КПК

Показати повну версію : Чемпіонат України 2009 (фідер)

Сторінки : [1] 2

Trolik
20.07.2009, 18:30
В зв'язку з утрудненнями в роботі веб-сайту КФРС (саме КФРС доручено проведення Чемпіонату), обговорення цієї визначної події у риболовному спорті проводимо тут. Найближчим часом будуть подані наступні документи:
1. Положення про змагання
2. Регламент змагань
3. Правила змагань
4. Форма заявки.
Також тут можна задавати питання та отримувати на них відповіді по проведенню Чемпіонату.

Trolik
20.07.2009, 21:49
Правила змагань з лову риби фідером викладені тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]). Враховуючи наявність неточностей та протиріч, за два тижні до змагань будуть опубліковані доповнення.

Trolik
21.07.2009, 19:18
Прохання уважно читати документ. Буду намагатись відповісти на всі питання в цій гілці.
Попередні заявки можна направляти на вказану в Положенні поштову адресу або розміщувати у цій гілці.

romeo(donetsk)
22.07.2009, 08:25
Заявку отправил от Донецкой федерации.

Попутно несколько вопросов:

В положении сказано о том что нужно предоставить удостоверение и "заликову книжку". Удостоверения из Киева к нам пришли и все члены команды их имеют, а вот книжек на руках нет!!! А в положении сказано что без них никуда!!!

члени регіональних федерацій, котрі пройшли відбіркові змагання регіонального рівня та мають відповідні посвідчення та залікові книжки.

И если отборочные прошли раньше чем книжки на руках появились, что в такой ситуации делать??? Нужна запись в книжке что отборочные прошел спортсмен???

И еще вопрос відповідні посвідчення это те удостоверения которые в этом году раздали??? Уточните этот момент!!!

Trolik
22.07.2009, 10:00
2 romeo(donetsk)
Справа в тому, що Залікова книжка якраз і призначена для внесення в неї результатів змагань, в котрих спортсмен приймав участь. Ці книжки уже розповсюджувались ФРСУ в регіональні федерації. Якщо до Вас вони ще не дійшли - спитайте свого Президента. Час ще є... Якщо відбіркові змагання пройшли раніше, ніж були видані книжки, то результати цих змагань просто заносяться у книжку за підписом та печаткою Президента обласної Федерації.
Про посвідчення.. Так, мова йде про посвідчення спортсмена, котре засвідчує його приналежність до певної регіональної Федерації.

romeo(donetsk)
22.07.2009, 10:19
2 romeo(donetsk)
Справа в тому, що Залікова книжка якраз і призначена для внесення в неї результатів змагань, в котрих спортсмен приймав участь. Ці книжки уже розповсюджувались ФРСУ в регіональні федерації. Якщо до Вас вони ще не дійшли - спитайте свого Президента. Час ще є... Якщо відбіркові змагання пройшли раніше, ніж були видані книжки, то результати цих змагань просто заносяться у книжку за підписом та печаткою Президента обласної Федерації.
Про посвідчення.. Так, мова йде про посвідчення спортсмена, котре засвідчує його приналежність до певної регіональної Федерації.

Спасибо за разъяснения!!! Вопрос по книжкам уже решаю!!!

А будете вести мониторинг регистрации в этой теме??

Trolik
22.07.2009, 10:23
А будете вести мониторинг регистрации в этой теме??

Так, звичайно буду...
На 22 липня надійшло 3 заявки від команд Київ-1, Київ-2 та Донецьк.:)

brat
22.07.2009, 19:35
Інтересна склалась ситуація:11 місяців від Франківська їхало дві команди(завдяки призовому місцю на попередньому ЧУ) і відповідно відбір не проводився,бо всі бажаючі попадали і так.А ж як бабах-МІСЦЯ НЕ ХВАТАЄ!!! А не доцільніше було б знайти КФРС місце,яке б задовільняло всіх? Ширина сектора 10-12м.-шановні сусіди через сектор,які нижче по течіїї, не обіжайтесь,якщо вас будуть трохи чіпляти ваші оппоненти,які сидять вище.Ну а знаменитій набережненській РАКУШЦІ пропоную повісити меморіальну дошку!

Trolik
22.07.2009, 22:18
Отримано заявки Одеса-1 та Одеса-2.
2 brat
Руслан, ну нічого не зробиш, така вона вже та Набережна...
З одного боку дуже зла та "цюпка як обценьки", а з іншого, не гумова вона... 10-12 метрів можна застосувати при умові, що всі будуть ловити на дистанції 10-12 метрів. Це з урахуванням течії на даний момент часу... Якщо хтось хоче звинуватити КФРС чи мене особисто в тому, що я не хочу допустити на ЧУ-09 (фідер) спортсменів з Франківська, той певно не знає, з якою високою повагою я відношусь до провідної (принаймні у питаннях спортивного фідеру) регіональної федерації України. Я просив би не робити скороспілих (а тим паче заполітизованих) висновків. Я просив би направляти заявки. А вже виходячи з кількості цих заявок та стану подачі води з Київської ГЕС, КФРС буде приймати рішення про ширину, довжину та глибину секторів. Наразі я не бачу двох заявок від Франківська. Тому і не маю жодної змоги обговорювати це, безумовно важливе, питання...
П.С. Президентом КФРС поставлене завдання провести турнір на максимально високому рівні. Ми будемо докладати зусиль для досягнення цього завдання. Але, з урахуванням геометричних та фізичних умов акваторії. На жаль, деякі обставини від нас не залежать...

Trolik
22.07.2009, 22:38
2 brat
Ще пару слів для розрядки атмосфери...:)
Якщо КФРС почне шукати іншу водойму, котра влаштує всіх, то ЧУ-09 (фідер) пройде в Коновці...
З приводу "чіпляння", рекомендую поспілкуватись з Чемпіоном світу паном Машенцевим Сергієм Борисовичем. У нього багатий досвід у цьому питанні. Так як його на Набережній чіпляли, то вже мабуть ніхто нікого ніколи не чіпляв...:D:D:D
З приводу відборів... Наскільки мені відомо, ІФФРС проводила (спільно з ВіФРС та ЧвФРС) регіональні змагання, котрі і є відбірковими... Чи може когось не влаштували результати цих змагань... Треба глянути Підсумковий Протокол.
Меморіальні табличку ми вже замовили. Але не "сракушці", її там занадто багато. Наразі планується розміщення таблички у секторі А14. Текст на скрижалях буде мовити таке: "На цьому місці 12.07.09 ловив рибу Ігор Володимиривоч Веселовський":D:D:D І таки вловив!!!:rolleyes:

Trolik
22.07.2009, 22:49
Коректування в Правилах.
Речення: "Максимальна кількість принади на один тур - не більше 17 літрів вологої суміші, в т.ч. 1 л наживки тваринного походження." слід читати "Максимальна кількість принади на один тур - не більше 17 літрів зволоженої суміші, та не більше 1 л наживки тваринного походження."

TUR
23.07.2009, 00:22
. Наразі планується розміщення таблички у секторі А14.
А что не то с А-14? Вроде хороший сектор.
А Игорь Веселовский вообще где угодно поймает! :)

Бадардинов
23.07.2009, 01:50
так сколько команд от области.. и Киева в часности? и количественный состав команд..... Разъясните пожалуйста?
и шо такое вайлд кард.... шота я в украиском слваре такого слова не вижу. Это двенадцатый игрок на поле в футболе?

crot
23.07.2009, 08:52
и шо такое вайлд кард....

Понятие «вайл кард» (wild card) в спорте означает допуск к участию в соревнованиях тех участников, которые не прошли квалификационный тур.

super-p
23.07.2009, 18:45
Есть несколько моментов.
1.В правилах сказано, что длительность этапа для ЧУ и КУ 5 часов.
2. Есть предложение увеличить количество живых компонентов, хотя бы до 2 литров. А то 1 литр на 5-6 часов как то маловато ....:)

Бадардинов
23.07.2009, 22:52
Есть несколько моментов.
1.В правилах сказано, что длительность этапа для ЧУ и КУ 5 часов.
2. Есть предложение увеличить количество живых компонентов, хотя бы до 2 литров. А то 1 литр на 5-6 часов как то маловато ....:)
О людей прёт)) Для этого нада поменять Конституцию, весь состав ФРСУ, Госкомспорта) и наново переписать, утвердить и зарегестрировать новые правила)))
А если честно)) опарыши будут от количества их в кормушке вываливаться ещё до приврднения кормушки)))

Добавлено через 1 минуту
Понятие «вайл кард» (wild card) в спорте означает допуск к участию в соревнованиях тех участников, которые не прошли квалификационный тур.
Игорёк.. Спасибо! терь буду хоть знать. *чешит бестолковку* Тёмный я однако человек(((

Trolik
24.07.2009, 09:12
так сколько команд от области.. и Киева в часности? и количественный состав команд..... Разъясните пожалуйста?
и шо такое вайлд кард.... шота я в украиском слваре такого слова не вижу. Это двенадцатый игрок на поле в футболе?
Дякую за запитання.
Кожна регіональна (обласна, Київська міська та Кримська республіканська) Федерація може направити на змагання одну команду у складі 4 спортсмени. Крім того, Київська обласна, Одеська, Івано-Франківська та Тернопільська Федерації за результатами ЧУ-08 можуть направити додаткові команди (всього 6). Київська міська Федерація має право виставити одну додаткову команду як організатор турніру 2009. У 2008 році на водоймі у Біляївці Одеська обласна виставляла дві додаткові команди у якості організатору турніру. Саме команди, додатково заявлені від організаторів, я назвав (може і не вірно) такими, котрі скористались "вайлд-кард". Квота для організаторів або певні пільги для приймаючої сторони є і в інших видах спорту. Приміром, Україна та Польща, як організатори Євро-2112, позбавлені необхідності проходити відсіювання і відразу мають свою квоту у фіналі Чемпіонату Європи з футболу.
Наразі, виходячи з можливостей Набережної, пріоритети розставлено таким чином: до Чемпіонату в першу чергу допускаються команди, направлені регіональними Федераціями (по одній від кожної). У випадку наявності вільних секторів, КФРС виставляє ще одну команду як організатор турніру. Далі, якщо вільні місця не вичерпано, додатково завляти команди можуть Чемпіони України 2008 року в командному і особистому заліку (Київська область та Тернопіль), та призери ЧУ-08.
З приводу кількості спортсменів у команді - прошу прочитати Положення та Календарний план ФРСУ на 2009 рік - там вказано, що ЧУ-09 фідер проходить у форматі четвірок. Взагалі, якщо уважно читати те, що написано, то багато питань відпаде...:cool:
На даний момент часу зареєстровано 5 команд, дві з яких "бонусні" (Одеса заявила додаткову команду у якості бронзового призера ЧУ-08 та Київ заявив другу команду у якості організаторів). Ажіотажу немає, але просив би всі Федерації, котрі мають право згідно рішення ФРСУ на бонусні команди заявити ці команди дя формування списку "стенд-бай" ("список очікування" українською мовою:)).

super-p
24.07.2009, 12:16
О людей прёт)) Для этого нада поменять Конституцию, весь состав ФРСУ, Госкомспорта) и наново переписать, утвердить и зарегестрировать новые правила)))
А если честно)) опарыши будут от количества их в кормушке вываливаться ещё до приврднения кормушки)))На самом деле все намного проще: достаточно отметить в положении необходимые изменения! Кстати, в действующих Правилах сказано:"5.6.1. Розмітка водойми, жеребкування, проведення змагань, прикормка, насадка повинні відповідати вимогам розділу 5.3." А "5.3. Правила проведення змагань з ловлі риби поплавковою вудкою" Так вот, в поплавочной ловле разрешено 2.5 литра живых компонентов на 3 часа!
Узко мыслишь, Рома! Помимо опарика есть достаточно много чего интересного. Хотя, если хочешь, то выступай со жменей опариков! :)
Кстати, в тех Правилах, что вывешаны на сайте Федерации, я что то вообще не нашел ни слова о количестве допустимых живых компонентов!

AXIC
24.07.2009, 21:26
Інтересна склалась ситуація:11 місяців від Франківська їхало дві команди(завдяки призовому місцю на попередньому ЧУ) і відповідно відбір не проводився,бо всі бажаючі попадали і так.А ж як бабах-МІСЦЯ НЕ ХВАТАЄ!!! А не доцільніше було б знайти КФРС місце,яке б задовільняло всіх? Ширина сектора 10-12м.-шановні сусіди через сектор,які нижче по течіїї, не обіжайтесь,якщо вас будуть трохи чіпляти ваші оппоненти,які сидять вище.Ну а знаменитій набережненській РАКУШЦІ пропоную повісити меморіальну дошку!

Повністю згоден з тобою "Брат". Цікава ситуація склалась, донедавна від ІФФРС на ЧУ-2009 їхало дві команди, та чомусь вже одна??? Шановна Київська федерація, Вам доручено провести змагання а неміняти правила. Чому рішення президента фідерного спорту відмінює, нехай і столична, але на таких правах, як і люба регіональна федерація. Що слово Дутчака І.Я. ніхто в .... неставить??? І чому це Київ як організатор залишає право на додаткову команду, тобто тут правила залишаємо незмінними, а призери попереднього ЧУ немають право на додаткові команди, бо поміняли правила. Питання, ХТО ПОМІНЯВ??? Якщо Київ неможе прийняти ЧУ-2009 по даним правилам, то хто дав право їх міняти. Потрібно було непристосованість водойми передбачити і поміняти саме її, а не правила. А якщо Київ невзмозі це зробити, то може варто було відмовитись від самого проведення, тобто передати цю місію іншій федерації.
Так що прошу дати чітке пояснення Вашої позиції. Як на мене, то це дуже по нашому, по українськи, хто як хоче....
Київу і так вже надано пільгове місце, тобто грає Київ і київська область. То чому неграє Ів.-Франківськ і Ів.-Франківська обл. Чи Суми І сумська обл???
І ще одне питання, якщо доручать ЧУ-2010 проводити нам, то скільки пунктів в правилах, на наш розсуд, можна поміняти.
А тепер поставте,будьласка, себе на місце тих людей, які донедавна були впевнені, що їдуть на ЧУ-2009, готувались до цієї події весь рік, але одним рішенням якогось "дяді" з Києва їхні мрії пішли ...
Шановні неможете організувати ЧУ-2009, то може поки є час відмовтесь.

Titar
24.07.2009, 21:55
Шановнi добродii!Не переймайтеся.КФРС робить усе можливе,щоб вырiшити питання великоi водойми,яка би могла вмiстити всi команди,але це не так просто зробити,бо у Киевi нема мiсця щоб розмiстити,таку кiлькiсть команд.Таке мiсце е тiлькi на Киiвскому водосховищи,але це вже не Киiв,а область,а там своi складнощi,треба домовлятися з там тешнiм керiвництвом.

Nycolas
24.07.2009, 22:03
Повністю згоден з тобою "Брат". Цікава ситуація склалась, донедавна від ІФФРС на ЧУ-2009 їхало дві команди, та чомусь вже одна??? Шановна Київська федерація, Вам доручено провести змагання а неміняти правила. Чому рішення президента фідерного спорту відмінює, нехай і столична, але на таких правах, як і люба регіональна федерація. Що слово Дутчака І.Я. ніхто в .... неставить??? І чому це Київ як організатор залишає право на додаткову команду, тобто тут правила залишаємо незмінними, а призери попереднього ЧУ немають право на додаткові команди, бо поміняли правила. Питання, ХТО ПОМІНЯВ??? Якщо Київ неможе прийняти ЧУ-2009 по даним правилам, то хто дав право їх міняти. Потрібно було непристосованість водойми передбачити і поміняти саме її, а не правила. А якщо Київ невзмозі це зробити, то може варто було відмовитись від самого проведення, тобто передати цю місію іншій федерації.
Так що прошу дати чітке пояснення Вашої позиції. Як на мене, то це дуже по нашому, по українськи, хто як хоче....
Київу і так вже надано пільгове місце, тобто грає Київ і київська область. То чому неграє Ів.-Франківськ і Ів.-Франківська обл. Чи Суми І сумська обл???

Ігоре, можливо, ти уважно прочитаєш месадж ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) від Троліка, де чітко сказано, що Франківська область має додаткове місце?
А про Київ - є устрій країни, де місто Київ виступає як "окрема" територія, тобто є область, а є місто

Trolik
24.07.2009, 22:20
Отримано заявку від Києвської обласної ФРС.

AXIC
24.07.2009, 23:25
Ігоре, можливо, ти уважно прочитаєш месадж ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) від Троліка, де чітко сказано, що Франківська область має додаткове місце?
А про Київ - є устрій країни, де місто Київ виступає як "окрема" територія, тобто є область, а є місто

Шановний Миколо, нетреба нам баки забивати, у нас теж є місто і є область і це теж - устрій країни, та я не про це. Весь рік призери минулого ЧУ знали, що мають квоту, а за три тижні до самого ЧУ правила радикально змінились. Чому в останній момент хтось поміняв їх. Якщо відверто, то я і так попадаю, але шановні давайте грати по тих правилах які були цілий рік.
А на рахунок того що неуважно читаю, то я і не читав. Нам Дутчак на засіданні федерації об"явив цю новину.
Кажете всежтаки залишили за Франківськом два місця. Ну спасибі, низький уклін Вам, прислухались до благань наших.
А як решту областей???

І ще, Миколо, навіщо з мого тексту видалив найцікавіщі моменти?:(

Добавлено через 1 минуту
Добавлено через 4 минуты

Nycolas
25.07.2009, 10:19
Ігоре - АДМІНІСТРАТИВНО-ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ УСТРІЙ УКРАЇНИ ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Питання про квоти, я так розумію, до ФРСУ та пана Дутчака:confused:

А видалив я ті моменти, бо вони порушують правила спілкування на форумі :cool:

Бадардинов
25.07.2009, 12:18
На самом деле все намного проще: достаточно отметить в положении необходимые изменения! Кстати, в действующих Правилах сказано:"5.6.1. Розмітка водойми, жеребкування, проведення змагань, прикормка, насадка повинні відповідати вимогам розділу 5.3." А "5.3. Правила проведення змагань з ловлі риби поплавковою вудкою" Так вот, в поплавочной ловле разрешено 2.5 литра живых компонентов на 3 часа!
Узко мыслишь, Рома! Помимо опарика есть достаточно много чего интересного. Хотя, если хочешь, то выступай со жменей опариков! :)
Кстати, в тех Правилах, что вывешаны на сайте Федерации, я что то вообще не нашел ни слова о количестве допустимых живых компонентов!
Ребята! Честно говоря, если "покопаться" в существующих правилах... то можно создать на любом из форумов.. ветку Толкования пояснения и пожелания к правилам.
Лично я весьма спокойно иду на любые изменения, как в регламенте, так и в тех же правилах и принимаю это как должное... А что я могу противостоять этому? Одного не хочется... вот этих обсуждений на форумах.. как выяснилось Абсолютно ни к чему не приводящих в последствии, потому как есть существующие правила.
По поводу животной составляющей... да не вопрос.. меняйте. Только знаете, ИМХО.. что уж если мы говорим за стабильность в спорте... то почему этот вопрос встал только сейчас? Сколько времени нужно для его обсуждения... кто это будет обсуждать и принимать решение? Мне кажется, что с тем как обстоят дела вообще со спортом у нас... то хочется честности от спотрсменов, справедливости судей... а от соревнований.... дай Бог чтобы они вообще проходили!

super-p
25.07.2009, 20:03
Да, согласен во многом!
Только обсуждения лучше сейчас, чем потом начнутся, после соревнований, как это бывает!
Ну, если никому не нужно, то "пойдем другим путем!" :)

AXIC
26.07.2009, 23:29
Ігоре - АДМІНІСТРАТИВНО-ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ УСТРІЙ УКРАЇНИ ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Питання про квоти, я так розумію, до ФРСУ та пана Дутчака:confused:

А видалив я ті моменти, бо вони порушують правила спілкування на форумі :cool:

Дутчак сказав, що рішення про те, що від ІФФРС на ЧУ-2009 їде тільки одна команда прийнято організаторами, тобто вами, бо водойма невміщає всіх хто мав бути. Тому ви скоротили кількість команд. Це було сказано на засіданні ІФФРС. Можеш собі уявити настрій тих чотирьох чоловік які мали їхати. Так, зараз ви передумали і вирішили нехай від ІФ їдуть дві команди, але оці ваші "казнить, помиловать" дали те чого ви добивались, тому що ці четверо сказали-"ну їх на..... з такою організацією", і вже неїдуть."Картина маслом".

Бадардинов
27.07.2009, 01:37
Дутчак сказав, що рішення про те, що від ІФФРС на ЧУ-2009 їде тільки одна команда прийнято організаторами, тобто вами, бо водойма невміщає всіх хто мав бути. Тому ви скоротили кількість команд. Це було сказано на засіданні ІФФРС. Можеш собі уявити настрій тих чотирьох чоловік які мали їхати. Так, зараз ви передумали і вирішили нехай від ІФ їдуть дві команди, але оці ваші "казнить, помиловать" дали те чого ви добивались, тому що ці четверо сказали-"ну їх на..... з такою організацією", і вже неїдуть."Картина маслом".
Действительно жалко(( когда из за амбиций функционеров страдают спортсмены.
Я когда-то говорил про то, что мы придём к тому.. что люди будут собираться не под знамёнами официальных федераций. И как я погляжу этот процесс ускоряется.
Эти мутки и непонятки в спорте только укрепляют в мысли что спорт становится "личным", причём чуть ли не на всех уровнях. Обидно.

brat
27.07.2009, 07:28
На рахунок "вайлд карт"-в спорті,наприклад в великому тенісі,завдяки цій штучці організатори турніру запрошують спортсменів,яких би їм хотілось бачити(кум,брат,сват,колір шкіри і т.д),але це люди,які в рейтингу "далеко и глубоко". А спортсмени,які своїми результатами добились права на участь,дивляться на цю "вайлд карт" як на подачку з "барського плеча":D І тому друга команда з Івано-Франківська віддає своє місце другим і тихо-тихо:lodka:

romeo(donetsk)
27.07.2009, 07:55
ЧУ будет или нет на Набережной?? Или другое место будет??? Потому что после всех этих терок я не удивлюсь что место за 3-4 дня до соревнований могут поменять :158:

Просто заранее надо бронировать хотя бы туже гостиницу не говоря уже обо всем остальном :eek:

SEMEN
27.07.2009, 10:25
А спортсмени,які своїми результатами добились права на участь,дивляться на цю "вайлд карт" як на подачку з "барського плеча":D І тому друга команда з Івано-Франківська віддає своє місце другим і тихо-тихо:lodka: Мужчини, як на мене, то це не серйозно... Хоч вбийте не розумію даного жесту:confused:. Що і кому ви цим хочете довести? Без образ... Я людина не зацікавлена...

Добавлено через 5 минут
ИМХО.
Если набережная всех не вмещает, то никому, никаких вайлд-карт... От каждой области по одной команде... так все будут в равных условиях...

Edgik
27.07.2009, 10:52
ИМХО.
Если набережная всех не вмещает, то никому, никаких вайлд-карт... От каждой области по одной команде... так все будут в равных условиях...
+1000000 поддерживаю:D
ИМХО на набережной поместяться все желающие судя по регистрации аншлага не будет:D

Trolik
27.07.2009, 11:34
Хотілося б по порядку, але мабуть не вийде. Бо вже занадто багато емоцій на останніх двох сторінках...:cool:
Зразу скажу - не треба посилатись на Правила у питанні додаткових квот на регіональні ФРС. Їх там немає. У Правилах, нову редакцію яких, на жаль, ми так і не отримали, пишуть про те, як рибу ловити, а не про те, як вносити розбрат та робити "красиві жести"...:cool:
Питання додаткових квот ініціювалось керівництвом ФРСУ з питань фідеру. Загалом це джентльменська угода, не закріплена документально. Комусь це подобається, комусь ні... Я теж не дуже розумію Чемпіонат світу з футболу, на котрому виступають три збірних Бразилії... Це підвищує шанси однієї з збірних Бразилії в чергове виграти чемпіонат і через чотири роки знову привезти три збірних, що підвищує шанс... ітагдалеє...
З приводу вайлд-кард можу сказати тільки одне - треба заохочувати організаторів турніру. Кому в наші нелегкі часи хочеться бігати по Мінмолодьспортлототуризмам та КМДА, вибивати міліцію, домовлятись з лікарями, організовувати розмітку секторів на Набережній та саму її хоч трохи підмести? Кому хочеться втрачати свій час на переговори з місцевими рибалками, писати оголошення, готувати документи, вести переговори по мобільному, вести реєстрацію тощо. Справ вистачає. Оплата за них - відсутня. Але, якщо регіональна ФРС приймає Чемпіонат і має подвійну квоту - це вже стимул (коротка загострена паличка, котрою поганяли биків)...:rolleyes:
Напосілися через розміри Набережної? Я перепрошую... В 2008 році участь в ЧУ приймали 23 (здається) команди загальною кількістю у 46 спортсменів. Набережна готова прийняти 60 спортсменів! Шістдесят!!! Вам порахувати на скільки це процентів більше? Але це тільки 15 команд. Якщо хочете - нема питань, сектори по 10 метрів і уже 90(!!!) чоловік. Майже 200 процентів (195,6%). Але перш, ніж нанести розмітку цих секторів, хотілося б знати хоча б попередню кількість заявок.:cool:
Замість того, щоб швидко надіслати заявки ми тут будемо Київ поливати за невідомо що та робити жести. А заявки від ІФФРС немає. Так про що ми говоримо???:cool::mad::mad::mad: Немає заявок від Рівного, Чернівців, Вінниці, Тернопіля... Будемо тягнути до останнього??? :mad::mad::mad: А потім ще раз поллємо організаторів...:cool: Цікава політика...:cool: Може треба було в Верховну Раду йти, а не в рибальський спорт? :cool:

Trolik
27.07.2009, 14:03
Від КФРС на змагання направляються команди:

Київ-1.
1. Молодцов Едуард (капітан)
2. Турик Борис
3. Вацко Віктор
4. Гарбуза Сергій
5. Дубина Анатолій (запасний)
6. Ковальов Олександр (тренер)
7. Романюк Євген (асистент)
8. Дубчак Антон (асистент)

Київ-2
1. Дудченко Владислав (капітан)
2. Страшний Олексій
3. Ріпка Сергій
4. Титаренко Сергій
5. Пясецький Микола (запасний)
6. Горбань Сергій (тренер)
7. Полтавець Арсеній (асистент)
8. Страшний Олександр (асистент)

Від ДоФРС направляється команда:

Донецьк-1
1. Cаприкiн Роман (капiтан)
2. Лiсовський Володимир (спортсмен)
3. Фонарев Андрій (спортсмен)
4. Смоляр Дмитро (спортсмен)
5. Романцов Олександр (тренер)
6. Саприкiн Володимир (помічник)

Від ОдФРС направляються команди:

Одеса-1
1. Сницерук С. (капітан)
2. Дворчук В.
3. Козьминых В.
4. Ступак Г.
5. Музалевский А. (запасний)
6. Пределин Д. (тренер)

Одесса - 2
1. Пельтик Ю. (капітан)
2. Сосков М.
3. Сосков В.
4. Мотовилин В.
5. Даниленко В. (запасний)
6. Пределин Д. (тренер)

Від КОФРС направляється команда:

Київська область
1. Бадардинов Роман (капитан)
2. Буглак Евгений
3. Мокруш Андрей
4. Тикконен Тарас

Від ІФФРС направляються команди:

Івано-Франківськ-1
1. Веселовський Ігор (капітан)
2. Левицький Олег
3. Бородайко Кнстянтин
4. Свирид Ігор

Івано-Франківськ-2

1. Мацюк Ігор (капітан)
2. Мацюк Руслан
3. Романів Любомир
4. Осіпов Ігор
П.С. Курсивом виділені команди, котрі йдуть поза квотами...

Бадардинов
27.07.2009, 19:55
Ребята! без стёба, с глубоким уважением ко всем, но правда дороже.
Глядя на данную ситуацию, я так понимаю весь сыр бор заварился из-за того, что вторая иванофранковская команда может не попасть на ЧУ.
Снова в форуме ругань, снова делятся люди на два лагеря. Но Главный человек который по сути должен "разрамсить" данную ситуацию... Дудчак... скромно молчит.
Я расскажу немного истории. Для меня было весьма удивительным тот факт, что фидерная команда .. ВДРУГ... стала состоять из 4 человек. Учитывая нащи Жени Буглака и мои, "тёрки" и разногласия с Домиком, которые я надеюсь остались в прошлом. Команда "Столиця" в даном её составе могла не состояться вообще. Назвать причину? да. это то самое решение ВДРУГ сделать команду из 4 человек. Причина и тут ясна — это способ протащить как можно больше спортсменов в регионе где фидер наиболее развит на ЧУ и поставить области где фидер мене развит на колени.
Теперь только не нада говорить что это не так... я скажу так же само.. НЕ ТРЕБА ЗАБИВАТИ НАМ БАКИ. В Киеве состоялось две команды... в Ивано-Франковске тоже есть две.. и никто никого не выганял с ЧУ.
По крайней мере есть функционеры которые должны решать подобные вопросы... а рядовым спортсменам остаётся только принимать то что решат функционеры и ПРИНИМАТЬ это как должно... тут опять напомню про 4 человека в команде.
Так что давайте не будем ругаться только из0за того, что ЧУ проведут на ракушке... и силами КФРС. Даст Бог следующий ЧУ будет на Коновке.. или ещё где. Мы что будем снова поливать друг друга грязью? Разве спорт от того станет чище?
ИМХО Было бы интересно вообще заявить от области по команде тех кто будет защищать честь области... А чемпиона выделять по личке... неважно из первой или второй команды он состоится. Но.. я лишь высказал своё мнение... которое так и останется моим. Я приму всё, что будет решено организаторами ли.... Федерацией рыболовного спорта... Игорем Дудчаком...
Господи! Дай Бог что вообще что-то проходит...

Boev
27.07.2009, 22:04
Причина и тут ясна — это способ протащить как можно больше спортсменов в регионе где фидер наиболее развит на ЧУ и поставить области где фидер мене развит на колени.
+100. Так и есть. Многие области не имеют четырёх сильных спортсменов, поэтому команда будет по-любому неполноценная, т.е. слабая. Именно поэтому некоторые федерации не пришлют своих спортсменов. А соответственно, исход соревнований спрогнозировать не сложно. :rolleyes:

Titar
27.07.2009, 22:08
Ребята! без стёба, с глубоким уважением ко всем, но правда дороже.
Глядя на данную ситуацию, я так понимаю весь сыр бор заварился из-за того, что вторая иванофранковская команда может не попасть на ЧУ.
Снова в форуме ругань, снова делятся люди на два лагеря. Но Главный человек который по сути должен "разрамсить" данную ситуацию... Дудчак... скромно молчит.
Я расскажу немного истории. Для меня было весьма удивительным тот факт, что фидерная команда .. ВДРУГ... стала состоять из 4 человек. Учитывая нащи Жени Буглака и мои, "тёрки" и разногласия с Домиком, которые я надеюсь остались в прошлом. Команда "Столиця" в даном её составе могла не состояться вообще. Назвать причину? да. это то самое решение ВДРУГ сделать команду из 4 человек. Причина и тут ясна — это способ протащить как можно больше спортсменов в регионе где фидер наиболее развит на ЧУ и поставить области где фидер мене развит на колени.
Теперь только не нада говорить что это не так... я скажу так же само.. НЕ ТРЕБА ЗАБИВАТИ НАМ БАКИ. В Киеве состоялось две команды... в Ивано-Франковске тоже есть две.. и никто никого не выганял с ЧУ.
По крайней мере есть функционеры которые должны решать подобные вопросы... а рядовым спортсменам остаётся только принимать то что решат функционеры и ПРИНИМАТЬ это как должно... тут опять напомню про 4 человека в команде.
Так что давайте не будем ругаться только из0за того, что ЧУ проведут на ракушке... и силами КФРС. Даст Бог следующий ЧУ будет на Коновке.. или ещё где. Мы что будем снова поливать друг друга грязью? Разве спорт от того станет чище?
ИМХО Было бы интересно вообще заявить от области по команде тех кто будет защищать честь области... А чемпиона выделять по личке... неважно из первой или второй команды он состоится. Но.. я лишь высказал своё мнение... которое так и останется моим. Я приму всё, что будет решено организаторами ли.... Федерацией рыболовного спорта... Игорем Дудчаком...
Господи! Дай Бог что вообще что-то проходит...
+1000% Так оно и есть.

super-p
27.07.2009, 23:07
Да нифига такого нет!
Чем больше в команде людей, тем интереснее и честнее борьба, и меньше шансов на везение.Именно поэтому в поплавочном спорте 5 человек, именно поэтому и в зимнем виде ловли команда из 5 человек!
А многие области,которые не имеют сильных спортсменов, должны думать о том, чтобы развивать спорт,растить этих сильных спортсменов, а не упрощать все! К тому же они не принимали участие в ЧУ и в прошлые годы, когда команда была 2 человека.
Странно, почему все молчали в прошлом году, когда принималось решение, что команда победитель ЧУ имеет право выставить две команды в следующем году? Почему, словами Ромы, это нужно обсуждать именно теперь, накануне ЧУ? Да еще и с какими-то непонятными аргументами, типа кто-то под себя что-то подстраивает?
А результат спрогнозировать действительно не сложно, но только исходя из качества, а не количества! Помоему, именно этого качества как раз и бояться многие!

TUR
27.07.2009, 23:18
Чем больше в команде людей, тем интереснее и честнее борьба, и меньше шансов на везение.Именно поэтому в поплавочном спорте 5 человек, именно поэтому и в зимнем виде ловли команда из 5 человек!
А многие области,которые не имеют сильных спортсменов, должны думать о том, чтобы развивать спорт,растить этих сильных спортсменов, а не упрощать все!

Здесь согласен с Юрой.

А результат спрогнозировать действительно не сложно, но только исходя из качества, а не количества! Помоему, именно этого качества как раз и боятся многие!

По результатам: например мне, сложно его (результат ЧУ) спрогнозировать, тем более на набережной. Юра, можно твой прогноз услышать?

Edgik
27.07.2009, 23:21
Да нифига такого нет!
А многие области,которые не имеют сильных спортсменов, должны думать о том, чтобы развивать спорт,растить этих сильных спортсменов, а не упрощать все! К тому же они не принимали участие в ЧУ и в прошлые годы, когда команда была 2 человека.
Странно, почему все молчали в прошлом году, когда принималось решение, что команда победитель ЧУ имеет право выставить две команды в следующем году? Почему, словами Ромы, это нужно обсуждать именно теперь, накануне ЧУ? Да еще и с какими-то непонятными аргументами, типа кто-то под себя что-то подстраивает?
А результат спрогнозировать действительно не сложно, но только исходя из качества, а не количества! Помоему, именно этого качества как раз и бояться многие!
+1000000
+100. Так и есть. Многие области не имеют четырёх сильных спортсменов, поэтому команда будет по-любому неполноценная, т.е. слабая. Именно поэтому некоторые федерации не пришлют своих спортсменов. А соответственно, исход соревнований спрогнозировать не сложно. :rolleyes:
Так можно укомплектовать сборную области спортсменами из других областей.
Кто хочет находит возможность, а кто не хочет находит причины:cool:

super-p
27.07.2009, 23:52
Боря, это я так, в пылу так сказать! :) Вообще, прогнозы давать-неблагодарное дело! :)
Эдик, все правильно! Главное, было бы желание!

Добавлено через 2 минуты
Специально просмотрел протоколы последних двух лет.
ЧУ 2007 8 областей.
КУ 2007 6 обл.
ЧУ 2008 г. самый "урожайный" по областям. 12 обл.
КУ 2008 г. 9 обл.
Итого имеем, при самом лучшем раскладе, 24 человека, мин 12 чел.,если по одной команде от обл. да по 2 человека!

VIVA
28.07.2009, 00:59
Вот сейчас ничего подобного не было бы, если б все было заранее четко прописано в Регламенте соревнований!
Украина принимает Евро-2012. Что у нас на всю страну нет 4-х стадионов, на которых пацаны футбол могут побегать? Есть. Так нахрена чего-то выстраивать? А потому, что у УЕФА есть четкие требования по вместительности зрителей, освещению, парковочным местам и т.д., и т.п.
Я не пойму, как руководство Федерации могло навыдавать так называемых "вайлд кард" командам-участницам, не учитывая возможности места проведения соревнований? Тем более, что все достаточно легко просчитывалось заранее (только не надо говорить, что будет не максимальные 32 команды, а 10. А если таки будет 32?).Это как продать квартиры 200-м людям в новострое, где 120 квартир. Элита-Центр, какой-то.

З.Ы.: А что касается количества человек в команде - ИМХО 4 это правильно и интригующе.

Бадардинов
28.07.2009, 01:00
Чем больше в команде людей, тем интереснее и честнее борьба, и меньше шансов на везение.
Юра, можно вообще устроить личку и не париться с командами.... и будет наверно и людей болше, не в этом уже году конечно. Всёравно Чемпион Украины.. звание личное.
А по поводу: Почему, словами Ромы, это нужно обсуждать именно теперь, накануне ЧУ? Я вообще ничего не осуждаю) с некоторых пор.. а принимаю то что есть.. как и команду из 4 человек. В карпфишинге вообще их двое.. так что на кого равняцца фидеру ..вопрос можно оставить открытым. В Европе насколько я знаю.. вообще тандем. Будем садить следущий год четырёх в один сектор???????????????????????????????????????????? ?????
Без Стёба... ещё раз акцентирую на этом внимание чтобы не накалять обстановку.

VIVA
28.07.2009, 01:08
Руслан, заявіть будь-ласка команду! Це особисте прохання, яке, я думаю, абсолютно всі підтримають!
Ви відкиньте емоції і увійдіть у положення організатора... Ви - дорослі люди і повинні все прекрасно зрозуміти.
На ЧУ повинні виступати найсильніші. А я хоч посиджу на найсильніших подивлюся!

Добавлено через 2 минуты
Юра, можно вообще устроить личку и не париться с командами.... и будет наверно и людей болше, не в этом уже году конечно. Всёравно Чемпион Украины.. звание личное.
А по поводу: Почему, словами Ромы, это нужно обсуждать именно теперь, накануне ЧУ? Я вообще ничего не осуждаю) с некоторых пор.. а принимаю то что есть.. как и команду из 4 человек. В карпфишинге вообще их двое.. так что на кого равняцца фидеру ..вопрос можно оставить открытым. В Европе насколько я знаю.. вообще тандем. Будем садить следущий год четырёх в один сектор???????????????????????????????????????????? ?????
Без Стёба... ещё раз акцентирую на этом внимание чтобы не накалять обстановку.

Рома, по-моему ты как раз стебешься. Ты ведь прекрасно понимаешь, что пока нет единых принятых международных правил каждый волен, извиняюсь, дрочить так, как хочет!
Единственное, этот стеб на данный момент - сермяжная правда жизни.

Бадардинов
28.07.2009, 01:36
Добавлено через 2 минуты

Рома, по-моему ты как раз стебешься. Ты ведь прекрасно понимаешь, что пока нет единых принятых международных правил каждый волен, извиняюсь, дрочить так, как хочет!
Единственное, этот стеб на данный момент - сермяжная правда жизни.
Витя! По моему стебацца про Европу... с иё стадиолнами и требованиями УЕФА... узри бревно в своём глазу. Мы не на мировые соревнования по фидеру пока собираемся.. а на ЧУ. Это так, для прояснения обстановки.. вернуть так сказать с небес на грешную землю. Если ты лично считаешь что команда из 4 человек это камильфо.. то я рад что у тебя такое мнение. но не надо навязывать его другим. До сего года ЧУ проводилось по 2 человека в команде... если уж мы за стабильность.
Вот если дрочить, то делать надо это дето в тихомолку, чтоб когда нибудь не приехав на соревнования в Европе (тандем) изумлённо вдруг изречь гордо держа Х.. в руке.. КТО ЗДЕСЬ? и лишь только потому что вдруг стало интересней соревноваца по 4 человека в команде.
По поводу исключения фарта. Опять же без стёба. Посмотрим два последних соревнования в Киеве. ИМХО.. фарт потасовал топ файв участников.. ужасно. Так при таком раскладе что, уже не интересно соревновацца по 2 человека в команде? Или уже с появлением участников до старта надо раздавать призы? Это впорос. Ответь на него.... пожалуйста.

Добавлено через 12 минут
И вообще! Кто намутил.. тот пусть и расхлёбывает! За шо боролись так сказать. Я вообще учитывая ситуацию в фидере последних двух лет... качественый её скачок... хотел бы видеть Грандов прошедших многоэтапный отбор. Пришёл бы посмотреть на рубку сильнейших, без вайл-кард и квот за предыдущие заслуги (все в равной степени)... и узреть таки Одного Лучшего..т.е. Чемпиона Украины!

romeo(donetsk)
28.07.2009, 07:21
А прикольно читать как тут все друг друга обсирают ;):D Уже два дня зачитываюсь!!! Только как это поможет развитию фидерного спорта в Украине пока что не понял :rolleyes: Может просветите!!!? Я думал чтобы развивать что-то - надо создать благоприятные условия для этого!!!??

Я человек пока что сторонний (совсем недавно стал участвовать в соревнованиях), но взгляд со стороны мне подсказывает, что все изменения делаются в любом случае в угоду конкретным личностям (не будем показывать пальцами), в принципе как и все в нашей стране - ничего удивительного по сути! Я воспринимаю все как должное!!!

Просто я знаю одно... как минимум три области которые могли бы принять участие в этом ЧУ (люди которых я знаю лично и они совсем не новички в фидерном спорте) не смогут принять участие в этих соревнованиях. Скажу даже больше - если и дальше так пойдет то ЧУ придется переименовать в Чемпионат Западной Украины и Киева!!! Стеб конечно - но в каждом стебе есть крупица истины!!! В прошлом году біли реальные подвижки и 12 областей представленых на ЧУ-2008 этому яркое подтверждение - в итоге все эти достижение просто перечеркнули одним пунктом правил (4 человека в команде) и вернулись к тому что было !!! АПЛОДИСМЕНТЫ!!!!!

ИМХО прежде чем увеличивать до 4-х человек команды надо было подождать пока фидерный спорт в регионах разовьется, а такое решение как минимум на несколько лет оттолкнет от участия в ЧУ очень многие области !!! Следовательно фидерный спорт как развивался в определенных областях так и будет развиваться дальше, а притока новых участников просто не будет и ЧУ вернется к ситуации когда в лучшем случае будет представлено 6 областей!!!!

Просто на месте функционеров ФРСУ я бы не сильно удивлялся что мало областей регистрируется... это только начало!!! А на месте "бонусных" команд я бы сильно не переживал - всем места хватит!!!

brat
28.07.2009, 07:56
Толік,а хто такий асистент,які його повноваження і скільки їх може бути? На рахунок 4 чоловік:це для нас теж новинка і загадка,атим областям,які не можуть набрати сильну команду,можна і навіть треба об"єднюватись з іншими областями,при умові що є бажання виступити на ЧУ.А те що чемпионат перетворюється на змагання Заходу і Київа,то шановні спортсмени,вам ніхто не забороняє їздити на змагання,і набиратися досвіду.Для прикладу київські команди-просто ГІГАНТСЬКИЙ ріст майстерності за останній рік і повірте їм цього ніхто не приніс на тарілочці.Так що шановні спортсмени ОБ"ЄДНУЄМОСЬ і їдем на ЧУ:)

romeo(donetsk)
28.07.2009, 08:12
А те що чемпионат перетворюється на змагання Заходу і Київа,то шановні спортсмени,вам ніхто не забороняє їздити на змагання,і набиратися досвіду.Для прикладу київські команди-просто ГІГАНТСЬКИЙ ріст майстерності за останній рік і повірте їм цього ніхто не приніс на тарілочці.Так що шановні спортсмени ОБ"ЄДНУЄМОСЬ і їдем на ЧУ:)

Все це бла бла бла, а маємо те що маємо і не треба потім дивуватися що через рік кількість областей буде ще меншім ;)

Dood
28.07.2009, 08:24
Толік,а хто такий асистент,які його повноваження і скільки їх може бути? На рахунок 4 чоловік:це для нас теж новинка і загадка,а тим областям,які не можуть набрати сильну команду,можна і навіть треба об"єднюватись з іншими областями, при умові що є бажання виступити на ЧУ.А те що чемпионат перетворюється на змагання Заходу і Київа,то шановні спортсмени, вам ніхто не забороняє їздити на змагання,і набиратися досвіду.Для прикладу київські команди-просто ГІГАНТСЬКИЙ ріст майстерності за останній рік і повірте їм цього ніхто не приніс на тарілочці.Так що шановні спортсмени ОБ"ЄДНУЄМОСЬ і їдем на ЧУ:)

Ну, нарешті - нормальний діловий конструктив!:spin:
З будь-якої сітуації завжди можна відшукати цілком пристойний вихід.
Приємно чути високу оцінку київських команд, і в той же час Івано-Франківськ та Чернівці настільки ретельно готуються до ЧУ-2009, що не пропустили жодного із змагань у Києві у цьому році (за винятком ЧК-2009) - хоча територіально розміщені від столиці найдалі від інших областей:mat:.
А кількість, як відомо, завжди переходить у якість!:drill2:

Edgik
28.07.2009, 09:21
Просто я знаю одно... как минимум три области которые могли бы принять участие в этом ЧУ (люди которых я знаю лично и они совсем не новички в фидерном спорте) не смогут принять участие в этих соревнованиях.
ИМХО если б могли(и хотели конечно) то приняли б:)

romeo(donetsk)
28.07.2009, 09:30
ИМХО если б могли(и хотели конечно) то приняли б:)

Ну Эдик тогда ну их всех в баню... не могут... не хотят... и т.д.??? Я правильно понял? В формате по 2 человека они бы точно поехали!!! Говорю то что знаю!!! Значит за борт людей!!! А ехать на ЧУ, тратить кучу денег и времени и собирать ситуативно команду это ИМХО неправильно!!! СМЫСЛ какой в этом ???????????????

В общем смысла в дальнейших спорах не вижу... моя команда едет.. до встречи на ЧУ, а если политика и дальше такая пойдет то грустно становится за будущеее фидерного спорта по крайней мере в тех областях которые не успели набрать оборотов... так и останутся за бортом.... Видимо многих это устраивает!!!!

SEMEN
28.07.2009, 09:33
Для Ромео
Івано-Франківськ та Чернівці настільки ретельно готуються до ЧУ-2009, що не пропустили жодного із змагань у Києві у цьому році (за винятком ЧК-2009) - хоча територіально розміщені від столиці найдалі від інших областей
Рома, это не бла-бла-бла - это факт (без наезда). Было бы желание... И не кипятись ты так...

romeo(donetsk)
28.07.2009, 09:40
Для Ромео

Рома, это не бла-бла-бла - это факт (без наезда). Было бы желание... И не кипятись ты так...

С чего мне кипятиться??? У меня ни с составом команды ни с поездкой проблем нет! Просто за державу обидно!!! И что при принятии решений почему то не спрашивают многие федерации!!! Просто ставят перед фактом! Всего лишь!!! Такие действия рано или поздно приведут к тому что появится много "отщипенцев" - это не на руку не кому :rolleyes:

RSM
28.07.2009, 09:51
Вау. Пока мы тренируемся все фидерщики украины грызут друг другу глотки. Ану бегом все на набережную. Уже лещь клюет. Хотите поймать вот такого красавца (см. фото) бегом тренироваться:D

VIVA
28.07.2009, 09:54
Вау. Пока мы тренируемся все фидерщики украины грызут друг другу глотки. Ану бегом все на набережную. Уже лещь клюет. Хотите поймать вот такого красавца (см. фото) бегом тренироваться:D

Ага! На Набережную!!! Вот смотрю и вижу на противоположном берегу за твоей спиной пляжи Гидропарка и высотки Русановки :D:D:D

RSM
28.07.2009, 09:58
Ну а если серьезно то:

Если смотреть по уравню развития Фидера в разных областях - то по прошлым годам команда из 4-х человек = 100% выигрыш команды из Франковска. Думаю, почему, обьяснять не стоит. Правда в этом году, как правильно написал Мацюк, кое что в раскладе поменялось и все стало совсем не так однозначно, так что думаю что в следующем году опять будут команды по 2 человека. Во всяком случае я на это надеюсь, это логично.
А вот 4 человека может и интересно но абсолютно не логично, ведь еще интереснее 5 человек или 7, а вообще давайте по 10 человек и тогда реально будет только Франковск и Киев и проблем с местами на набережной не будет, там как раз 20 секторов неплохих. И нам и Франковску хорошо, будем как минимум серебрянными призерами ЧУ.:D Ну а остальные области, так это же их проблемы, пускай развивают у себя спорт, или обьединяются. А когда насобирают они 10 человек, поменяем правила и сделаем команды по 20 человек. Вот так и будем стимулировать развитие и массовость фидера в регионах.

