|
![]() |
<Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Архивы торгов все, чем раньше торговалось |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#1 |
Звідки Ви: Київ, південна половина лівого берега
Дописи: 429
Blog Entries: 1
Дякував: 1.989
Дякували 780 раз(и) в 135 повідомленнях
|
![]() Якщо коротко: лайт-універсал середнього рівня, як для човна так і для берега Десни. Довжина 7'2" - 2,18 м. Тест заявлений по приманці 3-15 грамів, по нитці - до 12lb (5 кг). Ціна 1600 грн. Можу обгрунтовано поторгуватись. Вес(гр): 113 Длина рукояти(см): 40,5 Длина(см): 218 Класс удилища: light Количество секций: 2 Материал: carbon Производитель: [[Ссылки только членам профсоюза. ] Рукоять: EVA Страна изготовления: [[Ссылки только членам профсоюза. ] Строй: Fast Тест по леске (lb): 12 Тест(гр): 3-15 Тип вершинки: tubular tip Транспортная длина (см): 113 Фурнитура: K-SiC Універсал: ловити ним мені було зручно і з човна - тут по Десні взагалі без проблем з середини річки кудись кинути, так і з берега Десни, бо довжина дає можливість розвернутись. Про застосування краще за мене написали отут [[Ссылки только членам профсоюза. ] і отут [[Ссылки только членам профсоюза. ] Особисті враження: По низах. Чабик (3,8г) з ниткою 0.5 - це початок відчутного привантаження кінчика при кидку. Я непогано кидав і 2г пузаті воблери без сдз з середини Сейму, а 2,5г Хічкорі з сдз взагалі летів як куля- але їх майже не відчуваєш, тому кидаєш за стереотипом. Хоча в мене при цьому добре поцілювало куди треба. Уже на повну відчував Нахтманівський тонучий Фаворит (4.5г). Блешню 5-6г кидав на потрібні мені 30 метрів, на середину розливу Десни під корча - легко. По верхах. Чебураха 12 грамів з 3,5 рачком летіла нормально, і відпрацьовувала в джигу - але хлистоподібно я б таку вагу не кидав. По строю - він рівномірно , еластично відпрацьовує всім бланком,товстостінний, тубуляр - тому трохи глухуватіший за типові джигові палички, зате цільний бланк, запас потужності виважування. Не лапша аж ніяк. Як на мене, його повний діапазон, включно з сірою зоною -це: кренки від 2,5(з сдз)-3,5 до 15 г (воблерів більшою вагою просто не ставив), блешні від 3,5-4г, міношки до 70-90 мм (з останіми може бути варіант м'якшого твіча якщо дуже упориста, але кінчик не провалюється), а також джиг від 3г до 12-15г плюс 4". Заряджений на різноманітну рибу ![]() Витягав від жерешка 20 см (відчув покльовку нормально) до щучки 1 кг - цю на берег, і судака 2 кг у підсаку ![]() По згину спінінга в момент первинного вгамування судака - спінінг витягнув би й більшого. Спінінг в хорошому стані. Трошки потикав гачком гумовий набалдашник ручки - лишив її цілою, не одривав (є фото). На рибу не впливає, лише приваблює ![]() Спінінг не ламав. Ловив на нього разів 20 від покупки тут же на форумі. Продаю, бо несподівано на розпродажі вступив у гонку озброєнь ![]() ![]() Пишіть приватні повідомлення, бо на роботі не завжди можу підняти телефон Сергій Востаннє редагував Sergii Doc: 14.02.2019 о 13:52. Причина: знижка |
![]() |
![]() |
#2 |
|
Хто ще не забезпечив себе універсалом?
У варіанті двох спінінгів в човні - підстраховка і на жереха, і в якості судаково-щупакового інструмента ![]() Востаннє редагував Sergii Doc: 20.05.2019 о 11:35. Причина: стилістичне уточнення |
![]() |
![]() |
#3 |
|
Продам Major Craft Vierra VRS-722 ML, в хорошому стані, фірмовому чохлі.
Якщо коротко: лайт-універсал середнього рівня, з запасом потужності (товстостінний бланк), довжина комфортна як для човна, так і для берега Десни. Не дав спуску судаку 2 кг (до підсаки),але і гарно відчув удар жерешка 15 см. Довжина 7'2" - 2,18 м. Тест заявлений 3-15 грамів. Схожий на рокфіш тим, що вершинка явно більш жива, хоча й не провалються. Відчуття її відносної м'якшості з'являється десь з 10-12 г. Поступово включається весь бланк. За рахунок потужності бланку можна твічити, і неупористих до 90 мм, вершинка не провалюється а відпрацьовує. Кренк типу Маласа-не проблема. Відчутно привантажується верхівка на викиданні починаючи з 4,5г (Чабики, ММ кренк тощо), на тестовій покидушці кинув Чабика на таку ж відстань, що і Finessa RV 0.8-8g. Ця ж вага з джавастиком впевнено стучить по помірно твердому дні, нижче просто не ставив. Кінчик доволі живий, тому, починаючи з 2-2,5г - викидання доволі точне (точніше, ніш Боско та інші фастоекстрафасти), але потребує тестового кидка на початку риболовлі для пристрілки. Востаннє редагував Sergii Doc: 20.05.2019 о 11:36. Причина: уточнення |
![]() |
![]() |
#4 |
|
Як сказав один рибацюга:
дивно що і ніхто з початківців не цікавиться, бо я краще б починав з отакої Вієри ловити, а не тих дринів, які собі купляв Востаннє редагував Sergii Doc: 20.05.2019 о 19:56. |
![]() |
|
|
|