Перегляд одного допису
Старий 14.10.2025, 10:14   #342
Andron
Модератор

Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.892
Дякував: 18.821
Дякували 33.211 раз(и) в 7.506 повідомленнях
У мене доволі давно склалася думка що до кітайських котушок, воно засновоно на кількох роках обслуговування ціх девайсів. Нажаль, все не було часу та можливості цією думкою поділитися. Не скажу, що перебрав сотні китайців, насправді не так і багато але статистики вже накопичилося чімало. Справа в тому, що ділитися якоюсь критичною інфою, як то кажуть, собі дорожче, бо коли показуєш людині що він купив ,м'яко кажучи, не дуже вдалу котушку, то часто у людині до тебе відношення стає не завжди адекватне, це зрозуміло, бо, нажаль, не всі можуть сприймати інфу адекватно. Куди простіше та вигідніше зняти якись відосік чі написати якись допис типу "яку ж я ох...ну котушку придбав за п'ять карбованців" Тому я не дуже охоче ділюся негативною інфой . Але до суті... Дуже часто якісь кітайський девайс викликає дуже непогані відчуття - може приємно працювати, мати приємний вигляд, класну шпулю, доволі непогані головні шестерні, та такє інше. Нажаль, потім, будь то на етапі обслуговування, чі ловлі, чі просто уважного спостереження виявляється якісь реальний кізяк. Чесно кажучи, я ще ні разу не обслуговував кітайця у якого би не було якихось траблів, Рівня десь Шімано метаніума чі дайвовського зіла я не бачів ні разу Далі буде...
Andron зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням