Показати повну версію : Обсуждение работ из Галереи Родбилдинга
Дрюль
Работы ШИК аж завидки берут!!!!
Андрей, что-то с такими длинами и тестами не наблюдаю Мастерпланов в линейке ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]).:158: Может какие-то старинные серии?
ЗЫ: Красивые заразы вышли.:119:
Да эти спиннинги уже как два года не выпускаются. До 21 гр MP76L производителем заменен на MP80L, а который до 28 гр (снят с производства) это был кастинговый MP76L-BC, и специально переделан в классический спиннинг под крупного лосося, и в этом году успешно отработал на сплаве по реке Саморга ( Дальний Восток). Я заказчик и владелец этих прекрасных спиннингов. MP76L это уже второй такой в моей коллекции. Первый более классический и брат близнец MP76L-BC(по стилю, фурнитуре и исполнению), и уже давно служит верой и правдой в основном по щуке. А второй я решил переделать в самые легкие кольца и золотую фурнитуру. Получился шедевр. Сей час жду погоды чтобы его опробовать.
Самое главное. Хочу сказать огромное спасибо Андрею, за его талант и мастерство. Благодаря ему я владею и ловлю не просто спиннингами, а в своем роде произведениями искусства. Уже шесть моих Тенрю прошли через золотые руки Андрея. Андрей дай Бог тебе здоровья.
Андрей дай Бог тебе здоровья.
Спасибо большое!
Шо там говорить, приятно когда хвалят:o. Как-то сразу меж лопаток зачесалоль и лысина стала посильнее отсвечивать:D:Smile039:
С ув.
Спасибо большое!
Шо там говорить, приятно когда хвалят:o. Как-то сразу меж лопаток зачесалоль и лысина стала посильнее отсвечивать:D:Smile039:
С ув.
К стати я взвесил MP76L- золотой, и получилось 95 гр, против 120 у оригинала с завода. 95 гр, это просто класс, притом что тест до 21 гр ну очень честный. Я таким же своим первым свободно кидаю воблер Jacson, тот который 28 гр и быстро тонущий как кирпич.
Андрей, что-то с такими длинами и тестами не наблюдаю Мастерпланов в линейке ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]).:158: Может какие-то старинные серии?
ЗЫ: Красивые заразы вышли.:119:
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Класс! Жаль колец не видно на фото.
ТОЛЯ!
Супер работа! Очень красивое дерево.
Нитка какая? Spring green гутебродовский без пресервера?
с ув,
ТОЛЯ!
Супер работа! Очень красивое дерево.
Нитка какая? Spring green гутебродовский без пресервера?
с ув,
ну робота не зовсім супер, це моя перша спроба попрацювати з деревом, і є куди вдосконалюватись :) я за косяки написав на нашому сайті ;)
А стосовно ниток ти правий, гудброд без пресервера, правда я сам пропитав пресервером на пластиковій картці, а потім вже мотав висохшими нитками, тому і такий ефект ;) типу під деревинку закос :)
tosi
Работа великолепная!!!!!!!!1
Дерево стабилизированное, что за древесина?
Так, стабілізований клен чи каштан, конкретно не памятаю.
Я хоть и не люблю сочетание EVA+ деревяшка, но деревяха в этом цвете неплохо смотрелась бы с ней. ИМХО.
Я ЕВУ взагалі не люблю, правда подобається сіра 😀 Насправді на мою думку в даному руків'і дерева забагато, на форегріпі воно лишнє 😎 Разом з тим якщо хтось не помітив то на затискній гайці фактура дерева продовжується з малюнком самого тримача. Один з кізяків - що я це не зміг повторити на затискній гайці форегріпа 😡 Просто це дерев'яне кільце товщиною десь 1.5-2мм і його важко підрізати з основної частини тримача, так от з тієї сторони де форегріп в мене вирвало різець з рук і я пошкодив саму деревинку :(
tosi, за тобой наблюдается один из аспектов перфекционизма, а конкретней: самоцензурирование и стремление к совершенству. :) Если когда-нибудь будет создан "Зал славы Украинского родбилдинга" то твои работы займут место на одной из стен.
Сказав чоловік, роботи якого, для мене взірець стилю та досконалості.
Александр Комлев
31.10.2015, 18:34
tosi
знакомая палка ;), симпатично получилось :)
Так Олександре, вона була в Полтаві :) не уявляю як можна було ломанути легенду в комлі :eek: швидше за все вдарили :) ну але може і на краще, а то вона була страшненькою :o
Толя, до изготовления клееных бамбуковых удилищ рукой подать.
Іншої дороги нема! :o
Толя, до изготовления клееных бамбуковых удилищ рукой подать.
в мене балкон маленький, а там стругати бамбук потрібно розмашисто :D
p.s. а стосовно "іншої дороги", ти мені це вже не раз говорив, що я спінінг кину :) а я тут навпаки дуже міцно за кастинг думаю, вже навіть бланк замовив і курки стругаю :p
колгосп "Цукрові Буряки" гарантує :cool:
з.і. пардон за офтоп :rolleyes:
колгосп "Цукрові Буряки" гарантує :cool:
з.і. пардон за офтоп :rolleyes:
Толя, не кидай спінінг, а вудку з бамбуку зроби!
:KING:Альфред :D меньше офтоп, а порядок навэды в Ул вєткє! Могут подсідєть! :eek:
Олег відкрий технологію лакування хук-кіпера (петельку), як лакуєш щоб не затікало під саму петельку і край залишався рівним?
Толя, даже не знаю, что тебе сказать за лакировку. Мои лучшие деколи, на мой субъективный взгляд, получались когда поджимали сроки и я их заливал в 6ть утра перед уходом на работу.:eek: В обед заезжаю домой, бегом к стапелю, ах...ть, как...? Захочешь так не получится.:158: Ну и за правильный ракурс не забывать!:p
з.ы. Как вариант такие проблемные детали, как хук и MNST заливать хай билдом с прогревом для затекания без подтёков.;)
За деколі твій спосіб ідентичний і моєму висновку :) залив-розгладив і відвали, не мішай лаку ставати :D а от по клятій петельці в мене варіант тільки не домотувати до згину коли вже дріт піднімається, при такому варіанті лак не підтікає і не робить загогуліну :)
дякую Вадим, самому поки що ця робота найбільше подобається.
Tosi
Приєднуюсь до вадима- гарна робота.
tosi.
Красивая работа.
А если хозяин перейдет от шимы на дайву? Не будет ли катушка шататься?
Да и со временем место под лапку немного да и просядет(ИМХО).
Есть ли возможность , в таком держаке, немного глубже закрутить гайку?
С ув.
tosi.
Красивая работа.
А если хозяин перейдет от шимы на дайву? Не будет ли катушка шататься?
Да и со временем место под лапку немного да и просядет(ИМХО).
Есть ли возможность , в таком держаке, немного глубже закрутить гайку?
С ув.
1. Не перейде :), а якщо і перейде то катуха навпаки туди не сяде :) тобто сяде, але форегріп не закрутиться до кінця, і буде щілина між затискною гайкою форегріпа і самим держаком (карочє як майже на всіх серійних вудках). Щілина буде десь 1.2-1.5мм. Ширина лапки дайви трошки більша ніж в шимано.
2. Місце під лапку не просяде :) там немає чому просідати, стабілізоване дерево по відчуттях ніби камінь :) так що там точно нічого не просяде. Це коли я з корку роблю такого плану тримачі, то теоретично може просісти. Правда і в мене все щільно тримається, і люди яким робив, ще не жалілись. Ну а якщо і просяде :) то потримавши над паром з чайника корок повернеться в свій попередній стан.
3. Немає такої можливості.
Ширина лапки дайви трошки більша ніж в шимано.
Толя, привіт!
Не завжди;). Раніше так було, зараз треба дивитись! Робив тримач під Шимано Ванквиш С 3000, там на 1-1,5мм. більше ніж в Сертейт-13, 2500.:cool:.
Толя, привіт!
Не завжди;). Раніше так було, зараз треба дивитись! Робив тримач під Шимано Ванквиш С 3000, там на 1-1,5мм. більше ніж в Сертейт-13, 2500.:cool:.
Мабуть на Цертейті фарба,як завжди,з лапки злізла:D
Aspirant
22.01.2016, 00:39
Ну очень разное представление о гармонии и красоте у меня и у Мудхола. Я бы даже сказал - противоположное :rolleyes:
Понятие о красоте и гармонии - субьективно. Сейчас моя работа - это всего лишь история. Надо идти дальше. Но как для новичка на тот момент первоначальный результат был достигнут.
Aspirant
22.01.2016, 00:41
Цікаво глянути було б на той календар. Не хочу образити майстра але тут є роботи набагато кращі:). Які сміло могли б, прикрасити любий глянець на дану тематику. :)
И я тоже не стою на месте - вообщем развиваюсь.
Aspirant
22.01.2016, 00:46
Мне вот интересно,в каталог Mudhole,попал спиннинг со строем-fast или ex-fast?Или,"я лепила из того что было"?
Строй X-Fast. На самом деле как для кастинга получился очень хороший спиннинг. До сих пор люблю им поудить.
