Цитата:
Допис від Andron
Ось чесно, навіть не знав саме для чого ці вудки  , мало того, якось і пх взагалі було, бо і ті, хто, типу, знає, сенсу від того знання небагато. Була нагода взяти з дес'яток різних вудок - Ексенсів, Лунамісів, ще якісь, вже і не пам'ятаю, та піти на водойму пожбурляти парочку приманок, якіх з собою прихватив. Зі усієї купи ця палка зайшла краще інших - замовив, отримав, ловлю вже четвертий рік та отримую задоволення. Нещодавно "трусил" таку нову МЛку, теж цікава, але не так як 18-а.
|
Ну, те що ти отримуєш задоволення - це логічно. В першу чергу - приймаючи твою манеру анімації в джигу , наскількіі я її пам,ятаю. Кий з хвостиком - то не твоє, і так було ще в мясорубочну епоху.

Хоча багатьом саме такий типаж заходить.
В другу чергу - тому що рівень реалізаціїї сібасових ( а Ексенс - це саме воно ) вудлищ у Шимано завжди був високий, про нижній ешелон не знаю, але починаючи з Аргенто, Аргенто Прототипів там все було гаразд.
Аргенто УХ не знаю, не ловив, але дивлячись на відео, як працюють бланки у людей, думаю - і там все гаразд.
Нарешті - приоритетні приманки для ловлі сибаса це дальнобійні воблери-мінноу ( серія Ексенс вобів саме така, з потужними СДЗ, магнітними і ні ) с закидом 65+ метрів. Специфіка. Ну плюс важка цикади іноді пількери. Це база. І, іноді навіть на флюрі - міляки, ляканий сібас. Приймаючи до уваги, що там загалом не твіч а рівномірка і стоп анд го, то довжина вудлища, будь яка,не заважає. Тобто - дальнобій, і не просто, а з певним типом приманок.
Спробуй, з тематичними воблерами, будеш здивований, воно дуже ок.
А пломби кидати - то йому як два пальці об асфальт, та ще й завдяки бланку, який просто забовязаний по своїй тематиці гарно утримувати рибу на невелих по суті воблерних гачках - на виважуванні шиманівські сібаски завжди топ.
Чого б це тобі бути незадоволенним
Загалом, вершина іпонського вудлостроїння - це саме сібаски і кальмарки, дуже багато протиріч треба втиснути в один бланк.