Перегляд одного допису
Старий 12.04.2011, 20:54   #11
Trolik
Слава Україні!!!
 
Аватар для Trolik
 
Реєстрація: 21.02.2006
Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Сказал(а) спасибо: 7.091
Поблагодарили 5.429 раз(а) в 2.112 сообщениях
Exclamation Увага!!!

Внесено зміни до регламенту змагань. Стартуємо щодня о 9-00.
Розмітка секторів - за минулорічним зразком. Кількість учасників - 28 спортсменів, 7 команд. 5 клубів. 4 федерації. Всі спортсмени вирішили свої проблеми з переходами.
Кубки замовлені. Особисто мені дуже хочеться виграти командний трофей...
З причини зменшення кількості прикорму у деяких спортсменів спостерігається панічне вигадування способів як то обійти Не хотілося б, щоб це призвело до порушень Правил. Наразі будемо діяти за такими орієнтирами. Не можна пресувати прикорм. Якщо прикорм при пересипанні у суддівську тару випадає суцільним шматком - спортсмен отримає попередження. У разі, якщо при пересипанні кількість прикорму значно перевищує (більше, ніж на 1 літр) ліміт, спортсмен отримує попередження. Якщо перевищення менше 1 літру - надлишок вилучається, попередження не виноситься. Якщо прикорм не ліпиться у кулі - він вважається не зволоженим, не готовим до контролю. В цьому випадку спортсмен також отримує попередження.
Ще маю дещо сказати. Спортсмен, котрий намагається винайти нечесний або "напівчесний" спосіб для отримання переваги над іншими спортсменами не тільки отримає "по заслугам" в ході поточних змагань, але і не буде розглядатись у якості кандидата у збірну України, навіть якщо він переможе у всіх трьох рейтингових турнірах. Мотивація такого рішення кнфл цілком очевидна. Не хочеться везти на змагання світового рівня спортсмена, котрий здатен зганьбити славу вітчизни заради своїх особистих амбіцій. А на ЧС контроль буде поставлено дуже жорстко і треба до цього бути готовим...
Trolik зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
adnkiev (12.04.2011), RSM (13.04.2011), Виброхвостка (13.04.2011)