Перегляд одного допису
Старий 31.03.2023, 22:49   #2328
Ruma
Модератор
 
Аватар для Ruma
 
Реєстрація: 01.04.2006
Звідки Ви: Киев Массив Райдужний специальность: Створюю озера
Дописи: 3.113
Blog Entries: 6
Дякував: 10.999
Дякували 11.331 раз(и) в 1.495 повідомленнях
Цитата:
Допис від МаксимусС Переглянути допис
У мене досвід не такий як у твоїх родичів, але минулого року законсервував багатенько риби, за різними рецептами і навіть тушонку з свинини сам зробив.... Куштую- смакота, і з якістю консерв все добре, хоч вже скоро майже рік буде як цю консервацію зберігаю без холодильника! Доречі, придбати автоклав, наважився після того, як скуштував консервованого синця у власному соку, яким ти мене пригостив.
Дивись якого космічного апарата знайшов... Сам нагріває, сам контролює температуру та час приготування, сам вимикає....
Доречі, на моєму фото остання партія до 24 лютого 2022 року.
А все що було законсервовано потім - навіть не коштував...
Це хлопці на ротації в гості зайшли, навіть не знав що на поличці ще є пару банок - мабуть чекали свого дня
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_20230329_202758_912.jpg
Переглядів: 170
Розмір:  84,3 КБ
ID:	959472  
Ruma зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
3 користувачів подякували
Drima (01.04.2023), picker (02.04.2023), МаксимусС (01.04.2023)