Перегляд одного допису
Старий 06.07.2009, 13:46   #773
Trolik
Слава Україні!!!
 
Аватар для Trolik
 
Реєстрація: 21.02.2006
Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Сказал(а) спасибо: 7.088
Поблагодарили 5.429 раз(а) в 2.112 сообщениях
Чемпіон

Користувався я цим прикормом і загальні висновки аналогічні. Але...
1. У мене був універсал і фідер. При розпакуванні пакетів чіткий запах соняшникового насіння (не жмиху) і, можливо, арахісу. При зволоженні починає домінувати запах свіжого житнього хліба.
2. Обов'язково треба додатково зволожувати - багато крупного компоненту і він поступово забирає воду.
3. Для роботи на течії треба додати глину від 20 до 40%. Прикорм занадто легкий, погано лягає на дно. Для стоячих водойм нічого додавати не треба...
4. Сумарний запах дуже приємний і дуже ненав'язливий. Коли рибалиш один (не в умовах пресингу чи змагань), то риби можна зібрати на такий "типово натуральний" запах багато, але повільно. Для спорту прикорм треба "заряджати" конкретними "вонючками". Але як база для подальшої ароматизації прикорм дуже хороший - збалансований склад, гарне (як на мене) співвідношення компонентів різних розмірних груп і, вже казав, ненав'язливий власний запах. Дуже природній, дуже натуральний.
5. Велика перевага для спорту при роботі з базовими прикормами - можна ароматизатор наносити, міняючи його, хоч з кожною годівничкою (для фідера), потім, знайшовши оптимальний, додати його уже у весь прикорм. Ну... така собі "творча робота".
Trolik зараз поза форумом