|
Виходив вчора на кригу на Корчуватому, сів на свіжі, але вже покинуті чиїсь пельки і майже одразу отримав два підкида поспіль, півгодини поперебирав коробку, і посовався вправо-вліво. Першу рибу піймав як поставив блакитну репліку 90 шiрітен багета. Спочатку розгубився, відкинув того зимнього мульта вбік, і витягнув за тоненький шнур руками, пістолет, одразу його топлю, і через пару хвилин знову бачу стартуючу до приманки ракету. Вона каже "клац", і після нетривалого підйому на хлисті -
кілуха на кризі. Наступна риба також стартонула за багетом мов ракета, але промахнулася, розвернулася десь в трьох метрах від дна, і зпикирувала на приманку зверху як винищувач часів ww2, вибуховий удар і судак вагою десь 1.3 також на кризі. Покачав цю фартову пельку ще, і перейшов на сусідню, там також одразу намалювався активний глядач якого я качав хвилин із десять, і такий він активний, крутиться в сантиметрах від приманки, що ось-ось бахне, але не бахкає.
Підходить приятель, я доповідаю обстановку, і кажу я зараз вимотаю, а ти свого кінця туди занурь, може зміна приманки спрацює. Так і робимо, і майже одразу, Саня дістає з пельки свою закілуху.
Потім толкнули воду, і риба перестала жваво підійматись, ще півгодини потрясли причіндалами і вирішили їхати додому , перепочити і повернутися на вечір. Але вечір нас зустрів, тіею ж сильною течією, і подарував нам тільки пару тичков та шаленої краси захід.
Востаннє редагував zbb: 11.01.2026 о 05:51.
|