Перегляд одного допису
Старий 24.05.2011, 09:27   #56
AXIC
 
Реєстрація: 31.07.2008
Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Сказал(а) спасибо: 90
Поблагодарили 379 раз(а) в 135 сообщениях
Цитата:
Допис від Trolik Переглянути допис
Люди на різні букви бувають... І на "Я" бувають.... І на "Йо" бувають... Але ні ті ні інші (а з ними і ті, хто не розуміє різниці між зволоженим прикормом та насадочним мотилем і між ловлею риби та розмазуванням суперника по прикормленому місцю), не будуть навіть розглядатись у якості кандидатів у Збірну України. Навіть якщо їм вдасться стати Чемпіонами чи Володарями Кубку. Тому що в Збірній (і я свідомо пишу це слово з великої літери) потрібні люди, котрі вміють ловити рибу згідно Правил. А не ті люди, котрі в Правилах шукають шпаринки, які дадуть їм перевагу над іншими не через кращу техніку/тактику, а через те, що інші розуміли очевидні речі.
Після таких слів у народу виникає питання, а саме для чого приймати участь у рейтингових змаганнях, якщо відбори у збірну будуть проходити не по результатам змагань, а за рішенням однієї людини, тобто такий собі "фейсконтроль", чи щось типу того. Якщо угідний то пройшов. Анатолій Мифодійович ти вдумайся що написав. З усією повагою до тебе це пишу. Мені подобається те, з яким ентузіазмом ти просуваєш фідер в Україні, але є правила відбору в збірну і ти їх затвердив. Повір я ЗНАЮ, теж написав велики буквами, що правила порушують, порушують на високому рівні.
Volvo можливо не так давно в фідері, чи в спортивному фідері, але він збірник області і їде на рейтингові змагання, тому йому цікаві деякі моменти. А йому вище керівництво дає відповідь, що з такими питаннями він не може бути кандидатом в збірну. Ну Анатолію Мифодієвичу, так неможна.Я розумію, що дурні питання замахують, тай такі дописувачі як я теж дістали, але ти повинен правильно, як керівник, на це реагувати. А якщо зайняти позицію - "АЗЬМ ЄЗЬМ ЦАРЬ", то це неправильно.
AXIC зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
volvo (24.05.2011), Максимус7999 (24.05.2011)