Перегляд одного допису
Старий 14.04.2026, 11:12   #982
Zander

Звідки Ви: Киев
Дописи: 6.130
Blog Entries: 7
Дякував: 9.491
Дякували 17.496 раз(и) в 2.620 повідомленнях
берег

Відкриття берегового твіча цього сезону..

Тестив свій перший мультовий комплект. Все - made in China ))):

Катушка - SeaSir DC. По "компактам" (мандула, кастмастер, Трофік від Акмі) в мене питань нема, відчуття - що перекидає "м'ясо" на вагах 10-20 гр. А от по парусним приманкам питання є... Списую на брак досвіду, бо дав в руки снасть досвідченому напарнику-мультовику, в нього наче як інші руки ))). Будем тренуватись.

Патик - Флагман Black Fire 2,1 м 10-28 гр. За ці гроші (1000 грн +- по акції в січні) - бланк просто ТОП: кидає, твічіть, не "кілок".. На джигі навіть щось чує. А от сбірка - "типовий Флагман": winding check, тобто гайка, що відділяє бланк від Foregrip - вилетіла з посадкового місця на середині рибалки, бо була взагалі НЕ проклеєна. Зекономили...
Але за ці гроші - я не маю претензій, заклею сам ), на робочі х-ки це ніяк не впливає.

Шнур - китайська 8 жилка 2.0РЕ (дякую КЛМ за "наводку"). Шнур - як шнур.
Воблер - китайська копія від Мередіт на Реалайз Джеркбейт, опять таки Серьога КЛМ порадив. Якістю я здивований, від оригінала - нічим не відрізнити, не в воді, ні в руках. А якість гачків - навіть краща за японця.

"Мадам" на фото - вже пуста, віднерестилася і активно харчується - воблер був "з'їдений" повністю, по самі зябра...
Крім цієї - мав ще 1 холосту на Трофіка покльовку, а напарник - назбирав "колекцію холостих" на твіч, але колективно вирішили, що то не щука - "білий" хижак бавився.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_20260413_211933_387.jpg
Переглядів: 715
Розмір:  208,4 КБ
ID:	1017196  
Zander зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
56 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей