Перегляд одного допису
Старий 10.01.2026, 16:57   #539
KLM

Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 2.619
Дякував: 329
Дякували 3.237 раз(и) в 1.051 повідомленнях
Цитата:
Допис від Vasylii Переглянути допис
Бу-у-у Канада,не пускають китайців бракоробів на ринок свій

Тепер по темі розмови.

Я достатньо аргументував всю"дурню" про китаємульти і авто?
Тоді може вибачитесь за жлобський тон і спробу наклепу?

І аргументуєте оту дурню,що ви апломбно написали про китайців які кидають як Антарес та Ексенс???
У вас словесно-емоційний понос....
Щодо як\чим кидав - в попередніх постах є, зокрема по лінийці DMK. Але читати ви не вмієте, ви писати вмієте ( чукча не читатєль, чукча писатель ).
Знайдіть, почитайте.
Але на всяк випадок - той набір режимів і їх продумане налаштування дає ( давайте вже про як ви хочете Антарес то будемо топ із ДМК брати - Гіроскоп Про ) значно ширші можливості як по контролю, так і в протилежній характеристиці - дальності. Або як хочете - то будемо дивитися суто на дальність. Вони просто виділити в окремі диципліни - дальність і контроль ( і навіть види контролю ), і заточили підпрограми під кожну характеристику окремо.
В результаті - ми маємо в рамках 28 шпулі дальність просто чудову. І чомусь надійно працюючу, навіть без "інтеллекту великого пальця" і "відпрацьовуй техніку кидка" Саме тому я написав, що як тількі вийде ряд цих мультів з 34 шпулею, і буде версія гіроскоп-про - куплю аж бігом. За свої, і ні в кого питати не буду.
На додачу, в іх ДС там зараз вже є моменти , яких у японців нема і не знаю чи будуть, і це не маркетингові тамагочі, а класні і незвичні речі, дуже корисні, якщо ти розумієш до чого воно, і у тебе є такі умови.
Кастомізація гальмівної кривої , під своє вудлище, свою техніку закиду виставив, і вуаля. В деяких випадках вони дають готовий пресет "під швидкий закид". Про режим компенсації старту під надлегкі приманки я взагалі мовчу, це начебто очевидний момент, але реалізували це поки китайці.
Суто про той топ, яким я конкретно ловив китайський. Щодо Антаресу - якісно зроблено, але у функционалі програє тому ж ГіроскопуПро. Просто тому, що Антарес - це універсальний мульт, з розвинутою, але все ж з концепцією використання закладенною ще 25 років тому.
А китайці - пішли своїм шляхом. До речі, якщо вже треба дальність, то попередній топовий Ексенс ДС набагато цікавіший ніж Антарес ДС.
Ну, наскільки я памятаю - він і дорожче був. Це те, що я маю на увазі, коли пишу про "китайці в топах роблять не гірше, а функціоналу - краще" . І заперечити тут нема що. "Це лейбл, 100 років працювати буде....бла-бла..." ніфіга не аргумент, якщо є інше, що може робити те, що "лейбл" не може.
Я не колекціонер "вічних голок для примуса". Про не топ - тут взагалі нема про що, особливо в мілкошпульних мультах з ДС.
Той же DMK Air ( якщо не треба метал корпус ) - взагалі ідеал ціна-гроші, а добавити кастом-кіт ( з АІМ шпулею і боковиною ) то персик ( включаючи режим дального закиду ), з япів такий сет не собереш.
Особливо тим, хто має різні види\умови рибалки в лайті\медіум лайті, але не схильний набирати колекцію мультів. Щодо купив DMK ДС кидати до 5 грам - ну так чорним по білому написано Л-МЛ мульт з диапазоном 3.5-17гр , нафіга його під конкретний УЛ брати? Тоді вже або Лонгзе 51 ДС, або той же DMK версії Creek, де шєллоу шпуля і діапазон 1-7. От хто кому доктор? Тим паче , та хоч не до мене, на ютубі купа тестів різних людей, різних країн, де тестують\кидають тими мультами, у них якось виходить
Ну загалом, тут можна до безкінечності, але не певен що многабукофф - то для вас.
Щодо - "все гівно що я купив китайське"... Я в шоці , як у вас все не складається, соболиво з Ерайзом. Інші не кидав. Я не великий шанувальник задіяної у них гальмівної , але загалом ці мульти досить стабільні і якісні. Щось вам пороблено
А і щодо гальмівної, що на Шиманівських БФСних Альдебаранах і Калькутах ( а також на різних клонах ). Я взагалі її не сприймаю, вона мені абсолютно некомфортна і бестолкова. Хоча...може коли вона зїявилася, іншого і не було.
Отакі страшні речі кажу, людонькі виносіть ікони, сотона прийшов
І DMK AIM гальмівна набагато прогнозованіша і комфортніша....
Страшне кажу, ой людонькі. Так що таке...
Стосовно авто - ви тупо замумукали....
Ну, бляха, просто зайти на аукціон ( я ж вам підказку дав, а ви продовжуєте голосити... ).
Картинки читати умієте? ( можете і на айяяй зайти.... ) Коротше, попустіться, ви вже наговорили на два довічних. Зупиніться
Долучені зображення
Тип файлу: png Screenshot_20260110-151537.png (428,4 КБ, 19 переглядів)
Тип файлу: png Screenshot_20260110-151558.png (756,9 КБ, 12 переглядів)
Тип файлу: png Screenshot_20260110-151608.png (804,3 КБ, 8 переглядів)
KLM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували
dddnew (11.01.2026), Zander (10.01.2026)