Цитата:
Допис від Lcolonel
Ультралайтом загалом ловлю років з 20 мабуть.
Більшість часу м'ясом. Є різниця в відчуттях між #0.2 Gosen the answer та #0.2 Varivas Light Game на користь саме шнура від Gosen.
Чім більша товщина шнура, тим більший вплив від сторонніх факторів, тем менше чутливість і дальність викиду приманки.
Деякий час користувався комплектом на базі ямага 69/B та SS AIR TW. Шнур #0.3 варівас лайт гейм. Дуже зручно під головня. Під колебло та невеличкі воблери. Але і поруч не стоїть з вудлищем на кшталт 582 аджі до до 2.5 грамів з 0.2 госеном, якщо казати суто під мікруху. І в цьому питанні мій особистий досвід буде домінувати над любою іншою думкою.
Тому ультралайт із шнуром #1.2 з мого боку розуміння не знайде.
|
Я теж багато часу був в мікрушні тусовці та знаю всі ці мнясні приколи про 0.2 шнур))),і тоньші теж.Там по другому просто не полетить.
Ваш комплект непоганий,правда залежить від манери закиду,і Варівас лайт гейм м'ягкуватий під кастинг(я ловив ним в 0.2 розмірі пару років).Котушка непогана зовсім(є в мене така теж)...Ямага,ну так собі,в принципі теж норм.Знову ж таки,вас все влаштовує з ним,просто різниця в закиді мнясом на 0.2 домінує .
Але ваш досвід не знає що окрім мікрухи та окуньків є ще БФС рибалка і мордаті басси,які 0.2 порвуть як волосину(в мене раз було п'ять обривів на одній рибалці),і те що там треба запас міцності шнура і кастинг спокійно переварює товсті носії без великой різниці в дальністі закиду,навіть на ул вагах 1-2г.
Якщо відео подивились,надіюсь що "нема довіри" пропало?