Перегляд одного допису
Старий 25.07.2011, 15:56   #266
Влад01
 
Реєстрація: 01.06.2010
Звідки Ви: Канев-Киев
Дописи: 396
Сказал(а) спасибо: 327
Поблагодарили 547 раз(а) в 219 сообщениях
Уик-энд на Каневщине для рыбаков закончился трагически

На вихідні на турбазу відпочинку "Рось", що розташована навпроти села Пекарі в Канівському районі, зі столиці приїхали три пари киян.

У суботу та неділю, троє чоловіків рибалили навколо острова, розташованого посередині Дніпра. В неділю, близько 14-ї години зі слів очевидців човен накрило хвилею після чого він перекинувся, а чоловіки опинилися у воді. Поки двоє рибалок тримаючись за човен звали по допомогу, їх 44 річний товариш поплив до берега.

Крики людей почули на базі і направили до місця надзвичайної події човен, який і доставив на берег потерпілих та їх човен. Лише на березі стало зрозуміло, що третій рибалка до берега так і не дістався.

О 16-й годині про подію було повідомлено до Управління МНС Черкаської області, після чого на місце було направлено водолазів із аварійно-рятувального загону спецпризначення, а також обласної комунальної аварійно-рятувальної служби. Усю другу половину дня в акваторії туристичної бази тривали підводні пошукові роботи. Близько 20-ї години тіло потопельника було знайдено і піднято на поверхню.

Джерело: Управління МНС України в Черкаській області
Влад01 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням