Перегляд одного допису
Старий 01.02.2026, 21:47   #1838
Andron
Модератор

Звідки Ви: Киев
Дописи: 15.002
Дякував: 19.011
Дякували 33.460 раз(и) в 7.574 повідомленнях
Цитата:
Допис від fisherluck Переглянути допис
У мене є Інфініті останньої генерації,мл до 32г,але був лише на одній рибалці з нею,та й то без риби,так що поки що сказати не можу нічого. Але якщо порівнювати скайлайн з Ексенс геносом до 100г,то це як чері амулєт проти лексуса якогось,по всім параметрам. Банально навіть якщо порівняти вагу-157г проти 193г,також довжина рукояті-через те,що у ская довжелезна ручка,то фактична довжина самого бланку буде помітно менша,ніж у Ексенса. Сенсорика у Ексенса також просто відмінна,звісно можна сказати,що для подібних вудлищ це не важливо,може й так,але якщо вона є,то гріх скаржитись. Думаю в цьому плані також немає сенсу ці вудлища порівнювати. Ну і стрій,не сказав би,що у даного геноса він ідеально підходить під свімбейти(хоча це може на любителя),але по факту стрій жорсткий регуляр фаст,хотілось би регуляр. У ская вказано екстра фаст,в моєму розумінні це хеві джиг,якщо свімбейти або джерки,то там з проводками можуть бути проблеми,треба підлаштовуватись сильно,можливо й кидати буде гірше.
Тож я і не казав, що Скай може бути десь поряд з Ексенсом, але, ще раз нагадаю, для ловлі на велики сіліконки не потрібно якіхось високих показників, тобто чутливості чі малої ваги. Ті сами 50грам при такої ловлі - ні про що.Саме тому я собі таку вудку купив, покі не зламалася, працює норм, нажаль, зараз нечасто
Andron зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Vasylii (02.02.2026)