Перегляд одного допису
Старий 24.05.2011, 20:01   #59
Trolik
Слава Україні!!!
 
Аватар для Trolik
 
Реєстрація: 21.02.2006
Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Сказал(а) спасибо: 7.091
Поблагодарили 5.429 раз(а) в 2.112 сообщениях
2 volvo

Пане Валерій... Вибачте, але прочитавши Ваше питання на вказаному Вами сайті маю зустрічне. Ви будете використовувати у якості прикорму мокру пшеницю? Чи хтось у збірній Львова буде годувати мокрою пшеницею? Чи Ви просто робите вигляд, що не розумієте... Якщо ж Ви плануєте використовувати кормові суміші, призначені для спортивного чи аматорського рибальства, то у Вас таких питань не повинно виникати.
З приводу мірної тари - якщо у Вас не буде сертифікованої тари з написами "Сенсас", "Міло" чи "Мавер" а буде інша мірна тара, то судді знайдуть змогу перевірити кількість тваринних компонентів. Також допускається використання 2 та більше зволожених варіантів суміші, сумарний об'єм котрих не перевищить 12 літрів. Рівно як і можна подавати окремо землю для розбивки мотиля чи глину, чи навіть гранвідсів для надання прикорму ваги. Все у межах 12 літрів.
П.С. Не сприймайте це за якусь особисту неприязнь. Просто у мене важкі часи напередодні змагань і купа справ. А у Вас так багато питань, обговорення котрих вже на цьому форумі пішло на -надцяте коло. Тому і не вистачає сили на політкоректність. Прошу вибачення, якщо Вас якось образив...
Trolik зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням