|
Злом стереотипів...
Сьогодні, верніше і вчора трохи зломались "аксиоми" мормишингу.Вчора , як і сьогодні дув вітер, сила і напрямок якого зовсім не дозволяв мормишити.Чому поперся в таку погоду, тому що на минулі вихідні дуже класно відловився по карасю.Вирішив, що на моєму 0.08 Зевані вантажки мікроджигової ваги будуть працювати хочь приблизно як треба.Ставлю 0.6 і 0.7 гр. з доволі великими 1.2 дюйми приманками і отримую не окунів, хоча і вони були, а вчора з 20 покльовок доволі гарної червонопірки і декілька пліток і монстроуклейок.Сьогодні кількість червонопірки підійшла так до півсотні, клювала через раз, а якість була такою, що два рази під час виймання з води, луснув мій тендітний шнур. У мене і раніше клювала біла на мікроджигові ваги, но щоб 0.7 гр. ловити цілеспрямованно і у кількості, такого ще не було.Може потрапив на переднересторий жор, може їй подобалась агресивна проводка, аля мікротвіч, а може це зовсім заслуга мого Mukai Air Stick AS-1632 Under-0.....До речі досі не розумію,хоча володію вже багато років, як японці в таку "макаронину" впіхнули чутливість топового Tict .
|