Перегляд одного допису
Старий 12.04.2012, 14:25   #921
satturka
 
Реєстрація: 09.04.2012
Звідки Ви: м. Турка, Львівська обл.
Дописи: 6
Сказал(а) спасибо: 0
Поблагодарили 92 раз(а) в 4 сообщениях
відповідь

Цитата:
Допис від captain Grey Переглянути допис
То satturka. Як мені здаеється, Вам потібно вибрати землю до глини, тоді мулу буде меньше. Тобто, зробити нормальну чашу ставка, збільшити повздовж та у ширину, на виході насипати греблю з можливістью регулювання рівню води. Але треба слідкувати за "лінзою" ставка - не зняти шар глини, який утримуватиме воду в чаші.
Значиться так приставили що теке дві гори зходяться. Розширювати по ширині нема де. Треба розширювати тільки в довжину і по висоті. Яле я трохи нерозумію " на виході насипати греблю з можливістью регулювання рівню води " як воно буде працювати на очистку намулу. Що спускати з намулом весь ставок. Я думаю нижче копати другий ставок а верхній залишиться як очистник. Або воду пускати в обвід ставка тоді частину води необхідно якось запускати в ставок. Короче незнаю як зробити краще.А глубину теж нема де бо я дойшов до скали.
А Саші я повім. Я десь читав, чи в неті, чи чи в літературі, щоб небулоб камиша реба зрізати камиш та підняти рівень води вище зрізу камиша. Тоді він пропаде. Незнаю чи правда.
satturka зараз поза форумом