Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Как мы ловим > Мульт Клуб
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Мульт Клуб
Мультовые снасти, удилища, обслуживание апгрейд мультипликаторов, техника ловли, прочее

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 08.03.2026, 00:39   #881
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 846
Дякував: 741
Дякували 567 раз(и) в 315 повідомленнях
Цитата:
Допис від KLM Переглянути допис
То що ви робите в темі " китайські мульти"? Рятуєте оленів? Розкриваєте очі заблукавшим?
99.9% трешу....
О Господи.....
Намагаємося легальними методами (показуючи всі сторони китайчатини,а не тільки їх вилизування) застерегти новачків від вступу на аленью тропу!
Vasylii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.03.2026, 00:53   #882
Vasylii

Цитата:
Допис від fisherluck Переглянути допис
На даному етапі вже мабуть ні. Якщо чесно я думаю вона не бракована,просто вони всі такі і є,й це мабуть нормальна робота цього виробу. Я її в принципі й так продаю дешевше,ніж коштує додаткова шпуля на ці ж моделі. Просто цей брухт нікому не потрібен сам по собі(чомусь навіть місцевим любителям китайпрому)
Це їх нормальний стан! Було подібне чудо Seasir M1 , і з двома шпулями,і кидало меньше грама...але все піщало і скрипіло так,що без вагань було викинуте в мусорку. Доречі,цеї моделі вже немає,вони вже наліпили нову велику кучу подібного гімна.
Старий 08.03.2026, 12:57   #883
Andron
Модератор

Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.989
Дякував: 18.975
Дякували 33.410 раз(и) в 7.563 повідомленнях
Цитата:
Допис від Vasylii Переглянути допис
Намагаємося легальними методами (показуючи всі сторони китайчатини,а не тільки їх вилизування) застерегти новачків від вступу на аленью тропу!
Марні намагання, нажаль Якщо людину в котушці приваблює в першу чергу такі приколи як мерехтіння лампочок, можливість побавитися з котушкою через смартфон, низькі ціни та оповідання за якісь космічні чудеса гальмування, тощо, то який сенс намагатися щось казати за такі показники як якість збірки та матеріалів, надійність, зручність обслуговування, дізайн та інши моменти? Це як розмови глухих з німими У кожного свій інтерес та свій погляд на речі, кому що подобається, то навіщо комусь щось доказувати, сперечатися? Кому цікаво то й на здоровье
Andron зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Vasylii (08.03.2026)
Старий 08.03.2026, 13:24   #884
KLM

Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.569
Дякував: 302
Дякували 3.193 раз(и) в 1.026 повідомленнях
Цитата:
Допис від Andron Переглянути допис
Марні намагання, нажаль Якщо людину в котушці приваблює в першу чергу такі приколи як мерехтіння лампочок, можливість побавитися з котушкою через смартфон, низькі ціни та оповідання за якісь космічні чудеса гальмування, тощо, то який сенс намагатися щось казати за такі показники як якість збірки та матеріалів, надійність, зручність обслуговування, дізайн та інши моменти? Це як розмови глухих з німими У кожного свій інтерес та свій погляд на речі, кому що подобається, то навіщо комусь щось доказувати, сперечатися? Кому цікаво то й на здоровье
Бінго...
100%
KLM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.03.2026, 13:52   #885
Olexandr_Korobchuk

Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 2.049
Blog Entries: 22
Дякував: 511
Дякували 1.552 раз(и) в 687 повідомленнях
Цитата:
Нажаль, це розуміють не всі. В кожного хто купив котушку китайську, японську, американську, та в принципі і не важливо хто виробник, були свої аргументи/очікування для цього. Але людина яка живе по принципу "Є дві точки зору: одна не правильна, інша моя" цього ніколи не зрозуміє

Особливо дивно чути якісь звинувачування в бік людей, які володіють(ли) не одним десятком середньобюджетних і топових котушок відомих японський і не тільки брендів
Olexandr_Korobchuk зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.03.2026, 16:20   #886
Vasylii

Цитата:
Так а я панам які тут заливають про супер-китайців навіть не надіюсь щось нове відкрити,у них шори міцними цвяхами приколочені,тут тільки хірург допоможе Вони розповідають що Лонгзі супер,а Метаніуми "не дуже",навідь не порівнявши їх між собою
Просто для новачків,які вибирають собі снасті та читають форум і цю гілку,даю інфо для роздумів. Я нічого не вигадую,та рахую що подаю об'єктивну інфо з прикладами та відео. Якщо щось добре,я так і кажу,наприклад у майже всіх китайців для Бфс і Ул добрі легкі шпулі які дозволять вам з коробки ловити приманками 1г і нижче.Але,заплативши за котушку вартість 10 літрів пального(максимум повний бак) ви ризикуєте що вона вас підведе на першій рибалці і вам прийдеться її викинути в сміття самим найближчим часом.
Andron (08.03.2026)
Старий 08.03.2026, 16:28   #887
Vasylii

Цитата:
Особливо дивно чути якісь звинувачування
Якщо це ви про мене,то я нікого окрім китайських бракоробів ні в чому тут не звинувачував. Тільки про котушки! Що в них добре,і що не дуже. І не треба нічого додумувати і шукати таємні замисли там де їх немає.
Старий 08.03.2026, 16:37   #888
Vasylii

Цитата:
Бінго...
100%
Бінго буде,коли ви навчитеся користуватись Метаніум Дс,(а то цитувати китайців у вас прям золоті руки,а закидати ще треба тренуватись...) та зробите порівняння з Лонгзі Дс (якщо вона взагалі у вас є). А то поки що одні балачки та радість що китайці знову щось випустили
Старий 08.03.2026, 17:26   #889
Olexandr_Korobchuk

Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 2.049
Blog Entries: 22
Дякував: 511
Дякували 1.552 раз(и) в 687 повідомленнях
Цитата:
Бінго буде,коли ви навчитеся користуватись Метаніум Дс,....
Перша ознака, того що аргументи закінчились

Нажаль, ви так і не зрозуміли головного: що купувати - право вибору кожного, а обсирати це право - то така собі забава....

Маючи півтора десятки Дайв і Шимано, не бачу нічого поганого в тому щоб купити якогось катийця або два, бо то є МІЙ вибір і МОЄ бажання.... якщо це комусь не подобається іде на xyй городами

Навіть кидаючи посилання з ютуба на критику КОНКРЕТНОГО екземпляра, ви умудрились половину "мінусів" вирвати з контексту в кому говорив блогер. До речі, на каналі (з вашого посилання) є цікаве відео де порівнюється дальність закиду котушками, і о диво, серед кучі тих котушок одна Дайва і стос китайців (в тому числі і тих про які йшла мова на форумі). Мабуть блогер олень і не знає, що купувати китайців то крамола ...

Але, да, у вас є своя думка, інші думки не вірні ....
Olexandr_Korobchuk зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували
dddnew (09.03.2026), zbb (08.03.2026)
Старий 08.03.2026, 18:16   #890
Vasylii

Цитата:
Перша ознака, того що аргументи закінчились
Зовсім наоборот))), товариш висловив що Метаніуми у нього "не того",а сказати саме що там не так,ніяк не збереться...як на мене,це балабольство чистої води.
Цитата:
ажаль, ви так і не зрозуміли головного: що купувати - право вибору кожного, а обсирати це право - то така собі забава
Ахах!Та право є,куди ж воно дінеться! Але ж тут ніхто нічого не купує,тільки бла-бла скопійоване у китайців та жодного живого відгуку!
Обсирати - це беззмістовно наводити наклеп. Я ж нічого не вигадую,кажу як є... тому до мене це не треба ліпити)))
Цитата:
Навіть кидаючи посилання з ютуба на критику КОНКРЕТНОГО екземпляра, ви умудрились половину "мінусів" вирвати з контексту в кому говорив блогер.
Друже,ви англіцську читаєте тітрами "зі словарем" , а я вільно спілкуюсь цією мовою,так що розповідати хто що вирвав з контексту можете комусь другому)))

Цитата:
Але, да, у вас є своя думка, інші думки не вірні ....
Дуже вірно! Думкам вашим,заснованим на рекламі цитайців,особоє довіри немає. Я вірю дії,тестам,порівнянню в лоб,висновкам на основі фактів. Будь ласка,зробіть щось таке,і з цим всі погодяться. А поки що...бла-бла від вас тільки під копірку китайця.

Цитата:
До речі, на каналі (з вашого посилання) є цікаве відео де порівнюється дальність закиду котушками, і о диво, серед кучі тих котушок одна Дайва і стос китайців (в тому числі і тих про які йшла мова на форумі). Мабуть блогер олень і не знає, що купувати китайців то крамола
Так от тільки ж казав вам,що китайці мають добрі шпулі та кидають на рівні...
"Якщо щось добре,я так і кажу,наприклад у майже всіх китайців для Бфс і Ул добрі легкі шпулі які дозволять вам з коробки ловити приманками 1г і нижче."
Чи ви тільки читаєте(бачите) те що хотіли би бачити?