Aspirant
22.01.2016, 00:54
Остается только догадываться, что за карта и что за нитки?
Уважаемый Aspirant молчит.
Нитки остались. Правда эти дурацкие наклейки с нумерацией быстро с них послетали. Теперь один чёрт разберёт какие там номера использовал. Карта ? Громко сказано. Не было никакой карты. Главное ставил кольца по принципу несоприкосновения с бланком.
С ув.
Aspirant
22.01.2016, 00:59
Вроде там нейлон на лапках просвечивается.
Судя по картам, что висят на сайтах американских производителей и мадхола, у них большие расстояния между первыми кольцами, а последнее и тюльпан даже ближе чем ньюконцепт, при том что на одно кольцо меньше. Я собрал парочку таких спиннингов, не видел проблем. Зачемтож оно такое придумано.
:spin:
Никакого нейлона - только металлик использовал. Такая моя прихоть была. Кольца ставил исходя из изгиба. Картами не пользуюсь.
Aspirant
22.01.2016, 01:09
Добрый день.
Вы решили сэкономить на кольцах и все пустить в деколи?
Судя по фото, растояние между входным и вторым кольцом конуса сантиметров 45, а может и больше? Соответственно на удочке колец пять:confused:?
п.с. просто интересно...
Включая тюльпан - семь штук. Бланк просто мощнейший. Не было смысла ещё кольцо добавлять - это исходя из прогиба бланка. На комплектующих вообще то не экономлю. Правда сейчас из-за кризы и курса доллара решился на новшество для себя - отказался в двух последних работах от видингов.
:eek:.
Сидят 3 прибалта на берегу озера.
Раннее утро.
-Чо-то не клюёт.
Проходит 6 часов:
-Да-а, не клюёт!
Проходит ещё 6 часов. Уже вечер:
-Много п**те - вот и не клюёт! :D
Aspirant :Smile053:!
С ув.
Aspirant
22.01.2016, 12:18
:eek:.
Сидят 3 прибалта на берегу озера.
Раннее утро.
-Чо-то не клюёт.
Проходит 6 часов:
-Да-а, не клюёт!
Проходит ещё 6 часов. Уже вечер:
-Много п**те - вот и не клюёт! :D
Aspirant :Smile053:!
С ув.
Бывает не клюёт...бывает наоборот...но чтоб совсем не поймать :drill2:
С ув.
-Много п**те - вот и не клюёт!
Я ПАЦТАЛОМ!!!!!!!!!!!!!!!
За всё время что я шарюсь по разным форумам, лет 15 с таким встречаюсь впервые.
Я ПАЦТАЛОМ!!!!!!!!!!!!!!!
За всё время что я шарюсь по разным форумам, лет 15 с таким встречаюсь впервые.
Прикинь:158:, ну его нафиК [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Justace AJK702UL Окончательный результат - 78 гр. Отдельная благодарность Вадиму Пушкареву за помощь в выборе бланка!:drill2:
Тезка ,привет!
Хорошо получилось, единственное, выпадает карбоновая трубка малого диаметра. Если-бы карбоновые трубки были в одном цвете и вместо виндинга Fuji выточили из эбонита. Раз уж точили фурнитуру и эбонита, выточили бы всю.:cool:
Работа с лаком ,на порядок выше, тутА респэкт! :D Пендел от Олега, пошол на пользу?!;)
Интересно понаблюдать за эбонитом. Его практически не используют в родбилдинге из-за изменений цвета. Вот и интересно в действительности поменяет цвет и если поменяет, то как быстро.
Тезка ,привет!
Хорошо получилось, единственное, выпадает карбоновая трубка малого диаметра. Если-бы карбоновые трубки были в одном цвете и вместо виндинга Fuji выточили из эбонита. Раз уж точили фурнитуру и эбонита, выточили бы всю.:cool:
Работа с лаком ,на порядок выше, тутА респэкт! :D Пендел от Олега, пошол на пользу?!;) Конечно, тонкая в золоте было бы лучше, но не нашли (правда, можно было бы поискать и по-тщатеЛЬнее, но уж очень нам не терпелось начать), а с видингом, потому что этот был, а остальных не было, вот и решили дотачивать из эбонита, но ты реально прав - надо было и этот выточить. Волшебные пенделя они всегда на пользу, главное их правильно воспринимать... )))
Интересно понаблюдать за эбонитом. Его практически не используют в родбилдинге из-за изменений цвета. Вот и интересно в действительности поменяет цвет и если поменяет, то как быстро.
Эбонит, конечно немного НЕ ТО, использую потому что он есть, но уже кончается ))) Игорь, может порекомендуете другой материал в черном цвете как замену, что нибудь полирующееся.
Эбонит, конечно немного НЕ ТО, использую потому что он есть, но уже кончается ))) Игорь, может порекомендуете другой материал в черном цвете как замену, что нибудь полирующееся.
Другой для наших "поделок "- это графитофторопласт. Но они очень разные - очень. По памяти вроде для нас марка ф4 и чтото потом 20.Вроде еше маркировка - Флубон и дальше ф4..... Фотку выложу только в понедельник что имею в сусеках. Разница в марках в плотности ,обработке и полировке. Может есть токарь правильный из старой закалки. ? Те знают точно. С ув
Наверное, будет лучше матовые из хоккейных шайб(не уверен, что полируется до блеска и, бывают с раковинами) или из твёрдых пород древесины...может, найдутся знакомые с 3 Д принтером...
Кусок эбонита l=600 х d50 могу подогнать, если что, но....
Вроде, на поверхности эбонит под действием прямого солнечного света в результате фотоокисления образуется серная кислота - H2SO4
На фото Butt Caps из шайбы(лет 5 назад)
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
С Ув.
Некто ПИ
12.02.2016, 23:33
А стеклотектолит G10 не рассматривали, бывает и в брусках, и цветов много, и слоистый. Не намокает, не выгорает, хорошая прочность, вроде полируется, правда как выглядит полированный не видел. И не сильно тяжелый.
Конечно.Волшебные пендели всегда на пользу, главное их правильно воспринимать... )))
Согласен! Мудрое, правильное решение! Нет предела совершенству:D.Нуно стараться делать еще круче!
С ув.
Андрей,последняя работа в галерее очень понравилась.:158:Если не сильно загружен,черкни в ЛС.С Ув
Павел, как говорится добро пожаловать на борт.
Обсуждать как мне кажется пока нечего, но надеюсь что за первым шагом последуют и другие.
OnlyMadHunter
20.02.2016, 23:03
Обсуждать как мне кажется пока нечего, но надеюсь что за первым шагом последуют и другие.
не поверите, но руки буквально чешутся продолжать.... Все делал буквально на одном дыхании, в голове непонятная эйфория постоянно, а когда еще и в работе с приманками проверил)) И строй получалось сохранить быстрый, и чувствительность нормальная...Ух.
В нашем полку прибыло:D.
Согласен с Игорем, обсужнать тяжело. Но, чтобы подстегнуть, вызвать спортивную злось у Павла, обсудим:D. Гляжу на рукоять, такой себе Франкенштейн получился. Страшненький но симпаНтичный:cool:. Особенно пробковая деталь, очень напомнила морковку из супермаркета.
п.с. критика это полезно ,особенно для начинающих. обсужнаем активней Панове:D
Lunakia Виктора, сподобалась! Червоненька, так и просится в руки взять:D.
Виктро, а миниджет iwata lph -80 освоили уже, які враження від роботи?
Lunakia Виктора, сподобалась! Червоненька, так и просится в руки взять:D.
Виктро, а миниджет iwata lph -80 освоили уже, які враження від роботи?
дякую
iwata як iwata :), на цьому пруті він не працював,
я його використовую суто під лакування
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]Как-то напрягает конструкция передней гайки, а как оно в руке?
дякую
iwata як iwata :), на цьому пруті він не працював,
я його використовую суто під лакування
:D шпіьони працюють:cool:. Під лакування, то зрозуміло, перед вами брав і собі таку цяцю 0.8 му. також під лакування. А взагалі, виправдав сподівання? Бачив викраски, які вам зробили, якщо чесно то не дуже:(. Едине хтів спитати, як то все тримаеться, агдезія нормальна?
:D шпіьони працюють:cool:. Під лакування, то зрозуміло, перед вами брав і собі таку цяцю 0.8 му. також під лакування. А взагалі, виправдав сподівання? Бачив викраски, які вам зробили, якщо чесно то не дуже:(. Едине хтів спитати, як то все тримаеться, агдезія нормальна?
викраски, то була проба
як буде триматися, залежить від грунту який буде покладено
зараз його шукаю, пробую...
якість роботи краскопульту сподобалась, економний, не плюється, якщо підібрав налаштування і звикнув то все добре
В нашем полку прибыло:D. Обсужнаем активней Панове:D
Обсуждать не хочу - спросить хочу. Почему такой " Вход" лески /шнура во входное кольцо? Если как на фото -то это не есть Хорошо..... Входное нужно сдвигать и значительно. И второе ...катушкодержатель???? Многое видел - но этого не знаю. Зажимное кольцо переднее которое поджимает лапку катушки ....Оно что? Прокручивается???. По фото задняя часть фиксирована под лапку. А кольцо??? Не пойму... С ув.
Наверное, будет лучше матовые из хоккейных шайбДрузи! Не надо ничего делать из этих грёбанных шайб :o - юзерам потом долгие годы с руками перепачкаными в чёрном г... рыбу ловить :(, уголь там в структуре материала и ничем его не убрать - ни покраской, ни запеканием, в общем, не создавайте людям и себе проблемы :( :spin:
особенно, если делать кноб...:)
OnlyMadHunter
22.02.2016, 16:35
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]Как-то напрягает конструкция передней гайки, а как оно в руке?
в руке не удобно,сижу-думаю, каким материалом обтянуть верхнюю гайку
OnlyMadHunter
22.02.2016, 16:39
Обсуждать не хочу - спросить хочу. Почему такой " Вход" лески /шнура во входное кольцо? Если как на фото -то это не есть Хорошо..... Входное нужно сдвигать и значительно. И второе ...катушкодержатель???? Многое видел - но этого не знаю. Зажимное кольцо переднее которое поджимает лапку катушки ....Оно что? Прокручивается???. По фото задняя часть фиксирована под лапку. А кольцо??? Не пойму... С ув.
про входное кольцо знаю, нужно его дальше сдвигать. по второй части вопроса немного не понял, оно просто закручивается, зажимая гайку. Это катушкодержатель снятый с комля старого флагмановского нимбуса, конструкция оттуда)
Пробку и деревяшку выбросить. Вместо деревяшки трубку графитовую, вместо пробки EVA чёрная и на гайку. Бат с золотой каёмкой. В нынешнем варианте не на что смотреть.:o ИМХО.
OnlyMadHunter
22.02.2016, 20:31
Зато он рыбу ловит=) В руках девушки, у которой дай бог рыбалок 30 за жизнь будет)
Зато он рыбу ловит=) В руках девушки, у которой дай бог рыбалок 30 за жизнь будет)
Вот! Ловит почему? Патамушта, вложилось много позитивной энергетики при зборке:D. Но все равно, смотрю и хочется все разобрать обратно, обрезать резбу, выкинуть папу, трим. Одеть прижимную в Еva, укоротить максимально! Дальше как Олег написал:Smile053: К баткапу дать на розширение, чтоб не было пошоже на с..к:D. Ну и с картой там нада посмотреть, по ходу там как-то не очень:cool:
Зато он рыбу ловит=)
перш за все ловить рибу - рибалка, можна і трусами зловити рибу, це ж не буде поводом викласти червоні трусєля :) . Вудка зроблена аби як, це ще можна зрозуміти, якби робилось для розуміння технології, та й то в наш час достатньо інформації можна почерпнути, щоб бути теоретично підкованим з чого і як потрібно починати, щоб не вийшло таке одоробло, тому зріж і перероби. Краще вже скопіювати форму яка подобається, щоб на виході не вийшов такий франкенштейн.
p.s. "лучше уж никак, вместо как-нибудь" (с)
OnlyMadHunter
23.02.2016, 08:26
Вот! Ловит почему? Патамушта, вложилось много позитивной энергетики при зборке:D. Но все равно, смотрю и хочется все разобрать обратно, обрезать резбу, выкинуть папу, трим. Одеть прижимную в Еva, укоротить максимально! Дальше как Олег написал:Smile053: К баткапу дать на розширение, чтоб не было пошоже на с..к:D. Ну и с картой там нада посмотреть, по ходу там как-то не очень:cool:
все будет, как дойду до понимания, как с евой работать. поспешил, хотел побыстрее увидеть финал прутика. за советы спасибо - буду пробовать)
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Идеально! А почерк фотографа узнаваем :p
yambikay
01.03.2016, 10:38
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Идеально! А почерк фотографа узнаваем :p
Как не странно и я узнаю:Smile039::Smile039::Smile039::D:D:D
Как не странно и я узнаю:Smile039::Smile039::Smile039::D:D:DЯще бы... :D
bmaxv
Там в Вашем пруте, внутри в держаке ЕВА?:158: Или графит?
На фото не видно.
bmaxv
Там в Вашем пруте, внутри в держаке ЕВА?:158: Или графит?
На фото не видно.
графит, просто без трубки. Дочке собирал с трубкой - умаялся обтачивать. Себе решил упростить (удешевить, облегчить) задачу. Ну и на чуйке, думаю, в худшую сторону не сыграет. И шероховатая поверхность, на ощупь, оказалась приятней гладкой.
графит, просто без трубки. .... Ну и на чуйке, думаю, в худшую сторону не сыграет. И шероховатая поверхность, на ощупь, оказалась приятней гладкой.
Если это шим (пена) типа Пакбеёвского арбора, то зря. Он колебания глушит весьма добротно, не хуже твёрдого (фенолформальдегидного) пенопласта
Если это шим (пена) типа Пакбеёвского арбора, то зря. Он колебания глушит весьма добротно, не хуже твёрдого (фенолформальдегидного) пенопласта
А вот это только Пуху вестимо:)
Я то все равно кладу палец на бланк, а до того все держаки были в еве, так что в сравнении с ними - как ... с пальцем. ИМХО.
RYUCHA
Этот держак всего на 3 грамма тяжелее Фудживского TVS16. Там основной вес нагоняет кароновая трубка, у нее стенка толстая. Есть металлические, они легче, но метал не всем нравится.
519470
Этот держак всего на 3 грамма тяжелее Фудживского TVS16. Вадим, имелось в виду сама конструкция, я собирал такой же бланк с SKSS, он получился 83 гр. , правда там еще и кольца в титане...
Пардоньте... ошибочка вышла.
Роман Тарновецкий
09.03.2016, 13:44
Добрый день, подскажите пожалуйста что можно сделать: отломал кончик 3,5 см от своего синапс 1-5г, 198см
Поставить тюльпан на место слома и переставить первые 2-3 колечка после тюльпана, так что бы бланк гармонично работал.
Спінінг збирав не я , я тільки злегка тюнінгував, оскільки робота давня і вже добряче побувала на риболовлях. Від себе хочу сказати, що це один з кращих бланків, які мені доводилося бачити і юзати. Ще цей спін унікальний тим, що збирав його всім відомий майстер УЛ заліза Ігор ака "Маніак". Ну а все інше на фото:. Костя - привет. Рад что Бланк в хороших руках.Врочем все 5 штук 661 ,что я" втащил" - в пользовании моих Друзей- Правильных Рыбаков.Отличный Бланк -согласен полностью. Врочем как и все модели Шикарюг, что у меня были. Твой 663-2 тоже -Бомба!!! Одним словом-"Инструмент"для души.ИМХО.. Я никогда не жалел о проданных удочках. Думал ,что будет замена. Но!!! Увы. Жалею очень о двух своих проданных удочках на бланках. Обе Супер- уникальные. Одна на бланке Shikari 702-2.Вторая на Sage. Не могу уже восполнить. Раритеты.Но ничего .. Есть еще в сусеках чуток. 703 -2 точно соберу себе. И 662-2 наверное тоже. Shikari - это Shikari.Shikari-это Шикарно(плагиат от Игоря Ермака-ИНЕ)С ув, Все ИМХО
стосовно шикарі, абсолютно згоден. дуже гарний типаж вудки, на мій смак саме так має працювати відмінне вудлище.
p.s. постійно згадую, як ти Борисович радив мені її взяти, і казав що відправиш, щоб я глянув самостійно, а я дурень все віднєкувався, мол маю тих вудок ... маю але не таких "шикарних" :(
p.s2. до речі теж перевдягаю одну шикарну "мертву голову", твоєї роботи ;)
стосовно шикарі, абсолютно згоден. дуже гарний типаж вудки, на мій смак саме так має працюважети відмінне вудлище.
p.s. постійно згадую, як Борисович радив мені її взяти, і казав що відправиш, щоб я глянув самостійно, а я дурень все віднєкувався, мол маю тих вудок ... маю але не таких "шикарних" :(
Толя - привет. Увы.. Уже нет. Что то лежит еще в Америке купленное,но легких нет точно. При оказии посмотришь мой Empire до 10 грам. Думаю удивит. Соберу себе последний.Остался показной. Заказывать сейчас нет смысла. А " мертву голову" -это понятно. Юрку мульт " засосал" сильно!!!С ув
.Shikari - это Shikari.Shikari-это Шикарно(плагиат от Игоря Ермака-ИНЕ)С ув, Все ИМХО
Не уверен, что это его слова, но то, что бланки были шикарные,это точно. Раскошные бланки. Сейчас таких нет. Спасибо тебе ув. Сергей Борисович!
:D а я, переодягаю твою Толя вудку;). Вечером буду класти другий шар лаку, буде як нова;)!
Теке воно в нас хитросплітіння виходить:cool:
Не уверен, что это его слова, но то, что бланки были шикарные,это точно. Раскошные бланки. Сейчас таких нет. Спасибо тебе ув. Сергей Борисович!
Петя .....На Здоровье!!!!Согласен ,что таких нет. Дед не спроста "развалил" Зато своих сделал хороших люмисов. Правда и их уже нет . Но сейчас новые Норфорки делает отличные. Так что все идет своим чередом. Нужно будет в понедельник в Галерею фоток 661-вых выложить - На Память. А то Толя " развалит" Шикарюгу и все. А он может и таки "развалит" Он такой парень! С. Ув,
Пока Толя "разламывает" Shikari :ajmolodec: - выложу фотки, которые у меня остались.
На память о редкой удочке.
"Мертвую голову" собирал очень давно . ]
Борисович не переживай :) вудка залишається спінінговою, власник інший звісно, але теж дуже достойний чоловік ;) навіть назву вирішив зберегти стару :)
Борисович не переживай :) вудка залишається спінінговою, власник інший звісно, але теж дуже достойний чоловік ;) навіть назву вирішив зберегти стару :)
Сергій Борисович, так склалося що від Юри вудка потрапила до мене, а Толя по добрій дружбі згодився зробити "тюнінг":)
Та всеж походження і традиції чтім і пам'ятаємо, назва буде збережена:)
Толя ,Андрюша!
Тю!!!!!С чего это вы взяли, что я переживаю? Наоборот я РАД , что "инструмент" в ХОРОШИХ ПРАВИЛЬНЫХ РУКАХ! Более того у Друзей!
Жизнь продолжается и в ней есть приятные вещи. :drill2:
Но!!!! При "наливе" прошу меня не забыть. А то "зачервивлю":cool::D
с ув,
Борисович, вудка буде настільки гарною і хорошою що мені аж не хочеться вже її віддавати :)
Панове, починається флуд.
Панове, починається флуд.
все по-чесному :) флуд по темі - обговорюється вудка яка виставлена в галереї :D
Я попередив:) А там начувайтеся:D
Hellfish
18.03.2016, 16:21
Остання робота неймовірна. Аж самому кортить придбати таку красу.
Андрей...
Почему пробку не покрыл? Думаю былоб по богаче ;) а так молодец
Андрей...
Почему пробку не покрыл?
як кажуть це "на любітєля" :) собі я теж не покриваю, мені більше подобається відчуття бархатного не покритого корку, ніж свого роду "пластик" після корк-сілу :)
Андрей...
Почему пробку не покрыл? Думаю былоб по богаче ;) а так молодец
Макс, приветствую....
Таки заставил тебя объявится на форуме;):D. На самом деле, там есть один очень тонкий слой корксилка:). Шпаклевки, ну почти, нету;) Там пробка "Пять звезд":129:, очень хотелось вообще без шпаклевки!
п.с. давай подключайся, нужно мативировать Шановне панство:D у тебя это не плохо выходит:cool:
Олег, точно мимо кондитерки проходил:D
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Ну прям так и охота занямать:croc::Smile053:
Макс, приветствую....
Таки заставил тебя объявится на форуме;):D. На самом деле, там есть один очень тонкий слой корксилка:). Шпаклевки, ну почти, нету;) Там пробка "Пять звезд":129:, очень хотелось вообще без шпаклевки!
п.с. давай подключайся, нужно мативировать Шановне панство:D у тебя это не плохо выходит:cool:
Ну я предупреждал ;):D
Значит возможно так высветлил фото что я этого не заметил, хорошо что хоть немного, шпаклевка лучше держится ;)
як кажуть це "на любітєля" :) собі я теж не покриваю, мені більше подобається відчуття бархатного не покритого корку, ніж свого роду "пластик" після корк-сілу :)
Ну як то кажуть, ця річ особиста :) але коли мені вони попадають на якись ремонт , чі переробку... Мені страшно дивитись на ту пробку це жах. Яб сказав , головне не перебрати с дозой :D
Мені страшно дивитись на ту пробку це жах. Яб сказав , головне не перебрати с дозой :D
це точно, є рибачки які дуже неакуратні, дивишся на ту ручку, і думаєш що якийсь шахтер ловить і то ...
Для таких людей звісно корксіл це не ЗЛО :) хоч якось рятує від бруду :)
Андрей как всегда на высоте! Молодец.
Matagi Big Pond TR68 2-6lb 1.5-3.5g "Area Blues"
Загальна вага вудки - 52,6г
Вага бланку - 18,8г
Вага металевої частини тримача (анодований Д16Т) - 3,6г
Вага кілець - 2,2г (Т-АТTG)
Вага бата - 7,8г ;) (без мого пятачка :) )
Толя, от не розумію я. Ми багато пишемо про масу готового прута. кому скільки вдалось викроїти. А що станеться, якщо прут буде на 10 грам важчий? Про баланс я мовчу - зібрати ультралайт, щоб на ньому не було балансу це.... ну, загалом довго вчитися потрібно:D Про кільця теж - там все зрозуміло. А мова йде про ручку в зборі. То чи так важливі ті 10-15 грам на ручці?
Ми ж не голим прутом ловимо - на ньому котушка, яка часто в 3 (ТРИ!) рази важча за сам прут, або й більше.
Про баланс я мовчу - зібрати ультралайт, щоб на ньому не було балансу це.... ну, загалом довго вчитися потрібно:D Про кільця теж - там все зрозуміло. А мова йде про ручку в зборі. То чи так важливі ті 10-15 грам на ручці?
Саня, зібрати довгий ультралайт без балансу досить легко. Н-д мій біг понд (47,9г), ніфіга не сбалансований і клює носом при забросі, звісно можна приспособитись і не паритись. Довжина руківя здається ідентична з цим останнім бігпондом. Разом з тим зібрати довгий УЛ на фуджієвській фурнітурі, з ідеальним балансом досить просто, вага цієї ж фурнітури і збалансує вудку. Ну або робити невиправдано довгі руківя для бланку. Я думаю ти помітив, що мені не цікаво збирати вудки з стандартних компонентів, тому мушу перейматись :). Я один раз перебрав собі 842GLX з фуджієвським IPSніком, ще й в ЕВІ з тих пір він в мене стоїть в кутку і припадає пилюкою.
А взагалі вага на мою думку дуже важлива, просто дуже чітко закарбував собі в памяті біль під правою лопаткою коли ловив вудками типу Shimano Naxave чи Catana :)
От і з того часу і переконаний, що чим легше, тим краще :) Ну а наскільки це важливо чи ні, я не парюсь :) мені пофіг :) головне щоб під лопаткою не кололо :D
Очередная ступень пройдена.
Первая сУръезная удочка, для морской рыбалки собрана с нуля:D
Андрюха, навчи так лакувати деколі :o
Андрей! Присоединяюсь к вопросу.:)аэрография? Если да ... То какой лак и сопло? Можно в личку. Толе передам.С ув.
Андрей! Присоединяюсь к вопросу.:)аэрография? Если да ... То какой лак и сопло? Можно в личку. Толе передам.С ув.
Аэрограф , можно сказать, уже освоил:D получаются идеально ровные деколи! Описывать весь процес, оборудование и т.д., долго. При личной встрече, поделюсь;).
На этой удочке, применял обычный метод лакировки!
Толя, привіт! Там немає чому вчіти:D. Відвідай канцелярську крамницю;), купи там декілька дерев'яних лініьок, головне рівні:D. Далі робиш з них чотири шпателя, 12см, там 15см., 18см., 22см. З верху клеїш смужку прастіка. Далі потрібно руку набити, як то кажуть:D. Лакую Лайтом, лак перед змішуванням набираб в шприці і кладу під лампу, хвилин на 10ть., туди саме кладу одноразовий стаканчік з металевою кулькою. Замішую три хвилини, лак добре теплий і рідкий!!! Кулька також повинна бути тепла!!!
Далі виливаеш лак на шпатель, вмикаеш реверс (на себе ) і лакуеш. Тут головне гарно відірвати шпатель:cool::D. Ще потрібно не баритись, все зробити як можна швидше, максимум пара хвилин!!! Далі лак починае ставати і рівно вже не буде!
Далі виливаеш лак на шпатель, вмикаеш реверс (на себе ) і лакуеш. Тут головне гарно відірвати шпатель:cool::D. Ще потрібно не баритись, все зробити як можна швидше, максимум пара хвилин!!! Далі лак починае ставати і рівно вже не буде!
ну майже все так і роблю, не прогріваю тільки і бланк крутиться від мене. А так - швидко мішаю, швидко викладаю, користуюсь шпательками, відриваю теж швидко ну лак мабуть якийсь інший, ну і кручу на мінімальних оборотах, думаю 3-4 об/хв :) Але це не так важливо, все одно видно що в тебе дуже він тоненький виходить, можливо через плівку (в мене оракал 641).
ну майже все так роблю, не прогріваю тільки і бланк крутиться від мене. А так - швидко мішаю, швидко викладаю,корестуюсь шпательками, відриваю теж швидко ну лак мабуть якийсь інший, ну і кручу на мінімальних оборотах, думаю 3-4 об/хв :) Але це не так важливо, все одно видно що в тебе дуже він тоненький виходить, можливо через плівку (в мене оракал 641).
Не задовільний результат виходить, тому що МАЙЖЕ !!!:D
Лакую ThreadMaster Lite Formula, пробував інші, наприклад Матажний фірмовий, теж не погано виходить.
Перше Майже, прогрівати лак и кульку обов'язково! Металева кулька довго лишається теплою і віддає тепло лаку. Лак в свою чергу довше лишається рідким, а це головне!
