так це було в мирний час..
В мене колега, ходить під режимний Южний стріляти судака. Підходить до охорони і прямо просить попірнати, предявляє документи що він не москаль, і йому зазвичай дозволяють. :ajmolodec: а ось це вже недопустима халатніст:cool: документи це смішно
А практично, вони потім мають цю стрільбу обгрунтувати. шось мені пригадаллась пісня ВВ Висоцького
ночь была
на небе были тучи
по уставу - правильно стрелял
під режимний Южний Южний- не режимний

vub
04.04.2025, 21:56
і ще... може я трохи не розібрався в сітуаціі... постійно їзжу цим мостом..бачу заградбуї...але після цього їх стало якось більше ..чи мені показалось... може то встановлювали буї після зими:confused:..хоча на надувасі:cool::confused: ну таке:cool:

dddnew
04.04.2025, 23:06
Це кутові відбивачі для захисту від радіолокаційної розвідки та ракет

tacha79
05.04.2025, 20:09
десь в районі жовтня минулого року знайомий скинувся на пвх в районі жучки, поки вдоль берега був вроді спокійно, вийшов на широку воду кликастих половить, десь через хвилин 10 підійшла лодка і попросили повернутись на берег.

zbb
06.04.2025, 04:29
Ви знаєте,він відкриє вогонь,потопить човна,а в службовому розслідуванні напише,що бачив гранату,тротил і т.д.Ніхто шукати на дні не буде,а якщо буде,то віднесло течією.Моя особиста думка,не потрібно провокувати,бо якщо там тиловик,то промовчить,а якщо людина з бойових дій переведена після поранення,то хтозна як себе поведе.Не можна,то не можна,не потрібно бути хитрозробленим

Тобто, за вашою думкою, люди після поранення стають неадекватними до#@₴ами готовими стріляти по надувасам? Про ніхто шукати не буде, це ви мабудь шуткуєте, або взагалі далекі від реалій. Це якщо синя морда з мігалками когось на пішохідному перетині переїде ніхто шукати не буде, а тут за кожну гільзу буде пояснювальна записка на п'яти аркушах, з трьома підписами і печатками.

zbb
06.04.2025, 04:45
незнаю... але ще до 2014 коли провдили "берег" на новій набережній то охорона жд моста на рибальскому була зі зброею і ганяла всіх з під моста.. думаю не просто ..напевно були і якісь інструкціі з застосування зброї...так це було в мирний час..
а ось це вже недопустима халатніст:cool: документи це смішно
шось мені пригадаллась пісня ВВ Висоцького
ночь была
на небе были тучи
по уставу - правильно стрелял
Южний- не режимний

На то вона і охорона, щоб бути озброеною. І ганяти то її штатна функція, а от стріляти - вже трохи не штатна, а з розряду великого ЧП.
Документи то не смішно, це саме те що в тебе запитають в першу чергу у більшості ситуацій.
По уставу спочатку кажуть, "стой кто идет", потім, "стой, кто идет, стрелять буду", потім "даю предупредительньій вьістрел", потім сам попереджувальний постріл, а от потім вже можливий вогонь на ураження.
Режимний не режимний, а ближче ніж 100 метрів не підійти.

zbb
06.04.2025, 04:59
І друзі, якщо що, я нікого не закликаю щось порушувати, просто спростовую вигадані лякалки :) щоб по вам почали стріляти треба бути не просто довбнем, а глухим довбнем посеред ночі.

милка 1970
06.04.2025, 07:07
Ніякому разі не вважаю людину після поранення,тим ким ви назвали.Але така людина більш вразлива до почуття справедливості.І тому щось доводити,як люблять на ютубі довго не буде,а просто виконає наказ.В країні військовий стан,і коли якась людина підірве міст,або ГЕС,то військовий заї@тьсч доводити,що він не використав зброю,бо в пврнальщика були документи.А списати десяток патронів,це взагалі не проблема.Просто деякі живуть, надивившись ютуба,або дуже хитрозроблені.

Vov4ick
06.04.2025, 09:34
Я б всім радив виходити з принципу "не створюй проблем іншим".

Перебувати зараз біля будь-яких гідротехнічних об'єктів (мости, дамби, насосні та водозабірні станції), навіть транзитом - не варто. В інших глухих місцях, якщо вже кортить, то спустіть плавзасіб. Максимум встрянете на виховну розмову або 425 грн штрафу.

Я намагаюсь з берега в зоні +/-50 метрів від мостів навіть не стояти, щоб зайвий раз не напрягати нікого. І відверто не бачу в цьому проблем.

vvl
06.04.2025, 12:39
взагалі далекі від реалій
за кожну гільзу буде пояснювальна записка на п'яти аркушах, з трьома підписами і печатками.
Набоїв (зайвих, не своїх) будь-якого калібру зараз на руках діючих в/с мільйони. Лякати стрільбою порушника такими набоями можна до усрачки :rolleyes:
Аби ніхто не постраждав, бо балістична експертиза доведе...
Ну і чим далі від фронту - тим більще буде пояснювальник і печаток, якщо набої вам видали в караул - там серія у всіх однакова майже завжди :rtfm:
пс: але краще дочекатись Перемоги і не порушувати :)

vub
06.04.2025, 14:45
На то вона і охорона, щоб бути озброеною. І ганяти то її штатна функція, а от стріляти - вже трохи не штатна, а з розряду великого ЧП.
.це тобі не охорона в супермаркеті..це стратегічний обьект...я колисьрибалив біля тец 5..хтів пройти по берегу та натрапив на їїзабр...знайшов дирку..заліз..та пішов "на ту сторону" десь посередині мене переватила вохра...це було десь в в 1995... так ось навіть тодіна мене наставили зброю а не "ганяли":cool:... після пів годинного розбора витолкали в туж саму дирку в яку я заліз, хоча я просив витолкати на другу сторону- туди куди хотів пройти:D
Документи то не смішно, це саме те що в тебе запитають в першу чергу у більшості ситуацій.
Український паспорт це річ яку дуже складно підробити:cool:

По уставу спочатку кажуть, "стой кто идет", потім, "стой, кто идет, стрелять буду", потім "даю предупредительньій вьістрел", потім сам попереджувальний постріл, а от потім вже можливий вогонь на ураження.
тиб пісню послуав спочатку:cool:
На первый окрик: \"Кто идет?\" он стал шутить, На выстрел в воздух закричал: \"Кончай дурить!\" Я чуть помедлил и не вступая в спор затвором щелкнул и вистрелил в упор
Режимний не режимний, а ближче ніж 100 метрів не підійти в якому місці? :cool:

моє бачення таке
в країні війна...нехуй лазить де не треба а тим паче ще доводити військовим що ти прав... буде легше якщо людину застрелять\порянять\зроблять інвалідом за якісь принципи? да і гав-гав-гав- буде вже той людині

давайте ігнорувати коменданську годину.... шо уж там:cool:

zbb
07.04.2025, 09:57
це тобі не охорона в супермаркеті..це стратегічний обьект...я колисьрибалив біля тец 5..хтів пройти по берегу та натрапив на їїзабр...знайшов дирку..заліз..та пішов "на ту сторону" десь посередині мене переватила вохра...це було десь в в 1995... так ось навіть тодіна мене наставили зброю а не "ганяли":cool:... після пів годинного розбора витолкали в туж саму дирку в яку я заліз, хоча я просив витолкати на другу сторону- туди куди хотів пройти:D

Ну так бач, не стріляли жеж :)

в якому місці?

Починаючи від дороги, там охрана знизу стоїть.

моє бачення таке
в країні війна...нехуй лазить де не треба а тим паче ще доводити військовим що ти прав... буде легше якщо людину застрелять\порянять\зроблять інвалідом за якісь принципи? да і гав-гав-гав- буде вже той людині

Повністю погоджуюсь і вже вище писав що це довбоклюйство.

vub
07.04.2025, 21:36
Ну так бач, не стріляли жеж :).
1- не було війни
2- 20 років з люмінявими прутами - так собі діверсант
3- не ви%обувался
4-ледь не обіср%вся