Перегляд одного допису
Старий 14.05.2012, 15:55   #746
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Сказал(а) спасибо: 7.699
Поблагодарили 7.721 раз(а) в 684 сообщениях
Цитата:
Допис від Radul Переглянути допис
пару горошин духм"яного перцю, чорного, розтовкти в ступці та розмішати з сілю+цукор, добавляю поломаний лавровий листок. цією сумішю натираємо філейку, а також в саму філейку втикаємо гвоздіку.
дуже смачно на батон з маслом, особливо діти люблять.
сьогодні ще побачив закінчення (червону рибу сам не маринував), після маринування обмити і полити соком лимона, через годину готово але кому нетерпиться то можна зразу на бутерброди.
сок лимона не дає філейці розвалюватися на шматочки.
Radul зараз поза форумом