Друге, оберти потрібмі максимальні. Якщо оборотів не вистачає, лак в якійсь момент починає ставати горбами.
Трет'є, бланк повинен нахотити на шпатель з лакон, а не навпакі.
Ну і шпатель повинен бути жарстким. Він не має гнутись, тоді буде рівно!
п.с. плівка не останню роль має, я використовую Авері 1030, дуже тонка, але це не головне.
Аэрограф , можно сказать, уже освоил:D получаются идеально ровные деколи! Описывать весь процес, оборудование и т.д., долго. При личной встрече, поделюсь;).
На этой удочке, применял обычный метод лакировки!
Андрюша Спасибо! Просто давно хочу попробовать и попробую.:pПравда в основном для другого дела.:mad: Процес и оборудование в принципе уже наметил! Знаю что есть "куча" ньюансов в этом не простом занятии. Ну и для удочкостроения хочу применить попутно. Если не возражаешь - перезвоню!
С ув,
Андрюша Спасибо! Просто давно хочу попробовать и попробую.:pПравда в основном для другого дела.:mad: Процес и оборудование в принципе уже наметил! Знаю что есть "куча" ньюансов в этом не простом занятии. Ну и для удочкостроения хочу применить попутно. Если не возражаешь - перезвоню!
С ув,
067 446 04 6ноль
бач які різні підходи.
я теж думав що на максимальних оборотах, лак не буде встигати утворити горби, фіг там проплєшини виникають. Нагрітий лак стає набагато швидше ніж не нагрітий :) Я працював таким чином з лаком який грівся на водяній бані, так він стає дуже ріденьким, але я постійно не встигав розрівняти :(
Стосовно обертів бланку на себе, то так можна весь лак забрати :) хіба як варіант тоді шарів 3-5 лаку класти, в моєму випадку це варіант :)
Лак в мене трейд мастер, але який фіг його знає :) не переймаюсь цим.
Маю однокомпонентний дуже рідкий лак Petri, консистенція води (ним лакую деревяшки свої) от він лягає дуже тонким шаром, з ним працювати по дереву дуже подобається. Але має він один недолік, дуже чутливий до різного роду масел та хімії, наприклад на деревяшці з бубінги він не стає, бо вона сама по собі масляниста, і на тонері з лазерного прінтера він теж не стає :confused: :)
Толя я тоже в принципе делаю практически всё как Андрей. Кручу на себя!
Лак тоже лью на шпателек. Лак тоже лайт Трейд мастера. Теплый. Но такого идеального результата -УВЫ НЕТ!:mad: Тем более не получается у меня без "отбивки границ". Поэтому делаю "границы" Относительно скорости ... ХМЗ. Есть у меня СТРАШНАЯ МАШИНА:eek::eek: реверсная ..АЖ от 0 до 38 об/м. Сделал по совету пиндоса. Он крутит на таких и однокомпонентным лаком пользуется. Я один раз попробовал и чуть не загубил удку. Отказался. Лак подарил .
А вообще -дэколы для меня гемор. Хотя иногда идеальные выходят:pНО!!!!!! Добью процес всё равно.
с ув,
бач які різні підходи.
я теж думав що на максимальних оборотах, лак не буде встигати утворити горби, фіг там проплєшини виникають. Нагрітий лак стає набагато швидше ніж не нагрітий :) Я працював таким чином з лаком який грівся на водяній бані, так він стає дуже ріденьким, але я постійно не встигав розрівняти :(
Стосовно обертів бланку на себе, то так можна весь лак забрати :) хіба як варіант тоді шарів 3-5 лаку класти, в моєму випадку це варіант :)
Лак в мене трейд мастер, але який фіг його знає :) не переймаюсь цим.
Маю однокомпонентний дуже рідкий лак Petri, консистенція води (ним лакую деревяшки свої) от він лягає дуже тонким шаром, з ним працювати по дереву дуже подобається. Але має він один недолік, дуже чутливий до різного роду масел та хімії, наприклад на деревяшці з бубінги він не стає, бо вона сама по собі маслянаста, і на тонері з лазерного прінтера він теж не стає :confused: :)
Дивись, пид лампою и водяна баня це різні речі. Лак не можна перегрівати, перегрів і йде горбами, також потрібно акуратно вигонити пузирі,головне не перегріти! Тепла металева кулька дуже важлива;). Замішав і треба все робити дуже швидко. Щоб не було проплєшин, треба поверхню пройти спіртом, обезжирити.
Не потрібно 3-5 шарів, все лакується в один, максимум в два якщо товста плівка,
Тепла металева кулька дуже важлива;). Замішав і треба все робити дуже швидко.
буду гріти кульку :)
Олег, от цікавлюсь таким питанням, чим керуються Замовники, коли обирають такий типаж руківя, і разом з тим обирають ЕВУ?
P.s. Лакування кільця і взагалі обмотка дуже подобається :)
Толя, я цiлком подiляю твоi вкусовi пристрасття, але в данному випадку, на мiй погляд, корок був би на багато гiрше.
В даному випадку я абсолютно погоджуюсь, корок тут недоречний :) . Просто не раз спостерігав, що люди обирають досить коротке руківя в спліті, а матеріал обирають ЕВУ, от і думаю в чому цимес? окрім кольору :) все таки чорний колір легко обігрується з будь-якими іншими, а корок все таки більше підходить, під так би мовити натуральні кольори.
Удачный Клон Barmaleusa
22.06.2016, 01:02
Из бамбука рукоятка очень понравилась.Классно получилось.но технологию я так и не понял.у бамбука стеночки тонкие,трава же.А по держаку так не скажешь,Загадка.
Из бамбука рукоятка очень понравилась.Классно получилось.но технологию я так и не понял.у бамбука стеночки тонкие,трава же.А по держаку так не скажешь,Загадка.
толщини пластины 5-8мм
Шикарная рукоятка :Smile053:
Интересно как долго она будет служить?
Удачный Клон Barmaleusa
22.06.2016, 13:47
толщини пластины 5-8мм
чего-то переклинило меня.не могу понять как резали.ствол же покупали изначально?
чего-то переклинило меня.не могу понять как резали.ствол же покупали изначально?
Думаю с этой фото будет понятнее.
Витя красавчик :grib2:. Золотые руки.
Витя - зашли фоточки в Японию и Америку , Разглядывая их на ихних форумах ,будем гордится что сделано в Украине.
Очень понравилось.
Удачный Клон Barmaleusa
22.06.2016, 14:23
а потом как бересту набирали под заготовку склеивая?
Удачный Клон Barmaleusa
22.06.2016, 16:31
периодически смотрю на супермегагалактическую рукояточку из бамбука и получаю огромное удовольствие.Мастеру нескрываемое уважение.
периодически смотрю на фамильярностьактическую рукояточку из бамбука и получаю огромное.Мастеру нескрываемое уважение.
Полностью солидарен с Володей и надеюсь что простит за фамильярность. Знакомы давненько. Скажу только чуток иначе. Большой Респект с Большой Буквы Мастерам!! Огромное Спасибо.Отличная команда Вы. Профи и разносторонние .Так держать. Браво. Надеюсь что не ошибся.Сам лично офигел от шелкографии .покраски . шлифовки и прочего Честно. Бомба Работа.А Бомба потому так как не навижу фурнитуринг Аля мажор Краф горяче почитаемый знатоками билдерства в этой ветке. Хотя купи ... склей и твоя удочка. Каждому свое. И это правильно. С уважением.
Олег1967
22.06.2016, 21:25
Честно. Бомба Работа.
то не есть БОМБА-то есть АТОМНАЯ БОМБИЩЕ !!!:ajmolodec::ajmolodec::ajmolodec:
Удачный Клон Barmaleusa
22.06.2016, 22:42
Толины из Львова работы на высочайшем уровне.еще запомнилась кружевная такая рукояточка из дерева.не помню кто делал.
Hellfish
22.06.2016, 23:14
Так як я являюсь власником даного бамбукового шедевра. Хочу подякувати Майстерні Вудлищ за виконану роботу, а особливо Віктору. Золоті руки котрого зуміли перевершити усі мої сподівання.
В голові вже крутятся нові божевільні ідеї та матеріали для нових спінінгів котрі будуть новим викликом для М.В. з котрим я впевнений, що хлопці впораються на відмінно.
Поздравляю с Шедевром. Приятно ,что оказался прав. Такое нужно и можно делать только совместно.Имхо Если один -то очень сложно. Можно но не нужно .Успехов Вам ребята. С уважением .
дякую Всім за приємні слова :)
думаю і надалі чимось Вас дивувати
Приталенна деревинка цікавіше виглядае, ніж пряма:Smile053:. Толя, а яким діаметром прижимні?
зовнішнім торцем, який виходить на деревинку 26мм.
А, 25мм.? Буде бестофзебест:)
п.с. з лаккванням докеля.... ?
Андрюха, це раніше я був обмежений по зовнішньому діаметрі, а зараз пофіг, можу робити будь-який, тому що наробив собі оснастки різної :). А тут робив 26мм, так як Замовник під 2м росту, і руки та пальці має відповідні :)
Кастом він для того і є, щоб враховувати анатомічні особливості кожного англєра ;)
п.с. з лаккванням докеля.... ?
