|
![]() |
|||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Мульт Клуб
|
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#1121 |
|
mista ryba lowa
|
|
|
|
|
|
|
#1122 | |
|
Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 705
Дякував: 45
Дякували 182 раз(и) в 130 повідомленнях
|
Цитата:
До речі в плані зовнішього вигляду більшість нових ріобі прямо копія деяких моделей від Дайви та Шімано. Навіть не знаю навіщо,чи це щоб продаванам людей в магазинах було легше найо"увати,чи що. |
|
|
|
|
|
|
#1123 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#1125 |
|
Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.619
Дякував: 329
Дякували 3.237 раз(и) в 1.051 повідомленнях
|
Найкраші Заубери і Ексії були у Ken Craft. До того , як вони стали Ріобі.
Але, це було давно. Загалом, якістю не відрізнялися від поточних на той час Дайв. В обмеженні кількості вони були у магазині ( не пам'ятаю назви ) біля Подільської податкової, там ще тоді Юрій Скользнев працював. Початок нульових років.... Востаннє редагував KLM: 21.05.2026 о 14:53. |
|
|
|
|
|
#1126 | |
|
Модератор
Звідки Ви: Киев
Дописи: 15.000
Дякував: 19.010
Дякували 33.458 раз(и) в 7.573 повідомленнях
|
Цитата:
, ціна на них була така сама як і на Твіни. Вот тільки не пам'ятаю, що то були саме Ексіі- Заубери, наче вони і були Кенкрафт. А взагалі, ще не так давно, бачів в Інеті Ексіі по 400 дол, але то не ті Ексіі, що в наших магазинах. ЗИ Юра тоді працював в підвальчіку на бульварі леніна, тобто чоколовском ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#1127 |
|
mista ryba lowa
|
Звісно у вас, хлопці, яйця сивіши. Щоб підтримати цю офтопну розмову покажу свої забродніки від ryobi -
точніше лейбак з чобота |
|
|
|
|
|
#1128 |
|
|
Огляд нової Loongze a51. З цікавого-гальма динамічна магнітка,я так розумію щось типу FTB.
[[Ссылки только членам профсоюза. ] |
|
|
|
|
|
#1129 | |
|
Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 1.037
Дякував: 809
Дякували 602 раз(и) в 346 повідомленнях
|
Цитата:
,а 6г на 25))) Як і очікувалось,тупе зменшення ваги шпулі в купі з ще тупішою тормозилкою,не дасть нормального закиду. Срочно треба брать!
|
|
|
|
|
|
|
#1130 | |
|
|
Цитата:
В цілому виглядає цікавіше за їхню мікробочку B51. Поки що головна проблема-це ціна(230usd) Востаннє редагував fisherluck: 23.05.2026 о 10:56. |
|
|
|
|
|
|
#1131 | |
|
|
Цитата:
Ціна топова!
|
|
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
Smolik (25.05.2026)
|
|
|
#1132 |
|
|
Огляд Loongze a51mc
Трохи оживлю форум,бо щось тут геть тихо останнім часом,ні срачів,нічого...
![]() Кілька тижнів тому отримав я новинку від азіатів-Loongze a51. Провів з нею з п"яток риболовель,і вже маю що сказати. То чи вийшло у китайців зробити гарну якісну ультралайт котушку? Якщо коротко-і так і ні. Почну з зовнішнього вигляду та збірки. Виглядає котушка просто супер,тактильно також дуже приємна. В руці лежить супер комфортно,дуже ергономічна. Але на жаль не без питань,як завжди-в одному місці,нижче черв"яка з лівої сторони є невеликий пропил,десь міліметрова дірчока. Наскільки я розумію вона є на всіх екземплярах,бо на відео у блогерів теж її помітив. І ще один недолік-у мого екземпляра був незначний,але все ж таки помітний люфт бокової кришки,та що з гальмами. Причина-чи то неточність замочного механізму,чи неточність пазів на самій кришці(скоріщ за все останнє). Прибрав досить легко,додавши у пази мікропрокладки й трішечки густої змазки щоб воно там трималось. Питав у блогерів на ютубі-у всіх начебто без люфтів,так що це мені як завжди не пощастило. Але знову ж таки-за ці гроші подібного браку не повинно бути. До речі чув,що схожий дефект також зустрічається на 19 Стізах ст. Все як у японців ![]() По механізму-обертається котушка плавно та приємно,без люфтів,в цілому можна сказати,що на рівні японців. На шпулі з обох сторі керамічні підшипники,через них трохи відчувається легка характерна вібрація ну й звісно звук. Але на щастя він набагато тихіший і не такий неприємний,як наприклад підшипники на шпулях від АМО(хоч там навіть не цільна кераміка,а гібриди). В цілому,враховуючи факт,що я не люблю звук кераміки,але дані підшипники мене влаштовують-це хороший показник. Шпуля-ну дуже тоненька та тендітна,аж страшно в руки брати. Тільки під шнур,і то товстіше ніж 0.6 я б не став мотати. З мінусів,або