Перегляд одного допису
Старий 08.02.2026, 20:09   #523
Lcolonel

Звідки Ви: Київ
Дописи: 200
Дякував: 56
Дякували 96 раз(и) в 54 повідомленнях
Цитата:
Допис від Vasylii Переглянути допис
А може ви недо-експериментував ?
З якими снастями ви пробували ул в кастингу? Якщо не секрет,звісно.
А японців ми з вами трохи різних дивимся))) Відео від мене не треба,ось тут подивіться і одразу довіра повинна з'явитися
[[Ссылки только членам профсоюза. ]
Ультралайтом загалом ловлю років з 20 мабуть.
Більшість часу м'ясом. Є різниця в відчуттях між #0.2 Gosen the answer та #0.2 Varivas Light Game на користь саме шнура від Gosen.
Чім більша товщина шнура, тим більший вплив від сторонніх факторів, тем менше чутливість і дальність викиду приманки.
Деякий час користувався комплектом на базі ямага 69/B та SS AIR TW. Шнур #0.3 варівас лайт гейм. Дуже зручно під головня. Під колебло та невеличкі воблери. Але і поруч не стоїть з вудлищем на кшталт 582 аджі до до 2.5 грамів з 0.2 госеном, якщо казати суто під мікруху. І в цьому питанні мій особистий досвід буде домінувати над любою іншою думкою.
Тому ультралайт із шнуром #1.2 з мого боку розуміння не знайде.

Я вже писав за жереховий комплект. Маю сільвер вольф з 0.8 госеном і маю 25 татулу, зі шнурок 1.2. Маю декілька вудок до 20 грамів (умовно), тестував на блок поргі. Тестував умовно. Спочатку була татута, потім придбав волка. На волку розуміння того, що коїться з того боку шнура значно більш зрозумілі.

Востаннє редагував Lcolonel: 08.02.2026 о 20:17.
Lcolonel зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням