Перегляд одного допису
Старий 19.03.2026, 15:06   #953
Olexandr_Korobchuk

Звідки Ви: Бориспіль
Дописи: 2.109
Blog Entries: 22
Дякував: 533
Дякували 1.585 раз(и) в 707 повідомленнях
Сьогодні мав можливість на великій воді половити Zana Max. Катушка залишила не однозначні враження:

От чесно, впершекайфонув від ловлі джигом в режимі DC. Налаштування DC в Зани досить гнучкі, без проблем підібрав оптимальні під умови - в моєму випадку стояла задача затулити приманку "за горизонт".
Вразила DC - робота комфортна, з реально великим діапазоном регулювання, до того ж дальність закиду не ріже (ну може чуть-чуть і от не факт - на воді з рулеткою не зручно заміряти дальність). Іншими словами, для реальної рибалки більш, а ніж достатньо шоб не паритись.

Наловшись вдосталь DC, поставив звичайні магнітні гальма і тут почались непонятки - перші закиди, як то кажуть "під ноги".
Десь з п'ятого закиду щось почало виходити в плані дальності.
В цілому, нормальна дальність була, коли гальма були майже на нулі, при цьому довелось погратись з осьовиком. Мені здалося, що магнітні трохи перегальмовують.
Щодо осьового гальма слід відзначити можливість досить точно відругелювати його зусилля (за рахунок мілкої різьби) і дуже тихий клікер (для когось це може бути суттєвим мінусом).

Під кінець рибалки, кидав з "усією пролетарською ненавистю" дальність достатня, перебіжок 0.

Про роботу механізму і його довговічність скажу одне - мене влаштовує, все досить пристойно (не Steez з кробки, звісно, але досить пристойно).

В цілому, котушка сподобалась, особливо DC. На мою скромну думку, вона вартує тих грошей що за неї просять.

Якось так, без претензій на істину

ПиСи.
Рибу не зловив, але одну клюваку судака просрав не реалізував.

ПиПиСи
Вдома знайшов причину чому катушка погано кидала на магнітах - тупо залиті мастилом шари (я забув чи забив їх промити). Після промивки один шар потенційно на заміну.

Востаннє редагував Olexandr_Korobchuk: 22.03.2026 о 19:18.
Olexandr_Korobchuk зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
5 користувачів подякували
dddnew (19.03.2026), KLM (19.03.2026), Lcolonel (19.03.2026), slavik (20.03.2026), zbb (19.03.2026)