Цитата:
Допис від sider
Доброго дня спільното,
Хочу перевдягнути 9ft спін в кастинг.
Хтось має досвід використання таких дебелих по довжині вудлищ в кастингу ? І якщо маєте, то які котухи юзаєте в такому комплекті ?
|
В мене є кілька перероблених вудлищ, вони мені раніше дуже подобалися в м'ясі, крім того, я не бачів якіхось аналогів в мульті, або то було дуже дорого, тому їх и переробив свого часу. Зараз ловлю і вони мені по цей час подобаються

. Що до саме 9 футів. Мабуть, можна було залишити цю дліну, було б цікаво, але тоді я вирішив зменшити єї до 8.3 фута. Цю вудку мені робив Саша Манс, а він робе дуже грамотно

, ловлю з задоволенням. Класна довга палка на мульті дає купу бонусів, це і дальність і комфорт закіду і роботи з котушкою та інше. Нагадаю шановним експертам, що взагалі то, виробник робить бланки, а з ниж вже хто що хоче, то і збирає. Звісно, з урахуванням сенсу і коректності застосування. В мене досі одна з любимих вудок - 86та кроївська Легенда, зібранная на бланку, у знайомого на таком саме бланку є в м'ясном варіанті. Є і предсерійник Риволта м-крафтовский, перероблений з м'ясного та ще кілька таких вудок було. Вобщем, якщо бланк сам по собі цікавий та переробити грамотно, то чому б і ні?

Щодо котухи, то, так, все залежить від тесту.
.