SEMEN
28.07.2009, 10:01
С одной стороны плохо, что эти тёрки начались перед ЧУ - это негатив, который совершенно не нужен спортсменам перед соревами. С другой стороны - это хорошо, вскрылись серьёзные проблемы и недостатки. Я надеюсь, что люди, которые в силах (и в праве) решить эту проблему (так сказать внять гласу народа), читают этот форум и сделают соответствующие выводы. Было бы не плохо, если бы они принимали чуть более активное участие в данном обсуждении. Так глядишь на заседании ФРСУ, смогут внести именно те изменения в фидерные правила, которые нужны нам, спортсменам (без злобы и наездов):pop:...

Edgik
28.07.2009, 10:13
Ну Эдик тогда ну их всех в баню... не могут... не хотят... и т.д.??? Я правильно понял? В формате по 2 человека они бы точно поехали!!! Говорю то что знаю!!! Значит за борт людей!!! А ехать на ЧУ, тратить кучу денег и времени и собирать ситуативно команду это ИМХО неправильно!!! СМЫСЛ какой в этом ???????????????

В общем смысла в дальнейших спорах не вижу... моя команда едет.. до встречи на ЧУ, а если политика и дальше такая пойдет то грустно становится за будущеее фидерного спорта по крайней мере в тех областях которые не успели набрать оборотов... так и останутся за бортом.... Видимо многих это устраивает!!!!
Рома да не спор это, а так мысли в слух, а по поводу ситуативной команды то есть личка и опыт который спортмен получит от участия даже ни чего не выиграв но сделав правильные выдоды бесценен. Из своего опыта скажу когда мне хотелось поучаствовать и получить опыт мне пофиг было с кем играть в команде.
P.S. Кто ищет того находят...
Так мы тоже это тренируемся

RSM
28.07.2009, 10:42
Хорошо когда все хорошо.
А вот приймут в следующем году что, надо приписывать к федерации по месту прописки. Тогда я бы посмотрел как некоторые набрали бы команду из 4-х человек;).

romeo(donetsk)
28.07.2009, 10:54
Хорошо когда все хорошо.
А вот приймут в следующем году что, надо приписывать к федерации по месту прописки. Тогда я бы посмотрел как некоторые набрали бы команду из 4-х человек;).

Золотые слова!!! Народная мудрость.... "кого волнует чужое горе" в этом случае проявляется очень ярко :D;)

Edgik
28.07.2009, 11:16
Хорошо когда все хорошо.
Так прописку решить тоже не вопрос было бы желание:D

romeo(donetsk)
28.07.2009, 13:11

В футболе бразильцев делают итальянцами и испанцами, а в Украине фидеристов скоро будем ассимилировать в правильные областя, а тех кто не захочет добровольно заставим :D;)

Каа
28.07.2009, 14:29
Официально, вот откуда пошло 4 человека в команде и представительство областей на этот год;)
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

RSM
28.07.2009, 14:33

Эдуард, это я к тому что можно так выкрутить правила чтобы убрать или частично ослабить всех соперников. Ну а мы уж в свою очередь изголяемся как под эти правила подстроиться.

romeo(donetsk)
28.07.2009, 14:42
Эдуард, это я к тому что можно так выкрутить правила чтобы убрать или частично ослабить всех соперников. Ну а мы уж в свою очередь изголяемся как под эти правила подстроиться.

Вот за что я уважаю карпятников так это за то что они не городят огород с составами команд каждый год! все остальные виды этим похвастаться не могут !!!

VIVA
28.07.2009, 15:13
Официально, вот откуда пошло 4 человека в команде и представительство областей на этот год;)

Очень интересный документ. Особенно это:
"Дутчак І.Я. дав вичерпну відповідь:
– склад команди – 4 спортсмени. Від області надається 1 команда. Крім того, обласні федерації, команди яких зайняли високі місця мають можливість заявити на Чемпіонат і Кубок України наступну кількість команд:
Одеська й Івано-Франківська обласні федерації – по 2 команди;
Київська і Тернопільська обласні федерації – по 3 команди...
...В 2009 році Чемпіонат України відбудеться у Києві на Дніпровській набережній"

Получается, Набережная должна иметь возможность принять:
24 области+Киев=25команд
+1 И-Франковск +1 Одесса +2Киев.обл +2Тернополь = 6команд
Итого 31 команда.
Итак Набережная должна иметь возможность принять 124-х спортсменов!

RSM
28.07.2009, 15:22
24 области+Киев=25команд
Итого 31 команда.

Предлагаю провести ЧУ не в тандеме, к чему мы уже привыкли, а в абсолютно новом формате - КВАРТЕТЕ. Четыре участника из одной команды в одном секторе длинной 20 метров. Вот это будет РЕАЛЬНО КОМАНДНАЯ РАБОТА.

VIVA
28.07.2009, 15:39
Предлагаю провести ЧУ не в тандеме, к чему мы уже привыкли, а в абсолютно новом формате - КВАРТЕТЕ. Четыре участника из одной команды в одном секторе длинной 20 метров. Вот это будет РЕАЛЬНО КОМАНДНАЯ РАБОТА.

И все ловят в один садок (мой)! Я - "за"! :D

crot
28.07.2009, 17:29
К примеру, три спортсмена с команды занимают призовые места а четвертый где-то в конце… и последний становится ЧУ в командном зачете, а рыбу он ловить вообще не умеет…

Каждому футболисту по мячу….
:rolleyes:

super-p
28.07.2009, 17:38
Crot, Чемпионами становятся так же и запасные, и представители команд, которые вообще рыбу не ловят!

Dood
28.07.2009, 17:45

Представляю это так (один из вариантов):
Посередине сектора размером 20 м поочередно ловят два спортсмена - пока первый ловит, второй готовится сделать заброс сразу же после извлечения из воды оснастки первого;
- третий ловит уклейку у левого края сектора;
- четвертый ловит уклейку у правого края сектора.
Результат определяется по общему весу пойманной рыбы.:spin:
Личный зачет отсутствует.

silent07
28.07.2009, 18:02
В этом аспекте самое неприятное то, что после проведения отборочных мы проконсультировались у Дутчака И. Я. относительно количества команд на ЧУ от нашей области. Положительный ответ ( две команды ) дал мне ( как ответственному за направление) возможность дать ребятам из второй команды шанс участвовать в соревнованиях. И как мне им сейчас в глаза смотреть ?

super-p
28.07.2009, 18:13
Кстати, в Украине не за горами клубное движение, где команда формируется от клуба, а не от области. Такой формат в этом году практиковался в поплавочной ловле.
Для тех кто не в теме, скажу, что поплавочную команду куда сложнее собрать, чем в фидере, но тем не менее, разговоры об уменьшении количества участников в одной команде или упрощении процедуры не ведуться.
На ЧМ и ЧЕ по поплавку принимают участие около 30-35 команд,места проведения растягиваются на километры!!! Подыскиваются водоемы, ищутся варианты размещения участников, ведь все должны быть как можно в более равных условиях.Но никто не заикается даже, чтобы сократить количество членов команды! Или об обделенности того или иного государства!" Не можешь выставить команду, не выступай!"
А разговоры о том, что кто то, обьединив в команду 4 сильных спортсмена,подстраивает под себя формат,или заведомо выиграшный вариант , все это удел слабаков, которые сдаются до боя, со старта!

Виннипушка
28.07.2009, 22:08
а для меня вот например тоже не совсем понятна логика 4-х человек в команде... конечно может это интереснее... не спорю... но этот ЧУ-2009 как то не вяжется со всеми соревнованиями по фидеру проводимыми в Украине в этом году.. так как все соревнования проводятся сугубо в парах.. даже отборочные на ЧУ прошли в парах... а на самом ЧУ будет в квартете... ну мой мозк не видит логики хоть убейте...:D Собственно и выплывает даешь квартет-фидер 2010!!! Хотя бы для того чтобы команде сыграться... а то ведь многие вместе выступать будут первый раз в парных парах первый раз именно на ЧУ...

Бадардинов
28.07.2009, 22:30
А разговоры о том, что кто то, обьединив в команду 4 сильных спортсмена,подстраивает под себя формат,или заведомо выиграшный вариант , все это удел слабаков, которые сдаются до боя, со старта!
Ну я бы небыл столь категоричен в суждениях. Фима! Ты говоришь обидно! (с)
А поповоду поплавочных.. Давайте поглядим на австралийский футбол... Пусть Витя VIVA расскажет про количество спортсменов в этом обособленном виде спотра.
Сколько можно равняться на поплавочников?
Весь украинский фидерный бомонд принял (как должное) команду из 4 человек на ЧУ. Вот я сижу и жду чего ещё ОТМОЧАТ... другого слова простите не нашёл.
Там ещё правила есть.)) Я так понимаю будет увеличено количество животной составляющей. Благо если официальной принятой прикормкой на соревнованиях не сделают Сенсас, или ВДЕ)))) Снасти)) Платформы)) Куда вообще затянет мысль)) функционеров.
Мне даже становвится всё интересней и интересней))
Фидера как спорта НЕТ))) а поплавок уже в нём рулит))) Глядя на Европу с её фидерным тандемом)) мы говорим про четыре человека в команде)))))))) Даёшь на платформу по два подхода участников за 6 часов))

Добавлено через 13 минут
Кстати, в Украине не за горами клубное движение, где команда формируется от клуба, а не от области. Такой формат в этом году практиковался в поплавочной ловле.

Кстати, для справки)) Эти эксперименты в поплавочной ловле.. не привели к особым успехам в мировом масштабе. Зато! Хочу напомнить тот факт, что когда на мормышку первый раз ОТОБРАЛИ ПО ЛИЧКЕ а не по клубу тех кто мог поехать.... Украина заняла ПЕРВОЕ место в командном зачёте.

AXIC
28.07.2009, 22:57
Все це бла бла бла, а маємо те що маємо і не треба потім дивуватися що через рік кількість областей буде ще меншім ;)

Це ти бла бла бла. А кількість команд буде зростати.

super-p
28.07.2009, 22:58
Эти эксперименты в поплавочной ловле.. не привели к особым успехам в мировом масштабе.Бадардинов: Ты забыл, а может и не знаешь, что проводится Чемпионат мира по ловле поплавочной удочкой среди КЛУБОВ! А так вообще то это движение конечно не популярно! :)

TUR
28.07.2009, 23:09
[QUOTE=super-p;230035]/QUOTE]
Юра, а какого размера были сектора на последнем ЧУ поплавочном на набережной?
Видел, что некоторые между собой цеплялись в пятницу -10м?

AXIC
29.07.2009, 00:01

Що ж це за такі дві-три обл., що готові виставити по два учасника а чотири ніяк?????????????????????????????????????????????? ?????? Назови нам їх. Чи просто по.......ти вирішив. А з іншого боку що ж це за такі обл., що ні на одних змаганнях на протязі року незаявлялись, а на ЧУ готові їхати, та правила їх невлаштовуюють????????????????????? То може і неварто їм їхати???????????????????????????? Може справді нехай не тратять дурно кошти????????????????????????? В Україні є девятнадцять федерацій і те що в якійсь з них немає чотирьох людей які вміють закидувати фідер вина не організаторів ЧУ а вина голів федерацій!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А посліднє твоє речення це просто брєд!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добавлено через 12 минут
Очень интересный документ. Особенно это:
"Дутчак І.Я. дав вичерпну відповідь:
– склад команди – 4 спортсмени. Від області надається 1 команда. Крім того, обласні федерації, команди яких зайняли високі місця мають можливість заявити на Чемпіонат і Кубок України наступну кількість команд:
Одеська й Івано-Франківська обласні федерації – по 2 команди;
Київська і Тернопільська обласні федерації – по 3 команди...
...В 2009 році Чемпіонат України відбудеться у Києві на Дніпровській набережній"

24 области+Киев=25команд
Итого 31 команда.

Ти певно в армії неслужив. Задачу поставили отже повинен виконати. А як? Це нікого не .....:)

Добавлено через 3 минуты
Crot, Чемпионами становятся так же и запасные, и представители команд, которые вообще рыбу не ловят!

Все правильно, одному нашому мормишечнику дали золоту медаль з ЧС- 2008, хоча він в Польшу не їздив, в Києві був.:D

Добавлено через 2 минуты
В этом аспекте самое неприятное то, что после проведения отборочных мы проконсультировались у Дутчака И. Я. относительно количества команд на ЧУ от нашей области. Положительный ответ ( две команды ) дал мне ( как ответственному за направление) возможность дать ребятам из второй команды шанс участвовать в соревнованиях. И как мне им сейчас в глаза смотреть ?

В і-Ф. ситуація аналогічна.

Добавлено через 8 минут

Про який тандем іде мова? Ніякого тандему, чотири зони, по одному в зоні. Якщо розібратись це і є квартет.

Добавлено через 26 минут
Взагалі мене цікавить формат заявки деяких команд в складі яких присутні:
1. запасний.
2. асистент.
3. асистент.
4. тренер.
5. асистент запасного.
6. тренер асистента №1.
7. тренер асистента №2.
8. асистент тренера.
9. тренер запасного асистента.
10. запасний асистент запасного асистента і т. д.
І вся ця братія займається тим, лазить по секторам і підглядає за іншими, пхає свій ніс в відра інших команд і регулярно доносить і підсипає в коробки своїх спортсменів потррібне ( це не вигадка, про це пишуть росіяни після міжнародки, зайдіть до них на форум). Тому цим всім сексотам потрібно заборонити знаходитись позаду інших спортсменів, а виключно тільки в межах сектора свого підопічного. В іншому випадку будемо змушені дозамовити в команду слідуючі посади:
1. Лівого захисника.
2. Правого захисника.
3. Центральног опорного ( з бітою)
4. Чистильщика ( щоб виносив асистентів, помічників асистентів і т.д. бо буде як у класика " И ядрам пролетать мешала гора кровавых тел", а в нашому випадку при закиді гачки будуть за них чіплятись).:(

Бадардинов
29.07.2009, 00:16
Хорошо что хоть на соревнованиях участников не тянет на такие разговоры и обсуждения Бох знает чего. Всё решат за нас... как 4 человека в команде, к примеру.
Боле реальная проблема борьба с ракушкой. Был с пятницы на субботу в секторе где ловил в первый день.... четыре кормушки в минус((( Жесть!

Dood
29.07.2009, 00:25
...І вся ця братія займається тим, лазить по секторам і підглядає за іншими, пхає свій ніс в відра інших команд і регулярно доносить і підсипає в коробки своїх спортсменів потррібне ( це не вигадка, про це пишуть росіяни після міжнародки, зайдіть до них на форум). Тому цим всім сексотам потрібно заборонити знаходитись позаду інших спортсменів, а виключно тільки в межах сектора свого підопічного. В іншому випадку будемо змушені дозамовити в команду слідуючі посади:
1. Лівого захисника.
2. Правого захисника.
4. Чистильщика ( щоб виносив асистентів, помічників асистентів і т.д. бо буде як у класика " И ядрам пролетать мешала гора кровавых тел", а в нашому випадку при закиді гачки будуть за них чіплятись).:(

Можна йти й іншим шляхом - як росіяни - у них не тренер - а тренерша; не асистент - а асистенша; і т.п.:D які знаходяться виключно в межах свого сектору:D

Бадардинов
29.07.2009, 00:31
Бадардинов: Ты забыл, а может и не знаешь, что проводится Чемпионат мира по ловле поплавочной удочкой среди КЛУБОВ! А так вообще то это движение конечно не популярно! :)
Юра, да я вообще ничего уже не хочу знать. Как сказал Игорь.. поставили задачу — выполняй. Мы выполним командой всё что сможем. Какие бы нибыли правила, регламент, погода, и прочие форс мажоры, коими последний ЧУ будет отличаться от прежнего.
Моё мнение при этом останется моим.. просто ты хоть себе ответь на вопрос, ЧУ это развитие фидера в Украине? или соревнования нескольких областей меж собой?
Вот скажи... если киевская область выграла прошлое ЧУ.. и меет квоту в три команды... это справедливо сражаться с тем же Запорожьем, Днепропетровском. и т.д. где люди смогли (и давайте и их поймём) найти только двух человек.
А честно ли выставлять две команды с Франковска. с их то опытом против одной с региона где фидер менее развит? Цена победы? Тебе лично, было бы приятна такая победа? весьма интересно.
Поучаствовать большим количеством в соревнованиях... Ребята.... для этого есть Кубок Украины.. приезжайте кто хотите. Но ЧУ.. давайте будем немного толерантней.

TUR
29.07.2009, 00:33
" И ядрам пролетать мешала гора кровавых тел", а в нашому випадку при закиді гачки будуть за них чіплятись).:(
Опасное дело -Чемпионат Украины! :)

Бадардинов
29.07.2009, 01:00
1. Лівого захисника.
2. Правого захисника.
Игорь))) Пять балов)) Если в тебе столько юмора) то не всё ещё в фидере потеряно)))))))))))))))) *ржу нимагу*
Хотя, БЕЗ СТЁБА)) может это "ответ Чемберлена на 4 человека в команде?)))
Кстать, Серьёзно.... так если 4 зоны.. то и соревы надо проводить в четыре дня) чтоб определить ЧЕМПИОНА УКРАИНЫ в личном зачёте?.. А иначе как? Раскажи схему.

Добавлено через 18 минут
А вы заметили? Функцеонеры и организаторы.......................... МОЛЧАТ. Люди грызуцца и им $$$.... Шоу маст го он! ((((

romeo(donetsk)
29.07.2009, 07:40
Що ж це за такі дві-три обл., що готові виставити по два учасника а чотири ніяк?????????????????????????????????????????????? ?????? Назови нам їх. Чи просто по.......ти вирішив. А з іншого боку що ж це за такі обл., що ні на одних змаганнях на протязі року незаявлялись, а на ЧУ готові їхати, та правила їх невлаштовуюють????????????????????? То може і неварто їм їхати???????????????????????????? Може справді нехай не тратять дурно кошти????????????????????????? В Україні є девятнадцять федерацій і те що в якійсь з них немає чотирьох людей які вміють закидувати фідер вина не організаторів ЧУ а вина голів федерацій!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А посліднє твоє речення це просто брєд!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

После такого конструктива вести дальнейшую дискуссию не вижу смысла! Хорошо что хоть не послали - ЗА ЭТО СПАСИБО :rolleyes:

Trolik
29.07.2009, 08:38
Я розумію високу температуру пристрастей. Все-таки люди готуються виборювати високе звання - Чемпіон України!!! Але прошу поважати Правила форуму, на якому ви знаходитесь.:cool:
Інформація від керівництва ФРСУ та фідерного напрямку надходить і вона така:
1. В секторі спортсмена має право перебувати тільки тренер команди. Усі інші (запасні, асистенти) надають допомогу спортсмену тільки для перенесення обладнання в сектор до сигналу "вхід в зону" та повинні вийти з сектора спортсмена одразу після цього сигналу. Межа сектора на Набережній - верхня сходинка. Від верхньої сходинки і до стінки Набережної - вільне місце, прохід для спортсменів, тренерів, суддів, преси, ВІПів.
2. Зміни в особовому складі команди капітан повинен довести до суддів до початку жеребкування етапу.
3. Команди областей, котрі не можуть самостійно укомплектуватись, можуть залучати спортсменів з інших ОФРС крім тих, котрі вже мають команду на ЧУ-09. У випадку виникнення труднощів у цьому процесі рекомендую звертатись безпосередньо до Ігоря Ярославовича та Олександра Владиславовича.
4. Попередня реєстрація закінчується опівночі 03.08.09.

Тепер ще трохи інформації від організаторів. Течія слабне, риба є, улови незначні але кльов стабільний (стабільно поганий :rolleyes:). Місця вистачить всім, тому дискусію на тему квот та преференцій прошу припинити.
П.С. З приводу нововведень.... 4 чи 2 спортсмени в команді, додаткові квоти - це рішення Президії ФРСУ. Свого часу не було піднято галасу з цього приводу, навіщо він тепер? За 3 тижні до змагань вже ніхто нічого не буде змінювати. А ось після Чемпіонату, коли нова система вже пройде апробацію, пропоную до цього питання повернутись. І тоді всі, хто раніше не галасував, і хоче галасувати зараз, зможуть погаласувати досхочу...:cool: не відволікаючи тепер широкий загал провідних спортсменів фідерного спорту від головного - підготовки до найважливішої події року - Чемпіонату України.

VIVA
29.07.2009, 08:51
1. Лівого захисника.
2. Правого захисника.

А казав, що не розбираєшся... ;)

crot
29.07.2009, 09:05

Рома запиши меня массажистом (ну или сторожем прикормки) к себе в команду (КОФРС)… хочу быть ЧУ…:D

AK
29.07.2009, 11:55
4. Попередня реєстрація закінчується опівночі 03.08.09.

В полночь со 2-го на 3-е или с 3-го на 4-е?
С понедельника (3-е) на вторник (4-е) как-то не логично :confused:, обычно все значимые события, типа окончательные списки участников ЧУ, население Украины узнает в понедельник утром :)

Edgik
29.07.2009, 15:44
Можно обновить список учасников?

diyad
29.07.2009, 15:52
За що боремось ?
За квоти, за кількісний склад, чи захоплюємось власним красномовством і б'єм себе в груди?
Якщо це- піар, то досить невдалий, хоча і він різним буває.
Тепер по-порядку.
Кількісний склад в 4 чоловіки (тільки на ЧУ) визначено майже півтора року назад (на засіданні Президії в березні 2008).
Часу для підготовки спортсменів такого рівня для областей, де вже малу-помалу розвивався фідерний спорт, було наддостатньо.
І яскравий приклад цьому - Одеська ФРС.
Розумію, фінансова сторона питання в теперішні часи і т.д. Але і тут є вихід - дозволене об'єднання областей з недостатнім кількісним складом.
По квотам.
Впевнений, всім зареєстрованим командам місце на Набережній - знайдеться !
З повагою, Ігор Дутчак.

AXIC
29.07.2009, 18:58
Рома запиши меня массажистом (ну или сторожем прикормки) к себе в команду (КОФРС)… хочу быть ЧУ…:D

Це що, чемпіона вже оприділили??? Можна вже неїхати???;)

Бадардинов
29.07.2009, 19:16
Ребята! Ну правда, если четыре зоны.. то как определить Чемпиона в личном зачёте? Простите за наивность... гадать не хочется.. может у кого есть на этот счёт соображения?

AXIC
29.07.2009, 19:26
За що боремось ?
За квоти, за кількісний склад, чи захоплюємось власним красномовством і б'єм себе в груди?
Якщо це- піар, то досить невдалий, хоча і він різним буває.
Тепер по-порядку.
Кількісний склад в 4 чоловіки (тільки на ЧУ) визначено майже півтора року назад (на засіданні Президії в березні 2008).
Часу для підготовки спортсменів такого рівня для областей, де вже малу-помалу розвивався фідерний спорт, було наддостатньо.
І яскравий приклад цьому - Одеська ФРС.
Розумію, фінансова сторона питання в теперішні часи і т.д. Але і тут є вихід - дозволене об'єднання областей з недостатнім кількісним складом.
По квотам.
Впевнений, всім зареєстрованим командам місце на Набережній - знайдеться !
З повагою, Ігор Дутчак.

