|
![]() |
|||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
| Мультовые снасти Мультипликаторные катушки, кастинговые спиннинги, апгрейд, запчасти. |
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#1 |
|
mista ryba lowa
|
ZODIAS 166MH / EXPRIDE 166M
Продам вишеозначені інструменти, точніше один з них, бо тримати два майже однакових - занадто, один піде, інший залишиться. Якій то буде залежить від вас. Ціна 3900грн будь який.
Як на мене то бланки там однакові, одже робота така само. (якщо хтось не вірить що у шімано в разних тестах і різних серіях може буті один і той же бланк - верком ту відповідна гілка) Універсальна палка, можна обережно джігувати сорокетом, але півкилошний щупак вже приємно загинає бланк. Воблери - до лонгбіла, рудра/балізонг/каната - льогко. ZODIAS - в чудовому стані, тільки єва підзатерта, чохол десь був, знайду. EXPRIDE - має добряче полущений лак на верхівці (але якщо не знати той не побачиш), обмотки колець також полущені, пробка і взагалі руків'я в гарному стані, стик просажений, але тримає добре. Рибу відпрацьовує чудово. Якщо ловити рибу а не милуватись - то враховуючи цінник - саме воно ![]() Оцю сумну форельку вагою за 20кг я викачав їм хвилин за 10. Бажано столиця, щоб без пересилок. Але можу і відправити, доставка - на покупці. Фото - згодом, як рукі дійдуть. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|