Перегляд одного допису
Старий 16.09.2025, 16:46   #1417
Zander

Звідки Ви: Киев
Дописи: 6.126
Blog Entries: 7
Дякував: 9.449
Дякували 17.078 раз(и) в 2.606 повідомленнях
Цитата:
Допис від Оzzy Переглянути допис
Товариш тобі все правильно транслює. То все для "спарцмєнофф". Таке ж розпорядження є по Києву. Конкретно - по затоці Верблюд. Водні мусори, пардон, поліціянти, пояснюють все слово в слово. Спілкувався віч на віч, я там човен для військовиків обкатував, з берега хтось з пересічних набрав 102, ну вони і приїхали. Цікаве було спілкування. Особливо спостерігати реакцію на "ізумрудка дає в прокат човни і всіх все влаштовує" та "перевізники що постійно курсують між Верблюдом та Великим мабуть теж спарцмєни зі всіма потрібними макументами". Ага...

То я вже мовчу, що відбувається на воді в р-ні Черкас, там де небоксер.

Все стало гірше. Набагато. І дорожче...
Вітаю Паша.

"Мухи - окремо, котлети - окремо" (с)

1. На затоці Верблюд - можна тільки човнам з бази Ізумрудна, і тільки на веслах. Це зовсім не те саме, що на Черкасах.
Не можна, наприклад, "спарцменам" на Фінвалі. Не можна взагалі на моторі, нікому. Не можна на язь з Ізі мото-весло навісити навіть.
З тої бази виходять АЖ 1-3 "каліки" (а сенс, там риби "нема"), з того, що бачив на власні очі. Більш того, бувають дні, коли на базу телефонують з військової адміністрації і кажуть - сьогодні (завтра) - на воду нікого не випускати. Ось так.

2. На затоці Собаче Гирло - дозволено парусним яхтам з яхт клубу тренуватись.

3. Все, більше ніде і ніяк - офіційно в Києві на воду не вийти (чи я не в курсі, далі Оболоні - не цікаво). Про "не офіційні" варіанти - я цю тему тут не зачіпаю. Але кількість човнів на Кресті, Устях, Соснах - видно навіть з берегу Чорнобильця...

4. Окрема тема - перевізники на Великий. Для тебе, як місцевого, не секрет сподіваюсь - що на о.Великому є досить багато будинків та дач, і люди там живуть круглий рік. Сухопутного шляху туди - не існує. Тому на "водне таксі" я так розумію, закрили очі. Варіантів логістики на Великий, окрім води - не існує. Це просто факт.

5. На відміну від Києва - в Черкасах бачу спробу "оцивілізувати" те, що вже 3 роки просто існує (теж факт!) - але на "часний карман" власть-тримаючих на воді. Не оцінюю, це добре чи погано - я там не буваю, мені це не дуже цікаво.

P.S. А верховья КВХ ні кого не вкурвлюють? Бо відео звідти - повен Укр-ютуб.. Трохи чув за розцінки - я краще піду сьомгу куплю, декілька кіло...

Взагалі звісно тема болюча. Як і будь яка навкруги, тут і зараз.
Zander зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
biolog (20.10.2025)