Перегляд одного допису
Старий 23.12.2006, 20:25   #88
Роман(РМ)
 
Аватар для Роман(РМ)
 
Реєстрація: 21.02.2006
Звідки Ви: Почти Оболонь
Дописи: 4.553
Сказал(а) спасибо: 1.940
Поблагодарили 8.731 раз(а) в 982 сообщениях
Приємно поспілкуватися з розумною людиною.

Цитата:
Допис від Trolik
По-перше, згоден практично зі всіма дописувачами і з РМ-мом особливо. Дуже правильна ідея! По-друге - пару зауважень.
1. Чому не Робінсон-2007? Та тому що є фірма Робінсон, відома всім рибакам а данні змагання не є рекламною кампанією цієї фірми. Більш імпонує назва, запропонована Индейцем.
2. Всім учасникам можна взяти набір речей, який складається з обов'язкової (снасті, засоби від комарів і т.д.) та необов'язкової (намет, горілка тощо) частин. Кількість предметів необов'язкової частини обмежити. Тоді кожен учасник задумається - а що воно його брати, шановна редакція, півлітра спирту чи краще намет? Спати тверезому в наметі чи п'яному простонеба?
3. Не варто жорстко регламентувати набір рибальских знарядь, достатньо вказати максимальну кількість. Наприклад - жилка - 200 м., гаки - 20 шт., свинець - 0,5 кг. А кожен вже сам хай вирішує, які саме снасті він з цього набору може скласти та які гаки прив'язувати. Може хтось хоче зробити ставку на ловлю жаби, тоді потрібна жилка від 0,5 мм та гаки №1-12/00, а можна ловити уклійку і вистачить тоді 0,10 мм та гаків №18.
4. Цікаво було б ще влаштувати щось на зразок level up. На обідніх загальних зборах дозволити вимінювати у суддів на спійману рибу додаткові снасті, що не входять в обов'язковий комплект . Це стало б потужним стимулом для зайняття ловлею, а не просто просиджування штанів біля багаття.
5. Гостре питання - жеребкування та розбивка берегової лінії на сектори. Я б запропонував крім стандартної процедури ще й можливість командам обмінюватись секторами за умови взаємної згоди.
6. Не знаю чи все це станеться, але про всяк випадок.... Прошу зареєструвати учасником змагань Дубину Анатолія (aka Trolik) та Світлика Богдана (aka A091). В резерві (якщо буде прийнято рішення про команди-трійки) - Федюкін Віктор (Mc Gregor). Первые......Ну, ви в курсі!
Пане ТРОЛІКУ! 5+
Ваші зауваження дуже доцільні. Я б ще обов*язково б надав кожному учаснегу пилка-сокира-лопата.
САЛМО має такий варіант компакт..... Зручно дуже..... Вчора в Маріінському спиляв Ялинку, біля хати набрав пісочку з кучі , лопаткою
Роман(РМ) зараз поза форумом