скажемо так нюансів-є незначний люфт зірки фрикціону,але я про нього не знав поки на це не звернув увагу один з блогерів. Мені,якщо чесно на це мабуть скоріше байдуже. Ну і кноби-на любителя. Мені в цілому нормальні, 4 бали з 5,при бажанні можна поміняти звісно. По роботі фрикціона-працює плавно й безпроблемно,гарно відпрацьовує й не зливає рибу. І ще цікавий нюанс-у всіх блогерів на гальмівному блоці по 8 магнітів,у мене ж 10. Питав у американського ютубера,він сказав,що це начебто допрацювання в нових партіях. Припущу,що можливо було недостатньо гальм при роботі з приманками від 5г. Ну і головне-робота котушки. І на щастя тут вже без нюансів та питань. З усіх котушок,що в мене є й були ця сама комфортна й найбільш кидюча при роботі з приманками до 3г. Гальма виставляю десь на 15-20% від максимума і так і ловлю з приманками від 1 до 3г,нічого не регулюючи. До речі осьовик взагалі не чіпав,там є невеличкий "фірмовий" дайвівський люфт. Летить все точно,стабільно й передбачувано. Ніяких раптових борід чи відстрілів не було взагалі. По дистанції-на мою думку вона дуже хороша. Для більш точно тесту взяв Xesta Black star b65, 1.95м 1-7г тест,хотів порівняти з результатами з огляду на ютюбі. 1г джиг+1.6" копія танти(десь 0.5г),коротше 1.5г загальної ваги,улітали в середьому на 30 обертів,десь 18-20м. Думаю при бажанні й хорошому закиді можна й далі,бо я все ще освоюю бфс. Чесно кажучи я не впевнений,чи кину на таку ж відстань підходящим спінінговим комплектом,як мінімум для цього треба буде якийсь супер тонкий шнур,чесний 0.2 максимум. Ну і по "верхам" що я тестував-це 3г Jackall Chubby попер(доволі посередній літун до речі) здолав відстань у 23-25м,що теж гарний показник,на рівні зі спінінговим закидом,по крайній мірі я спінінгом у такій же довжині цей воблер далі не кину. Так що якось так,може щось забув-то питайте. В цілому,якщо забути про китайську лотерею з якістю виробництва та збірки-котушка просто супер. Весь минулий тиждень на рибалках пролазив виключно з нею,а це також багато про що говорить.Якщо порівнювати з мікробочкою Loongze b51mc,то a51 краща за останню буквально у всьому,особливо у плавності обертання та роботі механізму. PS-купував котушку по акції,обійшлась у 7700грн. Постачається у жорсткому кофрі,що теж приємний бонус. [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] [[Ссылки только членам профсоюза. ] Востаннє редагував fisherluck: Вчора о 20:11. |
|
|
|
|
|
#1133 |
|
Звідки Ви: Київ
Дописи: 207
Дякував: 64
Дякували 98 раз(и) в 56 повідомленнях
|
Братів? Може й кацапи тобі браття?
|
|
|
|
|
|
#1134 |
|
|
Ексклюзивно відреагував пост щоб не тригерити всіляких життям контужених. Лазить воно на рибацьких форумах ворогів шукає,тьфу
Востаннє редагував fisherluck: Вчора о 20:23. |
|
|
|
|
|
#1135 |
|
|
А гарна... хоч холоті зуби вставляй до фуншуя
![]() Там пропил,там люфти,кноби бее...все це очікувано ![]() От що з головним козирем,2г шпуля? 1.5г на 18м середній результат,комфорт це добре,але гальма 15-20% від максимума ,скоріше від мінімальної інерції щоб не бородило на початку закида. Цікаво як ця шпуля працює нижче грама. Дякую. ПиСи. Китайці нам точно не друзі! Так що купуючи у них самі знаєте кого підтримуєте... А от Японці друге діло! |
|
|
|
|
|
#1136 | |
|
|
Цитата:
По низах найлегше що кидав це 1г мікро цикада,то летіла на обертів 25 точно. Як на мене дальність хороша,як я й писав-не впевнений,що я й спінінгом так закину. Також якщо порівнювати з 21 Геккою зі шпулею від АМО,то в моїх руках цей китаєць кидає далі,а головне-комфортніше. А гальма на 15-20% я й на Дайвах виставляю також+послаблений осьовик,головне що мені так комфортно й ніяких борід. До речі дивився японців,з новими 26 Гекками,також тести нової шпулі від ктф-то вони кидали не далі,з дефолтною шпулею то мабуть ще й ближче. А японці,як і китайці-вони в першу чергу друзі самі собі. Востаннє редагував fisherluck: Нині о 06:04. |
|
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
Vasylii (Нині)
|
|
|
#1137 | |
|
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#1138 | |
|
|
Цитата:
Ось як китаєць кидає(4г на 34м) [[Ссылки только членам профсоюза. ] Востаннє редагував fisherluck: Нині о 20:07. |
|
|
|
|
|
|
#1139 | |
|
|
Цитата:
,хай кине 0.4г![]() 2г на 33м я кидав років вісім назад))), а 4г не цікаво зовсім. |
|
|
|
|
|
|
#1140 |
|