Перегляд одного допису
Старий 05.06.2016, 11:21   #356
Dudia
 
Реєстрація: 23.04.2012
Звідки Ви: м. Київ
Дописи: 33
Сказал(а) спасибо: 9
Поблагодарили 30 раз(а) в 12 сообщениях
Продовжити спортивний сезон наша команда «Flagman Ukraine» вирішила прийнявши участь у Кубку України 2016 року з ловлі риби фідером.
З метою ознайомлення з місцем проведення змагань, водойма в с. Водотиї, Брусилівського району, Житомирської області, команда вирішила приїхати за день до офіційного тренування. Прогноз погоди на чотири дні, на які ми планували нашу подорож, не давав жодного оптимізму: дощ та сильний вітер повинні були бути нашими постійними супутниками, тому гумові чоботи та дощовики були заготовлені заздалегідь.
Виїжджаючи зранку в четвер з Києва, нас проводжав дощ. По дорозі до м. Брусилова він нас не турбував, а вже в самому місті та на водоймі зустрів рясно. Але це не є перепона для спортсменів, тим паче, що кожне тренування є дуже важливим, тому під дощем ми почали розбирати наше спорядження, замішувати прикорму. Через деякий матінка природа змилувалась над нами і дощ перестав.

На самому тренуванні було відпрацьовано декілька варіантів сумішей Flagman серії Gold, а саме Secret roach black, Super Bream black, Super canal Skimmers. Найкращий результат за результатами тренування дала прикормка Super canal Skimmers. Серед живих компонентів основу склав мотиль та пінка. Крім того, було визначено робочу довжину повідця в 1 м, визначили робочі дистанції 20-22 м та 28-30 м. На тренуванні ловив різними вудлищами, але «лідером» став Sherman pro medium 3,60 м до 60 g, яким я відловив на чемпіонаті Києва і забігаючи наперед скажу, що не пошкодував, вудлище відмінно відпрацювало весь турнір. Вечері за столом були обговорені всі деталі і ми були готові до офіційного тренування.

П’ятниця, 20.05.2016 року, офіційне тренування. Шляхом жеребкування витягуємо бокси в зоні А. Розміщаємось, замішуємось, одним словом робота кипіла. В цей день погода подарувала «приємний» сюрприз – це вітер, не просто вітерець, а дуже сильний поривчастий вітер. Отож, в таких умова ми провели офіційне тренування. Всі напрацювання попереднього дня показали себе з кращої сторони. Проте, внаслідок вітру с прилову зникла верховодка, що трішки внесло корективи в нашу стратегію. Також, наш тренер Сергій Ріпка та хлопці звернули мою увагу, що під час закидання не завжди потрапляю в точку лову. Це трішки мене бентежило, зважаючи, що на суботу вітер повинен був бути ще сильнішим. Крім того, розбираючи саж,і помітили, що кожен саж нашої команди порваний після такого вітру. Підводячи підсумки двох днів тренувань, то можна стверджувати, що наша команда зуміла визначити стратегію та тактику лову на дні змагань і ця обставина не могла не тішити.

Субота, 21.05.2016 року. Після жеребкування я їду в зону В, Костя прямує в зону А, Сергій в С, Олексій в Д. Погода, як і обіцяла небесна канцелярія «супер», сильний вітер, із за цього дозволяють рибу класти не в саж, а у відро. Підготовка до старту пройшла швидко, ось сигнал старт. Закидаю і відразу рибина, невеликого розміру, але якщо тримати темп, то можна непогано відловитись. Потім друга, третя. Звертаю увагу, що в мене починаються тривалі провали в кльові. Тренер передає інформацію, що хлопці непогано ловлять рибку. Зрештою і я нібито ловлю, але щось не так. До кінця туру швидкість перезакидання збільшив, але точність - без коментарів. Одним словом, 12 місце в зоні та вплинуло на результат команди, оскільки Олексій 1 місце в зоні, Костя також, Сергій 5, загальнокомандне третє місце після першого туру. Настрій в мене був не найкращий, проте, хлопці мене підтримали і на наступний день оптимізм на кращий виступ мене не полишав.


Неділя, 22.05.2016 року. Зони у нас ті ж самі, тільки інші сектори. В тактиці майже нічого не змінюємо. Знову спокійна підготовка. Лунає команда старт. Після першого дня мною були зроблені висновки, але теорія далека під практики. Погано втримував рибу на точці ловлі, закидання було краще, але швидкість перезакидування, ось з цього і особистий результат 11 місце в зоні. Олексій 2 в особистому заліку, Костя 4. Загальне 4 місце команди.
Руки не опускаю, треба працювати та рухатись вперед.
Дякую нашому координатору Олександру Страшному, тренеру Ріпці Сергію, хлопцям за підтримку.
Вітаю переможців та призерів.
Подяка Worm Expert за живі компоненти.
Спасибі компанії Flagman за підтримку.

До нових зустрічей на воді.
Dudia зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням