|
Ох і поносило ж мене сьогодні...Спочатку приїхав на весняно-осінні місця де ловлю плітку.Але т.я. був на весь берег один-однісінький та й крига не дуже сподобалась,то вирішив долю не випробовувати.Тож переїхав на Річище і закинув свої покаточні снасті там.Впіймав окуня.На 10 метрах глибини.Що він там забув-це величезна загадка відповідь на яку знайти не можу.Бачив ще одну клюваку,але мимо...А так хотілося як в старі добрі часи вполювати на тих місцях ляща...Трохи повпиавшись і побачивши повний ігнор зі сторони риби,вирішив так:"Не впіймав плітку,не впіймав ляща,поїду ще не впіймаю чехонь..." І повернувся у Київ на відому всім чехонячу затоку.І от якраз з чехонею сьогодні підфартило.Заодно ще протестив один з двох Руминих гірляндних вудликів.Просто бІмба!!!Працюють чудово.Ну а по рибі...На голих чортів воно-то клювало,але реалізація...Промовив всі матюки,що знав та ще й нових понавигадував.Тим не менше,рибка на гачки таки потрапляла.Вже майже під кінець дня вирішив спробувати понасаджувати на чортів мотиль.І справа пішла набагато краще.Клюваки стали результативнішими.А під самий фініш натрапив на свою "золоту" лунку де і ловив поки бачив кивка.Гемор,правда,з мотилем ще той...Особливо якщо гачок товстий,а мотиль дрібний,а зір вже не той,що був колись..Іще й морозець гарнюній...Тож лексикон ще трохи поповнився новою нецензурщиною.Тим не менше рибки насмикав.Завтра ще піду.Але спробую ловити не на мотиля,а на опариша.Поливимось що із цього вийде.
ПС.Рибу сфоткав у мийці.Неестетично,але...Але на кризі мені було трошки не до естетики.
ПС2.Ще раз дякую ВУБу за Норфінівські шмотки.Сьогоднішні мороз і вітер не відчував взагалі.Ну хіба що фейс трохи обвітрився і пальці підмерзали коли ловив без рукавичок.
|