Перегляд одного допису
Старий 28.09.2023, 21:33   #3109
taras..
 
Реєстрація: 06.02.2017
Звідки Ви: Львівська обл.
Дописи: 59
Сказал(а) спасибо: 15
Поблагодарили 60 раз(а) в 14 сообщениях
Вітання спільноті.
Хочу запитати в знаючих - чи є в бюджетному сегменті цін спінінг,який максимально строгий на закидах і анімації приманок,але при цьому максимально м'який і в'язкий при виведенні риби,особливо,середнього і великого розмірів?

Ufm поки що не пропонувати)закруто по грошах))

Рибалка у так званому "стрімовому" стилі,в основному стрімові воблери(д-інсайт,іссен,д-контакт,рідж флет45,іто крафти і т.д.)

Тест не настільки важливий - може бути до 7г,а може і до 17г - ці воблерки прекрасно анімуються і ультралайтами і лайтами.Важливо лише вище згадане поєднання двох несумісних властивостей - жорсткість на закиді(для далекобійності і точності) і в'язкість на "викачуванні" риби - тобто,коли прут миттєво реагує на найменший дотик риби до жала маленького трійничка і зразу ж амортизує перший ривок,а не вириває гачок з пащі,часто при цьому деформуючи його...

П.с. рано чи пізно все одно дійду до ufm,але може хтось із знаючих,хто в темі,підкаже якийсь проміжний варіант з бюджетників?
Дякую за відповіді(якщо будуть),дякую ЗСУ за можливість спілкуватись на теми улюбленого хоббі і час від часу дозволяти собі навіть бувати на рибалці!
taras.. зараз на форумі   Відповісти з цитуванням