|
![]() |
|||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Спиннингист
|
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#61 |
|
Звідки Ви: Вінниця
Дописи: 456
Images: 5
Дякував: 1.333
Дякували 825 раз(и) в 127 повідомленнях
|
ожила улюблена тема про залізяки, тому гріх не вставити своїх 5 копійок (чи то шагів
)покажу свої улюблені коливалки, більшість з яких ловить щупаків вже не перший сезон на ставках з глибинами від 1 до 2,5-3м. Є в коробках багато інших, які теж ловлять не гірше, але ці подобаються найбільше. А в мене працює принцип, що якщо гра коливалки сподобалась мені, то щупакам вона точно сподобається, в моїх руках, звісно. Так, приманки підбираю під свою манеру проводки. Пристосуватись можна і під інші типи чи то манери проводок, але на короткий час, а потім, якщо скажімо, швидка та різка проводка вам не подобається, її виконання буде у вас змазуватись. То ж на світлині: - Kuusamo Rasanen в довжині 50 та 65 мм. 70мм - чомусь не зайшла. Або заважка для умов, або снасть не та. Спробую ще на важкому кастинговому комплекті - Skagit.D Teppen spoon та Teppen Super Hammered в щучих розмірах (більше 50мм) - Jaxon Karas 1, 2, 3 - тут система трохи дала збій, оскільки гра цих блешень мені не дуже пдобається, але при цьому, курва, стабільно ловлять. - Ivyline Vlade більше 50мм - Smith Pure 13 та 18 гр - Rublex Eira #1 55mm 17гр (рублекси, доречі, всі бомбезні, і оркли і орлаки) майже всі фірмові та зовсім не дешеві бляхи, але дивитись потрібно не на ціну, а на типаж. Я теж переважно ловлю не на фірмові оригінали, а на свої саморобні репліки на них. Тому деякі на фото без гаків, вони служать мені еталонами
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
читатель
Звідки Ви: Ирпень
Дописи: 1.975
Дякував: 230
Дякували 1.101 раз(и) в 563 повідомленнях
|
где-то у меня такая лежит. без понятия, как называется, но антикварная. не ловит. только не ловит, как чаще всего бывает, не потому, что плохая, а потому, что я ею не пользуюсь.
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Звідки Ви: Дніпро
Дописи: 46
Дякував: 1
Дякували 5 раз(и) в 4 повідомленнях
|
Да это же польская спинекс pike - самая продаваемая блесна в Украине в 00 годах. Тогда конкуренции с алиэкспреса не было, а местные производители еще тупили, она и щас копейки стоит, правда не факт что уже не в китае штампуют.
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
читатель
Звідки Ви: Ирпень
Дописи: 1.975
Дякував: 230
Дякували 1.101 раз(и) в 563 повідомленнях
|
если я правильно помню ее происхождение, то она еще советская. может быть, путаю форму и моя немного другая. как-нибудь сфоткаю, когда попадется в руки снова.
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Звідки Ви: Київ
Дописи: 61
Дякував: 309
Дякували 215 раз(и) в 17 повідомленнях
|
spinnex pike №2 22г. Щука+ окунь. Особенно поздней осенью.
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Звідки Ви: Дніпро
Дописи: 46
Дякував: 1
Дякували 5 раз(и) в 4 повідомленнях