Перегляд одного допису
Старий 31.08.2011, 20:51   #641
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Сказал(а) спасибо: 7.699
Поблагодарили 7.721 раз(а) в 684 сообщениях
за вчорашній вечір перегуглив все про бобра, а також страви з нього.
печінка боброва смажена.
вимочуємо печінку з заміною води.
нарізаємо цибулю, обжарюємо на рослинному маслі.
нарізаємо шматочками печінку, обвалюємо в борошні і теж обжарюємо з цибулею, добавляю домашньої сметанки, щоб трохи протушилася за 10 хв до закінчення.підсолюємо, перчимо.
на сайтах так хвалять печінку бобра, смачнішої і ніжнішої немає.
моя думка печінка як печінка, ну да м"яка. нічого особливого для себе невідкрив.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P8310335.jpg
Переглядів: 77
Розмір:  125,4 КБ
ID:	140214  
Radul зараз поза форумом