Перегляд одного допису
Старий 06.04.2026, 15:56   #2003
zbb
mista ryba lowa

Звідки Ви: Осокорки
Дописи: 5.699
Blog Entries: 1
Дякував: 11.709
Дякували 11.459 раз(и) в 2.279 повідомленнях
Цитата:
Допис від Vasylii Переглянути допис
Ловив такими багато,на коротких вудках мені дуже сподобались,курок сидить глибоко і дає можливість до коротких рухів вудлищем в різних напрямках. Правда не в мороз))). Як болта? Може фаворіт не достатньо обробив метал? Замовив скоріше у китайців саме дешеве... Властивості,та просто комфортно ловити,це одна з головних властивостей нормальних снастей
І подобаються вони дуже багато кому в світі,крім України як я бачу...може тому що використовуєте не за призначенням? Форель у струмку на коливалки та воблерки з короткими закидами весна-літо-осінь якось не дуже дорівнює вжигам 7г та 80-90 воблерам))),ще й в мінусову температуру.
До того ж так повелось у виробників...класика.Як машини старенькі деякі)))
До чого тут фаворіт?
Я про
Цитата:
звикло з дерев'яним reel seat,до сьогодня встановлюють у Англо,Каскет, Матагі,Сміт і багато других
Я свого часу (вибух місцевого ареа фішинга) таких достатньо портимав, хоч і в мясі. Гола металева різьба, незалежно від своєї топовості, залишається голою металевою різьбою.
Ще раніше (років 20 тому) в мене навіть була американська вудка с таким держаком, вже не памятаю як її звали, навіть виробника не пригадую чи то фенвік чи то басспро, збагрив її комусь після першої рибалки. Хоча руків'я я б ще витримав, але бланк провалювався навіть на мікрухе
zbb зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням