|
![]() |
|||||||
| <Отчеты> | <Барахолка> | <Общалка, Объявления> | <Галерея> | <<Дневники>> |
Мульт Клуб
|
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#981 | |||||
|
mista ryba lowa
|
Цитата:
Які ще нові моделі та рішення вони випустили за останні 10 років? Гіпердігігір? Який може бути копірайт на розмір шпулі, шо ти верзеш? ![]() Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
|||||
|
|
|
| 3 користувачів подякували |
|
|
#983 |
|
mista ryba lowa
|
|
|
|
|
|
|
#985 |
|
mista ryba lowa
|
|
|
|
|
|
|
#986 | ||||
|
Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 1.032
Дякував: 804
Дякували 601 раз(и) в 345 повідомленнях
|
Цитата:
) з 34 шпулею! Аж потім після японців вони почали робити 30 шпулі(знову з недо-фтб) і вже після 28 розмір. Все як сусід по парті,тільки без мозку.Цитата:
А що китайці принесли в це,окрім дешмана працюючого як відерце з болтами але дешеве? Або "супер-легких" з фольги виробів по ціні японії? А,ну да, допрацьованою беззвучною електронікою! ![]() ![]() ![]() Цитата:
Вимкнення звуку Дс? Для чого це треба? Окрім реклами. Цитата:
,а всі ці недо-дс на самому ділі лінійка зі звуком,а тепер якщо його прибрати,то і й залишиться лінійка звичайна з відерцем болтів.На дальність закиду легких (1-3г) приманок... все від носія буде залежати,на тонкому шнурі мясо виграє,але тільки товщий шнур або флюр-моно,і мясо відпочиває. |
||||
|
|
|
|
|
#987 |
|
mista ryba lowa
|
Нарешті дійшли руки порівняти Creek та Black Warior. Black Warior таки обертається більш плавно, але різниця на межі чутливості. Може кріку масла недоклали, на днях злажу в нього подивлюся. Шпулі взаємо змінуювани, щоки - майже, заважає якась дрібничка, з кріка на воріора навіть встала, але не замкнулась. Взагалі воріор мені більше подобається з точки зору дизайна. Але це більше справа смаку.
|
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
KLM (03.04.2026)
|
|
|
#988 |
|
Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.616
Дякував: 327
Дякували 3.236 раз(и) в 1.051 повідомленнях
|
Ну шо, швидкоструйні ці китайці...
Вуаля...Тепер почекати щоб ціна впала. Я щойно знайшов це на AliExpress: Бічна кришка та шпуля PURELURE ZANA DC-Mode [[Ссылки только членам профсоюза. ] |
|
|
|
|
|
#989 |
|
Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.616
Дякував: 327
Дякували 3.236 раз(и) в 1.051 повідомленнях
|
По вобам якраз може бути зворотня картина, це ще Пітєрцов колись тестував.
По всяким флетам так точно з мульта дальність вище. Є ще один момент - контроль Це ще коли були змагання "Херсоньська блешня", у мене з Мельником була розмова щодо мульта, він якраз тоді почав ними цікавитися Суть в тому, що там травянисті мілководдя і ловля часто йшла джигом " на прорив". Тобто закид, приманка ледь торкається води і миттєво треба починати проводку ( бо інакше просто набереш трави) , або і підсічку, бо клювання бувають в момент торкання. В боковий вітер зробити таке з м'яса архіважко - у будь якому випадку буле вітрова петля, поки вибереш... З мульта - трохи більш підтягуєш гальма, трохи сильніше закид - приманка вилітає на натягнутому шнурі, пальцем фіксуєш шпулю за мить до падіння. Паління.Все , митьєво або підсічка або проводка. Загалом не дуже люблю мультову ловлю на легкі приманки в одиниці грамм, але абсолютно визнаю, що при ловлі в складних умовах ( між дерев на березі з кущами в воді, з точними закидами в вікна рослинності, вітер..... ) мульт тотально виграє в точності і контролі у м'яса. |
|
|
|
| 2 користувачів подякували |
gfiffyntyf (08.04.2026), zbb (03.04.2026)
|
|
|
#990 | ||||
|
mista ryba lowa
|
Цитата:
Питання риторічне.Цитата:
Цитата:
![]() Цитата:
|
||||
|
|
|
|
|
#991 |
|
Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 2.104
Blog Entries: 22
Дякував: 533
Дякували 1.583 раз(и) в 706 повідомленнях
|
В цілому, порівння м'ясв і мультів вважаю недоречним - в кожного є свої плюси і мінуси, що з цими "+" і "-"робити - приходить з досвідом...