При чому тут піар. Сам намутив а тапер хочеш сухим з води вийти. Всю вину мав би взяти на себе, як керівник фідера в Україні, а не когось звинувачувати. Впринципі тут не вина, а просто якщо вирішив проводити ЧУ четвірками, якщо дав квоти організаторам і призерам, то навіть розмов немав допустити щодо змін перед самими змаганнями. Я з твоєї подачі накинувся на Київ, Троліка хаїв, хоча чесно не його мав наувазі, а організаторів ЧУ. Правда як виявилось він і є основним організатором.
Я розумію і підтримую формат четвірок і додаткові місця від областей мені незаважають. Коли на ЧУ приїзджало сім команд то дані змагання виглядали досить бідними.
Те що Роман Бадардінов проти двох і більше команд від однієї обл., то я вважаю що нічого поганого в цьому немає. Роман повір якщо виграє команда з Києва, то ніхто нескаже що ЧУ виграв Київ, а скажуть що ЧУ виграла команда в складі ............. з Києва. Чи команда в складі .......... з міста Ів.-Франківська. А про те що була друга чи третя забудуть. Чемпіоном стане спортсмен а не область, команда а не область. Ти подивись скільки областей заявилось, відніми квотні місця, зроби команди двійками і на ЧУ буде дванадцять чи чотирнадцять чоловік.
А на рахунок того, що хтось захоплюється власним красномовством, б"є себе в груди, то можна і мовчки, і не себе, і не в груди....:D:rolleyes:

Dood
29.07.2009, 19:35
Ребята! Ну правда, если четыре зоны.. то как определить Чемпиона в личном зачёте? Простите за наивность... гадать не хочется.. может у кого есть на этот счёт соображения?

На этот счет соображать будут судьи - потому, что есть несколько вариантов жеребьевки на второй тур.
Какой из них "самый справедливый в мире" - определят судьи.

super-p
29.07.2009, 20:30
[QUOTE=super-p;230035]/QUOTE]
Юра, а какого размера были сектора на последнем ЧУ поплавочном на набережной?
Видел, что некоторые между собой цеплялись в пятницу -10м?Боря, чесное слово не знаю точно.По моему, 10 м. Иногда приходилось смещаться от центра сектора, тогда расстояние между спортсменами было меньше.

Добавлено через 16 минут
Рома, ты не порверишь!:) Я опять про опыт поплавочников! :)
С этого года ввели еще и полузоны. То есть, в одной зоне теперь два первых места, два вторых, и так далее.Да еще и 5 чел в команде.Получается, что после одного тура имеем 10 ! первых мест. Но ничего, все нормально получается в итоге, Чемпионами стают заслуженные люди! Вот так!
А вообще, я поплавочные примеры привожу не для того, что бы что то копироавть в фидер, но опыт проведения более 55 Чемпионатов мира можно рассмотреть и для фидерной ловли, по крайней мере в организационных вопросах.

Titar
29.07.2009, 20:55
Це що, чемпіона вже оприділили??? Можна вже неїхати???;)
Кто больше всех написал,тот и чемпион.:);):D

Бадардинов
29.07.2009, 20:58
Те що Роман Бадардінов проти двох і більше команд від однієї обл., то я вважаю що нічого поганого в цьому немає. Роман повір якщо виграє команда з Києва, то ніхто нескаже що ЧУ виграв Київ, а скажуть що ЧУ виграла команда в складі ............. з Києва. Чи команда в складі .......... з міста Ів.-Франківська. А про те що була друга чи третя забудуть. Чемпіоном стане спортсмен а не область, команда а не область. Ти подивись скільки областей заявилось, відніми квотні місця, зроби команди двійками і на ЧУ буде дванадцять чи чотирнадцять чоловік.

Игорь! Я приму всё, что придумают.. просто хотелось бы увидеть больше команд с регионов.. ну интересно же. Благодаря силам Дома рыбака.. мы смогли увидеть россиян. Разве это плохо? Но то кубок.. там немного по другому всё. Но когда задача стоит выявить лучшего т.е. Чемпиона.. то я думаю было бы правильнее сделать это в равной борьбе, одинаковым количеством участников от области. Два так два. четыре так четыре.
Игорь! Вот ты говоришь назвал бы победителями команду..... от такой то области в составе......... таких то. Но ведь даже математически на пальцах у области выставившей две .. три .. четыре. команды против одной, шансов в два. три.. четыре раза больше, пусть и теоретически. Так чтоб урезонить эту теорию... мне было бы интересно понаблюдать за борьбой равного количества участников от области. Пусть даже это будет семь команд. Это ну гдето как арм реслинг, бокс, и т.д. команда на команду.. я думаю формат нормальный. Доростём до клубов, или команд.. выкристализируются другие мнения, другие традиции проведения. Дай то Бог! Но пока.. как то не очень смотреть на то как область с областью сражаются в изначально неравных условиях.. (я имею ввиду количество команд).
Но самое важное, что ЧУ таки пройдёт.. как бы там нибыло.. и дай Бог!
Дай Бог нам не ругаться на сайтах... и тем более в жизни реальной.
Я лично рад буду увидеть всех кто попал или нет на ЧУ.
А вообще, глядя на ситуацию когда (ИМХО ) воля случая в формировании топ тена играет всё большую и большую роль.... интересно было бы провести про тур.. и выявить Чемпиона по результатам скажем 3..5..6.. соревнований.

super-p
29.07.2009, 21:06
К организаторам: Не получается отправить заявку на мыло.
Поэтому здесь, приймите пожалуйста заявку от Черновцов.
1.Флуераш А.И.,капитан
2. Житарюк Вл.Ив.
3.Стефак Ник.Вас.
4.Ткачук Ю. Дионисович.

AXIC
29.07.2009, 22:33
Кто больше всех написал,тот и чемпион.:);):D

Час ще є. Буду писати, писати, писати...:D. Заміть, за язик тебе ніхто не тягнув.;)

VIVA
29.07.2009, 22:42
Час ще є. Буду писати, писати, писати...:D. Заміть, за язик тебе ніхто не тягнув.;)

Виходить, що Тітар спонсорує медалі і кубок чемпіону :D

AXIC
29.07.2009, 22:42
Роман ти неуважно читаєш. Я пишу не " переможець команда .... від енної області в складі ....". Я пишу переможець команда в складі ..... від міста .....
І яким ти чином уявляєш собі на даному етапі залучити максимум учасників з різних областей, якщо там немає , чи нерозвинений фідер. Ну якщо немає в Сумах фідеристів, то людина з даного міста, яка має бажання займатись даним видом риболовлі, знайшла федерацію за 300 км і успішно виступає на змаганнях. Можливо скоро всі області зможуть делегувати своїх спортсменів на ЧУ, от тоді і відпаде питання щодо кількості команд.Можливо вже на слідуючий рік буде так.
Наприклад у футболі, є така сама кількість областей, але нікого нетривожить, що з деяких виступає на ЧУ дві команди.( VIVA, пліз, підкоректуй, ти в цьому спец.)
Також мені незрозуміло коли ти говориш, що хочеш бачити всіх спортсменів, але ти проти того щоб їх було побільше.

Trolik
29.07.2009, 23:01
Від КФРС на змагання направляються команди:

Київ-1.
1. Молодцов Едуард (капітан)
2. Турик Борис
3. Вацко Віктор
4. Гарбуза Сергій
5. Дубина Анатолій (запасний)
6. Ковальов Олександр (тренер)
7. Романюк Євген (асистент)
8. Дубчак Антон (асистент)

Київ-2
1. Дудченко Владислав (капітан)
2. Страшний Олексій
3. Ріпка Сергій
4. Титаренко Сергій
5. Пясецький Микола (запасний)
6. Горбань Сергій (тренер)
7. Полтавець Арсеній (асистент)
8. Страшний Олександр (асистент)

Від ДоФРС направляється команда:

Донецьк
1. Cаприкiн Роман (капiтан)
2. Лiсовський Володимир (спортсмен)
3. Фонарев Андрій (спортсмен)
4. Смоляр Дмитро (спортсмен)
5. Романцов Олександр (тренер)
6. Саприкiн Володимир (помічник)

Від ОдФРС направляються команди:

Одеса-1
1. Сницерук С. (капітан)
2. Дворчук В.
3. Козьминых В.
4. Ступак Г.
5. Музалевский А. (запасний)
6. Пределин Д. (тренер)

Одесса - 2

1. Пельтик Ю. (капітан)
2. Сосков М.
3. Сосков В.
4. Мотовилин В.
5. Даниленко В. (запасний)
6. Пределин Д. (тренер)

Від КОФРС направляється команда:

Київська область

1. Бадардинов Роман (капитан)
2. Буглак Евгений
3. Мокруш Андрей
4. Тикконен Тарас

Від ІФФРС направляються команди:

Івано-Франківськ-1

1. Веселовський Ігор (капітан)
2. Левицький Олег
3. Бородайко Кнстянтин
4. Свирид Ігор

Івано-Франківськ-2

1. Мацюк Ігор (капітан)
2. Мацюк Руслан
3. Романів Любомир
4. Осіпов Ігор

Від ЧеФРС направляється команда:

Чернівці

1. Флуераш Олексанлр (капітан)
2. Житарюк Вл.
3. Стефак Микола
4. Ткачук Юрий

Від ДнФРС направляється команда:

Дніпропетровськ

1.Агеенко Ігор (капітан)
2. Боєв Олег
3. Іваненко Віталій
4. Сорока Богдан

П.С. Курсивом виділені бонусні команди

Бадардинов
29.07.2009, 23:17
Також мені незрозуміло коли ти говориш, що хочеш бачити всіх спортсменів, але ти проти того щоб їх було побільше.
Игорь.. я говорил про равное количество команд от области..если фидер сделает Чудовищный скачёк в будущем))) то пусть от области выставляют хоть по 10 команд.
А вообще, это пока уровень междусобойчика. Опять же... никому ничего не навязываю. Мысли в слух, так сказать.
Кстати, в карпфишинге ... в Украине некоторые команды уже предпочли комерцию официальным соревнованиям. Упс!

AXIC
29.07.2009, 23:51
Игорь.. я говорил про равное количество команд от области..если фидер сделает Чудовищный скачёк в будущем))) то пусть от области выставляют хоть по 10 команд.
А вообще, это пока уровень междусобойчика. Опять же... никому ничего не навязываю. Мысли в слух, так сказать.
Кстати, в карпфишинге ... в Украине некоторые команды уже предпочли комерцию официальным соревнованиям. Упс!

Так Роман, подивись на заявлені команди. Там сім команд, що це за ЧУ. Я так розумію тебе щось невлаштовує у власній команді?
На рахунок "упс". Ти завжди пропогував клубний формат змагань. Тепер погляди змінились ???????????????????

Бадардинов
30.07.2009, 02:35
Так Роман, подивись на заявлені команди. Там сім команд, що це за ЧУ. Я так розумію тебе щось невлаштовує у власній команді?
На рахунок "упс". Ти завжди пропогував клубний формат змагань. Тепер погляди змінились ???????????????????
Игорь! А где я сказал что в клубном формате я бы придерживался позиции — "а будь что будет"? Я бы ратовал за то, чтобы и клуб выставлял по равному количеству команд на ЗНАЧИМЫЕ соревнования. Было бы сто клубов... и был бы водоём способный вместить такое количество спортсменов... пусть так. Но если водоём не может вместить такое количество спортсменов, то я думаю честь клуба могли бы отстоять даже по одному спортсмену, которого выставит клуб. Я конечно утрирую про одного человека.. но суть осталась неизменной.
Клубы? Игорь, в данной ситуации я вижу "развитие" фидера в Украине... а данный ЧУ ещё больше этому "поспособствовал". Моё мнение тут однозначно: Почему область должна с кем то "кооперироваться" и честь какой области будет защищать эта команда? Это знаешь, как про один кубок на команду.... а потом участники долго выясняют у кого в Красном углу под образами будет стоять этот кубок. Игорь.. объяснять "преимущества" данной "кооперации" я не буду... попробуй как нибудь разово с кем то побыть в одной команде. И вообще что это за кооперация... сегодня (на ЧУ) делимся всеми секретами и наработками.... на будущий год боремся друг против друга оружием соперника?
Клуб, в первую очередь.. это объём информации.... это почерк и стиль ловли каждого участника, работа тренера, капитана, ведущего, сплочённость и даже характер членов клуба. На данном этапе собрать клуб непросто. Очень непросто. Резервы. При нынешней финансовой обстановке в стране.... я думаю найдётся немного желающих замесить 200грн + 100грн на животную составляющую, да оборвать ещё на 200грн кормущек за один тур. И это тоже нужно учесть. Рыбалка не является основным инстинктом или жизненной потребностью человека... поэтому требует постоянной мотивации. Стать Чемпионом Украины... о ктором будет знать весьма небольшой круг рыболовов (причём профильных) ..я думаю с такими лозунгами мы не сможем убедить человека в нынешней обстановке тратить уйму денег только на достижение (Чемпиона ещё нужнео заработать) этой цели.
Игорь! Вот к примеру у меня есть проблемы которые я не могу решить финансово, поскольку и участие в спорте оттягивает на себя хорошую часть моего скромного бюджета. Скажем так...завтра приспичит и я буду вынужден сказать своей команде, троим её участникам: Ребята! Простите, но моё ... здоровье, семейное счастье, финансовое положение, рабочее место... мне дороже. Где найти в команду человека на моё место? А его просто НЕТ. Очередь в спортивный фидер не стоит... и ты сам указал на количество команд зарегестрировавшихся на ЧУ. Кстати это ещё в пример Одесской области приведённый Игорем Дудчаком. Выдёргивать нужные купюры из целого...т.е. сложившейся обстановки, это не отражать действительность. Так ты думаешь если, в данном примере из-за меня, не состоится команда... на следующем ЧУ тебе будет интересней сражаться зная что на одну команду будет меньше? Это развитие фидера?
Ребята! То что сейчас сложилось в спорте с фидером........ это выстроенные доминошки ...причём по четыре. Толкнёт жизнь одну... завалятся все четыре а не две как раньше. Так что в неутешительных прогнозах я думаю не нужно ставить только на соревнования стабильно держащихся на плаву команд. Иначе мы получим ЧУ в составе ещё меньшего количества людей.
Можно долго говорить на эту тему... просто проанализировав ситуацию... но нужно идти спать))) Сорри!

romeo(donetsk)
30.07.2009, 07:40
Рома полностью поддерживаю твой последний пост, но мне кажется мало до кого ты сможешь достучаться! У нас как-то принято думать только о себе не обращая внимания на проблемы других...

Будет мало команд на ЧУ и эти команды плакать не станут - уверен на 99%! :D А еще больше утвердятся в мысли что только они белые и пушистые :D

С другой стороны если это и есть путь развития фидерного спорта в нашей стране то значит я буду идти этим путем - другого то пути НЕТ!!!

Бадардинов
30.07.2009, 08:31
Спасибо за поддержку!
А вообще, ребята, есть в Украине по фидеру два значимых соревнования: Кубок Украины и Чемпионат Украины. Так вот, я так понимаю,то на сегодняшний день это всё пытаются представить как одно и тоже... как рядовые соревнования. На самом деле проблемы с количеством участников и количеством команд от областей должен решать КУбок Украины. Ещё раз скажу.... что Кубок (какой и чей бы он нибыл) есть некая ВЕЩЬ за которую люди борются. И Кубок Украины я так понимаю в этом случае не исключение, судя по количеству команд в прошлом году. Чемпионат Украины, это по сути соревнования немного другого формата.. где в принципе должны выступать лучшие команды от области.. выставленные областью ли... прошедшие ли отбор... область заявляет о себе командой (командами). И не нужно мешать мух с котлетами. Кубок не менее престижное соревнование чем ЧУ потому как выбороть Кубок среди такого количества участников.... на мой взгляд это не менее престижно. Но пока, как говорил Кравчук — Маємо, шо маємо!
А вообще, в ныннешней обстановке, личка не помешала бы тоже.... а почему нет?

diyad
30.07.2009, 09:11
Рома полностью поддерживаю твой последний пост, но мне кажется мало до кого ты сможешь достучаться! У нас как-то принято думать только о себе не обращая внимания на проблемы других...

Дивно, що існує така точка зору. А ще цікавішою виглядає теза про "белых и пушистых".
Чемпіонат України - це чемпіонат областей, де один раз в рік визначається переможець. І коли вводилось питання квот, то в першу чергу ставилось завдання запобігти надмірному представництву деяких областей чи міст у такому дійстві(наприклад по десятку і більше київських команд у спінінгу).
Але є і друга сторона медалі. Основна. Формування збірних.Це - спортсмени, які неодноразово займали високі місця, лідери рейтингів, члени збірної і т.д. , але не вписуються в рамки однієї квоти. ( Приклад: вінницькі, київські, харківські спінінгісти, аналогічно - в фідері).
Система рейтингу, в якій було передбачено відображення регіональних результатів спортсменів на Президії не набрала достатньої кількості голосів, тобто рейтинг спортсмена визначається тільки по результатах ЧУ і КУ. Внаслідок цього і вирішено питання квот.
І, якщо керівником напрямку риболовного спорту є представник не столиці, то виявляється можна дозволити собі закиди про "пушистість".
Роману Бараддінову можу витягнути ще одну карту з колоди. ЧУ з поплавка 2008 - Ів.Франквська команда в складі 4 чоловік - бронзовий призер, за 1200 км, у тому ж Донецьку.
А Київська область, я так розумію, - це територія навколо столиці, але не "Столиці" ??? Бо збірна області - це збірна найсильніших на даний момент спортсменів і кожен її член повинен проявити максимум зусиль для загальної перемоги, а не замикатись у власному клубі. Ось Вам відповідь на кількісний склад.
Смайли відсутні-кожен розставляє де хоче.
До зустрічі на ЧУ !

romeo(donetsk)
30.07.2009, 09:55
Не надо читать между строк ;)

Под белыми и пушистыми я имед в виду и себя!!! Мол вот какой я молодец что несмотря на все трудности приехал :D;)

НЕ надо все принимать в штыки :)

ТО что я в душе не поддерживаю формат четверки и тем более с сохраненным личным зачетом я не от кого не скрываю тем более в телефонном разговоре я и Вам об этом говорил. Этолишь мое мнение которое я вправе высказывать - или не имею права? :confused:

Просто когда четыре зоны то банально можно два дня отловится в одной и той же зоне и не факт что она будет рыбная и после того как совпадет сумма мест будет решать многое вес. Для команды это не важно, а вот личный зачет будет немного не в тему!!!

Тогда уж более логично два тандема в двух зонах с пережеребьевкой ;)

Все что я пишу это не призывы что-то поменять на этом ЧУ! Просто логические размышления не больше!!! Я организовывал большое количество соревнвоаний и в свой адрес наслушался такого что мама не горюй и если бы я серьзно нервничал по этому поводу уже давно бы в дурку упекли :)

Теперь по поводу того что никто не думает о проблемах других! Принимая решение о четверках кто-нибудь спросил все ли областные федерации на это согласны??? Если спрашивали то тогда я просто не владею информацией и приношу свои извинения!!! Просто как бы было логично спросить все ли смогут выставить на ЧУ четверки или хотя бы большиство... всего лишь !!!

AXIC
30.07.2009, 14:52
Як варіант хочу запропонувати водойму яка може вмістити 150 спортсменів одночасно. Я маю наувазі 2010 рік. Всі будуть приблизно в однакових умовах. А саме Дністровське водосховище, зона "А" Коновка, зона "Б" Вороновиця. Зони можна розділити на підзони А1, А2,Б1,Б2. Грати можна як двійками так і четвірками, воюєм чотири дні з обовязковою зміною зони, тобто в одну і туж неможна попасти два рази. Якщо когось лякає відстань між Коновкою та Вороновицею то біди нема, це всього 10 хвилин їзди. З Козинки до набережної дальше. Можна провести як ЧУ так і КУ. А можна просто запросити всіх, без обмежень, провести в форматі чотири дні в два етапи, один літом другий осінню і по результатам двох змагань буде видно хто і як. А ЧУ само собою. Буде у нас і сильніший і чемпіон. Як на мою думку, то за одними змаганнями важко визначити кращого, присутній немаловажний фактор - фарт. Як приклад міжнародка, багато спортсменів один день були в лідерах а другий в аутсайдерах або навпаки. Як це розуміти, розучились ловити за 24 години, чи навпаки все зрозуміли за один тур. Тому змагання в вісім турів буде більш правильним, чи я неправий?
Нехай вибачать модератори, що не в тему.

Trolik
30.07.2009, 16:01
У прикорм можна додавати 1 кілограм тваринної складової. Не ЛІТР а саме КІЛОГРАМ. В залежності від вибраного об'єкту це від 1,300 до 1,600 літру.

Edgik
30.07.2009, 19:05
Як варіант хочу запропонувати водойму яка може вмістити 150 спортсменів одночасно. Я маю наувазі 2010 рік. Всі будуть приблизно в однакових умовах. А саме Дністровське водосховище, зона "А" Коновка, зона "Б" Вороновиця. Зони можна розділити на підзони А1, А2,Б1,Б2. Грати можна як двійками так і четвірками, воюєм чотири дні з обовязковою зміною зони, тобто в одну і туж неможна попасти два рази. Якщо когось лякає відстань між Коновкою та Вороновицею то біди нема, це всього 10 хвилин їзди. З Козинки до набережної дальше. Можна провести як ЧУ так і КУ. А можна просто запросити всіх, без обмежень, провести в форматі чотири дні в два етапи, один літом другий осінню і по результатам двох змагань буде видно хто і як. А ЧУ само собою. Буде у нас і сильніший і чемпіон. Як на мою думку, то за одними змаганнями важко визначити кращого, присутній немаловажний фактор - фарт. Як приклад міжнародка, багато спортсменів один день були в лідерах а другий в аутсайдерах або навпаки. Як це розуміти, розучились ловити за 24 години, чи навпаки все зрозуміли за один тур. Тому змагання в вісім турів буде більш правильним, чи я неправий?
Ігор, все правильно +1000 тільки діло замалим, лишилось знайти ще одного Троліка що усім цим займався(маю на увазі організацію):)

Бадардинов
30.07.2009, 19:28
Дельное предложение!!!!

Добавлено через 23 минуты

А Київська область, я так розумію, - це територія навколо столиці, але не "Столиці" ??? Бо збірна області - це збірна найсильніших на даний момент спортсменів і кожен її член повинен проявити максимум зусиль для загальної перемоги, а не замикатись у власному клубі. Ось Вам відповідь на кількісний склад.

Пробачте.. ви мені щось закидаєте про назву нашої команди?
Якщо ми (наприклад) наступного року перейдемо до іншої області... смію Вас завірити, поки в команди не з`явиться реальній і дуже багатий спонсор котрий візьме на себе усі витрати, назва нашоЇ команди буде незмінною.
До того ж, Шановний Пане Дудчак, Вам, як керівнику фідерного напрямку в Україні, незавадило би знати про стан, та кількість команд у кожній області, аби планувати проведення змагань у тому чи іншому форматі. на момент прийняття рішення про склад команди з 4 чоловік. Ви знали скільки областей ВЖЕ мають певну кількість команд? Можете мені не відповідати, це в вашій змозі. Але я думаю ту неважко і здогадатись.....
Нагадаю... що у київський області, виникли проблеми у команди переможця минулого ЧУ. Дуже прикро, але область виставила команду, і я думаю, до мене претензій у цьому плані не має бути. Мені поставлено завданя виступити на ЧУ захищаючи честь області, я його виконаю як зможу!

Trolik
30.07.2009, 21:44
Хочу виправити свій промах. Не всі, а тільки зареєстровані, відвідувачі сайту можуть читати та переглядати залучені документи. Тому викладаю це у текстовому форматі.
П.С. Прошу вибачення, що раніше не врахував...:(:rolleyes:

Положення
про Чемпіонат України з фідерної ловлі .

1. Мета і завдання.
1.1. Популяризація риболовного спорту.
1.2. Підвищення спортивної майстерності, вдосконалення техніки володіння сучасними риболовними снастями.
1.3. Визначення переможців та призерів змагань у особистому та командному заліках.
1.4. Оздоровлення учасників факторами оточуючого середовища.
1.5. Виховання навиків екологічної культури.

2. Час та місце проведення. Змагання проводяться 14-16 серпня 2009 року у м.Києві на Набережній р.Дніпро (між 1-ми та 4-ми схзодами).

3. Статус і характер змагань.
3.1. Змагання проводяться під егідою Федерації риболовного спорту України і являються рейтинговимм для спортсменів (відбірковими до збірної України на 2010 рік).
3.2. Залік особисто-командний. Склад команди – 4 спортсмени.
3.3. Сума реєстраційного внеску 200 грн. з учасника ( 800 грн.- з команди). Половина внеску направляється у ФРСУ на фінансове забезпечення участі збірної України у міжнародних змаганнях 2010 року, інша половина – на покриття витрат організаторів.

