|
![]() |
|||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Лодки, моторы
|
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#1401 |
|
Звідки Ви: Прилуки Черниговская обл
Дописи: 481
Дякував: 370
Дякували 334 раз(и) в 102 повідомленнях
|
Ніякому разі не вважаю людину після поранення,тим ким ви назвали.Але така людина більш вразлива до почуття справедливості.І тому щось доводити,як люблять на ютубі довго не буде,а просто виконає наказ.В країні військовий стан,і коли якась людина підірве міст,або ГЕС,то військовий заї@тьсч доводити,що він не використав зброю,бо в пврнальщика були документи.А списати десяток патронів,це взагалі не проблема.Просто деякі живуть, надивившись ютуба,або дуже хитрозроблені.
|
|
|
|
|
|
#1402 |
|
Звідки Ви: Київ, Микільська Слобідка
Дописи: 123
Дякував: 575
Дякували 676 раз(и) в 45 повідомленнях
|
Я б всім радив виходити з принципу "не створюй проблем іншим".
Перебувати зараз біля будь-яких гідротехнічних об'єктів (мости, дамби, насосні та водозабірні станції), навіть транзитом - не варто. В інших глухих місцях, якщо вже кортить, то спустіть плавзасіб. Максимум встрянете на виховну розмову або 425 грн штрафу. Я намагаюсь з берега в зоні +/-50 метрів від мостів навіть не стояти, щоб зайвий раз не напрягати нікого. І відверто не бачу в цьому проблем. |
|
|
|
|
|
#1403 | |
|
Звідки Ви: Киев, Троещина
Дописи: 6.352
Дякував: 6.400
Дякували 11.202 раз(и) в 2.423 повідомленнях
|
Цитата:
![]() Аби ніхто не постраждав, бо балістична експертиза доведе... Ну і чим далі від фронту - тим більще буде пояснювальник і печаток, якщо набої вам видали в караул - там серія у всіх однакова майже завжди ![]() пс: але краще дочекатись Перемоги і не порушувати
|
|
|
|
|
|
|
#1404 | ||||
|
-------------------------
Звідки Ви: Киев
Дописи: 24.341
Дякував: 12.894
Дякували 29.692 раз(и) в 8.070 повідомленнях
|
Цитата:
... після пів годинного розбора витолкали в туж саму дирку в яку я заліз, хоча я просив витолкати на другу сторону- туди куди хотів пройти![]() Цитата:
![]() Цитата:
![]() На первый окрик: \"Кто идет?\" он стал шутить, На выстрел в воздух закричал: \"Кончай дурить!\" Я чуть помедлил и не вступая в спор затвором щелкнул и вистрелил в упор Цитата:
![]() моє бачення таке в країні війна...нехуй лазить де не треба а тим паче ще доводити військовим що ти прав... буде легше якщо людину застрелять\порянять\зроблять інвалідом за якісь принципи? да і гав-гав-гав- буде вже той людині давайте ігнорувати коменданську годину.... шо уж там
|
||||
|
|
|
|
|
#1405 | |||
|
mista ryba lowa
|
Цитата:
![]() Цитата:
Цитата:
|
|||
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
vub (07.04.2025)
|
|
|
#1406 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#1407 |
|
|
О КАК
вибачьие в кого нема ФБ... ЗВІСНО ЯКЩО ЦЕ ПРАВДА
[[Ссылки только членам профсоюза. ]
|
|
|
|
|
|
#1408 |
|
|
|
|
|
#1409 | |
|
Звідки Ви: kyiv.ua
Дописи: 1.127
Blog Entries: 1
Дякував: 360
Дякували 557 раз(и) в 297 повідомленнях
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#1410 |
|
Дописи: 305
Дякував: 83
Дякували 122 раз(и) в 83 повідомленнях
|
Дядьки з роботи іздили на високу дамбу, з лодкою без мотора, кажуть трохи лодок є на воді, в т.ч. на моторі.
Поспілкувались з іншими, з їх слів, якщо попався, то обілечують прямо по місцю, і вроді можна ще трохи половить. Вони зловили в камишах пару плотвичок, хижак мовчить, не попались, тому розцінок не знають. |
|
|
|
|
|
#1411 |
|
|
хм
але написано "ДЛЯ СПОРТИВНОГО РИБАЛЬСТВА"
це ж не "ДЛЯ ЛЮБИТЕЛЬСКОЇ РИБОЛОВЛІ"![]() я не збираюсь нікуди їхати..просто сьогодні спілкувався з товарищем рибалкою/човнарьом і він наполягає що "НАМ" неможна ![]() просто хочу розібратися для себе
|
|
|
|
|
|
#1412 | |
|
|
Цитата:
.. це різні ведомства..і КОВА "сильніше"
|
|
|
|
|
|
|
#1413 | |
|
Pasha
Звідки Ви: Київ.
Дописи: 17.039
Images: 8
Дякував: 5.247
Дякували 17.397 раз(и) в 5.050 повідомленнях
|
Цитата:
То я вже мовчу, що відбувається на воді в р-ні Черкас, там де небоксер. Все стало гірше. Набагато. І дорожче... Востаннє редагував Оzzy: 15.09.2025 о 23:43. |
|
|
|
|
|
|
#1414 | |
|
Звідки Ви: kyiv.ua
Дописи: 1.127
Blog Entries: 1
Дякував: 360
Дякували 557 раз(и) в 297 повідомленнях
|
Цитата:
Як і писав, не зрозуміле значення. Бо тим розпорядженням вони просто затверджують правила. Проте в розділі 2 тих правил є пункт 7, де зазначається що "Навігаційний період для плавання малих і спортивних суден та водних мотоциклів є цілорічним". |
|
|
|
|
vub (16.09.2025)
|
|
|
#1415 |
|
Звідки Ви: Миронівский р-н.
Дописи: 636
Images: 3
Дякував: 8.936
Дякували 2.563 раз(и) в 247 повідомленнях
|
Знайомі були у вихідні, там де була риба - неможливо всунутись між човнами...Приїзжала інспекція, виписала штраф їм на місці, до решти не підходили, на питання чому відповіли - у вас човен самий багатий
...
|
|
|
|
|
|
#1416 | |
|
Pasha
|
Цитата:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#1417 | |
|
Цитата:
"Мухи - окремо, котлети - окремо" (с) 1. На затоці Верблюд - можна тільки човнам з бази Ізумрудна, і тільки на веслах. Це зовсім не те саме, що на Черкасах. Не можна, наприклад, "спарцменам" на Фінвалі. Не можна взагалі на моторі, нікому. Не можна на язь з Ізі мото-весло навісити навіть. З тої бази виходять АЖ 1-3 "каліки" (а сенс, там риби "нема"), з того, що бачив на власні очі. Більш того, бувають дні, коли на базу телефонують з військової адміністрації і кажуть - сьогодні (завтра) - на воду нікого не випускати. Ось так. 2. На затоці Собаче Гирло - дозволено парусним яхтам з яхт клубу тренуватись. 3. Все, більше ніде і ніяк - офіційно в Києві на воду не вийти (чи я не в курсі, далі Оболоні - не цікаво). Про "не офіційні" варіанти - я цю тему тут не зачіпаю. Але кількість човнів на Кресті, Устях, Соснах - видно навіть з берегу Чорнобильця... 4. Окрема тема - перевізники на Великий. Для тебе, як місцевого, не секрет сподіваюсь - що на о.Великому є досить багато будинків та дач, і люди там живуть круглий рік. Сухопутного шляху туди - не існує. Тому на "водне таксі" я так розумію, закрили очі. Варіантів логістики на Великий, окрім води - не існує. Це просто факт. 5. На відміну від Києва - в Черкасах бачу спробу "оцивілізувати" те, що вже 3 роки просто існує (теж факт!) - але на "часний карман" власть-тримаючих на воді. Не оцінюю, це добре чи погано - я там не буваю, мені це не дуже цікаво. P.S. А верховья КВХ ні кого не вкурвлюють? Бо відео звідти - повен Укр-ютуб.. Трохи чув за розцінки - я краще піду сьомгу куплю, декілька кіло... Взагалі звісно тема болюча. Як і будь яка навкруги, тут і зараз. |
||
|
|
|
biolog (20.10.2025)
|
|
|
#1418 |
|
Pasha
|
1. Мусора в два роти доказували - ізумрудка не має права видавати човни. Неофіційне пояснення - вони відстьобують, ми закриваємо очі. Така ж історія з перевізниками на Великий. Якщо що - вони не на веслах.
На човнах з мотором можна, якщо подати до адміністративної установи документ про проведення змагань. Була офіційна бумага по Верблюду. Якщо виходять 3 каліки, чому не можна вийти сотні полукалік? 2. Я знаю як той дозвіл вибивали. Там взагалі окрема історія, нічого спільного. 3. Тоді в чому різниця між боксером та нібоксером? 4. То навіть не смішно. Офіційно там ніякого житла немає. За тою логікою можна виправдати все що завгодно. Опускаємо на сходинку нижче - суднового білету немає, то немає, свідоцтво водія немає. Робота з готівкою черняком. Правила перевозки пасажирів нагадати? Відсутність банальних спасів, перегруз, відсутність всього... 5. Нема там про що ти кажеш. Там відбувається те, від чого волоси стають дибки навіть в людей, котрі проробили в службі рибоохорони та охотгосподарств більше 40 років. Пряма мова, чув сам - ми такого не те що не бачили, уявити не могли. А що верховья? 1кгрн або 20л палива в день. Лови до усрачки. То з мусорами. Якщо залізеш на судновий хід - будеш домовлятися з іншою структурою. Майже те саме в низовьях, тільки суму ділимо на 2. Востаннє редагував Оzzy: 16.09.2025 о 17:39. |
|
|
|
hooker (18.09.2025)
|
|
|
#1419 | |
|
Цитата:
Тому, остання ремарка: 1. Що і як казали поліціянти - для мене не важливо: події останніх пари років беззаперечно довели, що вони в масі своїй юридично безграмотні, і керуються переважно правилом "за мною сила - тому я ПРАВ". Хай "куражаться" поки (нагадують вже мусорів часів Проффесора), але так буде не завжди... І до речі, це питання - не їх компетенція, а військової адміністрації. Цього досить, щоб не сприймати їх "слова" на віру. 2. Без питань. 3. Ось в чому: [[Ссылки только членам профсоюза. ] - від людини, яка за це трохи відповідає - в прямому етері. Покажи мені хоч щось схоже, хоч якісь роз'яснення по Києву, ти ж пишеш - що по Києву таке саме розпорядження Є (а я кажу - таке, да не таке). Але не покажеш, бо його не існує, роз'яснення. 4. Офіційно - житла не має, документів - не має, нічого не має. Але є факт - постійно проживає декілька сотень людей. І крім води - дороги не існує. І якщо на все це (човни без доків, жилета, налік і тд) - влада "клала болт" ще до повномасштабки, чому вирішили, що зараз буде краще? Та буде тільки гірше! Але людям якось до свого "не законного" житла надо діставатись, підвозити продукти, буд матеріали, тощо. 5. Я свічку не тримав. Нічого додати. Востаннє редагував Zander: 18.09.2025 о 14:59. |
||
|
|
|
zbb (18.09.2025)
|
![]() |
|
|
|
|