Перегляд одного допису
Старий 18.09.2025, 11:36   #1419
Zander

Звідки Ви: Киев
Дописи: 6.126
Blog Entries: 7
Дякував: 9.449
Дякували 17.078 раз(и) в 2.606 повідомленнях
Цитата:
Допис від Оzzy Переглянути допис
1. Мусора в два роти доказували - ізумрудка не має права видавати човни. Неофіційне пояснення - вони відстьобують, ми закриваємо очі. Така ж історія з перевізниками на Великий. Якщо що - вони не на веслах.
На човнах з мотором можна, якщо подати до адміністративної установи документ про проведення змагань. Була офіційна бумага по Верблюду.
Якщо виходять 3 каліки, чому не можна вийти сотні полукалік?

2. Я знаю як той дозвіл вибивали. Там взагалі окрема історія, нічого спільного.

3. Тоді в чому різниця між боксером та нібоксером?

4. То навіть не смішно. Офіційно там ніякого житла немає. За тою логікою можна виправдати все що завгодно. Опускаємо на сходинку нижче - суднового білету немає, то немає, свідоцтво водія немає. Робота з готівкою черняком. Правила перевозки пасажирів нагадати? Відсутність банальних спасів, перегруз, відсутність всього...

5. Нема там про що ти кажеш. Там відбувається те, від чого волоси стають дибки навіть в людей, котрі проробили в службі рибоохорони та охотгосподарств більше 40 років. Пряма мова, чув сам - ми такого не те що не бачили, уявити не могли.

А що верховья? 1кгрн або 20л палива в день. Лови до усрачки. То з мусорами.
Якщо залізеш на судновий хід - будеш домовлятися з іншою структурою.
Майже те саме в низовьях, тільки суму ділимо на 2.
Я вже застарий для дискусій з тобою, Павле. Вони ні до чого не приведуть, бо люди піддаються змінам переважно важко.
Тому, остання ремарка:

1. Що і як казали поліціянти - для мене не важливо: події останніх пари років беззаперечно довели, що вони в масі своїй юридично безграмотні, і керуються переважно правилом "за мною сила - тому я ПРАВ". Хай "куражаться" поки (нагадують вже мусорів часів Проффесора), але так буде не завжди...
І до речі, це питання - не їх компетенція, а військової адміністрації. Цього досить, щоб не сприймати їх "слова" на віру.

2. Без питань.

3. Ось в чому:
[[Ссылки только членам профсоюза. ]

- від людини, яка за це трохи відповідає - в прямому етері. Покажи мені хоч щось схоже, хоч якісь роз'яснення по Києву, ти ж пишеш - що по Києву таке саме розпорядження Є (а я кажу - таке, да не таке). Але не покажеш, бо його не існує, роз'яснення.

4. Офіційно - житла не має, документів - не має, нічого не має. Але є факт - постійно проживає декілька сотень людей. І крім води - дороги не існує.
І якщо на все це (човни без доків, жилета, налік і тд) - влада "клала болт" ще до повномасштабки, чому вирішили, що зараз буде краще? Та буде тільки гірше! Але людям якось до свого "не законного" житла надо діставатись, підвозити продукти, буд матеріали, тощо.

5. Я свічку не тримав. Нічого додати.

Востаннє редагував Zander: 18.09.2025 о 14:59.
Zander зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
zbb (18.09.2025)