там кізяк, з іншої, тильної сторони :(((( наступні буду тобі відправляти, щоб аерографом задував, візьмешся? :D:D:D
там кізяк, з іншої, тильної сторони :(((( наступні буду тобі відправляти, щоб аерографом задував, візьмешся? :D:D:D
Легко:). Буде довгий деколь, задую:rolleyes: Деколі 10см.-16см. крию класично, лайтом та шпателем:D.
По моему недорогую пробку надо всё таки шпаклевать.
Игорь ..... Может ошибаюсь,но попытки шпаклевки имеют место изначально. Без них итог был бы более " визуален". Отличная работа. Респект. Была бы пробка достойная - то и замечаний не было. Но где .... взять такую. Хотя есть еще.... кое где. Но..и.. Цена. !!!!!! Только Сотку баксов за подобную рукоять на пробку думаю правильно поймут не многие желающие. Всё ИМХО. С уважением
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] - Андрюха, СУПЕР как всегда! А что за нитка прозрачная, если не секрет?
VooDoo Silk Thread - Classic Silver
Администрация форума приняла сответствующие меры.
Костя, на форегріп проситься щось, а то виглядає ніби немає завершення.
Дывлячись на ці фото в мене склалось враження, що нам щось не хочуть показаты.
Крайняя работа Вика. Классика, но КАКАЯ. Красиво. МОЛОДЕЦ!!!
С ув. Саня:)
Алхимик? :)
Рукоять на шприц похожа. Тут больше Syringe подойдет, или как в разговорной речи needle ("игла") ИМХО.
АлександерЪ
04.02.2017, 16:19
Класс!!!
И дизайн и исполнение. Очень интересная работа. Нравятся в родбилдинге именно не стандартные идеи дизайна.
Кноб на твинчик так и просится из пробки.
На кноб не вистачило дерева, розлетілось два бата коли точив, і тільки третій вийшов. дерево, стає крихким :( після стабілізаціі, і якщо має тріщини може розламатись наприклад при розточці отвору.
Толя, у ванквиша лапа як у дайви. Я про це вже якось писав.:)
Десь пропустив я цей момент, ну нічо, спиляє надфільком лапу ваньці :)
Доброго дня.
Довго не міг вирішити на якому тримачі збирати.
класний корок, я б такий корок не шпаклював ;) і робота дуже достойна. Чим гайки заповняв?
класний корок, я б такий корок не шпаклював ;) і робота дуже достойна. Чим гайки заповняв?
Дякую. Декор. кільця на гайках з рога буйвола точив.
На кноб не вистачило дерева, розлетілось два бата коли точив, і тільки третій вийшов. дерево, стає крихким :( після стабілізаціі, і якщо має тріщини може розламатись наприклад при розточці отвору.
На оправку и наждачкой точить. Хоть и долго, зато потери меньше.
Vitaly38
31.03.2017, 17:54
На оправку и наждачкой точить. Хоть и долго, зато потери меньше.
Плюсую,себе кнобы на мульт точил шкурьем на оправке(сверло+малярка)[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]Сорри за флуд не по теме:)
ніяк не второпаю до чого ви ведете? я кноби точити вмію :)
Готовьте тапки господа) Моя вторая работа. NFC-662FWНе знаю к чему там тапки :D Но эту форму "кипера", пожалуй попробую на предмет функциональности... [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Evdokimoff
15.05.2017, 00:16
Не знаю к чему там тапки :D Но эту форму "кипера", пожалуй попробую на предмет функциональности...
Тапки для того, что-бы бросать в мою сторону)) А форма запатентованная:D, он у меня такой не первый. Мне удобно приманки снимать с него. Не нужно крючёк выколупывать из ушка, а всего лишь стоит его слегка потянуть в сторону рукояти.
Не нужно крючёк выколупывать из ушка, а всего лишь стоит его слегка потянуть в сторону рукояти. ... и овсет не надо из резины вытаскивать... :spin:
Поэтому на правах владельца показываю удочку. "Дедовский" SR843-2
чорне з золотом - мабуть найкраще поєднання кольорів :spin:
Поэтому на правах владельца показываю удочку. "Дедовский" SR843-2
Ну насправді, це не білдерська етика, тому що там все класичне і ніяких дизайнерських іновацій не було :rolleyes:
Хотілося бачити роботу, так би мовити, очима клієнта. :D
Адже я знаю на що акцентувати увагу, а що приховати :D:D:D А клієнта не обдуриш!
Дякую Славкові за фото, своєю "мильницею" я б так точно не зфоткав, ну і за терпіння і толерантність також особлива подяка! А вудка нехай служить довго.
Це колись було Фенвіком в рості 2.40 і з тестом до 10,5гр. Трохи обрізав, трохи перефарбував і ось що вийшло:
От же ж хапуга, має мішок файного корку, а далі точить якусь гуму :D
От же ж хапуга, має мішок файного корку, а далі точить якусь гуму :D
Та я шо... хотів замовник дешево... ну і дешево.
А корку вже лишився останній мішок. Так що вже не знаю чи собі вистачить ;)
А корку вже лишився останній мішок;)
Я ж кажу що хапуга, корок мішками міряють тільки хапуги:D:D:D
...- что руководит людьми, заказывая для рыбалки такую удочку?!:confused:
світогляд та бажання не бути схожим на інших :)
Вот и дожили мы до времен, когда удочки начали заказывать розового цвета :158: :)
Думаю, не у Ангеловского ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) ли я эту удочку видел?! Оказывается, что да.
Виктор, а на самом деле - красиво, как и все Ваши работы.
Но мне иногда бывает просто интересно - что руководит людьми, заказывая для рыбалки такую удочку?!:confused: Или такая мотивация - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Рукоять шикарная получилась. Супер.
Но мне показалось что реверсное кольцо не правильно стоит.
Рукоять шикарная получилась. Супер.
Но мне показалось что реверсное кольцо не правильно стоит.
дякую, а як воно має бути? :o рожки дивляться на катуху, на тюльпан дивиться та сторона де одна лапа. Я міг і не правильно поставити :)
щось схема не зрозуміла :) тобто я неправильно поставив?
Возможно мне просто показалось .( фото не информативное)
Но вот .
Это касается всех реверсных колец.
Не правильно в мене стоять ці кільця, дивно... так як я поставив гарніше на мій погляд :)
Толю,а яка відстань від бату до лапки котушки?
Чому цікавлюсь.Якось дуже далеко перше кільце на хлисті від стику.
Це про ЛЕС 70МЛ.
відстань від шпулі до вхідного 58см. Відстань від центру лапки до торця руківя - 29см, загальна довжина руківя - 37см
complexbud
07.07.2017, 09:42
к отчету #372 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
644629
Гламурные такие "хвостики", :cool:
Гламурные такие "хвостики", :cool:
:D:D:D хоч бери і не викладай більше нічого :D
Толя, менi здаеться, що пiд обмотками бiля лап залишилося повiтря, чи я помиляюсь?
Воздух в обмотке не влияет на дальность и точность заброса:D
Толя, менi здаеться, що пiд обмотками бiля лап залишилося повiтря, чи я помиляюсь?
Олег, цілком може бути. Ця нитка стає прозорою під лаком, тому я спочатку мащу її на пластиковій картці колор пресервером, вона висихає і тільки тоді мотаю кільце. Перший шар крию однокомпонентним фінішним лаком, він дуже текучий, але думаю що все одно погано проникає між витками. Просто не переймаюсь цим, тому що дуже подобається колір цієї нитки, маю таку ж саму з заводською пропиткою (та що колор тру), але вона повна фігня в порівнянні з цією, вона виглядає як ізолєнта, а тут колір живий, змінюється, грає :)
p.s. якщо замотати кільце, а потім помастити колор пресервером, вона чомусь розтягується і кільце вивалюється :)
Толя привет. Мне тоже очень нравиться эта нитка"весенняя". И nsp изоленту тоже терпеть не могу. Нужно правильно покрыть пресервером и результат будет бомба. Но это мин. Трое суток. Пресервер нужно разбавлять теплой водичкой и крыть очень Мокро. Сушить сутки и два слоя обязательно. Не будет пролешин и цвет Капец. Перезвони - расскажу. С уважением. Ps...забыл. Всё только на стапеле крутящееся обязательно
Matagi Super Rozi Figaro.
Зібрав для друга. Все як він хотів, майже:).
Какая гайка откручивается? Передняя или задняя?
Какая гайка откручивается? Передняя или задняя?
задня.
Круто.
Андрюха - лак не получилось заматовать?
Даже не пробовал, нема часу на эксперименты.
На попизже обязательно попробую твой вариант;)
Андрій, а як напис робив?
Андрій, а як напис робив?
Толя, звичайна деколь :) шовк по авери ;).
Гарні вудки вийшли, не стандартно, іноваційно, творчо!
Але чомусь мене особисто дратує, коли те що зроблено в Україні стидаються підписувати державною мовою... ІМХО!!!!
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Нравится! :spin:Анатолий, чем деколи пишите? инструмент? краска?:confused:
Перо для каліграфії і американська туш (золото, срібло). Перо японське, здається Niko. Все що пробував до того не давало потрібного результату :( краще б відразу придбав якісну річ, а не витрачав час на експерименти.
Спецы подскажите черную нитку для примотки ранингов(менял вклейку) что-бы под лаком не стала прозрачной в инт магазине Costomrods есть следушие нитки:Prowar нейлон черная и черный металик;Fuji Ultra Poli черные .Можно другие варианты,доступные по цене и доставке .
Чёрный нейлон не становится прозрачным. ProWrap 862.
Сборка спиннинга со сменными ручками для расширения функционала:
і в чому тут функціонал розширяється ? :) дизайн так, а функціонал ні ;)
Рекламный плакат удалил, так что обсуждать пока нечего. Если кто-то хочет рассказать о каких-то новшествах - пожалуйста, но не в галерее работ, (потому что не ясно кто это сделал). И не в виде рекламного плаката.
Dima ювелир
06.10.2018, 10:40
[QUOTE=RAman;1761176]Тревел палочка. Всегда с собой в портфеле. Тест 1-6 гр. Длина 1.8 м. вес 79 гр. В основе концепт Мезенцева. Пятичастная, декор из натуральной змеиной кожи.
Извините, спиннинг может и хороший, но дизайн полное ге, особенно змеиные какашки на реаргрипе.
workforashot
07.10.2018, 03:36
...В основе концепт Мезенцева...
Великолепная работа с концептом Мезенцева...!
Рекомендую поработать возле синагоги...и в основу заложить концепт Рабиновича...
Прошу в обсуждении работ быть более толерантным. В противном случае буду принимать меры.
Интересно, а что такое концепт Мезенцева?
И да, дизайн никудышний.
Бюджетная палка, стоит копейки, брал для того, чтобы не телескоп, и всегда с собой для ребенка, но когда распробовал, решил облегчить, и оставить себе. По сути конструктор. Создал дополнительные вершинки. С родной реальный тест далеко выше заявленного производителем.
Учитывая марку производителя, думаю бомбанет еще сильнее, чем в двух предидущих отзывах))) Дерзайте, диваны не пропалите)))
Ничего здесь не бомбанет. Пять вершинок из квивер типов, это на уровне самых дешоввх китайских поделок. Все остальное уже нечего обсуждать.
Место элиты уже занято)
Просто спиннинги сделанные под себя. Как в аннотации к разделу.
Чтобы было понятно, выложу еще свои самоделки, они тоже без претензии на элитность.
В двух словах, это те самые спиннинги, которые "все что не Даико, не Тикт, не Г.Люмис, не С.Крой и т.д. вообще не палки".
Место элиты уже занято)
Да нет, там места навалом.
Многие мастера выставляющие свои работы в галерее этой ветки делают спиннинги которые превосходят изделия упомянутых вами фирм и в качестве и дизайне. И если надо успешно переделывают их удилища под потребности заказчиков. Есть и те у кого еще не все получается, но у них всё будет окей.
Так что такое концепт Мезенцева????? :158:
Я так понял - сменные вершинки разной мощности:D
Да. Какой смысл в одинаковых. Сам стачивал, расстановку колец делал. Но они тоже не элитные. Извините.
Залил очередную палку, можно начинать)))
Я так понял - сменные вершинки разной мощности:D
Да. Какой смысл в одинаковых. Сам стачивал, расстановку колец делал. ......
Ясно. Вопросов больше не имею....:)
Залил очередную палку, можно начинать)))
звіти з рибалок в іншій гілці. Ти якщо виставляєш роботу якусь, то виставляй так щоб цю роботу було видно, а окунів і щук, я думаю, всі бачили ;)
Обновив трохи.
задумка гарна, але є ряд моментів які мені не подобаються, зокрема - форма форегріпа якась недолуга, складається враження що вона задумувалась на конус, але в певний момент ти роботу вирішив зупинити :) і в підсумку руківя не сприймається закінченим.
Інші моменти стосуються дизайну, тому тут краще промовчати, бо всі ми різні :)
А скількі кілець?
Сім і тюльпан.
Я ці бланки ставлю дев'ять торзайтив + тюльпан.
Я ці бланки ставлю дев'ять торзайтив + тюльпан.
:eek:Игорь... Я в шоке. Зачем на " скрипку" 9 и Торзайты. ? Хотя... ? Думаю хуже не будет. Уникальный бланк и 6 юшками Дед не испортил.;) Я сам ловлю лет "... надцать". Ты вроде - нет. Я перебрал "скрипок" достаточно. Имхо... Юшки с 25 - 7 штук. Обычный конус. Ранинги 5 ...или для Гурманов "без заморозков" ловящих 4 ки. У меня титаны. У друзей Киганы. Одна Хрень.Но!!!Я круче:spin: С Уважением.ИМХО.
Не, я круче. Даже своими косолапыми лапами ощутил легкое, но интересное, новые нотки скрипки после апгрейда скрипки торзайтами .. и тд. На роль гуру не претендую. Заурядный обыватель :)
В результате работы Игорени - не сомневаюсь.Уважаю..Рученки. Когда сравниваешь то что было и то что есть и это Радует....то значит не Зря потрачено время и......Хотя Все познается в сравнении . Например ... Титан был сделан для Солёной воды Днепра:D и Торзайты для ... Не скажу...засмеют. Всё Имхо. С уважением
Неважно для чего они сделаны. Персональные ощущения пэрэсичного индивидуумах наверное важнее. Тем более когда они (торзайты) не навязывались а.. наоборот - забаганка заказчика скорее)
Все что я хотел " выразить своей бестолковкой" - я выразил постами выше. Прошу извинить - это чисто практически-рыболовно. Удочка ( бланк) уникальный. У всех кто Его имеет -пусть будут только те ощущения, что они от него " "поимели и хотят поиметь" Я "конусом..:D Игорь Торзатами. С уважением
Та за что извинения то? Наоборот - это прекрасно, что есть ощущения. И не столь уже важно как и чем они достигнуты. ) важнее что они есть.
Я в шоке. Зачем на " скрипку" 9 и Торзайты. ? Хотя... ?
6 колец на семифутовом удилище, сегодня єто уже вчерашний день. Этот спиннинг разрабатывался под моно, а сегодня все ловят плетёнкой. По этому у многих они припадают пылью.
Более лёгкие кольца это не каприз, а возможность собрать на прекрасном старом бланке, ещё более крутое удилище. Торзайты на много легче штатных, что позволяет установить большее их количество и тем самым разгрузить бланк что на забросе, что на вываживании. Сделать более четкой анимацию приманки во время проводки. Опять же практически исключить захлёсты шнура за кольца. В общем на выходе получаем современное удилище под современные шнуры.
P.S. Недавно перекинул товарищу кольца на 9000, тоже результат замечательный.
вудка однієї "калькути" :)
дюраль анодована в жовтий колір чи гальванічно покрита іншим металом?
дюраль анодована в жовтий колір чи гальванічно покрита іншим металом?
дюраль анодована в золото, жовтий колір не те, дає зеленкуватий відтінок, колір стає ближчим до лимону.
дюраль анодована в золото, жовтий колір не те, дає зеленкуватий відтінок, колір стає ближчим до лимону.
Я також кілька разів пробував анодувати але нормального покриття не добився. То неоднорідний колір, то мутний, то блідий не подібний до золота.
Потім гальванічно покрив міддю і аналогічно чуть позолотив. Вийшло з першого разу досить непогано.
а як гальванічне покриття тримається? Бо я анодую через те, що анодний шар має високу стійкість до механічних пошкоджень, утворюється ніби тонкий керамічний шар по якому навіть надфіль ковзає і не чіпляється.
Наразі важко сказати чи будо довго служити. Пробував жожем зішкрябати- не просто, сидить досить міцно. Але на різьбі появилися маленькі точки де від тертя позлізало. На гайках думаю не повинно відлущитися. Але час покаже😀
Якщо потрібен матовий відтінок думаю все таки краще анодувати набагато простіше і швидше.
думаю все таки краще анодувати набагато простіше і швидше.
я процес гальваніки не знаю, але анодування досить гіморна річ, я вже мовчу що на даний момент спалив 3 пари джинсів, 1 пару взуття, при цьому я дуже акуратно ношусь з кислотою :) і сам не розумію де міг капнути електролітом на ті ж штани :D
workforashot
26.11.2018, 22:18
Работа в сообщении #394 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]).
По фото, нарезана достаточно крупная резьба.
Не откручивается форе в процессе рыбалки?!
По фото, нарезана достаточно крупная резьба.
Не откручивается форе в процессе рыбалки?!
різьба М8*1,25 ця вудка на рибалці ще не була, але у всіх попередніх таких косяків немає. Ну і відкручується коли люфти великі, а в мене підгонка катушкотримача до 0.1мм.
два близнюка
MATAGI Super Chinu ML
Какие кольца на данных бланках и какой тест низ и верх? Спасибо
В следующий раз не не надо делать полную копию сообщения. Вас поймут.
Єдине, я не дуже розумію сенс для власника переробляти цю вудку.
