Перегляд одного допису
Старий 09.04.2010, 15:36   #68
RomaRider
 
Реєстрація: 26.11.2008
Звідки Ви: Киев
Дописи: 125
Сказал(а) спасибо: 0
Поблагодарили 11 раз(а) в 5 сообщениях
Цитата:
Допис від megadzilla Переглянути допис
А этого ни кто не знает . На сколько я понял, то "кататься можно" говорят те кто забив на всё катался не зная, можно или нет

увидеть бы эти самые правила и название законов или постановлений.

Может у кого есть знакомые инспекторы? Может кто со ссылками на бумаги таки сможет убедить, что нельзя ( можно)

кста. А сколько штраф, если таки нельзя?
3.4. Порядок руху та маневрування маломірних суден в районі Києва.

Маломірні судна не повинні заважати руху та маневруванню транспортних суден, а також запобігати можливості наїзду чи навалу з боку таких же суден.

Рух маломірних суден дозволяється тільки вдовж границь суднового ходу (10 метрів від кромки в напрямку осі суднового ходу) та за їх межами, по затокам, рукавам та іншим водоймищам.

В районі м. Києва рух маломірних суден дозволяється на дільниці від гирла річки Десна до острова Водників вздовж лівобережної кромки суднового ходу за його межами без заходу на місцеві пляжі та райони пасажирських причалів.

Від лінії траверзу причалу ''Наводницький парк" (вище моста ім. Патона) до острова Водників дозволяється рух по рукаву Теличка та вздовж правої границі від затоки Берковщина до острова Водників. Стоянка у правої кромки суднового ходу, який проходить у островів Великого та Малого не допускається.

В м. Києві рух маломірних суден з початку навігації та до закриття пляжного сезону (1 жовтня) з 10.00 до 16.00 забороняється на дільниці від РОП-5 вниз по Русанівському рукаву.

Всі мости у м. Києві маломірним суднам дозволяється проходити тільки через прогони, розташовані з боку руху маломірних суден, позначені знаком "Рух маломірних суден".

В м. Києві маломірним суднам дозволяється перетинати судновий хід під кутом 90° при відсутності на підході транспортних суден (особливо швидкісних) в наступних місцях:

- на траверзі затоки Собаче Гирло (РВП-6);

в районі Передмостової слободи на траверзі причалу "Наводницького парку", (вище мосту ім. Патона);

- в районі приверху острова Водників;

- в районі затоки Берковщина.

В межах м. Києва від затоки Оболонь до острова Водників маломірним суднам забороняється:

- зупинятись та становитись на якір для рибальства в межах суднового ходу та 10-метрової полоси, яка примикає до його меж;

- підходити до правого берега на дільниці від Подільського залізничного мосту до мосту ім. Патона;

- заходити на акваторії місцевих пляжів всім маломірним суднам, крім рятувальних суден, суден міліції, та суден інспекції.

- заходити в Матвіївську затоку (крім спортивних, рятувальних та суден контролюючих органів);

- захід та рух маломірних суден як під мотором, так і на веслах в Русанівський обвідний канал та Венеціанську протоку на протязі всього року, а в Довбичський рукав в зоні пляжів до кінця пляжного сезону (до 1 жовтня).

На дільниці від гирла ріки Десна до острова Водників плавання вітрильно-моторних суден під вітрилами здійснюється на акваторіях, де дозволений рух маломірних суден, при обов'язковому утримуванні двигуна в негайній готовності до роботи.

Рух вітрильних суден під вітрилами заборонений. Вказану дільницю ці судна повинні проходити на веслах, або за буксиром.

В межах Києва в місцях масового відпочинку трудящих, в Русанівському рукаві та на переправах швидкість руху маломірних(малих) суден не повинна перевищувати 15 км/год.

Стоянка та зберігання маломірного флоту в межах м. Києва дозволяється тільки в місцях, спеціально для цього призначених та обладнаних.


подробнее здесь: http://fishing.kiev.ua/vb3/showthread.php?t=1289

RomaRider зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням