Показати повну версію : ТО и все что связано с работой мультов
Сторінки :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
наконец-то у нас есть шанс обоснованно заклеймить китайцев!
очень интересно, что покажет разборка.
Та я один хрен не зрозумію що там, буде час та натхнення - відвезу Андрону Вікторовичу.
Та я один хрен не зрозумію що там, буде час та натхнення - відвезу Андрону Вікторовичу.
ну, будем надеяться, его не затруднит сделать фоточки и описать, что там было.
интересно же.
Знов те саме? А шнур не пробував заново перемотати?
Знов те саме? А шнур не пробував заново перемотати?
Ні, воно більше не турбувало і я вирішив що воно самовилікувалось :D
Ні, воно більше не турбувало і я вирішив що воно самовилікувалось :D
Виходе що обгонка ні до чого :D
Доброго дня.
прошу поради.
У мене є котушка Calcutta Conquest BFS 17 року, я ловив на неї не більше 20 разів з того самого 17 року. Як думаєте, потрібно її обслуговувати або нічого їй не буде?
Доброго дня.
прошу поради.
У мене є котушка Calcutta Conquest BFS 17 року, я ловив на неї не більше 20 разів з того самого 17 року. Як думаєте, потрібно її обслуговувати або нічого їй не буде? Як що я напишу, що "звісно потрібно" та й додам аргументів За, то... напевно, відразу напишуть, що не требо :), тому, мабуть, останнє слово за топікстартером :spin:
baitcast
22.05.2025, 11:09
Доброго дня.
прошу поради.
У мене є котушка Calcutta Conquest BFS 17 року, я ловив на неї не більше 20 разів з того самого 17 року. Як думаєте, потрібно її обслуговувати або нічого їй не буде?
ситуація як з котом шредінгера:D
напевно, відразу напишуть, що не требо :)
:D:D:D
Доречі, зробив як ти писав, але схоже що шнур не прокручувався, це походу ху%№во зібрані (змащені) мною гальма. :rolleyes:
:D:D:D
Доречі, зробив як ти писав, але схоже що шнур не прокручувався, це походу ху%№во зібрані (змащені) мною гальма. :rolleyes:
може все-таки фрикцион? как тормоза-то могут на прокручивание влиять?
Я cаме про нього и кажу :D
2. Кудись, невідомо яким чином, просто полтергєйст якийсь, прогубив притискну гайку (та що квадратна під барашком гальмів) з пружиною (що в неї входить), перерив все, зникла просто з тарілки з іншими деталями в процессі ТО. :158::158::158:
Котушка Зіліон 1516 ліворукий. Де можна купити нові гайку та пружину?
(я ще розберу одного кітайця, і може як донора вийде використати, але маю великі сумніви (((
Хочете поржати?
Її там не має, там ковпачок тормозу накручується :D:D:D
А я звик що вона крізь є, от і вигадав собі гемороя довжиною в місяц.
Ну не куди вона зникнути не могла ))) А я натурально - олень. :o
Lcolonel
06.06.2025, 21:23
Так буває. Я, коли маю трохи вільного часу і добираюся до свого хобі - все послідовно розкладаю під час розбирання котушки. Спочатку розібрав ручку, повністю помів, відправив на сушку, потім шпулю так саме, потім тушку. Збираю в тій самій послідовності. Зайвого не лишається. Так зручно і доволі просто.
Хоча зараз сам набокопорів. Трохи пошкодив саморіз на притискаючій пластині. Чекаю на п'ять комплектів саморізів. Міняв головну пару на другій котушці на стеллівську. Треба було відрегульовати головну пару. Ось, накосячів. Замінив на комплексі - задоволений, взявся за головневий комплект. Тепер два тижні курить бамбук.
Може дадуть відпустку поки тепло. Хочу на Буг.
Так буває. Я, коли маю трохи вільного часу і добираюся до свого хобі - все послідовно розкладаю під час розбирання котушки. Спочатку розібрав ручку, повністю помів, відправив на сушку, потім шпулю так саме, потім тушку. Збираю в тій самій послідовності. Зайвого не лишається. Так зручно і доволі просто.
Так я так і робив, але чомусь був впевнений що гайка має бути і що я її загубив )))
А от вчора я реально накосячив.
Хз як, але зламав отаку штуку в татулі, відломав одного вуса...
Зараз намагаюся зклеїти цей сілумін дивотворною китайською єпоксидкою. Відношуся до своїх дій доволі скептично, але чому б не спробувати )))
Питання до аудиторії, де таку шукати на заміну? У рілмастера є такі від T3 але наврядче вони туди стануть...
О, знайшов на аліхане.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Дороговасто, косоокі зарядили, але...
lowoffice
07.06.2025, 22:34
Цікаве відео про порівняння стізів. Із 38.14 хв порівнюються магніти за допомогою тестового магнітного паперу. Хоч на вигляд магніти вроді однакові але тест показує що все ж різні. [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010