|
![]() |
|||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Мульт Клуб
|
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#1861 | |
|
mista ryba lowa
|
Цитата:
Інструмент+мастила в магазині, знання - на ютьюбе. Особисто за себе скажу, що мені зараз навіть подобається в них копирсатися. Такий собі, лего для дорослих. Що там можна такого страшного накосячити - я не знаю, головне деталі не губити та не ламати. Якось я не тим боком прикрутив отой блин з рогами на якиі пружини ставлять, приклав силу, зібрав, та зломав йому один ріг. Через три тиждня деталька приїхала з алішки. А ще смішно було, як я одразу після татули зіліона сів крутити, почав збирати і розумію що кудись гайку фрікциона пролюбив, облазив весь кабінет навколішках, нема і звиздак... Просто дематеріалізувалась, замовив нову за кілька баксів, прийшла, я давай її туди тулити, а вона не тулиться. Бо її там не має бути взагалі, і ніколи не було, і нічого я не губив, і все без неї працює, а на мене стереотип після татульний так вплинув, бо у неї вона ж була... Востаннє редагував zbb: 28.08.2026 о 08:03. |
|
|
|
|
|
|
#1863 | |
|
Модератор
Звідки Ви: Киев
Дописи: 15.021
Дякував: 19.034
Дякували 33.481 раз(и) в 7.584 повідомленнях
|
Цитата:
|
|
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
Vasylii (28.08.2026)
|
|
|
#1864 |
|
mista ryba lowa
|
|
|
|
|
|
|
#1865 |
|
Звідки Ви: Запоріжжя
Дописи: 2.885
Images: 3
Дякував: 1.311
Дякували 5.113 раз(и) в 719 повідомленнях
|
то гумор якщо що. не переймайся
Щоб промити та змазати 2 підшипника, головну пару, та червяк з очком, та ще дзеркало гальмів, купляти дешевий мульт для тренування не треба. Чим 19 антарес відрізняється принципово від курадо та від інших? як нєгр від еуропєйца, коліром шкіри хіба що. Тим більш новий...дитина впорається.
|
|
|
|
|
|
#1866 |
|
mista ryba lowa
|
Подивився його схему, так, більш складна котушка ніж більшість, деталюх багацько, але принципово, за конструкцією, вони всі+- схожі. Ну якщо рукі зовсім із сраки ростуть, то може й не треба, а якщо не зовсім, а хочаб по краям від неї стирчать, як у мене, то можна спробувати.
[[Ссылки только членам профсоюза. ] |
|
|
|
|
|
#1868 |
|
mista ryba lowa
|
В мене виникли наступні питання:
1. Як в 21 альфасі зняти ніж з безкінечника? 2. Скупався в Дніпрі разом із 1516 зіліоном, вирішив розібрати ще й щоку і схоже зібрав магфорс якось "не так" начебто всьо по меткам, але десь на середині дистанціі заброса конкретно недогальмовує і робить бороди Що на стоковій що на мілкошпулі, тобто проблема точно не в індукторі, осьовик також начебто непричетний. Куди дивитись?
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|