|
Повадився я останнім часом окунів на лайтовий спінінг ловити...І на кожній рибалці згадую такий анекдот...
Помирає старий професор,а біля його ліжка сидить професорський найкращий друг,такий самий старигань.І от професор із останніх сил припіднімається і каже:
-Друже,бачиш оті книжки справа?
-Бачу.
-Це я написав...А бачиш оті книжки зліва?--Так.
-То це мої учні написали...
-А бачиш книжки прямо?То це написали учні моїх учнів...А пам'ятаєш ми з тобою на третьому курсі їздили в село на практику?
-Пам'ятаю...
-А пам'ятаєш молоду доярку з якою я там замутив?
-Еге ж,пам'ятаю...
-То от,один раз ми з нею залягли на сіновал,але нічого не вийшло бо сіно було дуже м'яке і ми у нього весь час провалювались.То знаєш про що я думаю?
-Про що,друже?
-От би всі ці книжки та тоді їй під зад покласти...
До чого це я...До того,що кожен раз думаю:от би всі ці мої снасті та досвід туди,в часи коли ще малий Дмитрик з дідом на човнову стоянку їздив...Коли окуні,щуки і судаки кожен день такі кордебалети виробляли,що тільки хіба що з води не вистрибували і річка ними аж кишіла.Зараз вже не той обсяг хижаків у наших водах,але на гачок вони все-одно потрапляють.От цікаво,як би вони ловилися тоді?
ПС.На фото звичайно не вся риба що вдалося зловити останнім часом.Але фото доволі одноманітні тож викладаю мінімум.
|