Було в думках порявняти м'ясо і мульти на Л-МЛ, але на питання "яка з цього для мене користь?" було одна відповідь - "шоб було" чому так? - бо яким комплектом ловити залежить від настрою (мультом ловлю 90% рибалок)
Востаннє редагував Olexandr_Korobchuk: 03.04.2026 о 15:37. |
|
|
|
|
|
#992 | |||
|
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Плюс,річ про те(знову) що китайці просто брешуть в описах...їхні "нелінійні" гальма не працюють як повинні,то саме з ДС. |
|||
|
|
|
|
|
#994 | |
|
|
Цитата:
![]() А звичні нелінійки з "рухомими" частинами не працюють по причині тракторських пружин які там встановлені))), деякі навіть на високих обертах в дремелі не спрацьовують...але,лінійка є та все добре знову! Та навіщо тільки брехати??? |
|
|
|
|
|
|
#995 |
|
|
Ловив лопухастими приманками і за вітром, і в поперек, і проти вітру - ніяких проблем, від слова "зовсім"
![]() От відловив останні рибалки нелініними гальмамми - ну ніяких проблем (DC використовую дуже рідко - не люблю їх). Мені в рази комфортніше ніж лінійні. З іншого боку, мені плювати які там гальма - головне щоб котушка працювала коректно. Чомусь всі мої китайські котушки працюють без проблем, як довго так буде - ХЗ час покаже. З огляду на їх вартість питання їх довговічності не парить взагалі. Востаннє редагував Olexandr_Korobchuk: 03.04.2026 о 16:23. |
|
|
|
gfiffyntyf (08.04.2026)
|
|
|
#996 | |
|
|
Цитата:
Як відомо, різницю можна побачити тільки в порівнянні ,і я сам порівнював і різниця дуже помітна.. Але якщо вас все влаштовує,немає питань. |
|
|
|
|
gfiffyntyf (08.04.2026)
|
|
|
#997 | |
|
|
Цитата:
![]() [[Ссылки только членам профсоюза. ] |
|
|
|
|
|
|
#998 |
|
|
Ну якщо гальма не працюють або працюють не коректно, то ловля лопухами проти вітру закінчиться дуже швидко
... Та й я порівнюва роботу котушки з DC і магнітку, не просто два різних гальмівних блоки до однієї котушки, але й роботу з іншою котушкою (Daiwa SS SV) - то й кажу що мої китайці працюють адекватно. ПиСи Пишу тільки про свої котушки (DMK і Zana Max), якими все встиг половити і ньюанси налаштування яких я розумію. ПиПиСи Про дальність закиду скажу одне - на звичайній рибалці її мені її вистачає з головою. |
|
|
|
|
|
#999 | |
|
|
Цитата:
![]() ![]() ![]() На передостанній рибалці в мене разом з приманкою полетіло біля 30 метрів шнура від YGK і що? Востаннє редагував Olexandr_Korobchuk: 03.04.2026 о 16:45. |
|
|
|
|
|
|
#1000 | |
|
|
Цитата:
Як може 30м обірватись,не уявляю... це вже приманка падає і в неї немає початкової швидкості на якій звично бувають перебіги,врізки та відстріл як результат. У вас шнур був пошкоджений хіба що. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|