Перегляд одного допису
Старий 01.02.2026, 17:25   #1830
fisherluck

Звідки Ви: м.Житомир
Дописи: 709
Дякував: 45
Дякували 185 раз(и) в 131 повідомленнях
Цитата:
Допис від Andron Переглянути допис
Вас х... зрозумієшь , то майка короткая, то... Я сам не любітель Фаворитів, це єдиний у мене спінінг бюджетної категорії, але зі своїм завданням він справляється. Кілька рибалок за рік - з головою. У кожного свої мурахи, є тут на Доміку рибацюга який між Ексенсом Інфініті та Скаєм вибрав саме Скай і справа зовсім не в грошах ( новий 18 Ексенс тоді коштував 700дол)
У мене є Інфініті останньої генерації,мл до 32г,але був лише на одній рибалці з нею,та й то без риби,так що поки що сказати не можу нічого. Але якщо порівнювати скайлайн з Ексенс геносом до 100г,то це як чері амулєт проти лексуса якогось,по всім параметрам. Банально навіть якщо порівняти вагу-157г проти 193г,також довжина рукояті-через те,що у ская довжелезна ручка,то фактична довжина самого бланку буде помітно менша,ніж у Ексенса. Сенсорика у Ексенса також просто відмінна,звісно можна сказати,що для подібних вудлищ це не важливо,може й так,але якщо вона є,то гріх скаржитись. Думаю в цьому плані також немає сенсу ці вудлища порівнювати. Ну і стрій,не сказав би,що у даного геноса він ідеально підходить під свімбейти(хоча це може на любителя),але по факту стрій жорсткий регуляр фаст,хотілось би регуляр. У ская вказано екстра фаст,в моєму розумінні це хеві джиг,якщо свімбейти або джерки,то там з проводками можуть бути проблеми,треба підлаштовуватись сильно,можливо й кидати буде гірше.
fisherluck зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням