Назад   ОБЩАЛКИ ДОМА РЫБАКА > Как мы ловим > Мульт Клуб
<Отчеты> <Барахолка> <Общалка, Объявления> <Галерея> <<Дневники>>

Примітки

Мульт Клуб
Мультовые снасти, удилища, обслуживание апгрейд мультипликаторов, техника ловли, прочее

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 11.02.2026, 14:24   #3581
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 702
Дякував: 652
Дякували 527 раз(и) в 285 повідомленнях
Цитата:
Допис від Andron Переглянути допис
"Золоті слова, Юрій Бенедиктович" Але якщо покупець дійсно в темі, то можна і за свою ціну продати. Жалко тільки з такими вудками розтаватися . Нещодавно продав гарной людині свій переробленний та подовженний SJR843 IMX А ще є бажаючи отжати в мене за любі гроши Impire 842, але така корова і самому потрібна До речі він у мене і в м'ясі був, з переходом на мульт, купив новий бланк та зібрали під мульт
Так само))) віддав 842 ГЛХ знайомому по собівартості,а інші за символичну оплату,тільки Тенрю лишив.

Impire 842 це якого виробника?
Vasylii зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
sider (11.02.2026)
Старий 11.02.2026, 14:54   #3582
Vasylii

Цитата:
Допис від KLM Переглянути допис
Так написав же - багато американців, саме старого розлива, саме так робили " зворотній інжинірінг". Тобто мясорубочна серія робилася на мультових бланках.
Стара американська концепція...ну таке, можна любити, можна - ні, але спиратися на них як "всі..ніхто"...пікантно. 🤔
Щодо бренди не займаються... Ну, ну..
Евергрін, ну для прикладу, то не бренд....саме тому вони 82 салтік мультфільмів 3 роки народжували, а як народилося - то бланк навіть поряд не стояв по геометрії з мясорубним , аналогічним по тесту.
А про інші їх серії я вже і не кажу. І про Дайво-Шимани-Тенрю теж.І про всіх інших
Як би до цієї пори багато хто лічить бланки Діда Гаррі найкращими в світі
Що там Евергрін три роки не міг зробити,не знаю,але впевнений що переробка будь якого спінінга в кастинг не є фатальним кріміналом))),тим більше що японці рідко торгують своїми бланками,але наприклад Матагі не поділяє свої бланки на спін-каст,навіть балабол Іскандер після того як я зібрав пару кастингів на 562,602 та 662 ул бланках,начав казати що да,збираємо в касті,приклади вже є...

Цитата:
Друге - це трофейки, з дуже заточеними під задачу бланками, без будь якого універсалізму.
Три з них пройшло через мої руки. , а одна залишилася надовго - 17113-2
, отой самий "гітлер". Так, абсолютно перфектна штука, але з своїми моментами, чого і продав врешті решт.
Єдина Шаула яка в мене була "на пробу"))),взагалі нічого особливого та перфектного,хіба що циганські переливи бланка можуть загіпнозувать
Порівнював її з Гаріком ГЛХ такого ж роста-теста,програла і по закиду і по чуйкі...якась вона м'ясиста і ще й тяжка.
2 користувачів подякували
Nemo (11.02.2026), sider (11.02.2026)
Старий 11.02.2026, 15:45   #3583
Andron
Модератор

Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.980
Дякував: 18.940
Дякували 33.394 раз(и) в 7.555 повідомленнях
Цитата:
Допис від KLM Переглянути допис
Я прямо здивувався аж 🧐🧐🧐
Шо ти пишеш?
Ти ту Шаулу, будь яку , в руках тримав?
Там абсолютно різні бланки - мульт і м'ясо, і це перше. Воопше,,,поряд не лежало.
Тобто ще раз - різні лінійки.
Друге - це трофейки, з дуже заточеними під задачу бланками, без будь якого універсалізму.
Три з них пройшло через мої руки. , а одна залишилася надовго - 17113-2
, отой самий "гітлер". Так, абсолютно перфектна штука, але з своїми моментами, чого і продав врешті решт.
Пробач, але там універсалізму з точки зору котушок - 0.
Та й Хаджіме Мурата застрілився б від припущення того, що він таким займався.
Нє, я допускаю, що маркетинг міг зробити свою справу, і Шимано таке зненацька зробила...я якось випустив те з уваги. Визнаю те, але вкажи будь ласка на цю модель. 😎
Та, тримав, тримав, не казав би, була думка купити але не моє, тому обмежився Ексенс Інфініті. Там приблуда на ручку йде в комплекті яка дозволяє мясорубку поставить. Модели можу назвати, але справа не в тому. Трофейки, універсалізм, гітлер якісь ... мова не за те, мова за те що на одному і тому ж бланку можно собрать и собирають і м'ясну вудку і кастінгову (і це вже купа людей підтвердила, але ж ти самий вумний тут )). А всі ці оповідання, що десь там бланк себе по іншому веде, то є якісь бред, бо з дес'яток чі більш вудок переробленних мав, ні разу такого не було. Та й якби і шось було схоже, то хто і як це може визначити?
Andron зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
5 користувачів подякували
Nemo (11.02.2026), sider (11.02.2026), slavik (11.02.2026), Vasylii (11.02.2026), Мike (11.02.2026)
Старий 11.02.2026, 15:49   #3584
Andron
Модератор

Цитата:
Допис від Vasylii Переглянути допис
Так само))) віддав 842 ГЛХ знайомому по собівартості,а інші за символичну оплату,тільки Тенрю лишив.

Impire 842 це якого виробника?
амерікоси, цей бланк, наскільки пам'ятаю, зроблено на дорні 842го, але він міцніше. Можна загуглити, є інфа - impire fishing rods Сі щось таке...

Востаннє редагував Andron: 11.02.2026 о 19:34.
Vasylii (11.02.2026)
Старий 11.02.2026, 15:50   #3585
Olexandr_Korobchuk

Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 1.983
Blog Entries: 22
Дякував: 491
Дякували 1.501 раз(и) в 653 повідомленнях
мдаааа.... йшов третій місяць зими
Olexandr_Korobchuk зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Aldarkosse (11.02.2026)
Старий 11.02.2026, 18:58   #3586
KLM

Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.531
Дякував: 289
Дякували 3.156 раз(и) в 1.002 повідомленнях
Цитата:
Та, тримав, тримав, не казав би, була думка купити але не моє, тому обмежився Ексенс Інфініті. Там приблуда на ручку йде в комплекті яка дозволяє мясорубку поставить. Модели можу назвати, але справа не в тому. Трофейки, універсалізм, гітлер якісь ... мова не за те, мова за те що на одному і тому ж бланку можно собрать и собирають і м'ясну вудку і кастінгову (і це вже купа людей підтвердила, але ж ти самий вумний тут )). А всі ці оповідання, що десь там бланк себе по іншому веде, то є якісь бред, бо з дес'яток чі більш вудок переробленних мав, ні разу такого не було. Та й якби і шось було схоже, то хто і як це може визначити?
Десяток переробили - це, канешна аргумент
Можна переробити, ну то можна... Та хоч з махової вудки , а шо, кільця намотав, катушкотримач приклеїв, мульт поставив. І хто може визначити, шо ніззя?

Можна пікап переробити в спорт- купе. Можна спорт- купе ліфтонути до 20 см кліренса і назвати баггі, а шо , люди роблять ....
Можна і на крузаку за хлібом на сусідню вулицю їздити, а можна на порші гівна- корчі місити. Що показово - багато так і робить І кажуть, а шо , ніззя, ти тут самий вумний , ще й окуляри надів , многа вумних слів гаваріш

Тобто. що евергрін вилизують кожен бланк під задачу ( тести наче ті ж самі, а дія бланків - різна ), що топові шимани, що преміум сегмент китайців - то фігня, нарід в гаражах каже що бери шо є, перемотуй кидай...ніколи такого не було шоб не кидало
А от всьо маркетинг ....
Та візьми свій інфініті і покидай важкі воби ( і він буде ) А потім візьми шиманівський же длиномір мультовий для Koga ( подивись , що там ща серія ) і спробуй так же популяти воби. Бажано такі...долларів по 20 шт Після декілька відстрілів - полумай ще раз, що пишеш. І це тількі в ряду суто мультових паличок.
KLM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Lcolonel (11.02.2026)
Старий 11.02.2026, 19:27   #3587
Andron
Модератор

Серьог, я ж не сперечаюся з тобою, що купа просунутих завжди буде ломати собі башку над тім як зробити круче, як зробити ідеальну вудку під мульт, під м'ясорубку, для ловлі на ікринку, на воблер та ще х зна на що і як. Питання було не за якусь ідеальну вудку, а дуже просте - можна та має ль сенс перебрати з м'яса в мульт. Чел отримав купу корисної інфи та прикладів, в тому числі і від тебе. Питання- нх так багато букв після всього? Та ще в такому ключі
Ексенсом кидати важки воби, то наче, з лижами на дерево лізти. Ніколи така дурість в голову б не прийшла , а ось Гаріком 843, що м'ясним, що перебранним можна було б кидати що завгодно, можна б було, навіть, корову по сраці пі...ть, йому все пх, и шо? Ні про що...
Старий 11.02.2026, 20:05   #3588
Lcolonel

Звідки Ви: Kyiv
Дописи: 113
Дякував: 33
Дякували 49 раз(и) в 23 повідомленнях
Маю практично пів серії ямагі 3 генерації.
Був 69/в і звичайний 69 (залишився).
Це дві зовсім різні вудки. Звичайною 69 можна мікрушити, комфортно. А от 69/В для цього не те щоб зовсім не підходить, але не зручно. 69/в більш параболічна на вигін, звичайна 69 має зміщення на верхню частину.
Lcolonel зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.02.2026, 20:07   #3589
fisherluck

Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 481
Дякував: 26
Дякували 83 раз(и) в 55 повідомленнях
Цитата:
Ось для прикладу у ямаг трохи відрізняється стрій спінінгових та кастингових моделей,наскільки воно буде ще відрізнятися на закиді невідомо,але якась там різниця як бачите є.

fisherluck зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
Старий 11.02.2026, 20:29   #3590
Vasylii

Цитата:
Тобто. що евергрін вилизують кожен бланк під задачу ( тести наче ті ж самі, а дія бланків - різна ), що топові шимани, що преміум сегмент китайців - то фігня
Ого-го преміум сегмент китайців...і які це виробники,просвітіть будь ласка!Куюнг-суріноя??? От це розсмішили!

Цитата:
Можна переробити, ну то можна... Та хоч з махової вудки , а шо, кільця намотав, катушкотримач приклеїв, мульт поставив. І хто може визначити, шо ніззя?
Дійсно,можна! І хто це має мені або вам розповідати що робити а що ніззя зі своїми снастями? Правильно,ніхто!

А ще з нахлистових бланків гарні кастингові виходять.
Старий 11.02.2026, 20:37   #3591
Vasylii

Цитата:
Ось для прикладу у ямаг трохи відрізняється стрій спінінгових та кастингових моделей
Та не в тому діло,що відлічаються,тут питання якщо сподобався спінінг,чи має право на життя його переробка в кастинг? І тут думки розділились,одні вже давно переробили і кучу риби піймали,а другий каже що це робити не можна...бо почнуться відстріли))) , звично відстріли були від кривих рук та не-альо щоб гальма налаштувати,а тепер від переробки ще мають бути!))) Це новина року просто!

Востаннє редагував Vasylii: 11.02.2026 о 20:42.
Старий 11.02.2026, 20:49   #3592
KLM

Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.531
Дякував: 289
Дякували 3.156 раз(и) в 1.002 повідомленнях
Цитата:
Серьог, я ж не сперечаюся з тобою, що купа просунутих завжди буде ломати собі башку над тім як зробити круче, як зробити ідеальну вудку під мульт, під м'ясорубку, для ловлі на ікринку, на воблер та ще х зна на що і як. Питання було не за якусь ідеальну вудку, а дуже просте - можна та має ль сенс перебрати з м'яса в мульт. Чел отримав купу корисної інфи та прикладів, в тому числі і від тебе. Питання- нх так багато букв після всього? Та ще в такому ключі
Ексенсом кидати важки воби, то наче, з лижами на дерево лізти. Ніколи така дурість в голову б не прийшла , а ось Гаріком 843, що м'ясним, що перебранним можна було б кидати що завгодно, можна б було, навіть, корову по сраці пі...ть, йому все пх, и шо? Ні про що...
Ну, тобі складно , але....Ексенс саме під те і зроблений Какая нєожиданность.
І воби одноіменної серії, сібасові, підкреслено дальнобійні - теж під це, одно до одного і мульт Ексенс - туди ж
Так буває
Багато букв - наслідок твердження, що в любому випадку, ща виключення окремих, простіше продати одне, те , що вже не треба , і купити те, що треба. А не перешивати тулуп.
І пішло .......все однакове, бланки однакові, пацани робили і таке інше.

Щодо Гариків, ну от пардон, така я страшна людина - вообще нічого не подобалося, хіба що голавлева , здається щось 1015, чи то 1025 ( ну та абракадабра гарікова в назвах ), загалом 9 фт півунцовка. Та й тій була купа альтернатив...
Вибач, нема в мене релігіозних мотивів щодо будь якого бренда.
KLM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.02.2026, 21:00   #3593
Lcolonel

Цитата:
Та не в тому діло,що відлічаються,тут питання якщо сподобався спінінг,чи має право на життя його переробка в кастинг? І тут думки розділились,одні вже давно переробили і кучу риби піймали,а другий каже що це робити не можна...бо почнуться відстріли))) , звично відстріли були від кривих рук та не-альо щоб гальма налаштувати,а тепер від переробки ще мають бути!))) Це новина року просто!
Це взагалі не коректно поставлене питання. Моя корова. Що хочу, то й роблю.
Vasylii (11.02.2026)
Старий 11.02.2026, 21:10   #3594
Vasylii

Цитата:
Допис від Lcolonel Переглянути допис
Це взагалі не коректно поставлене питання. Моя корова. Що хочу, то й роблю.
Повністю підтримую! Але є оппозіція
Старий 11.02.2026, 21:59   #3595
Lcolonel

Цитата:
Повністю підтримую! Але є оппозіція
Кожен має право на свою думку. Вони ж не в армії де є лише одна думка, а інші не правильні )
Старий 11.02.2026, 23:12   #3596
Vasylii

Цитата:
Кожен має право на свою думку. Вони ж не в армії де є лише одна думка, а інші не правильні )
Авжеж має! На думку...навіть озвучити має всі права! Тільки от грузити всіх своїми псевдо-висновками без жодних підтверджень(де ці перероблені палки що валяться???) це вже схоже на нав'язування своєї думки...забувши що часи вчительства у дитячому садочку давно минули)))
Andron (Вчора), Lcolonel (11.02.2026)
Старий 11.02.2026, 23:18   #3597
Lcolonel

Цитата:
Авжеж має! На думку...навіть озвучити має всі права! Тільки от грузити всіх своїми псевдо-висновками без жодних підтверджень(де ці перероблені палки що валяться???) це вже схоже на нав'язування своєї думки...забувши що часи вчительства у дитячому садочку давно минули)))
Це вже вага прожитих років. Ми теж такі будемо. На все свій час )
Vasylii (11.02.2026)
Старий 11.02.2026, 23:26   #3598
Vasylii

Цитата:
Це вже вага прожитих років. Ми теж такі будемо. На все свій час )
Ну да)))
"От і прийшла старість...а де ж мудрість???"
Старий Вчора, 01:29   #3599
man_v

Звідки Ви: Харків
Дописи: 382
Дякував: 320
Дякували 257 раз(и) в 129 повідомленнях
У мене гарик 842 GLX перероблений у кастинг, на торзайтах, мені дуже подобається.
Також кілька вудок мені збирали на бланках Сенткроя (легенд еліт S) під спінінг, а потім мені їх перебрали в кастинг. Теж класні, у свій час були найулюбленіші.

Востаннє редагував man_v: Вчора о 01:37.
man_v зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Andron (Вчора), Vasylii (Вчора)
Старий Вчора, 08:42   #3600
zbb
mista ryba lowa

Звідки Ви: Осокорки
Дописи: 5.559
Images: 9
Blog Entries: 1
Дякував: 11.566
Дякували 11.229 раз(и) в 2.230 повідомленнях
От, розвели в черговий раз спор ні про що, майже як позавчора про шнури в ультралайті. Треба просто відштовхнутися від того, що один і той бланк в касті і в спіні може бути класним, але в чомусь він буде всеж таки класнішим, бо техніка закиду різна.
В тому щоб переробляти удочки з одного в інше, немає жодного криміналу, і рибу вони ловити будуть. Але, якщо в лінійці виробника і так є аналогічна за тестом і призначенням вудка, але в іншому виконанні то продати та купити - буде більш логічним рішенням, навіть якщо там той самий бланк, а якщо інший - то тим більше.
Випадки, коли просто сверблять руки щось їми зробити - ми враховувати не будемо, бо сверблять вони не завжди і далеко не у всіх.
zbb зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
sider (Вчора), Vasylii (Вчора)
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:42.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Без ГМО Kapitan.ua mirrybolova.com.ua
Лодочные моторы на motor.com.ua