Підтримую :) теж не розумію для чого було то все робити :)
Я мав на увазі, що для замовника був сенс збирати на новому бланку відомого виробника - того ж Кроя чи Луміса.
Можливо, Ви мене неправильно зрозуміли. Недоліки віртуального спілкування :)
я все правильно зрозумів, я теж не розумію нафіг власнику було це все затіювати з цією вудкою, і відверто кажучи, мені було шкода мого часу. Ну але це моє враження, в нього можливо якийсь інший підхід в рибалці, можливо вона в нього дорога як "пам'ять" :) хто ж його розбере :)
Я мав на увазі, що для замовника був сенс збирати на новому бланку відомого виробника - того ж Кроя чи Луміса.
Можливо, Ви мене неправильно зрозуміли. Недоліки віртуального спілкування :)
Дуже добре коли замість замовника вирішують що йому потрібно.
Майже типова фраза від київських таксистів що розповідають як президенту керувати державою, або успішному бізнесмену розповідати що я знаю як тобі краще твій бізнес вести :D
Я замовник і мені видніше що саме мені потрібно;)
Пробував я різних цих названих вами "відомих" америкосів - для мене вони всі дрова в серійному виконанні - проте я ж вам не вказую що ними не порібно користуватись, бо я краще за вас знаю що вам потрібно:cool:. Для мене американська вудка то синонім слова дрова, бо я знаю підхід америкосів до рибалки і снастей і в ньому немає нічого хорошого і такого що нам варто брати за приклад.
А японів які мені подобаються я перебирати сенсу не бачу бо вони і в серійному виконанні відрази не викликають на відміну від америкосів:udo4ka:
А та вудка, що мені Толя перебрав, стільки риби перетягала від лососів:drill2: до щук за 5 кіл:fish-predator: що багато хто в своєму житті і не зловив. І дай боже ще стількиж допоможе мені зловити:spin:....
А когда человек платит 100 баксов за переделку + фурнитура и материалы, я не понимаю.
Ну а что делать если подобных бланков в продаже нет?
о, накинулись на людину :) не розуміє чоловік нафіга перебирати фаворіт, цілком має право на це, і я його абсолютно розумію, і навіть підтримую :) бо теж вважаю що не доречно реінкарновувати фаворит.
Але разом з тим я розумію і поважаю бажання Пашки, ну прикипіла людина до вудки, має багато приємних спогадів завдяки цій вудці, захотілось їй дати нове життя, то хіба варто рахувати ті копійки? :) рішення він приймав виважено, при здоровому глузді і світлій пам'яті :)
Так що, тут кожен може висловити свою думку, а от "совєтувати" - то вже не доречно :)
Поверьте, все что вы упомянули это не то. Да, это тоже хорошие бланки, но другие. К тримеру HTJ тоже хорошо бросают, но в сравнении с "Ареной" -глуше и в джиге уступают ей.
И вообще я полагаю что любой бланк хорошими кольцами и фурнитурой не испортишь. Особенно если собираешь для себя любимого. К примеру товарищ в этом году подарил мне безымянный бланк до 21 грамма привезенный из Китая. Второй он оставил себе и мы оба собрали на них удилища. На выходе по словам товарища получилось два совершено разных удилища. У меня максимально облегченная рукоятка и торзайт. У него стандартная рукоятка на IPS и кольца в стальных рамах. По этому полагаю что тюнинг имеет право на жизнь.
Мой первый!) собирал на бланке Encore Blank NMS-732L
Камуфляжная ЕВА виглядає бомбезно. Я так розумію що сам точив?
Алексей Красько
26.04.2020, 20:36
Камуфляжная ЕВА виглядає бомбезно. Я так розумію що сам точив?
Так, сам)
Плоская вершинка на кастинговом удилище - очень спороный вариант.
на видео что ниже видно почему.
Плоская вершинка на кастинговом удилище - очень спороный вариант.
на видео что ниже видно почему.
Григорьевич. Это не в заброс ловить, а с лодки в отвес дергать. Ну типа вершинка- кивок. ( как я понял) На али такого добра много. А вообще тут у нас есть Маэстро - Кулибин. Сергей Борисович делал подобное, правда профиль вершинки Черкасский - суровый, под взрослый вес и профиль не плоско - рессорный.
Григорьевич. Это не в заброс ловить, а с лодки в отвес дергать. Ну типа вершинка- кивок. ( как я понял) На али такого добра много. А вообще тут у нас есть Маэстро - Кулибин. Сергей Борисович делал подобное, правда профиль вершинки Черкасский - суровый, под взрослый вес и профиль не плоско - рессорный.
Уважаемый Григорьевич, вы мега внимательный. В посте указано, что это отвесник.
Такой вариант сведения хлыста , как правильно упомянул НЕМО, выполняет в свою очередь и функцию кивка.Но он, вероятно не вполне знаком с отвесной рыбалкой. Работать таким хлыстом комфортно с весами от 15 гр, до 50 гр. Хотя в принципе,функция кивка весьма вторична, на рыбалке я на вершину не смотрю, тактильные свойства снасти в целом нивелируют визуальный контроль.
И я, в свою очередь, рассуждаю о этой снасти не из теоретических соображений, а отловив два сезона таким девайсом с проводочной катей на монке. Любой подброс или тычек в баланс с15-ти метров исключительно в руку. Пробовал с мясом и шнуром - еще более интересно. Но мясо снизу постоянно задевает борт, что создает дискомфорт, по сему сваял под мыдьницу. Как то так.
И вот это упоминание - "на АЛИ этого добра валом". Так на кой хрен вы занимаетесь билдом? На АЛИ такого добра тоже валом? Хорошего и дерьмового, так на кой тратить свое время, деньги и заниматься кулибничанием, можно на АЛи купить?
И вот это упоминание - "на АЛИ этого добра валом". Так на кой хрен вы занимаетесь билдом? На АЛИ такого добра тоже валом?
Шановний Temmy4. "На какой хрен" билдом не занимаюсь. Заспокойтесь, не треба так нервувати.;) Краще спочатку було написати тех. характеристики вудлища, щоб меньше було запитань. А загалом,- тут гілка обговорення галереї родбілдингу,і на будь яку роботу кожен користувач форуму може написати коммент, навіть якщо "якогось хріну і не займається білдом".:) Це не заборонено правилами форуму, навіть якщо Вам щось не подобається.:)
з.і. Я бачу що Ви тільки починаете цей щлях, тому бажаю Вам успіху та творчого натхнення!:spin:
Шановний Temmy4. "На какой хрен" билдом не занимаюсь. Заспокойтесь, не треба так нервувати.;) Краще спочатку було написати тех. характеристики вудлища, щоб меньше було запитань. А загалом,- тут гілка обговорення галереї родбілдингу,і на будь яку роботу кожен користувач форуму може написати коммент, навіть якщо "якогось хріну і не займається білдом".:) Це не заборонено правилами форуму, навіть якщо Вам щось не подобається.:)
з.і. Я бачу що Ви тільки починаете цей щлях, тому бажаю Вам успіху та творчого натхнення!:spin:
Так ви і не ставили ніяких запитань...Розумієте, шановний, такі коменти заради комента не відіб.ють бажання займатись білдом, але натхнення теж не створюють. Не важливо скільки часу я займаюсь цією темою. Я б ще від диванних експертів зрозумів би десь якось...
Вам не ставив, а уточнював Ігору Григоровичу, що таке кивок на прикладі подібних вудок з алі. Зрозуміло?:);)
Натхнення бажаю, щиро. Якщо мені сподобається Ваша робота, обов'язково поставлю лайк. Ну якщо він звісно Вам потрібен :)
вам скільки років, шановний ?
А цей флуд
тут до чого?:confused:
То було риторичне питання. Все, набридло. Дякую за напутствия,навзаєм.
Уважаемый Артем моего внимания вполне хватило что бы понять, что речь идет о бортовом удилище. А вот если бы вы удосужились посмотреть видио, ссылку на которое я дал, то наглядно увидили, что я имел ввиду действие скручивающей силы на удилищах с верхнерасположеными кольцами. Особенно при вертикальной ловле. Что-бы парировать эту силу еще в начале прошлого века в Америке изобрели и запатентовали револьверную расстановку колец, которую сегодня все чаще применяют на мультовых удилищах особенно при вертикальной ловле.
P.S. Если честно, то мне не вполне понятно столь болезненное восприятие коментариев ваших собщений.
Шановний Іван, це не "болезненное" сприйняття, а цілком прогнозуєме.
Я вас почув, створювати дебати не маю часу та бажання.
Не Иван, а Игорь.
И потише на поворотах, тут Вам отвечают люди, которые собирали удочки задолго до вашей регистрации на форуме!
P.S. А за ответы Немо в таком тоне, я бы вам профилактический бан на пару недель, "остыть", выдал бы.. Он вам если не в отцы, то в дяди годится.
Но Игорь Григорьевич человек мягкий.
Не надо тут категоричности такой. Лишнее это. И так кругом все на нервах.
Франкенштейн на базі Земекс Хеллас. Руків,я з ясену.
а в чому сенс руків'я з ясену?
а в чому сенс руків'я з ясену?
А в чому сенс вашого питання?
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010