4. Учасники.
4.1. До участі в змаганнях допускаються особи, віком від 16 років, з відповідним станом здоров’я (підтверджується медичною довідкою), члени збірних команд областей, (направляються місцевими ФРС) і які отримали виклик – запрошення організаторів.
4.2. Учасникам видаються бейджі встановленого зразка, які будуть являтись пропускними документами на змагання і атрибутами для встановлення особи спортсмена..
4.3 Учасники зобов’язані :
- дотримуватись правил поведінки на водоймі, правил змагань і данного Положення, морально-етичних норм поведінки в суспільстві ;
- бути екіпірованими відповідним чином для безпечної участі в змаганнях
- беззаперечно дотримуватись розпоряджень і вказівок суддів ;
- при погіршенні стану здоров’я негайно повідомити заступника головного судді з медичного забезпечення.
4.4. Учасники змагань несуть повну відповідальність за наслідки, до яких
можуть привести порушення ними правил поведінки на водоймі, спортивного режиму, норм поведінки в місцях загального призначення.

5. Організатори. Суддівство.
5.1. Загальне керівництво і підготовку організації змагань здійснює Київська федерація риболовного спорту.
5.2. Безпосереднє проведення та суддівство здійснюється суддівською колегією згідно Правил змагань з риболовного спорту України та даного Положення.
5.3. Судді здійснюють контроль за діями учасників, ведуть протоколи змагань, проводять зважування та нагородження. Нагляд за роботою суддів здійснює Головний суддя змагань. У випадку виявлення лояльного, або навпаки, упередженого відношення до учасників, такий суддя підлягає заміні та дискваліфікації. Головний суддя змагань : Двірний Я.А (національна категорія) . Суддівська бригада – 10 чоловік.

6. Програма змагань.
Чемпіонат України з фідерної ловлі проводиться протягом трьох днів.
6.1. Перший день ( 14 серпн, п’ятниця );
- реєстрація команд, офіційне обов’язкове тренування, отримання вказівок, інструктаж (16:00- 17.00, капітани команд).
- урочисте відкриття змагань (17.00)
6.2. Другий день (15 серпня, субота);
- жеребкування (6.00-6.30);
- перенесення обладнання до секторів (6.30-7.00)
- вхід у зону змагань, підготовка(7.00-9.00)
- старт першого етапу (9.00)
- фініш першого етапу (15.00)
- зважування і підведення підсумків першого етапу змагань (15.00-16.00)
6.3. Третій день ( 16 серпня, неділя );
- жеребкування (6.00-6.30);
- перенесення обладнання до секторів (6.30-7.00)
- вхід у зону змагань, підготовка(7.00-9.00)
- старт другого етапу (9.00)
- фініш другого етапу (15.00)
- зважування і підведення підсумків змагань (15.00-16.00)
- нагородження і урочисте закриття змагань (17.00).
7. Правила змагань. Загальні положення.
1. Змагання з фідерної ловлі риби проводяться з берега на ріках, каналах, озерах або інших водоймах. Ділянка водойми, відведена для змагань, повинна бути, по можливості, прямою і мати однакові умови щодо глибини, рельєфу дна, рослинності, підходу до місця ловлі і т.ін. Ширина водойми не повинна бути менше 35 метрів. Глибина повинна бути не менше 1,5 метра на віддалі, доступній сучасним спортивним снастям.
.2. Ділянка водойми поділяється на зони (за кількістю спортсменів у команді), які позначаються в протоколах та інформаційних табличках буквами А, В, і т.д. Кожна зона поділяється на сектори, кількість яких дорівнює кількості команд, які беруть участь у змаганні. Ширина секторів повинна бути не менше 10 метрів. Місця спортсменів повинні бути відділені від місць розміщення глядачів, для чого споруджуються перегородки або натягується стрічкове огородження на віддалі не менше 10 метрів від берега. Таким же чином між спортсменами і глядачами відгороджується прохід для офіційних осіб, які беруть участь у проведенні змагань. Лише тренер команди має право входити в сектор спортсмена своєї команди; він повинний мати нагрудний знак, що засвідчує його посаду.
3. Спортивна фідерна ловля здійснюється вудилищем, довжиною до 5 метрів, оснащеним котушкою і годівницею, або грузилом (без обмеження ваги, об’єму і конструкції). Клювання риби визначається спортсменом тільки по вершинці вудилища. Додаткові сигналізатори клювання заборонені.
4. Ловля риби спортсменом здійснюється одним вудилищем, оснащеним одним поводком з одинарним гачком. Кількість запасних вудилищ не обмежується. Дозволяється використовувати будь-які види монтажу снасті з умовою обов’язкової присутності наживки на гачку. Будь-які інші предмети на гачку, крім наживки використовувати заборонено.
5. Спортсмену дозволяється використовувати принаду і наживку тільки природного походження. Кількість дозволеної принади і наживки, а також принади і наживки тваринного походження обмежується Положенням про змагання.. В секторі дозволено зберігати тільки ту кількість принади і наживки, яка регламентована Положенням про змагання. У цьому випадку вони повинні бути піддані контролю членами суддівської колегії. Максимальна кількість принади на один тур - не більше 17 літрів вологої суміші, та не більше 1 л наживки тваринного походження.
6. Забороняються принади і наживки, що містять живу або мертву рибу, а також ікру риб, яйця мурашок, наркотичні і одурманюючі речовини. Дозволяється використання атрактантів та фарбуючих речовин.
7. Під час змагань спортсменам дозволяється користуватися платформами, максимальні розміри яких становлять 1х1 метр, ящиками або стільцями. Вони повинні розташовуватися поза водою або частково у воді в разі потреби (із дозволу організаторів). Поруч з основною платформою, можуть бути встановлені додаткові платформи, призначені для допоміжного устаткування і матеріалів.
8. Учасникам змагань дається 60-120 хвилин на підготовку. З моменту прибуття на місце змагань, спортсмени повинні скласти снасті та оснащення у своїх секторах, але до сигналу не мають права залишатися в цих секторах (це також стосується осіб, що допомагають при транспортуванні снастей). Будь-яка підготовка снастей та іншого оснащення забороняються до сигналу, що дозволяє спортсменам вхід у сектор. Під час підготовки спортсмени не мають права одержувати ніякої допомоги.
9. Вимірювання глибин та інші дослідження ділянок ловлі здійснюється з моменту входу у сектор і до закінчення ловлі за допомогою снастей, якими дозволена ловля.
10. Активний лов риби здійснюється і закінчується по сигналу головного судді. Окремого часу на стартове прокормлення не передбачається.
11. Підсакою при виважуванні можуть користуватися лише самі спортсмени.
12. До заліку приймається риба, дозволена до вилову, піймана і вилучена з води до сигналу «Фініш». Навмисне багріння риби заборонене.
Штрафні санкції.
Спортсмени, які порушують правила змагань, по рішенню суддівської колегії можуть бути зняті зі змагань. Реєстраційні внески порушникам не повертаються.

Протести.
Кожний учасник має право подавати протест до суддівської колегії. Протест подається в письмовій формі на ім’я Головного судді, який розглядається суддівською колегією до затвердження результатів змагань. Рішення щодо протесту приймається голосуванням членів суддівської колегії і є остаточним.

8. Форма заявки
Заявки на участь у змаганнях подаються за формою, наведеною нижче. Згідно рішення ФРСУ (2008 р.) до змагань допускаються тільки спортсмени – члени регіональних федерацій, котрі пройшли відбіркові змагання регіонального рівня та мають відповідні посвідчення та залікові книжки. Допускається формування регіональних команд від декількох обласних федерацій, у разі, якщо окрема федерація не в змозі зформувати команду. Не допускається виступ спортсменів однієї федерації у різних командах.
Команди, котрі прибули без заявок встановленої форми до змагань допускатись не будуть.
Попередні заявки з переліком прізвищ спортсменів слід направляти на поштову адресу [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] . Попередні заявки приймаються до 24.00 години 03.08.09 року
Максимальна кількість команд, котру може вмістити акваторія змагань – 15 (60 спортсменів). З огляду на це, буде прийнята одна заявка від кожної регіональної федерації. Можна подавати також додаткові заявки, котрі будуть задовольнятись у випадку наявності вільних місць у порядку, визначеному Президентом ФРСУ ( в першу чергу вайлд-кард організаторів, далі – бонусні заявки згідно результатів ЧУ-2008).

№ п/п Прізвище, ім’я Рік народження Спортивна кваліфікація Дата, підпис та печатка лікаря
1. Капітан команди
2. Спортсмен
3. Спортсмен
4. Спортсмен
5. Запасний
6. Тренер
7. Помічник
8. Помічник
Підписи та печатки:
Президент регіональної федерації.

Лікар.

9. Це Положення є викликом на змагання.

Titar
30.07.2009, 21:58
+1000%Тогда организовывать,как то совместно,помогать друг другу.

romeo(donetsk)
30.07.2009, 22:12

ИМХО дельное предложение :cool:;) Только если такое затевать то надо заранее даты определить чтобы скорректировать отпуска и т.д. и т.п. !!!!

AXIC
30.07.2009, 22:48
Ігор, все правильно +1000 тільки діло замалим, лишилось знайти ще одного Троліка що усім цим займався(маю на увазі організацію):)
Організувати можна, головне щоб бажання було. Думаю Чернівецька федерація поможе. Там є люди які в цьому році провели ряд змагань, а саме Саня Флуєраш і паша Курапов на високому рівні організували тандем, потім чемпіонат Ів.-Франківської і Чернівецької обл. організували виключно чернівчани. Ще й марафон провели, правда він співпав з міжнародкою і це була їхня помилка. тобто є люди які поможуть. Головне щоб було бажання. Можна провести під егідою ФРСУ, а якщо вони незгодні то зробити щось типу комерційних, з мінімальними внесками.

Добавлено через 1 минуту
ИМХО дельное предложение :cool:;) Только если такое затевать то надо заранее даты определить чтобы скорректировать отпуска и т.д. и т.п. !!!!

Зима довга, є час обсудити і з датами визначитись.

Edgik
30.07.2009, 23:04
Організувати можна, головне щоб бажання було. Думаю Чернівецька федерація поможе. Там є люди які в цьому році провели ряд змагань, а саме Саня Флуєраш і паша Курапов на високому рівні організували тандем, потім чемпіонат Ів.-Франківської і Чернівецької обл. організували виключно чернівчани. Ще й марафон провели, правда він співпав з міжнародкою і це була їхня помилка. тобто є люди які поможуть. Головне щоб було бажання. Можна провести під егідою ФРСУ, а якщо вони незгодні то зробити щось типу комерційних, з мінімальними внесками.

Добавлено через 1 минуту

Зима довга, є час обсудити і з датами визначитись.
Ця пропозиція потребує обговорення на ФРСУ, бажано за участю всіх областей, які мають бажання брати участь в ЧУ, щоб потім не було зайвих питань.

silent07
30.07.2009, 23:09
У прикорм можна додавати 1 кілограм тваринної складової. Не ЛІТР а саме КІЛОГРАМ. В залежності від вибраного об'єкту це від 1,300 до 1,600 літру.
Я правильно понял - к осмотру предоставляется увлажненная прикормка ( не более 17 л) в которой уже МОЖЕТ быть 1 кг животной составляющей и плюс один литр отдельно ???

AXIC
30.07.2009, 23:11

Толік тоді зроби виправлення в правилах, бо там "1 літр наживки тваринного походження".
В мене ще є одне запитання. колись писали "живої наживки тваринного походження". Не секрет, що деякі учасники на плітці крім живої прикормки використовували сушеного бокоплава, дафнію і т.д. І сипали його в прикорм цілими кульками. Хотів спитати, даний продукт як буде класифікуватись, тобто його (сушеного бокоплава чи дафнії) можна 17 літрів чи лиш 1 кг. ?

Добавлено через 1 минуту
Ця пропозиція потребує обговорення на ФРСУ, бажано за участю всіх областей, які мають бажання брати участь в ЧУ, щоб потім не було зайвих питань.

Едік ти пропонуєш ЧУ провести в такому форматі?

VIVA
30.07.2009, 23:11
Я правильно понял - к осмотру предоставляется увлажненная прикормка ( не более 17 л) в которой уже МОЖЕТ быть 1 кг животной составляющей и плюс один литр отдельно ???

Интересно, как Вы докажете проверяющим судьям, что в 17-ти литрах Вашей увлажненной прикормки находится именно 1 кг животной составляющей (а не, скажем, 3)?

AXIC
30.07.2009, 23:34
Интересно, как Вы докажете проверяющим судьям, что в 17-ти литрах Вашей увлажненной прикормки находится именно 1 кг животной составляющей (а не, скажем, 3)?

За допомогою "центрального опорного (з ........)".:D

Trolik
30.07.2009, 23:36

До контролю надається 17 літрів зволоженого прикорму та (окремо) 1 кг живого тваринного компоненту. Замість 17 літрів зволоженого прикорму можна подати до контролю 6 кілограмів сухих компонентів чи сумішей.
З приводу сушених дафній та інших ракоподібних. Зустрічне питання... :rolleyes: А у Вас, шановний Ігор Антонович, є впевненість, що виробник брендового прикорму ще не додав ці компоненти до своєї суміші???

VIVA
30.07.2009, 23:44
За допомогою "центрального опорного (з ........)".:D

А він у них не заявлений :D

AXIC
31.07.2009, 00:09
До контролю надається 17 літрів зволоженого прикорму та (окремо) 1 кг живого тваринного компоненту. Замість 17 літрів зволоженого прикорму можна подати до контролю 6 кілограмів сухих компонентів чи сумішей.
З приводу сушених дафній та інших ракоподібних. Зустрічне питання... :rolleyes: А у Вас, шановний Ігор Антонович, є впевненість, що виробник брендового прикорму ще не додав ці компоненти до своєї суміші???

Я не хочу когось загнати в кут дурними питаннями, шановний Анатолію Мифодійовичу, просто якщо можна сушеного бокоплава чи дафнію, або щось типу того, тоді як бути з ошпареним чи замороженим опаришем і мотилем? Чим він відрізняється від сушеного? Маю наувазі, що і те і інше компонент тваринного походження. Я не задаюсь ціллю отримати відповідь від Вас, шановний Анатолію Мифодійовичу, вже зараз, чи до ЧУ-2009. Але можливо вже на наступний рік якось ФРСУ визначиться і виложе дане питання в правилах? Бо на сьогоднішній день дане питання в правилах можна читати порізному.
На рахунок брендів, або нехай спортсмен покаже сертифікат на певний прикорм з чітким переліком складників, або заборонюйте їх.

TUR
31.07.2009, 00:21
Я не хочу когось загнати в кут дурними питаннями, шановний Анатолію Мифодійовичу, просто якщо можна сушеного бокоплава чи дафнію, або щось типу того, тоді як бути з ошпареним чи замороженим опаришем і мотилем? Чим він відрізняється від сушеного? Маю наувазі, що і те і інше компонент тваринного походження. Я не задаюсь ціллю отримати відповідь від Вас, шановний Анатолію Мифодійовичу, вже зараз, чи до ЧУ-2009. Але можливо вже на наступний рік якось ФРСУ визначиться і виложе дане питання в правилах? Бо на сьогоднішній день дане питання в правилах можна читати порізному.
На рахунок брендів, або нехай спортсмен покаже сертифікат на певний прикорм з чітким переліком складників, або заборонюйте їх.

Давайте животный компонент в прикормке просто запретим?
Взвешивать-мерять ничего не надо. Не по поплавочному поступим наконец то! :)

На рахунок брендів, або нехай спортсмен покаже сертифікат на певний прикорм з чітким переліком складників, або заборонюйте їх

Сенсас, Браунинг, ВДЕ - у кого-нибудь есть такой сертификат?

Бадардинов
31.07.2009, 01:37
Сенсас, Браунинг, ВДЕ - у кого-нибудь есть такой сертификат?
А вы знаете сколько мотыля можно добывать рыболову за один день? И потом докажите что вы купили мотыль а не намыли (чуть ли не подсудный) его килограмм на месте ловли.
И про опарыш)) Заключение СЭС брать?;)

Добавлено через 6 минут
Я думаю если в правилах или положении появится запись.. запрешено использование ВМЗУЛЬНО РАЗЛИЧИМЫХ животных компонентов в прикормке до введения животной составляющей (или какнить ещё).. вопрос о бокоплавах и мороженых опарышах и мотыле отпадёт.

Edgik
31.07.2009, 08:43
Едік ти пропонуєш ЧУ провести в такому форматі?
Ігор, я так зрозумів, що ти це за пропонував
Нехай вибачать модератори, що не в тему., а я тебе підтримав, дійсно визначити кращого в декілька етапів буде більш обективно.

AXIC
31.07.2009, 09:31
Я немав наувазі саме ЧУ проводити в такому форматі. Мені зараз наше керівництво пред"явить, що знову я мучу воду. Просто часто спорять хто кращий на Україні. Змагання такого плану дали б можливість зробити якись висновок. Хоча і це не дасть відповідь. Як приклад, змагання в формулі 1. В сезоні проходить більше десятка єтапів і переможець визначається в кінці сезону.

romeo(donetsk)
31.07.2009, 09:52
Я немав наувазі саме ЧУ проводити в такому форматі. Мені зараз наше керівництво пред"явить, що знову я мучу воду. Просто часто спорять хто кращий на Україні. Змагання такого плану дали б можливість зробити якись висновок. Хоча і це не дасть відповідь. Як приклад, змагання в формулі 1. В сезоні проходить більше десятка єтапів і переможець визначається в кінці сезону.

Минимум по пяти соревнованиям можно провести детальный анализ. В 2008 году в донецкой и луганской областях была сформирована фидерная лига с 8-ю этапами в году в личном зачете на разных по условиям водоемах и в итоге начиналось все с 20 человек а к 6 этапу народ сдулся и приехало всего 5 человек :D

Пока спорт не будет профессиональным говорить о многоэтапных турнирах нереально :p

В этом году по пяти соревнованиям в обоих областях сформировал рейтинг и картинка более менее прояснилась. По трем и четырем лучшим результатам и всем пяти соревнвоаниям первая тройка тусуется заметно и получается что судить по одному соревнованию достаточно сложно!!! Опять же в обязательном порядке надо учитывать количество участников, так как занять 1 место при 20 участниках и при 40 учатсниках это совсем разные вещи!!! Самый простой способ ввести поправочный коэффициент от самого большого количества участников! И если при сорока участниках например 1 место будет = 1, то при 20 участниках с поправочным коэффициентом 1 место будет равно 2, и так более менее объективно можно судить!!!

Схема уже опробована - нереально только собирать на большое количество турниров участников в достаточном количестве! у людей семьи, работа, проблемы... нет профессионального спорта в стране !!!

Смотрел по каналу охота-рыбалка как в профессиональном спорте отбирают для финала спортменов. Даже если на каком то этапе спортсмен пролетает как фанера над Парижем у него все равно есть шанс попатсть в финал, так как анализируются результаты очень многих турниров! А при такой системе как у нас сейчас при одном сбое даже очень сильного спортсмена он может банально не попасть на ЧУ!

VIVA
31.07.2009, 11:19
Опять же в обязательном порядке надо учитывать количество участников, так как занять 1 место при 20 участниках и при 40 учатсниках это совсем разные вещи!!! Самый простой способ ввести поправочный коэффициент от самого большого количества участников! И если при сорока участниках например 1 место будет = 1, то при 20 участниках с поправочным коэффициентом 1 место будет равно 2, и так более менее объективно можно судить!!!

Важно не количество, а качество.
Лучше соревноваться с 10-тью сильными, чем в ситуации, когда из 40-ка 35 приедет подышать воздухом, покушать шашлык и почитать на природе книжку о Гарри Поттере.

romeo(donetsk)
31.07.2009, 11:33
Важно не количество, а качество.
Лучше соревноваться с 10-тью сильными, чем в ситуации, когда из 40-ка 35 приедет подышать воздухом, покушать шашлык и почитать на природе книжку о Гарри Поттере.

Кто будет определять кто сильный а кто нет??? Тогда такой же многоуровневый отбор надо будет проводить в каждой области! считаем... минимум 3 соревнования в области чтобы отобраться и 2-3 соревнования всеукраинских! в итоге 5 соревнований в году! кто сможет столько посетить??? если достаточное количество то почему б и нет!

RSM
31.07.2009, 12:14
Кто будет определять кто сильный а кто нет??? Тогда такой же многоуровневый отбор надо будет проводить в каждой области! считаем... минимум 3 соревнования в области чтобы отобраться и 2-3 соревнования всеукраинских! в итоге 5 соревнований в году! кто сможет столько посетить??? если достаточное количество то почему б и нет!

Мы уже в этом году были на 6 соревнованиях, из которых 3 были в разных регионах Украины а 3 в Киеве. Еще планируем как минимум 4 соревнования посетить из которых только ЧУ в Киеве. Итого за год получится 10 соревнований и в принцыпе пока не сильно напрягает. Единственное тяжело 2 соревнования подряд (как например после Донецка на Чемпионат Киева попали, очень тяжело физически было, почти не отдохнули и после Международки в Каменце тоже очень тяжко было), а так раз в 2 недели можно легко ездить.

VIVA
31.07.2009, 12:20
раз в 2 недели можно легко ездить.

Ага! Уволится с работы, развестись с женой и ездить...

RSM
31.07.2009, 12:25
Ага! Уволится с работы, развестись с женой и ездить...

Я про себя писал, естественно что у каждого свои расклады. Ну а поскольку в следующем году мы спортивным фидером заниматься будем врядли, то один год можно и потерпеть неудобства. Во всяком случае моя жена терпит, правда на последние соревнования мы ездили всей семьей:palatka::lodka1::gan2:.

romeo(donetsk)
31.07.2009, 13:03
В 2008 году у меня было 10 соревнований - реально попустило ;) В этом году будет 8 - жить можно, но не очень весело !!!!

demerdji
03.08.2009, 23:01
А вот и наконец-то правила ФИПС. [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

super-p
03.08.2009, 23:15
Да уж, для кого то и "наконец-то" !:)
Очень вовремя, и главное в тему!:)
Правила мировой поплавочной ловли ... для проведения Чемпионата Украины по ловле фидером!:)

TUR
04.08.2009, 00:00
Те же поплавочники после ЧУ-2009 на набережной очень жалели, что не ввели полузоны. Так как зоны на набережной, и даже сектора, очень не равнозначные. Полузоны позволяют хоть как-то сгладить неравнозначность в пределах зоны. Может это нужно ввести? Может подумаете об этом?
Я понимаю, что это дополнительные "заморачивания" и неудобство подсчетов, но это было бы честнее, чем всем стараться вытянуть конкретные, известные всем сектора (кому попал, тот и выиграл).

romeo(donetsk)
04.08.2009, 07:33
Те же поплавочники после ЧУ-2009 на набережной очень жалели, что не ввели полузоны. Так как зоны на набережной, и даже сектора, очень не равнозначные. Полузоны позволяют хоть как-то сгладить неравнозначность в пределах зоны. Может это нужно ввести? Может подумаете об этом?
Я понимаю, что это дополнительные "заморачивания" и неудобство подсчетов, но это было бы честнее, чем всем стараться вытянуть конкретные, известные всем сектора (кому попал, тот и выиграл).

Очень обнадеживающие посты прочитал :D Никогда не ловил на набережной - значит изходя из всего этого и заморачиваться то и не стоит!!! Потянул нужный сектор и в дамках ;) Гыгы прикольное место :D

А если серьезно... неужели действительно так определенные сектора лучше других работают???

Бадардинов
04.08.2009, 08:33
А если серьезно... неужели действительно так определенные сектора лучше других работают???
Да нет, определённые сектора там заведомо мрачные. И попав в такой сектор поможет или калотерапия перед соревами, для привлечения ФАРТА))) или произойдёт нечто по значимости равное Второму Пришествию.
Хотя.... вроде вода притихла, уже меньше кормушек остаётся в ракушке.

Trolik
04.08.2009, 10:38
Те же поплавочники после ЧУ-2009 на набережной очень жалели, что не ввели полузоны.
Пропозиція цікава, на жаль це поза компетенцією організаторів. Давайте звернемось з цим питанням до пана Дутчака. З приводу нерівномірності секторів - таки є певна особливість, котра склалась під дією фізичних та історичних факторів. З одного боку, є певні деталі рельєфу, котрі можна вважати "бонусними", а з іншого - люди у нас ліниві та сідають ловити рибу (а відповідно - і кормити) зразу під третіми сходами. Накладання цих двох факторів та плюс фарт у жеребкуванні - 50% перемоги в зоні. Залишається додати небагато :) - особисту технічну та тактичну підготовку спортсмена...

RSM
04.08.2009, 12:10
Ув. Анатолий Мефодиевич

Не могли бы вы выложить окончательный список зарегистрированных команд. Я так понимаю регистрация уже окончилась, хотелось бы взглянуть на список возможных чемпионов Украины.

Добавлено через 22 минуты
Потянул нужный сектор и в дамках ;) Гыгы прикольное место :D

Нет. Все сектора кроме возможно А7 (где очень сильная цепа) в пределах одной зоны примерно равные по возможности ловли рыбы. Вот зоны между собой не совсем равные, но сейчас сказать какая из них лучше (вода стала все меняется) затрудняюсь. Вобщем такого что кто то вытянет какой то сектор и выиграет - не будет. Так что Рома, не переживай чемпиону прийдется за этот титул сильно побороться. Шары не буде!

Trolik
04.08.2009, 12:30
Пів-зон не буде.

TUR
04.08.2009, 14:06
Нет. Все сектора кроме возможно А7 (где очень сильная цепа) в пределах одной зоны примерно равные по возможности ловли рыбы.

Серега, то ты не попадал. Сходи, потренируйся, например в А-18 и А-19, а потом нам расскажешь, насколько они одинаковые по возможностям с остальными секторами зоны А.

Добавлено через 4 минуты

На самом деле, про выигрышные сектора я загнул, извиняюсь. Рома точнее сформулировал.

romeo(donetsk)
04.08.2009, 15:28
У меня создается ощущение что что-то в этой жизни прошло мимо меня :D Заранее известно в каком месте будут какие-то номера секторов :D Абалдеть!!!! Прикольно читать!!! :cool:

А я вот ничего не знаю и сплю спокойно !!! вытяну "хороший" сеткор - хорошо! не вытяну - ну и не буду переживать прямо на старте :D сплошные плюсы и позитив :cool: :ribak:

А вот за стращания по поводу зацепов спасибо... навяжу под сотню поводков и затарюсь нереальным количеством кормушек !!! а так бы уже после первого тура сидел и сопли жевал !!!!

TUR
04.08.2009, 15:51
У меня создается ощущение что что-то в этой жизни прошло мимо меня :D Заранее известно в каком месте будут какие-то номера секторов :D Абалдеть!!!! Прикольно читать!!! :cool:

А что здесь такого? Мы гворим о текущей разметке секторов, которая уже два года как на набережной нанесена. Какой это будет сектор по новой разметке я не знаю, но он там точно будет. :)

Добавлено через 35 секунд

А вот за стращания по поводу зацепов спасибо... навяжу под сотню поводков и затарюсь нереальным количеством кормушек !!! а так бы уже после первого тура сидел и сопли жевал !!!!
Всегда пожалуйста!

SEMEN
04.08.2009, 16:35
навяжу под сотню поводков Если диаметр лески меньше 0,25, то маловато будет:) (ну может на один этап и хватит:D) и затарюсь нереальным количеством кормушек !!! А вот это правильно:)

RSM
04.08.2009, 16:47

Маловато будет 100 поводков, если попадется "хороший" сектор то єтого хватит разве что на один тур. Так что вяжи штук 300. И кормаков по 50 штук весом 60-80-100-120грамм.

star07fish
04.08.2009, 18:10
В принципе все классно по секторам. А если вы выедете на ЧЕ,там тоже будете спорить по поводу сектора? Воевать надо на месте а не спорить. В Днепре то же были не равнозначные зоны и не кто не возмущался.
И желательно список команд, ЗАПОРОЖЬЕ УЧАСТВУЕТ!!!

Edgik
04.08.2009, 19:33
И желательно список команд, ЗАПОРОЖЬЕ УЧАСТВУЕТ!!!
Помоему там половина команды поправте если не так.

silent07
04.08.2009, 20:15
Вопрос возник из-за несоответствия количества животной составляющей прикормки в ПРАВИЛАХ ( литры) и последующем разъяснении ( кг). Вопрос снят,. ввиду коррекции положений Правил.
И все-таки можно увидеть список команд ?

brat
04.08.2009, 21:25
Виникло три запитання:1-чи є обов"язковим тренування,якщо обов"язкове,то чи треба обов"язково косити траву;2-штрафні санкції до команд які не явились на тренування;3-один!!! кілограм живого,чи як на міжнародних один плюс незрозумілих 200гр. на наживку? :confused:

romeo(donetsk)
05.08.2009, 09:51
Маловато будет 100 поводков, если попадется "хороший" сектор то єтого хватит разве что на один тур. Так что вяжи штук 300. И кормаков по 50 штук весом 60-80-100-120грамм.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

AK
05.08.2009, 10:09
И кормаков по 50 штук весом 60-80-100-120грамм.
To: Ромео.

Да не переживай ты сильно. Доля правды в этом есть, Но!!! почти в каждом секторе можно нащупать дистанцию (несколько дистанций) почти чистых от цепы. Тогда потерь будет от 0 до 3 кормаков за этап. Есть 2 часа на подготовку. Щупайте дно, чем дольше и упорней, тем легче будет игра, а корм замешайте до входа в сектор...
И так же в каждом секторе можно найти дистанции, на которых каждый заброс будет с потерей.

Поэтому... Тренировка нужна, особенно если это первый выезд на данный водоем.

romeo(donetsk)
05.08.2009, 11:06
Поэтому... Тренировка нужна, особенно если это первый выезд на данный водоем.

Всю пятницу будем тренироваться... это не проблема !!! То просто нас пугают :D Спасибо за инфу!!!

Добавлено через 9 минут
Вопрос к организаторам... в удостоверениях у нас стоит печать областной федерации! А в зачетных книжках наш председатель федерации сказала что не знает какая там должна стоять печать толи федерации областной толи федерации украинской :confused: и не поставила печать!!!!!

Книжки заполнены и роспись председателя есть!!! Из-за этого проблем никаких не будет ???

Trolik
05.08.2009, 11:35
Виникло три запитання:1-чи є обов"язковим тренування,якщо обов"язкове,то чи треба обов"язково косити траву;2-штрафні санкції до команд які не явились на тренування;3-один!!! кілограм живого,чи як на міжнародних один плюс незрозумілих 200гр. на наживку? :confused:

1. Тренування є обов'язковим. Косити траву обов'язково. Якщо спортсмен не викосив траву в секторі А1 під час тренування, то він буде вимушений це зробити під час підготовки до першого етапу в секторі А1 для іншого спортсмена.
2. До команд санкція одна - недопуск до змагань. Якщо команда не в повному складі - хай присутні на тренуванні косять за своїх. Під кінець тренування хтось з суддів/організаторів просто пройде та перевірить зроблене.
3. Один кілограм компонентів тваринного походження (опариш, кормовий мотиль, черв'яки тощо) та до 200 грамів (формулювання з Правил ФІПСу "адекватна умовам лову кількість" :rolleyes:) насадочного мотиля. Інші види насадки йдуть вкупі з дозволеною кількістю тваринного компоненту, тобто додаткових 200 грамів опариша чи хробаків не передбачено.

Edgik
05.08.2009, 12:11
3. Один кілограм компонентів тваринного походження (опариш, кормовий мотиль, черв'яки тощо) та до 200 грамів (формулювання з Правил ФІПСу "адекватна умовам лову кількість" :rolleyes:) насадочного мотиля. Інші види насадки йдуть вкупі з дозволеною кількістю тваринного компоненту, тобто додаткових 200 грамів опариша чи хробаків не передбачено.
Тобто якщо я правильно зрозумів всього може бути 1200гр. живих компонентів:D

Trolik
05.08.2009, 12:38
Тобто якщо я правильно зрозумів всього може бути 1200гр. живих компонентів:D

Ні, не правильно. Спробую сформулювати по іншому.... 1 кілограм будь яких тваринних компонентів і + 200 грамів насадочного мотиля, якщо він є. Якщо крупного мотиля немає - просто 1 кілограм.

RSM
05.08.2009, 13:03
Якщо крупного мотиля немає - просто 1 кілограм.

От какогр размера (длинна, толщина, вес личинки) мотыль считается крупным?

AXIC
05.08.2009, 13:03
Ні, не правильно. Спробую сформулювати по іншому.... 1 кілограм будь яких тваринних компонентів і + 200 грамів насадочного мотиля, якщо він є. Якщо крупного мотиля немає - просто 1 кілограм.

Сформулював правильно, та так що знову нічого незрозуміло. Толік або 1,2кг, або 1,0кг повинно бути і все. Попробую пояснити, я візьму 0,5 кг опариша і 0,7кг прикормочного мотиля. По правилам ніби порушення? Так? Але попробуй тоді докажи, що мій прикормочний мотиль не є насадочним. Що, в правилах десь обумовлено до якого розміру мотиль є прикормочним і якої він повинен набути величини, щоб стати насадочним ?????????
Ти сам себе заганяєш в кут з цими новшествами. Повинні бути чіткі і зрозумілі правила, тобто такато вага живої складової і все. Хоче спортсмен взяти 200грам насадочного, нехай, але в рамках, чи в складі дозволеного 1 кг.Сам зрозумій, що це за правила, якщо маєш насадочний мотиль то 1,2 кг можна, якщо немаєш, то тільки 1,0 кг.

AK
05.08.2009, 13:11
ИМХО
Турыст на ЧУ не попадет.
А типа крутые пацаны, а тем более судьи, на глаз отличат насадочного мотыля от кормового.
Если в вашей команде кто то еще не отличает, можно конечно и взвесить, и померять диаметр с длиной, и провести спектральный анализ.:)

Trolik
05.08.2009, 13:14

Ви мені вибачте, але і Вам, Сергію Михайловичу, і Вам, Ігоре Антоновичу я не візьмусь пояснити за якими параметрами можна відрізнити кормовий мотиль від насадочного. Мені здавалось, що це питання ясне апріорі всім досвідченим спортсменам. Якщо ситуація заходить в глухий кут - з задоволенням пристаю на пропозицію Ігоря - ОДИН КІЛОГРАМ І НА ГРАМА БІЛЬШЕ НІЧОГО НЕ МОЖНА. Якщо замість зрозуміти і прийняти до уваги я бачу стёб і флейм - ну що ж....
П.С. Ці Правила не здаються нечіткими чи незрозумілими на Чемпіонатах світу з поплавкового лову. Якщо ми собі з маленьким нюансом не можемо дати ради... Вибачте... Я хотів як краще...:o:(:rolleyes:

AK
05.08.2009, 13:15
Сам зрозумій, що це за правила, якщо маєш насадочний мотиль то 1,2 кг можна, якщо немаєш, то тільки 1,0 кг.
На сколько я понял, какие то кривые правила есть. По ним Тролик и пытается провести ЧУ.

А все 'стремные' вопросы можно было решать втечение года, а не перед стартом...
И почему все наезды на Тролика. Есть директор фидерного направления Украины, пан Дудчак. Почему он в сторонке курит бамбук, а не занимается организацией и проведением ЧУ. Или это уже не его компетенция :mad:

AXIC
05.08.2009, 13:47

Задаю ще одне дурне питання. Можна замість 200грам насадочного мотиля взяти 200грам ручейника, виповзка, медведки, або ще любих інших монстрів ( незнаю їм назви )що продаються на Бухарі, щоб бути в рівних правах з іншими учасниками???
Такі питання буду я, чи хтось інший задавати доти поки не буде чіткої, сталої ваги.:rolleyes:

Добавлено через 7 минут
Ви мені вибачте, але і Вам, Сергію Михайловичу, і Вам, Ігоре Антоновичу я не візьмусь пояснити за якими параметрами можна відрізнити кормовий мотиль від насадочного. Мені здавалось, що це питання ясне апріорі всім досвідченим спортсменам. Якщо ситуація заходить в глухий кут - з задоволенням пристаю на пропозицію Ігоря - ОДИН КІЛОГРАМ І НА ГРАМА БІЛЬШЕ НІЧОГО НЕ МОЖНА. Якщо замість зрозуміти і прийняти до уваги я бачу стёб і флейм - ну що ж....
П.С. Ці Правила не здаються нечіткими чи незрозумілими на Чемпіонатах світу з поплавкового лову. Якщо ми собі з маленьким нюансом не можемо дати ради... Вибачте... Я хотів як краще...:o:(:rolleyes:

Пояснювати непотрібно, бо непотрібно. Навіщо 200грам мотиля відносити до іншої категорії.
Ну якщо вже так дуже хочете, то чорт з ним, але спортсмен повинен показат сертифікат відповідності, чи справку певної форми від продавця, чи виробника, що його мотиль є дійсно насадочним.:D

Добавлено через 3 минуты
На сколько я понял, какие то кривые правила есть. По ним Тролик и пытается провести ЧУ.

А все 'стремные' вопросы можно было решать втечение года, а не перед стартом...
И почему все наезды на Тролика. Есть директор фидерного направления Украины, пан Дудчак. Почему он в сторонке курит бамбук, а не занимается организацией и проведением ЧУ. Или это уже не его компетенция :mad:

Я ненаїзджаю на Толіка, я навпаки хочу йому допомогти. А на рахунок Дутчака, то і ми, Франківці, теж нерозуміємо його позицію. Думаю пора міняти.

Добавлено через 8 минут
І ще. Про обовязкове косіння трави. Толік навіщо воно тобі. Для чого це, якщо невикосив на тренуванні то будеш косити в першому турі для іншого учасника. Ти або жартуєш або тебе просто дістали. Підготовка сектора перед змаганнями діло особисте. Хочу кошу, нехочу то некошу. Виходить, що я попавши в викошений сектор всерівно можу виявити своє незадоволення в вигляді протесту і заставити когось чистити мені сектор. Бєлєбєрда!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добавлено через 5 минут

Шановний пане Дутчак Ігор Ярославович, з"явіться на сайті, уклінно просимо, прийміть участь в роз"ясненні деяких питань. Вас просить вся Україна. В іншому випадку будем вимушені збирати народ в похід і просити Вашого дозволу невідмовити і прийняти нас.
Прошу всіх учасників форуму звернутись з тим самим питанням ДО ...... ЦАРЯ.

RSM
05.08.2009, 15:09
Ви мені вибачте, але і Вам, Сергію Михайловичу, і Вам, Ігоре Антоновичу я не візьмусь пояснити за якими параметрами можна відрізнити кормовий мотиль від насадочного.

Уважаемый Анатолий Мефодиевич, если нет четкого определения что есть насадочный мотыль - значит весь мотыль можно считать насадочным и на ЧУ ни я вам не вы мне обратного не докажете. Потаму и спросил. И не надо воспинимать это как флуд, я спросил абсолютно серьезно сейчас чтобы не было вопросов потом.

AXIC
05.08.2009, 15:12
Уважаемый Анатолий Мефодиевич, если нет четкого определения что есть насадочный мотыль - значит весь мотыль можно считать насадочным и на ЧУ ни я вам не вы мне обратного не докажете. Потаму и спросил. И не надо воспинимать это как флуд, я спросил абсолютно серьезно сейчас чтобы не было вопросов потом.

Підтримую на всі 100!!! Ніякого флуду, покищо правила схожі на флуд.

silent07
05.08.2009, 17:44
Господа организаторы ! Кто - нибудь может " огласить весь список участников , пжлста".

Trolik
05.08.2009, 18:31
2 silent07

До цього ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) повідомлення можу додати, що заявлено ще два спортсмени від Запоріжжя і наразі керівництво фідерного напрямку ФРСУ в особі пана Дутчака багато часу проводить у спробах доповнити команду.

2 romeo(donetsk)

З приводу печаток... Афікйогознає...:D:D:D Як на мене, то головне, щоб книжка була - треба ж кудись заносити результати змагань (перемоги, подіуми ;)). А які печатки там стоять чи повинні сояти - то хай функціонери ФРСУ нам розкажуть. У спортсменів КФРС стоять печатки КФРС :rolleyes:. Так що Ваш Президент хай не економить чорнила :) та робить Вам відповідні печатки Донецької Федерації :D:D:D!!!

Бадардинов
05.08.2009, 19:06
1. Косити траву обов'язково. Якщо спортсмен не викосив траву в секторі А1 під час тренування, то він буде вимушений це зробити під час підготовки до першого етапу в секторі А1 для іншого спортсмена.
2. До команд санкція одна - недопуск до змагань. Якщо команда не в повному складі - хай присутні на тренуванні косять за своїх. Під кінець тренування хтось з суддів/організаторів просто пройде та перевірить зроблене.

Анатолий! Честно говоря это напоминает поговорку Спасение утопающих, дело рук самих утопающих. Каковы критерии оценки пригодности места для ловли? И не боитесь ли вы инсенуаций, что к примеру мне может не понравиться как выкошен мой сектор и я не попрошу спортсмена ловившего в нём подготавливать мой сектор все два часа подготовки.
Это простите уже похоже на бред подобные заявления. Я спортсмен а не организатор и могу вообще ничего с сектором не делать... Покажите мне в правилах по спортивному рыболовству ОБЯЗАННОСТЬ ПОДГОТОВКИ СЕКТОРА. А если мне к примеру трава не мешает, и я нашёл иные средства доставить рыбу в подсак чем косить траву в обязательном порядке.... почему я должен это делать?

Nycolas
05.08.2009, 19:16
Анатолий! Честно говоря это напоминает поговорку Спасение утопающих, дело рук самих утопающих. Каковы критерии оценки пригодности места для ловли? И не боитесь ли вы инсенуаций, что к примеру мне может не понравиться как выкошен мой сектор и я не попрошу спортсмена ловившего в нём подготавливать мой сектор все два часа подготовки.

Рома, тобі що, важко викосити свій сектор на тренуванні з сумлінням:confused: Щоб тобі не було соромно за свою роботу? ;)

Бадардинов
05.08.2009, 19:50
Рома, тобі що, важко викосити свій сектор на тренуванні з сумлінням:confused: Щоб тобі не було соромно за свою роботу? ;)
Моя робота дорого коштує! Це по-перше. По-друге, мені не варто це робити.. це обов`язок організаторів надати гідні умови для змагання. І не варто це мені вміняти в обов`язок. Я підкреслюю.... я на цих змаганнях спортсмен, а не прибиральниця, косій і таке інше.
До того ж, в мене можуть бути хвороби які дозволяють мені виступати, але не варто їх загострювати купаням у прохолодній воді. Це моє право, а не обов`язок.... косити чи ні.

Добавлено через 24 минуты
Рома, тобі що, важко викосити свій сектор на тренуванні з сумлінням:confused:
Додам. Миколо, можете викораститати як мою офіційну заяву — МЕНІ ВАЖКО! Так що зніміть з мене цей надлишковий "обов`язок". Якщо мене не задовільнить стан мого сектору, то я сам, знову підкреслюю, в праві визначити для себе, чи варто мені додатково готувати сектор до початку змагань.

Nycolas
05.08.2009, 20:05
Рома, та нема питань звернись до пана Дутчака та пана Черновецького, щоб вони покосили :D
А ти готуйся та тренуйся - ми тебе турбувати не будемо, спорстмен ти наш :)

Бадардинов
05.08.2009, 20:08
Рома, та нема питань звернись до пана Дутчака та пана Черновецького, щоб вони покосили :D
А ти готуйся та тренуйся - ми тебе турбувати не будемо, спорстмен ти наш :)
Я бы попросил следить за тоном обращения ко мне.. я Николай с Вами пива по подъездам не пил... Лана?
К тому же если есть такая НЕОБХОДИМОСТЬ, забейте в смете на организацию соревнований деньги на вознаграждение моего труда за помощь в организации соревнований.
Да и к Дудчаку и Черновецкому... я ходить не должен.

Nycolas
05.08.2009, 20:36
К тому же если есть такая НЕОБХОДИМОСТЬ, забейте в смете на организацию соревнований деньги на вознаграждение моего труда за помощь в организации соревнований.

Сумма :confused::D

Якщо серйозно твоя думка мені зрозуміла, я також до неї приєднуюсь

Організацією змагань повинні займатись функціонери (на кшалт пана Дутчака) - косіння трави, підготовка до змагань і тп

Оскільки це ЧУ - то тут організатори ФРСУ :cool:

Бадардинов
05.08.2009, 20:51
Сумма :confused::D

Якщо серйозно твоя думка мені зрозуміла, я також до неї приєднуюсь

Організацією змагань повинні займатись функціонери (на кшалт пана Дутчака) - косіння трави, підготовка до змагань і тп

Оскільки це ЧУ - то тут організатори ФРСУ :cool:
Николай! Зная состояние дна набережной в районе проведения соревнований... я не уверн за своё здоровье. Поранив ступни ног о битые стёкла и ракушки, в день соревнований я наверное буду не в полном объёме сконцентрирован на процессе ловли.
По поводу функционеров.... это не мои проблемы. Взялся за куш.. не говори уж.
Так что эти дружеские ТРЕБОВАНИЯ .. меня не заботят.. сорри.
Как вы знаете я помогал в организации Международки ..как в этом так и в прошлом году. Хотя Вас лично, Николай, с метлой в руках я не видел. Это так.. для совести.
Вы задали вопрос про сумму? Я думаю не стОит разменивацца на деньги.. меня устроит титул Чемпиона Украины))))). Если Вы не можете расчитаться со мной таким образом.. то дальнейший флуд по этому поводу.. и вальяжный тон обращений ко мне (спортсмен ти наш).. попрошу оставить прошлому.

VIVA
05.08.2009, 21:22
Про обовязкове косіння трави. Толік навіщо воно тобі. Для чого це, якщо невикосив на тренуванні то будеш косити в першому турі для іншого учасника. Ти або жартуєш або тебе просто дістали. Підготовка сектора перед змаганнями діло особисте. Хочу кошу, нехочу то некошу.

Погоджуюсь в цьому питанні і з Ігорем Антоновичем, і з Бадардіновим! Особливо після МКФ!
ІМХО, краще виділити зайві півгодини на підготовку.

Nycolas
05.08.2009, 21:23
Как вы знаете я помогал в организации Международки ..как в этом так и в прошлом году. Хотя Вас лично, Николай, с метлой в руках я не видел. Это так.. для совести.

ну якщо не бачив - глянь - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

бажаю тобі стати чемпіоном :rolleyes:

AXIC
05.08.2009, 21:55
Ви переводите в шутку питання косіння водорослей, а Роман правий. Чому хтось зобовязаний комусь це робити. А якщо так, нехай, тоді за якими критеріями будуть оцінювати моє прибирання сектора від водорослей. На чию думку, суддів чи учасника, що попав в мій сектор буде дано мені дозвіл продовжити участь в змаганнях? Шановні організатори і Ви пане Дутчак особисто, з повною серйозністю заявляю Вам якщо в першому турі попаду в сектор в якому тренувався учасник не з Ів.-Франківська, то я більш ніж впевнений, що весь підготовчий період від заходу в зону і до старту він буде чистити водорослі. Можливо десь за 5хв. до старту я погоджусь прийняти сектор. Таким чином одного соперника виключу з боротьби. В тій самій ситуації можу опинитись і я, тому варто задуматись про заявку " центрального опорного ( з .......).
Такого в правилах ще ніколи небуло, це мені незрозуміло, якщо організатори розраховують на гуманність і дружні відносини фідеристів то забудьте, з кожним роком все більше і більше у нас тьорок. Особливо це стало замітно коли в фідер прийшли поплавочники і мормишочники. В змаганнях по мормишці мав честь приймати участь, ви неповірити скільки там підлості. Тому думайте.

Добавлено через 2 минуты
ну якщо не бачив - глянь - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

бажаю тобі стати чемпіоном :rolleyes:

Згадую "Буквар" і картину художника "В.І. Ленін з бревном.....":D:D:D

Trolik
05.08.2009, 22:27
Читаю я оце ваше переливання з пустого в порожнє і трохи задумався. Задумався - а якої феї заради воно мені потрібно? Потрібно мені це читати? Потрібно потім відповідати? Ще й з дотриманням політкоректності... Не можна назвати негра негром - тільки афроамериканцем...
Взагалі то я музику люблю. І між Рамштайном та Дімаю Біланом завжди вибираю Емінема. У останнього, правда, матюків багато, але він мені щось більше по душі... І графа Толстого (Льва Миколайовича) я навіть в межах шкільної програми не читав... І його філософії не поділяю. Чому ж на всі вищенаведені вибрики я не можу подивитись з точки зору Кольт'44 під патрон Магнум 358? Адже добрим словом і Кольтом досягти можна завжди більше, ніж просто добрим словом... Тому вирішив я ось що - політкоректність я свою поки що приховаю та поговоримо по-чоловічому... :cool: Я від цього нічого не втрачу. Хіба що купу проблем...
Тепер до діла. Команда/спортсмени, котрі не викосили траву в своєму секторі під час тренування, до змагань допускатись не будуть. Дискваліфікація з цієї причини одного спортсмена автоматично приводить до вилучення зі змагань всієї команди. Цього в Правилах не записано. Цього і не повинно бути записано в Правилах. Це питання Положення про змагання. Положення складають організатори. Організатор - КФРС. Стан готовності сектору до змагань буде визначатись Головним суддею або представником КФРС на змаганнях об 15-00 в п'ятницю, 14.08.09 або раніше на прохання спортсмена, котрий вже закінчив прибирання в секторі. Подальші претензії до розгляду не приймаються. З цим розібрались. Далі ще трохи конкретики. У випадку, якщо спортсмен дуже хворий і внаслідок своєї хвороби не може натягти на ноги гумові капці для того, щоб не поранити ноги чи хоча б додуматись до цього, йому надається право не косити свій сектор на тренуванні. Тренуватись він буде у секторі, затягнутому травою. Після закінчення тренування такий спортсмен може подати письмову заявку до оргкомітету змагань з візою лікаря про стан свого здоров'я і сектор організатори викосять за нього. Не безкоштовно, звичайно ж. 1850 (одна тисяча вісімсот п'ятдесят гривень 00 копійок з ПДВ за один сектор). Моя робота дорого коштує! ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) У мене вища біологічна освіта і кожну рослину я можу ще й додатково визначити до роду/виду з перерахуванням характерних ознак та їх впливу на привабливість даного виду для тих чи інших риб.
Так як змагання повністю організовуються коштом спортсменів, то можна взагалі передбачити цю суму у стартовому внеску. Інших джерел надходження коштів я не бачу, на жаль... А можна припинити стьоб на тему у якого мотиля хвіст довший - у кормового чи насадочного. У декого дуже вдало виходить грати такого собі... не дуже розуміючого різницю між першим і другим... Ще можна засунути собі свою спортивну гордість майбутнього Чемпіона України та трохи руцями попрацювати, знаючи що точно так працює хтось на тебе, щоб ти завтра свою сідницю заніс у викошений сектор та більше часу присвятив головному - підготовці до ловлі риби фідерним вудлищем.
Ще конкретніше я вже мабуть і не скажу. Хіба що тільки додам, що подальші спроби розвинути цю тему позбавлені сенсу.... Краще організуйте пікетування біля мерії - більше толку буде...:cool: Якщо з вищесказаного хтось бачить мою особисту вигоду чи якісь преференції для окремих спортсменів - до офтальмолога. Хай допоможе...:cool:

Бадардинов
05.08.2009, 23:10
Щось за таких "умов" і бажання змагатись кудись ділось(((.
До речі я не віл щоб мною погоняли положеннями хто як хоче.

Переглянувши положеня.... так за кого нас мають взагалі? Там про ЦЕ нічого не видно.

fm967
05.08.2009, 23:21
Я не биолог:eek: но траву косить умею, готов за 1500 грн надать услуги;), за отдельную плату могу и ракушку почистить, но уже дороже:rolleyes:.
Заказы в личку. Уже завтра готов приступить к работе.:lodka:

Gepard
06.08.2009, 01:52
Я тут много начитался. И долго молчал, не очень хотелось как-то высказываться. Но последние разборки достали окончательно. Не знаю, кто тут прав, а кто лев. Однако два вопроса добили напрочь. Есть два товарища Дутчак и Тролик (извините, не знаю как зовут). Вы между собой разберитесь, кто из вас кто, а потом выдвигайте свои идеи.
1. Кормовой мотыль или насадочный. Будьте добры (раз уж вы такие критерии выставляете в правилах) оговорить кто из них кто, и не надо тут никакого сарказма по поводу "спортсмены должны сами знать какой он насадочный". Поэтому, попрошу в студию конкретные цифры - длина, толщина, и прочее.
А если таких цифирь нету, и методов контроля нету, то зачем писать такие положения?! Запрещать и ограничивать, ИМХО, можно только то, что можно обозначить и проконтролировать, а все остальное, это, извините, только лишь повод для различных склок и пртестов.
2. Кто-то кому-то отдал право организации соревнований. Кто-то эти права взял на себя. Так будьте добры, либо косить траву силами организаторов, либо напишите, что траву будут косить участники во время подготовки. Оба этих момента будут восприняты как норма. Просто во втором случае люди скажут, что организаторы палец о палец не ударили для подготовки, но это уже не столь принципиально. Если вы не в состоянии организовать соревнования, то извините, на кой вы вообще за это взялись?

И, вообще, в чем по вашему заключается организация соревнований? Разбить на сектора место лова, где эти сектора нанесены пожизненно? А давайте вам еще пару вопросов подкину (чтобы трава мизиром не казалась)
- Где централизованное проживание участников? (в палатках, или на базе) Где?
- а как вы будете решать вопрос с ночной ловлей в секторах соревнований любителями?
- и еще, еще, еще.

Я так понимаю, что КФРСУ занимается, типа, организацией, но ни за что не отвечает, а ФРСУ как бы отвечает, но от организации самоустранилось.

romeo(donetsk)
06.08.2009, 07:31
Маленький вопрос... если все-таки в обязательном порядке надо будет косить траву, то хотелось бы знать сколько метров от берега стоит ковер травы? какой он ширины? и предоставят ли спортсменам инструменты для кошения этой самой травы? или полюбому придется лезть в воду??? Я не стебусь!!! Это реальные вопросы!!! Если уж косить то надо быть к этому готовым (взять резиновые тапки... косы.. плавки и т.д. и т.п.) :confused: какая глубина в месте нахождения травы???????? если больше 1.5 метров то есть люди которые не умеют плавать, а течение знаете ли тоже вещь коварная....

Мы не отказываемся косить если это действительно надо - просто хочется знать к чему быть готовыми !!!

И ЕЩЕ ВОПРОС!!! А КТО БУДЕТ РЕШАТЬ КОМУ В КАКОМ СЕКТОРЕ ТРЕНИРОВАТЬСЯ И СООТВЕТСТВЕННО КОСИТЬ ТРАВУ???

Роман(РМ)
06.08.2009, 07:37
Извинитечто влажу.. но почитал тут и за державу обидно стало...

я немножко знаю что такое организация соревнований - это тяжело и всегда будут недовольные..
поэтому со всей ответсвенностью хочу сделать заявление:
РОМА БАДАРДИНОВ ТЫ ГОНИШЬ!

ты либо учайствуй в групповом процессе спорта - либо не участвуй - а еще лучше создай свою личную федерацию имени себя любимого...
для ранимых духовно и немощных физически спортсменов фидерастов..

( извините что влез ..както зацепило)

ЗЫ если для облегчения процесса выкашивания травы подойдет лодка надувная - могу предоставить во временное пользование... ( косы у меня нет к сожалению) еще можно взять кошку- и с лодки продрать особо тяжелые места и попытаться убрать цепу из "жестких секторов" как раз лодка лежит свернутая в гараже после Сорокошичей..

а хорошая кошка есть у ВУБа

Бадардинов
06.08.2009, 08:29
По поводу ГОНИШЬ
Рома, так ты читай внимательней. Только ли я как ты говоришь ГОНЮ? Прежде чем писать такое, нужно вникнуть в суть проблемы, а не пиарится тут подобными заявлениями.
Я ясно высказал свою позицию — если я посчитаю нужным подготовить свой сектор я сделаю это, даже за счёт времени на подготовку. Но вменять в обязанности то, что не прописано в правилах.. это уж простите, мы так далеко пойдём.

ГРУПОВОЙ ПРОЦЕСС СПОРТА
Груповой процесс спорта прописан.. притом прописан довольно чётко и менять ПРАВИЛА этого процесса как кому захочется... это уже знаешь ли з....

про "ПОМОЩЬ" в процессе....

По поводу помощи, я уже писал. Если нужна была ПОМОЩЬ, я никогда не отказывал. Так что если немного чего не знаешь... то хотя бы не говори про то. И я не предоставлял метлу.. а сам приходил и мёл набережную вынюхивая в жару ГОВНО с Лёшей Страшным и Владиславом (DOOD) Андрюха и Сергей (Titar) так же помогали ... и никто заметь не говорит про недовольных. Когда надо было сделать.. сделали то что не ВМЕНЯЕТСЯ сейчас в обязаловку.
Я говорю.. если уж взвалили на себя бремя ОРГАНИЗОВАТЬ.. то пожалста, делайте... если нужно, я приду помогу, но перекладывать организаторские вопросы на плечи участников размахивая кольтом и угрозами — это уж простите не дикий запад тут и спорт не личная вотчина ОРГАНИЗАТОРОВ. Нигде ещё не вменяли в обязаловку то что не прописано в правилах. Так что считаю своё ГОНИВО вполне справедливым.

AK
06.08.2009, 08:30
To: Роман(РМ) ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Рома, ты не прав. Ты тут двигаешь какие то дельные предложения, даже хочешь помочь в организации. Не модно это нынче.
Это раньше простые рыбаки были людьми и им не стыдно было работать руками, по человечески общаться.
Сейчас все стали конкретно политически грамотными. Насмотрелись майданов, депутатских сессий, начитались интернета. Закон им подавай, расшифровку терминов, технические параметры, сетрификаты, разрешения и ..... Шаг в сторону - обращения в суд на возмещение морального ущерба и неполученной прибыли.
Бабло побеждает добро ('На шару негр срать не сядет' (с) не помню какой фильм.) и потуги таких как ты что то сделать бесплатно, на одном энтузиазме, должны рубиться на корню...
Не хорошо, коллега Роман... Не по людски как то, влезать не в свое дело и предлагать помощь...

Роман(РМ)
06.08.2009, 08:38
про "ПОМОЩЬ" в процессе....

Я говорю.. если уж взвалили на себя бремя ОРГАНИЗОВАТЬ.. то пожалста, делайте... если нужно, я приду помогу, но перекладывать организаторские вопросы на плечи участников

Так вот организаторы и организовывают тебя лично- чтобы ты пришел и покосил траву- чегож ты возмущен?
Люди делают свою работу... ОРГАНИЗОВАВАЮТ!!- а ты своими претензиями и нежеланием косить вредишь организационному процессу
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

RSM
06.08.2009, 10:24
Маленький вопрос... если все-таки в обязательном порядке надо будет косить траву, то хотелось бы знать сколько метров от берега стоит ковер травы? какой он ширины? и предоставят ли спортсменам инструменты для кошения этой самой травы? или полюбому придется лезть в воду???

Трава редкая, идет метра 3-4 от берега, местами ее нет, местами есть. Выкосить один сектор можно примерно за 15-30 минут в зависимости от колличества травы. Выкосить почти все можно с берега если есть коса на рукоятке 4 метра. Глубина в том месте где растет трава 1,2-2 метра, так что если трава растет дальше чем достает коса, прийдется немноги поплавать. Вобщем выкосить траву непроблема и правильно это сделать на тренировке и сдать сектор. Потаму как на МКФ наш тренер выкосил за нас сектора и выкосил хорошо, а попали мы в те сектора где никто не косил и пришлось косить еще раз, где тут справедливость.

Предлагаю просто договориться по мужски. На тренировке в пятницу каждая команда косит 4 сектора которые попадают по жеребьевке и сдает их организаторам. Организаторы принимают сектор и если в субботу спортсмен попадает в не выкошеный сектор то вместо него будет косить организатор который этот сектор принял. Кто какой сектор косил записать в журнале дабы небыло потом вопросов.
Можем проголосовать?

AK
06.08.2009, 10:44
Организаторы принимают сектор и если в субботу спортсмен попадает в не выкошеный сектор то вместо него будет косить организатор который этот сектор принял.
Терещук, Дутчак и Двирный по горло вводе с косами стоят :D

PS
ИМХО сектора принимают судьи, которых на тренировке вряди будет. А единственный живой организатор - Тролик врядли сможет у всех принять сектора под подпись игрока. Других забот хватит.

Добавлено через 10 минут

- Где централизованное проживание участников? (в палатках, или на базе) Где?
- а как вы будете решать вопрос с ночной ловлей в секторах соревнований любителями?
- и еще, еще, еще.
За ваши деньги - любой каприз :D, хоть кофе в постель.

А теперь дружно впоминаем в какой стране живем и становимся немного скромней, ребята :). На улице уж год, как объявили кризис :)

Gepard
06.08.2009, 11:00
За ваши деньги - любой каприз :D, хоть кофе в постель.

А теперь дружно впоминаем в какой стране живем и становимся немного скромней, ребята :). На улице уж год, как объявили кризис :)
А никто и не отказывается, что за наши деньги. Мы готовы рассмотреть варианты платного централизованного проживания на какой-нибудь базе. особенно это интересно, если там будут проживать все участники. Но где эти варианты? Вообще, какие варианты проживания, кроме гостиниц бизнес-класса, могут предложить организаторы. Одно дело когда соревнования проводятся на водоемах за пределами города, где под любым кустом можно палатку поставить, и совсем другое дело - проживание в городе (тем более, достаточно дорогом). И вот здесь, как раз, я вам и скажу, что кризис на дворе и хотелось стоимость размещения уменьшить. Могут организаторы сделать хоть что-то.
ЗЫ. Да, заранее попрошу мне не делать замечаний типа "знаешь что такое организация соревнований?" Отвечу сразу - да, знаю, поэтому и задаю подобные вопросы.

romeo(donetsk)
06.08.2009, 11:01
Предлагаю просто договориться по мужски. На тренировке в пятницу каждая команда косит 4 сектора которые попадают по жеребьевке и сдает их организаторам. Организаторы принимают сектор и если в субботу спортсмен попадает в не выкошеный сектор то вместо него будет косить организатор который этот сектор принял. Кто какой сектор косил записать в журнале дабы небыло потом вопросов.
Можем проголосовать?

Я думаю принцип пацан сказал - пацан ответил тут не проконает и проще всего оставить чистку секторов на откуп тем кому они попадут по жребию в субботу, добавив пол часа на эту процедуру по регламенту! Так будет более цивилизованно и не будет лишних терок кто плохой а кто хороший !!! Решат что надо чистить в пятницу я буду чистить - мне не западло, тем более будет скорее всего жарко и лишний раз скупаться не проблема !!! Но правильнее ИМХО чтобы в субботу каждый чистил сектор по жребию а не кричал что кто-то что-то недоделал!

Вообще честно говоря соревнвоания еще не начались а осадок уже дикий от всего что тут прочитал :o Фидерный спрт заходит в дикий тупик..............

Trolik
06.08.2009, 11:04
Пане Олексію... ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) Ім'я користувача не є військовою таємницею на форумі, хіба що він сам його приховує... Моє ім'я видно у моєму профілі ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])... З цим розібрались.
Далі... Дякую, що нагадали, що на цьому форумі спортсменам треба деякі речі повторювати двічі а деяким тричі. :cool: Скористаюсь такою можливістю. З приводу мотилів та їх різновидів дискусія закінчена цим ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) повідомленням. Якщо посилання раптом не відкривається, то процитую - ОДИН КІЛОГРАМ І НА ГРАМА БІЛЬШЕ НІЧОГО НЕ МОЖНА. Далі з покосами трави у секторах. Дискусія вичерпана тут. ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) Для надійності зацитую: "Команда/спортсмени, котрі не викосили траву в своєму секторі під час тренування, до змагань допускатись не будуть. Дискваліфікація з цієї причини одного спортсмена автоматично приводить до вилучення зі змагань всієї команди." І з цим розібрались...
Далі з приводу відносин мене, як організатора, та пана Дутчака, як керівника напрямку. Кожен день у нас плідне спілкування по телефону і вирішення всіх нагальних питань. Розбіжності у позиціях є, але тут викладається тільки погоджена думка. Раніше не хотів цього писати зі зрозумілих причин, але якщо виникає питання....:cool: І з цим розібрались.
З приводу покосів силами організаторів. Я не бачу перешкод крім однієї - хто за це буде платити? Бажано передплатою, т.я. своїх вільних коштів на оплату цих робіт я наразі не маю. Зрозумійте одне - ні ФРСУ, ні КФРС, нв КМДА ні Мінмолодьспорттуризму не мають фінансової можливості оплатити такі роботи. Сподіваюсь для Вас не є одкровенням, що за роботу треба платити? А можна не платити і витратити півгодини на "зачистку" сектора. Мені здається, що ці півгодини варто виділити під час тренування а не в ході підготовки до змагань...:cool: Тим більше, що у другому варіанті Вам доведеться тренування проводити у невикошеному секторі... Навіщо?... Але якщо хтось вважає, що при покосі у секторі з нього корона впаде - нема питань, я розцінки озвучив...:D:D:D Розібрались? Якщо так, то їдемо далі...
Критика організаторів до, в ході та по закінченні змагань - річ традиційна. Я б рекомендував Вам один раз організувати змагання повністю - від А і до фінішу. Можливо тоді у Вас зникне не тільки цілий ряд питань, а й охота когось критикувати. Менше з тим... Спробую дати відповіді і на решту питань.
Крім розмітки секторів, що теж є проблемою, адже навіть зараз невідома кількість команд і все рівно доведеться сектори перерозмічувати під 4 зони, до компетенції організаторів входить ще ряд питань. Матеріально-технічне забезпечення суддівської колегії. Забезпечення медичного супроводу змагань (в аттачменті даю дуже цікавий документ). Забезпечення санітарних норм (біотуалети). Закупівля нагород. Дрібниці я не перераховую - але їх теж вистачає. Зокрема, приміром, відповіді на численні питання на форумах...:D:D:D
З приводу проживання. Другий рік у Києві проходить Міжнародний Кубок з лову фідером. Дрігиу рік, незважаючи на аргументацію оргкомітету, учасники не хочуть селитись на базі, втрачаючи головний бонус турніру - спілкування міє спортсменами різних країн. На ЧУ-09 ми не займались проживанням, т.я. люди практично ті ж самі... Але, якщо у Вас виникає така потреба, я можу особисто зайнятись цим питанням для команди з Одеси. Повідомте, будьте ласкаві, Ваші побажання (можна у приват) і я запропоную варіанти з наявних можливостей. Думаю вони будуть кращими, ніж той смітник, у якому жили спортсмени на ЧУ-08. Вибачте за останню фразу, але це вже оборонні реакції...:cool:
П.С. Ряд питань, котрі Ви ще могли б спитати, вже мають свою відповідь за цією адресою... ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Gepard
06.08.2009, 11:21
Анатолий. Большое спасибо за развернутый ответ.
Персонально для наших команд искать не надо - не вижу смысла отвлекать вас. Мне как-то более интересно было бы жить в пределах пятиминутной прогулки от других участников, дабы в личном общении обсудить вопросы фидерного (да и другого) спорта. А так мы своими силами решим для себя этот вопрос.
ЗЫ. Если бы никогда не занимался организацией соревнований, то и вопросы не задавал бы ;) А так есть немного соревнований за спиной :)
До встречи на ЧУ. Всего наилучшего.

Trolik
06.08.2009, 11:40
Дякую за розуміння...:)
З приводу поселення.... Може є ще бажаючі. Якщо мова йде про 10-15 осіб - можна зателефонувати на РСБ "Козинка" та винайняти 2 будиночки. Дорога до місця змагань пряма, десь 20 км, але останні 3-4 км поганенька. Якщо учасники з інших міст хочуть жити на базі - я б з задоволення приєднався не п'янки заради, а "дабы в личном общении обсудить вопросы фидерного (да и другого) спорта." :)
П.С. 2 Олл. Учасники змагань можуть замовити кормовий (дрібний, довжина не більше 7 мм, товщина не більше 0,3 мм :D:D:D:D) мотиль за ціною 40 грн./кг. Заявки тут чи в приват. Оплата при реєстрації команди. Заявку слід подавати з графіком використання прикорму. Приміром: п'ятниця - 2 кг, субота 4 кг, неділя - 4 кг.

crot
06.08.2009, 11:50
лично- чтобы ты пришел и покосил траву

Вы (два Романа), какую траву косите?…. Вот зайцы трын траву косят…:D:D:D

SEMEN
06.08.2009, 16:00
Ребята, давайте жить дружно!
Траву, уверен, выкосят все. Если кто-то это сделает тяп-ляп - это будет на его совести. Если мне в субботу попадёт такой сектор, то лично я, притензий выдвигать не буду. Просто докошу остатки молча и делов-то - мне не тяжело.

Gepard
06.08.2009, 17:33
Дякую за розуміння...:)
З приводу поселення.... Може є ще бажаючі. Якщо мова йде про 10-15 осіб - можна зателефонувати на РСБ "Козинка" та винайняти 2 будиночки. Дорога до місця змагань пряма, десь 20 км, але останні 3-4 км поганенька. Якщо учасники з інших міст хочуть жити на базі - я б з задоволення приєднався не п'янки заради, а "дабы в личном общении обсудить вопросы фидерного (да и другого) спорта." :)

Анатолий. Скажите, пожалуйста, сколько будет стоить проживание в Козинке?

Trolik
06.08.2009, 17:56
Анатолий. Скажите, пожалуйста, сколько будет стоить проживание в Козинке?
Повністю винайняти одну "хатинку" буде коштувати десь 500 гривень на добу. В "хатинці" 3 кімнати та 2 входи, 2 холодильники та 2 газові плити. Координати бази. ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]=50.2902509&lon=30.6419581&z=18&l=0&m=b) Сайт бази. ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Бадардинов
06.08.2009, 20:18
Так вот организаторы и организовывают тебя лично- чтобы ты пришел и покосил траву- чегож ты возмущен?
Люди делают свою работу... ОРГАНИЗОВАВАЮТ!!- а ты своими претензиями и нежеланием косить вредишь организационному процессу
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Смеяцца после смайликов?
Рома, а я вот могу не только "ссылку" на лодку в гараже дать, но и могу принести свою и надуть. Сделаю доброе дело. Придёшь покосить? Дабы не только тут выглядеть предводителем обиженных за державу. а и доказать делом, что можно просто помочь. Я буду косить траву, в пределах своего сектора, мне за державу не обидно и за организаторов тоже.. я никого не обманываю этим, а ты круто попиаришся... на глазах у всех. Чё трусить инет задаром... Дела! Тока Дела!
Справедливо?
*без смайлов*
Я не кричу пазитиф... есть проблемы и их надо решать. И решение силовыми методами... и ОРГАНИЗОВЫВАТЬ как ты выражаешся. Я не согласен!

Роман(РМ)
06.08.2009, 20:43
Роман - ваше видео меня повергло в тоску...

кто тебя обманывает и где?

я звонил сегодня в оргкомитет- предложил приехать на лодке с мотором- помочь чего надо- мне ответили- что там не столько той травы- чтоб человек руками не почистил- да и лодка сказали не нужна...

А насчет пиарися- ты знаешь я уже много тут наорганизовавл соревнований , передачи снимал- пиара - на 10 -рых ватит и еще останется...

многие завидую- ищут корыстный умысел- а его нету...

а косить за тебя я не буду, - хочешь быть Чемпионом Украины- коси траву как и остальные претенденты... я на это высокое звание не претендую...
Дискуссию закончил...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Бадардинов
06.08.2009, 20:53
Роман - ваше видео меня повергло в тоску...

кто тебя обманывает и где?

я звонил сегодня в оргкомитет- предложил приехать на лодке с мотором- помочь чего надо- мне ответили- что там не столько той травы- чтоб человек руками не почистил- да и лодка сказали не нужна...

А насчет пиарися- ты знаешь я уже много тут наорганизовавл соревнований , передачи снимал- пиара - на 10 -рых ватит и еще останется...

многие завидую- ищут корыстный умысел- а его нету...

а косить за тебя я не буду, - хочешь быть Чемпионом Украины- коси траву как и остальные претенденты... я на это высокое звание не претендую...
Дискуссию закончил...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
А её небыло смысла и начинать. ИМХО

Gepard
06.08.2009, 22:42
Повністю винайняти одну "хатинку" буде коштувати десь 500 гривень на добу. В "хатинці" 3 кімнати та 2 входи, 2 холодильники та 2 газові плити. Координати бази. ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]=50.2902509&lon=30.6419581&z=18&l=0&m=b) Сайт бази. ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Спасибо. Начальник уже решил вопрос. :) ;)

brat
07.08.2009, 21:07
Команда "Івано-Франківськ-2"-тренер Козак Сергій Іванович,асиситенти-три мешканця м.Боярка:cool:

Trolik
07.08.2009, 21:17
Команда "Івано-Франківськ-2"-тренер Козак Сергій Іванович,асиситенти-три мешканця м.Боярка:cool:

А запасний???

brat
08.08.2009, 07:28
А запасний???
Фідер,фідерист чи тренер?

AXIC
08.08.2009, 11:33
Фідер,фідерист чи тренер?

І той, і той , і той, і ще декілька інших....
А після закидів на рахунок Кольтів, Маузерів та тому подібного то незавадило б нам відкрити дідовські "схрони" і дещо звідти прихопити, покруче, посолідніше....

brat
08.08.2009, 13:00
І той, і той , і той, і ще декілька інших....
А після закидів на рахунок Кольтів, Маузерів та тому подібного то незавадило б нам відкрити дідовські "схрони" і дещо звідти прихопити, покруче, посолідніше....
Боюсь що тоді деякі областя або відкличуть своїх представників або займуть кругову оборону:)

Добавлено через 4 минуты
Пане Анатолію,а коли можна звертатись до Вас на рахунок мотиля(себто його купівлі для нас) і чи можна взагалі,враховуючи настрої,які деколи проскакували в загальному спілкуванні на сайті;)

AXIC
08.08.2009, 20:58
Боюсь що тоді деякі областя або відкличуть своїх представників або займуть кругову оборону:)

Добавлено через 4 минуты
Пане Анатолію,а коли можна звертатись до Вас на рахунок мотиля(себто його купівлі для нас) і чи можна взагалі,враховуючи настрої,які деколи проскакували в загальному спілкуванні на сайті;)

Не спіши заказувати мотиль, може так статись, що неприймуть сектор після покосу...:D:D:D

VIVA
08.08.2009, 22:12
Не спіши заказувати мотиль, може так статись, що неприймуть сектор після покосу...:D:D:D

Хіба що замовити мотиля на сумму 1850 грн...:D

AXIC
10.08.2009, 14:29
Чи може хто небуть коротко розповісти про ситуацію на Набережній? А саме, що з течією і з ракушкою? :drill2:Чи змінилось щось в кращу сторону після МКФ? Дякую!

romeo(donetsk)
10.08.2009, 14:36
И еще вопросик !!! где-нибудь поблизости можно будет пополнить запасы по расходникам и по наживке если вдруг появится такая необходимость??? ну там наличие рыболовных магазинов с хорошим ассортиментом есть поблизости от набережной??? ;)

Роман(РМ)
10.08.2009, 14:43
И еще вопросик !!! где-нибудь поблизости можно будет пополнить запасы по расходникам и по наживке если вдруг появится такая необходимость??? ну там наличие рыболовных магазинов с хорошим ассортиментом есть поблизости от набережной??? ;)

так практически рядом - легендарная Киевская БУХАРА...

цены конечно... но есть все... практически...
машиной 5 минут пешком -20минут

Trolik
10.08.2009, 14:49
Чи може хто небуть коротко розповісти про ситуацію на Набережній? А саме, що з течією і з ракушкою? :drill2:Чи змінилось щось в кращу сторону після МКФ? Дякую!

Ситуація погіршилась. Течія скажена, дно дуже "зубасте", таке враження, що численні тренування київських спортсменів розворушили на дні тонни "стальки" та "сракушки". :D В неділю (!!!) течія сильніша, ніж у будні дні і підйом води перевищує 60 сантиметрів. Вода пре зі швидкістю боліда Феррарі на останніх метрах Гран-Прі Монако. :rolleyes: Зносить годівнички будь-якої ваги на всіх дистанціях. :rolleyes: Риби, ясне, немає, хоча дехто примудряється вловити 1-1,5 кілограми. Діди вперто таскають бронзових "василів" на стальку...:cool:
П.С. 90% написаного - правда... 10% - спроба гуморизувати :D:D:D ситуацію...:rolleyes:

romeo(donetsk)
10.08.2009, 14:55
Да организаторы умеют приободрить участников :D Грустно конечно что придется соревноваться в таком месте, но с другой стороны точно не будет скучно :D Спортсмен должен уметь все!!! в том числе и скоростное вязание оснасток !!!

Trolik
10.08.2009, 15:13
Да организаторы умеют приободрить участников :D Грустно конечно что придется соревноваться в таком месте, но с другой стороны точно не будет скучно :D

Особисто моє переконання полягає на тому, що подача достовірної інформації набагато корисніша, ніж проголошення лозунгів на кшталт "Доловимо і Переловимо!!", "Кожному спортсмену по золотій медалі Чемпіона!!" тощо. Ситуація є така, яка вона є... Ви спитали - я відписався... Можу тільки сказати, що акваторія дуже цікава і у плані спортивності і за своєю рівномірністю. До того ж, "Бухара" поруч, як вже писалось...
Якщо ж Ви наполягаєте на підбадьорюванні - будь ласка...:D
За домовленістю з керівництвом Київської ГЕС та компанією "Нафтогаз України" на час проведення ЧУ-09 у період з 14 по 16 серпня поточного року надлишки води, котрі утворились у Київському водосховищі внаслідок дощів та злив у Білорусі будуть перекачуватись у систему каналу Дніпро-Донбас газопроводом "Уренгой-Помари-Ужгород" у реверсному напрямку. Якщо трубопровід справлятись не зможе, будуть залучені транспортні можливості учбового центру ВСУ "Десна" з числа цистерн танкового парку. :D:D:D
На зачистку дна акваторії направлені кращі водолази міської рятувальної станції. Підводний човен "Запоріжжя", також мобілізований для цих цілей, наразі проходить шлюзовку у м.Каневі Черкаської області, котру закінчить відразу після вирішення технічних проблем (довжина шлюза на 3 метри менша за довжину човна :cool:. Вилучені з дна годівнички будуть безкоштовно роздаватись учасникам змагань ЧУ-09 пропорційно власній вазі спортсмена. :D:D:D
Розпочата обробка прибережної смуги гербіцидами, пестицидами та бактерицидами. Перші дві обробки направлені на знищення водної рослинності та її шкідників, остання для знищення вірулентної мікрофлори та мікрофауни на випадок якщо хтось з Майбутніх Чемпіонів УКРАЇНИ все-таки ризикне спуститись у воду без відповідного захисного спорядження....:D:D:D

romeo(donetsk)
10.08.2009, 15:19
:DЗа домовленістю з керівництвом Київської ГЕС та компанією "Нафтогаз України" на час проведення ЧУ-09 у період з 14 по 16 серпня поточного року надлишки води, котрі утворились у Київському водосховищі внаслідок дощів та злив у Білорусі будуть перекачуватись у систему каналу Дніпро-Донбас газопроводом "Уренгой-Помари-Ужгород" у реверсному напрямку. Якщо трубопровід справлятись не зможе, будуть залучені транспортні можливості учбового центру ВСУ "Десна" з числа цистерн танкового парку. :D:D:D
На зачистку дна акваторії направлені кращі водолази міської рятувальної станції. Підводний човен "Запоріжжя", також мобілізований для цих цілей, наразі проходить шлюзовку у м.Каневі Черкаської області, котру закінчить відразу після вирішення технічних проблем (довжина шлюза на 3 метри менша за довжину човна :cool:. Вилучені з дна годівнички будуть безкоштовно роздаватись учасникам змагань ЧУ-09 пропорційно власній вазі спортсмена. :D:D:D
Розпочата обробка прибережної смуги гербіцидами, пестицидами та бактерицидами. Перші дві обробки направлені на знищення водної рослинності та її шкідників, остання для знищення вірулентної мікрофлори та мікрофауни на випадок якщо хтось з Майбутніх Чемпіонів УКРАЇНИ все-таки ризикне спуститись у воду без відповідного захисного спорядження....:D:D:D

Лично мне реально полегчало!!! класс!!! придется пару кил наесть за оставшиеся несколько дней чтобы получить больше кормушек:D

Trolik
10.08.2009, 16:45
Ще, для підняття бойового духу, повідомляю - нас 11,5 команд... :rolleyes: Конкуренція зростає!!!

silent07
10.08.2009, 18:11
Дабы не остаться в стороне Одесской федерацией рыболовного спорта было взято в аренду у компании " ЧЕРАЗМОРПУТЬ" дноуглубительное судно " Хаджибей" , которое приостановило работы на Усть - Дунайском направлении и движется к Днепровской набережной. Каждый желающий ( за определенную мзду) может сделать в своей зоне ямку, бровку, холмик. Знакомый капитан СРТМ ( среднеморозильный траулер ) может подогнать и скумбрию.:D:D:D
Тролику респект, расмешил.

AXIC
10.08.2009, 19:12
Нажаль у нас ріки несудоходні, а отже нічим таким допомогти незможем. Хібащо теракт здійснимо на Вижгородській плотині в плані пошкодження роботи шлюзів щоб їх неопускали чи піднімали. Вибухівка є, може хтось має план дамби чи тямить в роботі тих самих шлюзів? :D:D:D

Добавлено через 2 минуты
Ще, для підняття бойового духу, повідомляю - нас 11,5 команд... :rolleyes: Конкуренція зростає!!!

Боюсь що може бути 10,5. Участь Ів.-Франківськ-2 під питанням.

SEMEN
10.08.2009, 21:03
Хібащо теракт здійснимо на Вижгородській плотині в плані пошкодження роботи шлюзів щоб їх неопускали чи піднімали. Игорь, ты по осторожней с высказываниями по поводу нашей ГЕС:cool::). Она и так еле "дышит", не дай Бог прорвёт, всё на тебя спишут:).
По поводу струи и рыбы. Струя на самом деле сумашедшая. Дают с половины девятого утра, очень сильно. Часа в два-три она достигает максимума, кормушку 100 гр. несёт как щепку (момент падения на дно даже не фиксируется). Есть сектора в которых дно практически чистое, можно бросать в любую точку, обрывов не будет даже по сильной струе, но есть такие, что... не дай Бог попасть...сочувствую гостям:(. По рыбе. Често... Набережная - это загадка, каждый день всё по новому. Сегодня в одном секторе ловится, завтра нет. Как писал уже Тролик, сталечники леща ловят исправно, но только до 9.00. У нас в уловах подлещ, плотва, синец, густера, окунь, клёв не стабильный (наверное у нас руки не из того места ростут:D). По поводу кормушек. В ближайших магазинах тяжёлых кормух нет, по этому остаётся только Бухара, но цены там будь здоров.

AXIC
10.08.2009, 21:35
Сергій повір мені ГЕС не ЧАЕС, біди багато не зробить. Тай що таке ГЕС на фоні ЧУ-2009, вона просто неварта уваги щоб через неї ми мучились три дні.:D:D:D
А те що струя сильна то це недуже добре. То може водорослі здує, бо я коси немаю.;)
Щось я незрозумів на рахунок того, що ти співчуваєш гостям? Кияни що вже сектора розприділили між собою?:(
А на рахунок кормушок то берем з собою якомога більше. Скоро запустим свої, ціна буде в межах розумного.
Сергій дякую за інформацію. Так і Анатолієві Мифодієвичеві(блін, щось запутався з українськими іменами, аби помилку незробити, як не як, а він "у руля") теж спасибі. Певно правильно Анатолію Мифодієвичу. Ех пишу так і так, може пройде, зарано я буквар скурив.

Trolik
10.08.2009, 22:04
Кияни грають чесно... :cool: Про це знають усі... :rolleyes: А з приводу "розподілили", то маєте рацію, Ігоре Антоновичу, сьогодні відніс до друкарні Дипломи, виписані на імена згідно Вашого списку.:D:D:D
П.С. Мефодійович, Мефодійовичу... Якраз одна сторінка граматики лишилась недопаленою...:D:D:D

SEMEN
10.08.2009, 23:19
Щось я незрозумів на рахунок того, що ти співчуваєш гостям? Кияни що вже сектора розприділили між собою?:( Я мав на увазі, що у деяких команд-гостей не має досвіду ловлі на такій течії (вона навіть для нас занадто сильна), а ми вже більш-менш приловчились:). Ну і в курсі де і в якому секторі є чепа, а де немає, відповідно є розуміння того, як будувати тактику (біль-менш:)). Залишилась вирішити одну проблему - навчитись ловити достатньо риби по такій течії.

Каа
11.08.2009, 00:18
Я мав на увазі, що у деяких команд-гостей не має досвіду ловлі на такій течії (вона навіть для нас занадто сильна), а ми вже більш-менш приловчились:). Ну і в курсі де і в якому секторі є чепа, а де немає, відповідно є розуміння того, як будувати тактику (біль-менш:)). Залишилась вирішити одну проблему - навчитись ловити достатньо риби по такій течії.

Из всего этого флуда мне реально понравилось слово ЧЕПА, дай Бог, шоб вона нас сЧЕПыла:)
P.S. Словарь реально перевёл ЦЕПА как ЦІПА.:)
Мужики, ничего личного, но как велика тяга к великому и могучему УКРАИНСКОМУ ЯЗЫКУ:D

romeo(donetsk)
11.08.2009, 07:26
А если по теме, то с каждым новым постом о ракушке и дикой струе руки опускаются. Ловил в подобных условиях на центральной набережной города Кременчуга и понимаю о чем речь - когда даже кормушка в 150 грамм не может задержаться на дистанции 15-20 метров. Плохо это ОХ как плохо :opetr:С другой стороны именно при струе дикой рыба клевала как никогда хорошо - практически влет!!!

AK
11.08.2009, 08:12
именно при струе дикой рыба клевала как никогда хорошо - практически влет!!!
По моему скромному опыту влет берет в рот ;) мелкая плотвичка и устирка. А вот поклевку нормального леща на струе можно и не заметить.

romeo(donetsk)
11.08.2009, 09:05
По моему скромному опыту влет берет в рот ;) мелкая плотвичка и устирка. А вот поклевку нормального леща на струе можно и не заметить.

В том месте основная рыба была карась от пол кила до кила и клевал он очеееееннннньььььььььь уверенно!!! в общем лучше по маленькому от фидера не отходить :D

Dimedrol
11.08.2009, 09:54
Як всігда нічого не зловите. Чемпіоном стане спортсмен який зловить на десять густірок більше і обійде суперника на 10 грамів. Середній улов буде складати 132 грама.

Роман(РМ)
11.08.2009, 10:03
а судак идет в зачет? а то может мелочь после поклевки оставить на крючке- вдруг на живца по струе возьмет?;)

romeo(donetsk)
11.08.2009, 10:33
а судак идет в зачет? а то может мелочь после поклевки оставить на крючке- вдруг на живца по струе возьмет?;)

В мае этого года у нас в области были соревы по фидеру с очень плохим клевом и после того как один фидерист приловчился ловить судака на фидер появилось много возмущений по этому поводу и судака исключили из зачета !!!

Хотелось бы узнать... судак на ЧУ идет в зачет ????

AK
11.08.2009, 11:03
а судак идет в зачет?
судак на ЧУ идет в зачет ????
ИМХО вся рыба идет в зачет, кроме краснокнижной.
Судак ловится не только на живца, но и на опарыша и на плавленый сырок (не шутка:), есть свидетели).
Як всігда нічого не зловите.
Добрые Вы :(
Правильно писАть "Як завжди" или "Як усєгда":)

RSM
11.08.2009, 11:06

Сейчас берет даже не мелкая густирка, плотвичка и подлещик.
Струя просто абзац. Кормак 125 грамм в 10 метрах от берега сносит в соседний сектор. Рыба есть, рыбы много, рыба гораздо крупнее чем на МКФ, клюет хорошо, так что соревнования должны быть достаточно результативными, если конечно ничего не поменяется.

AK
11.08.2009, 11:11
Сейчас берет даже не мелкая густирка, плотвичка и подлещик.
Я имел ввиду, что мелочь на поклевке может сорвать фидер с тёщи :), а лещ проклевывает очень интеллигентно и на вываживании почти не сопротивляется...
Кормак 125 грамм в 10 метрах от берега сносит в соседний сектор.
При ширине сектора 15 метров, садись у верхней границы :D, сосед будет доволен :)

RSM
11.08.2009, 11:32
Як всігда нічого не зловите. Чемпіоном стане спортсмен який зловить на десять густірок більше і обійде суперника на 10 грамів. Середній улов буде складати 132 грама.

А ты попробуй споймай на 10 густирок больше чем все остальные;). А то языком чесать все умеют:).

Добавлено через 4 минуты
Я имел ввиду, что мелочь на поклевке может сорвать фидер с тёщи :), а лещ проклевывает очень интеллигентно и на вываживании почти не сопротивляется...

На такой струе - Да.

SEMEN
11.08.2009, 19:32
а лещ проклевывает очень интеллигентно и на вываживании почти не сопротивляется... Ковалёв, я тебя в новом обличии сразу и не узнал:158::). Чи ты прикалывашся, что поклёвка у леща на струе интеллигентная:)? Колбасит так, что если прозевал, то фидер может того, тю-тю...:). При вываживании как правило резких рывков не делает, но давит в дно будь здоров. Плюс, по сильной сруе часто становится поперёк течения, попробуй его тогда сдвинуть с места, или хотябы удержать чтобы не сорвался...

AXIC
11.08.2009, 22:30
Ковалёв, я тебя в новом обличии сразу и не узнал:158::). Чи ты прикалывашся, что поклёвка у леща на струе интеллигентная:)? Колбасит так, что если прозевал, то фидер может того, тю-тю...:). При вываживании как правило резких рывков не делает, но давит в дно будь здоров. Плюс, по сильной сруе часто становится поперёк течения, попробуй его тогда сдвинуть с места, или хотябы удержать чтобы не сорвался...

Я так розумію, хоч і струя, але лящ покльовує? То це радує. Сергій ти писав, що є сектори де суцільна ЦЕПА. Якщо не секрет, то скільки оцих проблемних секторів де мертві зацепи? Я непрошу назвати їхні номери:). а тільки приблизну кількість. Можливо якщо в даних секторах дійсно "роги", то може за відсутності всіх 25 областей і 7 бонусних місць є можливість і доцільність їх виключити з жеребкування. Я відчуваю як організатори це читають з словами "знову він з своїми ....". Але в цьому нічого нового, таке часто практикують на змаганнях. Та і проблемний сектор може попасти киянам:), і навіть "домовим":D.
А місця вільні будуть. Як мені відомо відмовились запоріжани а також ( інформація для Анатолія Мифодієвича) Ів.-Франківськ-2 теж неїде:(.

TUR
11.08.2009, 23:17
Можливо якщо в даних секторах дійсно "роги", то може за відсутності всіх 25 областей і 7 бонусних місць є можливість і доцільність їх виключити з жеребкування.
Может и есть в этом смысл. Так как это группа секторов (номера которых я знаю). И это не зона, а ползоны, а так как полузон не будет, то люди в этих секторах будут совсем в "своем мире" (и, возможно, в двух зонах), но может так интереснее, и может это я не умею там ловить...
Игорь! Я думаю, что Франковцы в такие сектора не попадут! :)

AXIC
12.08.2009, 00:14
Может и есть в этом смысл. Так как это группа секторов (номера которых я знаю). И это не зона, а ползоны, а так как полузон не будет, то люди в этих секторах будут совсем в "своем мире" (и, возможно, в двух зонах), но может так интереснее, и может это я не умею там ловить...
Игорь! Я думаю, что Франковцы в такие сектора не попадут! :)

Як я зрозумів таких секторів багато а саме неменше десяти? Нас їде вже не 8, а тільки 4, значить і вірогідність попасти Франківцям в ці сектори зменшилась вдвоє;). Нічого, ми привикли до трудностей, якщо і попадуться нам вони всерівно перемога за нами!!!:rolleyes:
Я в прогнозах непомиляюсь. :poz: ( Самому себе в честь большого уважения)!!!!!!!!!

TUR
12.08.2009, 00:45
Нас їде вже не 8, а тільки 4...
Очень жаль, что едет не 8. Почему не едут "Брати", может мы можем как-то помочь?
Секторов меньше, чем десять.
К тому же, Ваши уже в этих секторах были на МКФ. Спросите Игоря Веселовского и Олега Левицкого про первый этап (у Игоря был сектор лучше).

Trolik
12.08.2009, 17:46
Сьогодні подаю світлину з тренування. Про силу течії можете самі здогадатись...:cool:
П.С. Довжина сажа - 4 (чотири) метри...:cool:

TUR
12.08.2009, 22:35
Даже думать об этом не хочу.
Выключайте воду! :)

romeo(donetsk)
13.08.2009, 08:46
Сьогодні подаю світлину з тренування. Про силу течії можете самі здогадатись...:cool:
П.С. Довжина сажа - 4 (чотири) метри...:cool:

Гы-гы гы-гы гы-гы.... дергаюсь в нервном припадке :D Буду ловить на полудонку!!! Ореховый дрын на лебедке и вперед :p А садок прикольно мотыляет... :eek::D

То Эдик компромат заделал для ДЭЗЫ, чтобы все еще до старта в штаны наложили... просто растянул садок и привязал...

Где в Киеве продают Бальзеры??? Видел у них в каталоге палочку до 250 грамм...

Тролик а можно как-нить получить телефон кого-то из киевлян чтобы подсказали как добраться до набережной? А то вдруг в маленьком городе Киеве заплутаем...

Trolik
13.08.2009, 09:02
Гы-гы гы-гы гы-гы.... дергаюсь в нервном припадке :D Буду ловить на полудонку!!! Ореховый дрын на лебедке и вперед :p А садок прикольно мотыляет... :eek::D
Я не збирався нікого лякати... :rolleyes: Просто хочеться, щоб люди знали реальну обстановку та готувались серйозно до умов лову:rolleyes: То Эдик компромат заделал для ДЭЗЫ, чтобы все еще до старта в штаны наложили... просто растянул садок и привязал... Не вгадав - це ФотоШоп...:D:D:D
Где в Киеве продают Бальзеры??? Видел у них в каталоге палочку до 250 грамм... Бальцери продають на бальцер/дот/ком/дот/уа, там де їх і належить продавати. Наразі паловки до 250 грамів від Хюльсе у них немає, є до 310 грамів від Міхаеля Заматарро :rolleyes::D:D:D
Тролик а можно как-нить получить телефон кого-то из киевлян чтобы подсказали как добраться до набережной? А то вдруг в маленьком городе Киеве заплутаем...
Телефон отримати дуже просто...:rolleyes: Можна глянути у мій профіль ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])...;)

romeo(donetsk)
13.08.2009, 09:12
Если судить по фото то при таком течении там не осталось что чистить :D Хоть какой-то плюс!!!

Тролик если приедем в пятницу часов в 6 утра - можно начинать тренироваться? Бо никогд ане ловили в таких ус ловиях и времени нужно очень много чтобы приспособиться;)

Trolik
13.08.2009, 09:31
Тролик если приедем в пятницу часов в 6 утра - можно начинать тренироваться?
На жаль, не відобразив цей момент у Положенні...:( Тому вимушений коректувати по ходу. О 7-00 14.08.09 проведемо жеребкування секторів на тренування і відразу після цього можна тренуватись. З 6-00 до 7-00 Ви якраз встигнете розвантажити своє устаткування, трохи поспілкуватись та перезнайомитись...;):Smile054:

romeo(donetsk)
13.08.2009, 10:00
На жаль, не відобразив цей момент у Положенні...:( Тому вимушений коректувати по ходу. О 7-00 14.08.09 проведемо жеребкування секторів на тренування і відразу після цього можна тренуватись. З 6-00 до 7-00 Ви якраз встигнете розвантажити своє устаткування, трохи поспілкуватись та перезнайомитись...;):Smile054:

Ну в 7 так в семь... :cool: А насчет знакомиться - так мы дикие и нелюдимые... только что с шахты вылезли и на соревнования поехали :D:D:D;)

Тролик спасибо за инфу... более менее в голове все устаканилось... а то ты не представляешь какую ДЭЗУ нам две последних недели толкают - прямо информационная война идет...

Boev
13.08.2009, 16:01
О 7-00 14.08.09 проведемо жеребкування секторів
А если мы не успеем подтянуться к этому времени?

Trolik
13.08.2009, 17:10
А если мы не успеем подтянуться к этому времени?

Тоді Вам доведеться жеребкуватись з тих секторів, котрі залишились... :(