Сьогодні мав можливість на великій воді половити Zana Max. Катушка залишила не однозначні враження:
От чесно,
впершекайфонув від ловлі джигом в режимі DC. Налаштування DC в Зани досить гнучкі, без проблем підібрав оптимальні під умови - в моєму випадку стояла задача затулити приманку "за горизонт"

.
Вразила DC - робота комфортна, з реально великим діапазоном регулювання, до того ж дальність закиду не ріже (ну може чуть-чуть і от не факт - на воді з рулеткою не зручно заміряти дальність). Іншими словами, для реальної рибалки більш, а ніж достатньо шоб не паритись.
Наловшись вдосталь DC, поставив звичайні магнітні гальма і тут почались непонятки

- перші закиди, як то кажуть "під ноги".
Десь з п'ятого закиду щось почало виходити в плані дальності.
В цілому, нормальна дальність була, коли гальма були майже на нулі, при цьому довелось погратись з осьовиком. Мені
здалося, що магнітні трохи перегальмовують.
Щодо осьового гальма слід відзначити можливість досить точно відругелювати його зусилля (за рахунок мілкої різьби) і дуже тихий клікер (для когось це може бути суттєвим мінусом).
Під кінець рибалки, кидав з "усією пролетарською ненавистю" дальність достатня, перебіжок 0.
Про роботу механізму і його довговічність скажу одне - мене влаштовує, все досить пристойно (не Steez з кробки, звісно, але досить пристойно).
В цілому, котушка сподобалась, особливо DC. На мою скромну думку, вона вартує тих грошей що за неї просять

.
Якось так, без претензій на істину
ПиСи.
Рибу не зловив, але одну клюваку судака
просрав не реалізував.
ПиПиСи
Вдома знайшов причину чому катушка погано кидала на магнітах - тупо залиті мастилом шари (я забув чи забив їх промити). Після промивки один шар потенційно на заміну.