Перегляд одного допису
Старий 23.03.2026, 07:06   #46
zbb
mista ryba lowa

Звідки Ви: Осокорки
Дописи: 5.696
Blog Entries: 1
Дякував: 11.706
Дякували 11.459 раз(и) в 2.279 повідомленнях
Позавчора зайшов в біса, потримав цю арену в руках. Начебто те що треба. За рахунок того що руків'я коротеньке - робоча довжина там достатня. Попередню арену я тримав в руках мабудь років із 6-7 тому і вже не можу сказати наскільки нова легша та жорсткіша, але і те і те присутнє. Отже - майже визначився.

Цитата:
Так от на якомусь 80 Орбіті вона вже валилась конкретно. 65 Сквад це був її потолок,або тінік,який зовсім неупористий.
Ну тут або 2 грами або орбіт 80. Ця має добре впоратися з дургою, а більше від неї мені і не треба.

Цитата:
А джигувати з модерейт-фаст строєм-це штука ну прямо дуже на любителя,про дзвінкість там теж немає мови,бо вудлище не для цього,в першу чергу для кренків та колебалок,всілякі каміони-чабіки,і десь до черрі ван футера максимум.
Скоріше всеж регулар фастом . Або хоч і модерейтом, що не так із джигом?
Що в цій техніці такого складного? як на мене все що треба, це щоб палка не провалювалась при відриві приманки від дна, щоб при цьому вона всеж трохи гнулася щоб гасити занадто гострі кути в анімації. Все.
Навіщо мені там якась супер дзвінкість - хз, хіба щоб зайві подсечки робити а сенсоріки там цілком достатньо.
zbb зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
KLM (24.03.2026)