|
![]() |
|||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
| Пингвин Все о зимней рыбалке |
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#261 |
|
!
Я людині в особисті написав давно всі нюанси..
1. Руками за льоску - вчорашній день. Так само - і на кризі, коли ми розмовляємо за агапа, і глубини зазвичай 9 -16 м. Це далеко не окунь на "голого". На кризі правда іноді "старовєри" люблять руками глибину відміряти, а також її зміну, але то таке (у "просунутих" і на кризі - ехо є..). В човні ехо - за замовчуванням, нахіба вам ті петлі в човні під ногами? Щоб що? 2. Льоска - позавчорашній день. Вже давно є шнури, які добре ведуть себе і на кризі, то навіщо льоска в човні (якщо ви не руками її виймаєте). 3. Шнур, мульт зимовий або колесо, мотаєм катухою. Мені, особисто, контроль глибини зручніше з колеса (школа Нєвки)). 4. Вудлик - точений на конус в95т. Хоча можна і жорстке скловолокно. І я б сказав, що 30-50 см в човні з великими бортами вельми не зручно. 70 см - 90 см мій вибір. На кінці - або пружина, або взагалі нічого. Не розумію, як на дюраль провтикать кльов в руку. На хвилі великій? так на ній і пружина не допоможе... Востаннє редагував Zander: 03.11.2025 о 13:09. |
|
|
|
|
|
|
#262 | |
|
mista ryba lowa
|
Цитата:
Леска дає більш плавну анімацію, я як почав зі шнуром ловити - помітив що став гірше брати. Тут або удильник більш м'який потрібен щоб плавніше качати можна було, або лесочка, щоб вона ті неістотні кути проводки зїдала.
|
|
|
|
|
|
|
#263 |
|
Звідки Ви: Киев,центр.
Дописи: 220
Дякував: 382
Дякували 2.794 раз(и) в 156 повідомленнях
|
#Я людині в особисті написав давно всі нюанси..#
І шо тепер, всьо? Розходимося? Востаннє редагував mazdadon: 07.11.2025 о 00:52. |
|
|
|
![]() |
| Мітки |
| балансир, зимняя блесна, зимняя рыбалка |
|
|
|
|