Блогер олень,поки що...і я сам таким оленем був,але купив-порівняв-зробив висновки-зі стада оленів відійшов. От чого і всім вам бажаю,шановні! Накупіть по самі нікуда,і ловіть на здоров'я! Але,щоб казати щось позитивне про ці вироби,порівняйте будь ласка з якимись нормальними котушками насамперед в плані надійності та якості. Та не суйте голову в пісок коли кажуть про недоліки ваших улюблених копієчних(та дорогих топових) котушок,будьте мужніми!

Востаннє редагував Vasylii: 08.03.2026 о 19:00.
Andron (08.03.2026), Lcolonel (08.03.2026)
Старий 08.03.2026, 19:15   #891
fisherluck

Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 552
Дякував: 34
Дякували 127 раз(и) в 84 повідомленнях
Ну так то я теж повівся на деферамби і придбав DMK,добре що саму бюджетну. Але й в цьому випадку -100usd,гроші в нікуди
fisherluck зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Vasylii (08.03.2026)
Старий 08.03.2026, 19:22   #892
KLM

Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.569
Дякував: 302
Дякували 3.193 раз(и) в 1.026 повідомленнях
"Не годуйте тролів"......
KLM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.03.2026, 19:43   #893
Vasylii

Цитата:
"Не годуйте тролів"......
Та тут троль як раз ви,шановний...
То у вас Лонгзі є чи немає? Коли вже доведете що вона краще Метаніума кидає? Чи тільки казки розповідаєте?
Старий 08.03.2026, 19:57   #894
Vasylii

Цитата:
Ну так то я теж повівся на деферамби і придбав DMK,добре що саму бюджетну. Але й в цьому випадку -100usd,гроші в нікуди
Дайте вгадаю! Вам з захватом розповідали про найновші прошивки Дс та малу вагу котушки,та ще й по шикарній ціні в порівнянні зі всякими шимано?Але при цьому на руках котушки ніхто не мав та реальних відгуків по закиду,роботі Дс та взагалі як вона гарчить не було?
Старий 08.03.2026, 22:41   #895
fisherluck

Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 552
Дякував: 34
Дякували 127 раз(и) в 84 повідомленнях
Цитата:
Дайте вгадаю! Вам з захватом розповідали про найновші прошивки Дс та малу вагу котушки,та ще й по шикарній ціні в порівнянні зі всякими шимано?Але при цьому на руках котушки ніхто не мав та реальних відгуків по закиду,роботі Дс та взагалі як вона гарчить не було?
Та ні,якраз таки відгуки були по тим DMK DC,все класно,не гірше Шімано,а може й навіть краще
fisherluck зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Vasylii (08.03.2026)
Старий 08.03.2026, 23:10   #896
Vasylii

Цитата:
Та ні,якраз таки відгуки були по тим DMK DC,все класно,не гірше Шімано,а може й навіть краще
Відгуки тут?
Старий 08.03.2026, 23:38   #897
zbb
mista ryba lowa

Звідки Ви: Осокорки
Дописи: 5.590
Images: 9
Blog Entries: 1
Дякував: 11.608
Дякували 11.264 раз(и) в 2.240 повідомленнях
Я готовий купити отого кріка, з умовою повернення, якщо вона здасться мені бракованою.
Т.е. висилаєте її мені, я сплачую доставку,
День на неї дивлюся, кручу та трясу (в середину з викруткою не лізу). І або плачу гроші, або висилаю її взад своїм коштом.
zbb зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
dddnew (09.03.2026), Vasylii (09.03.2026)
Старий 09.03.2026, 00:41   #898
dddnew

Звідки Ви: Киев - Коростышев
Дописи: 1.876
Дякував: 3.645
Дякували 2.315 раз(и) в 768 повідомленнях
аппередив
dddnew зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 09.03.2026, 06:47   #899
zbb
mista ryba lowa

Звідки Ви: Осокорки
Дописи: 5.590
Images: 9
Blog Entries: 1
Дякував: 11.608
Дякували 11.264 раз(и) в 2.240 повідомленнях
Мій маленький досвід з брендом ДМК і з їх "Блек воріором" видався суттево більш позитивним ніж я розраховував. Може він і здохне після кількох виходів, але перші враження - вогняний вогонь. Доречі, давав по черзі покрутити людині, дуже далекій від рибалки, того Блек воріора та 21шого альфаса, та запитав про відчуття.
Виграв.... Тадададада да да да да ---
да да да
альфас
але враховуючи шостикратну різницю в ціні, та щонайменше 100 кратну різницю в досвіді виробників, вважаю це цілком нормальным.
zbb зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Vasylii (09.03.2026)
Старий 09.03.2026, 15:55   #900
Vasylii

Цитата:
Може він і здохне після кількох виходів, але перші враження - вогняний вогонь.
Може і проживе довго,але треба весь час мати запасну котушку з собою...інколи не зручно.
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:07.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua