Тема: Лящ-2008
Перегляд одного допису
Старий 14.07.2008, 22:36   #31
Trolik
Слава Україні!!!
 
Аватар для Trolik
 
Реєстрація: 21.02.2006
Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Сказал(а) спасибо: 7.088
Поблагодарили 5.429 раз(а) в 2.112 сообщениях
Цитата:
Допис від Роман(РМ) Переглянути допис
мне во из статистики стало интересно, то ли этот год рыбный ,толи все разы до этого когда проводились на том же месте и в то же время все участники быили с двумя левыми руками? ловили ж не больше 3 кг за этап.... как такое получилось? подозреваю ,что в начале августа просто активность рыбы упадет...цветение и все такое....хотя ...может просто такой уровень участников был..
На мою думку, обидва фактори зіграли свою роль. Дійсно, рік важко назвати безрибним - це з одного боку. З іншого ж боку - на голову вища майстерність учасників. Особливо росіяни і франківці. Хоча на другий день і кияни (Бадардінов) прокинулись. Ті, хто з різних причин (погода, зайнятість тощо) проігнорували можливість спостерігати за ходом боротьби - дуже багато втратили. Це дійсно була школа вищої майстерності.
З приводу Ляща-2008.
Я думаю змагання треба робити:
1. з берега
2. на набережній.
Всім, хто вносить альтернативні пропозиції обіцяю допомогти в організації. Але відповідальними будуть саме ініціатори.
З приводу дати - мене особисто (як і ряд інших фідеристів) не буде в Києві 17-20.07. та 15-17.08. В ці ж дні малоймовірною буде участь спортсменів з інших міст. Просто на ці дати припадають Кубок та Чемпіонат України.
Trolik зараз поза форумом