Перегляд одного допису
Старий 28.11.2015, 16:40   #633
Remo
 
Реєстрація: 03.03.2012
Звідки Ви: Белая Церковь.Арендатор пруда.
Дописи: 404
Сказал(а) спасибо: 329
Поблагодарили 943 раз(а) в 265 сообщениях
Доброго дня всім читачам. Це майбуть останній пост у цій темі. Я думаю він буде корисний у першу чергу для орендарів водойм, які бувають тут. Також можливо буде цікаво те що напишу і для риболовів.
Ітак, Картар перестав існувати як риболовецька водойма. Кого у цьому винити?? В першу чергу майбуть самого себе. Десь якісь прорахунки були безумовно. Іноді прислухався до не зовсім розумних пропозицій і порад.Особливо на початку організації рибалки. Але левова частка причин звичайно у нашому сьогоденні- подорожчало топливо, життя вцілому, війна і ....рік 2015 став найгіршим у історії водойми. Кількість людей МЕНШЕ удвічі ніж навідь у перший рік роботи. Загалом основна причина - це фінанси , а вірніше катастрофічна нехватка їх для утримання водойми. Мало того що ставок потрібно утримувати на плаву, так ще є купа глобальних запитань( весняне зариблення, подальший розвиток інфраструктури, ремонт дороги і т.д.). Та хотілося б поговорити і сказати про інше.
Рахуйте самі пани орендарі і риболови!!! Річ піде про трофеї Картара. У 2013 році у водойму було запущено всього 82 голови коропа вагою від 2-х кг. і більше 60 голів амура, вагою більше 1.5 кг. (є накладні, були фото,деякі риболови- спортсмени були присутні при зарибленні). З цієї кількості 142 хвости, таких що вже тоді у 2013 році, забирати було згідно правил неможна, було близько 50. Тобто це була риба вища вагою за 3 кг. кожна!!! Далі. У 2014 і 2015 роках до водойми переїхали жити ще 79 хвостів великої риби вагою більше 3-х кг. і саме основне- короп вагою 14 кг. що був привезений аж із Коростеня. Всього було більше 130 хвостів великої риби. А виловлено при облові??? А виловлено при облові тих хвостиків , які більші за 5 кг., аж 36. І лише коропів !!! Жодного великого амура, жодного великого коропа вагою більше 10 кг.( а таких запускали лише 4, а плюс ті що підросли), нема самки коропа 14 кг., нема майже малого коропа до 0.5 кг.( у цьому році запустили більше 500 голів вагою по 200-300 грм.). Нема майже і малого амура!!! Збитків приблизно на 60000 грн.( а це річний бюджет водойми у цьому році) і це не все. Короче велика подяка всім ( якщо такі тут є, а надіюсь немає), хто доклав руку до цієї ганебної справи. Чесно кажучи хочиться завязати з організацією рибалки , дивлячись на ці всі " результати". Та ми залишаємо Срібні Роси як міні рибальські водойми!! Щоправда дивитись за бракотою ми будимо у 5 разів пильніше і ніяких поблажок. Мені головне хоч одного піймати на гарячому і тоді повірте мені резонанс на весь регіон , фото, відео , інтернет ресурси і Ютюб - гарантовано!!)) Це те що основне. А не основне.....хай потім не ображаються. Ми лояльно і нормально- адекватно ставились до більшості відвідувачів і за 4 роки всього 8 чоловік запросили покинути водойму. А до нас, нашого колективу , людяності і т.д. поставилися от так. Багато хто нажаль думає лише за "бумажки деревяні" та " покушать вкусно".Думайте, поважайте один одного і працю інших, любіть природу і все що з нею повязано , і можливо іменно Ви внесете у це життя якусь долю світлого, розумного та доброго. Щасти Вам всім та чекаємо на наших нових водоймах всіх адекватних і добрих людей!! Дякуємо що були з нами всі ці роки.
Remo зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
25 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Свернуть/Развернуть список благодарностей