Перегляд одного допису
Старий 05.01.2011, 09:16   #33
iva
 
Реєстрація: 15.01.2008
Звідки Ви: десь трохи нижче Києва :)
Дописи: 542
Сказал(а) спасибо: 2.357
Поблагодарили 2.705 раз(а) в 283 сообщениях
Цитата:
Допис від karkost Переглянути допис
Интересно, а у кого-то было такое, чтобы машину(оставленную на берегу без присмотра на время охоты) курочили злобные аборигены?
На високій дамбі (правий берег) в минулому і позаминулому роках, всі хто залишав машину не на дуже видному місці (в кущах, під деревом) часто мали халепу – поломані замки, вибите скло, розкурочені панелі, втрачене добро. Один мій знайомий постраждав. Своє авто, я завжди ставлю на самому видному місці. Хоча і його теж один раз намагалися «оприходувати», але я вже їхав до берега і здалеку побачив «гостя». Грізне «А не пішов би та на*** від мої машини» та підводна рушниця переконали його. Місцеві казали, що це заїжджі «гастарбайтери», які будували хороми нашим «вельможам».
Що до місцевих рибалок. Дві минулі зими скидав човен прямо з рибстану жодних проблем. З деякими і познайомився. Але улов намагався не показувати, як тільки виходив з води одразу появлявся хтось з рибалок чи сторож «поговорить і подивиться». Кілька «хитрощів» і мої улови не породжували у них великого почуття заздрості. Іноді обмінювалися інформацією.
В цьому році змінив точку вигрузки дуже зручне і тихе. І в перший день нарвалися. Місцевим не сподобалися такі сусіди і спустили колесо. Викрутили ніпель на половину, а золотників зараз же ні в кого немає, просто шляпки-заглушки. І не накачаєш. Добре, що тільки одне. Замінили. Ось таке попередження.
Та і взагалі проблема правого берега Дніпра – точка під’їзду. Круті береги і як результат їх не багато, а відповідно і легше проконтролювати.
iva зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
karkost (05.01.2011)